Tjosan trosan

Nu sitter jga i husvagnen. Det har varit ett par underbara dagar här på Böda. ME (L) BÖDA! Det är skit kul här och man har alltid kul. varför jag inte bloggat lite tidigare har varit för att jag har inte så mycket intressant att skriva om just nu, fast klart att jag kommer blogga iallafall, är ju ändå här hela sommaren. Så är det att ha föräldrar som äger en camping. man får inte vara hemma något, jo klart man får, men om jag ska vara ärlig vill jag inte hem. jag tycker det är tråkigt hemma & här träffar man alltid nytt folk och det älskar jag. Mina dagar ser mest ut så här. jag vaknar, ligger i sängen och segar, äter frukost går ut och solar en stund ( eller så går jag till stranden och solar och badar ) Sen alltid vid 4 tiden igen så går jag upp och äter, sen duschar jag och gör iordning mig och går till böda sand och kommer hem vid 2-3 på natten. Så ja nu vet ni hur mina dagar ser ut, helt fantastiska hehe. jag får sms/ folk som ringer mig dagligen ohc vill upp till mig och vara hos mig. Ni som aldrig varit här, snälla det är ett paradis, ge det en chans. Jag vet inte hur många människor som jag träffat som jag har fått deras nummer av för att jag ska ringa dem os.v Som jag skrivit innan, det känns som att det bra är början av lovet fortfrande haha, men så är det ju verkligen inte!     


jag och mamma åkte ju upp i Onsdags och tog en snabbis förbi Borgholm. Jag hittade skit fina saker, ett fint halsband som var av fin slipade stenar som var formade som hjärtan för bara 70 spenn! Vilket klipp jag gjorde, och så köpte jag ett par turkosa skit snygga frand dandy trosor för bara 75:- Amazing, och så köpte jag två stycken friis & Company väskor, jag hade tröttnat på mina jag har där hemma, så det fick bli en strand väska och sen en vanlig skolväska som jag ska kunna ha sen, fick det billigare för jag är ju faktiskt NELLAAA det kan ingen människa hjälpa eller hur ;) Mohahah. Ni kan se bild på väskorna högst upp på mina myou inlägg " mobilinläggen" ni kommer avguda dom, dessa kommer ni se mig mycket med i sommar och längre än så, bara så ni vet. Av någon konstig anledning så målar jag mina naglar med fransk maikyr varje dag! Förstår inte varför har aldrig målat namglarna såhär mycket som jag gör här. Men här är det så att jag har faktiskt tid för det, det har jag inte när jag är hemma. Här har jag tid för att sola , BTW, jag brände mig i torsdags så jag var ju röd som en tomat på hela magen, det gjorde skit ont, men nu äntligen så börjar värken släppa, brände mig ju även i hela ansiktet och på låren. USCH hehe, men jag klarar mig så klart ;) Ibland kan jag faktiskt tycka att jag har det lyxigt som får vara och bada på världens finaste badplats varje dag om jag vill, som får vara här hela somrarna och ha skit kul, och skaffa skit många vänner, och får en helt egen husvagn och ha det underbart och får ta upp vänner och allt. Det finns inget bättre än böda. Tack familjen att vi har detta. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder, eftersom jag lånar datan av min granne och alla hans usb uttag är upptagna och vågar inte dra ut något hihi. (A) så nästa gång får jag lägga upp lite mer bilder,


Förlåt jag känner mig skit dum som aldrig skriver men som jag sa, jag tycker inte att jag har något att skriva om eftersom jag gör i stort sätt samma sak hela dagarna, jag slappar som man också kan säga!  jag råder allt stress folk som jag att lugna ner er för det är det bästa man kan göra under sommaren för att sen blir pigg och kry till skolan börjar igen. Och på köpet av detta får jag även solbränna och fin hy, mohahaha. Vattnet här på Böda, 2 åt gotland hållet2 är så salt att det rensar alla porer os.v så alla finnar man har försvinner, okej jag hade kanske någon men ändå, huden blir len också och väldigt frisk. 

Sanna har varit här några dagar och vi har haft skit kul, kan inte berätta allt men vvi hade som sagt kul iallafall. Vi åkte 4 stycken hem på en av killarnas mopen idag, vet inte vad han heter eller något men sjukt söt och snäll speciellt rolig! men nu ska jag faktiskt ut och möta Fanny vid busshållplatsen för nu är det hennes tur att komma. Så had et bäst mina sötnosar, jag skriver snart igen 

CIAOOOOOO from your nellaaaa<3

"Btw, jag och Sanna har iallafall en träff med de två killarna på tisdag, mohihi, ska fota och lägga ut på myou i promise" <3

Nu bär det av till Böda igen...

Dagen ser rätt så grå ut för mig. Jag som ville må bra detta lovet, alltid är det något som ska skita sig, jag har fått leva med hjärtat i halsen i snart 8 år nu och jag orkar inte mer skit. Varför är det alltid vi som råkar illa ut? Varför är det alltid vi som ska stå ut med all skit, så fort vi hinner bygga upp oss igen så händer något annat. vad är det gudarna där uppe  vill oss.



Nu ska vi iallafall åka förbi borgholm och kolla lite innan vi åker vidare mot böda. Ska kolla på en friist & Company väska, hoppas jag hittar någon fin. Mina är rätt utslutna och tråkiga nu..  Har packat ner halva min garderob och massa annat skit så nu skulle jag kunna vara där i flera år om jag veta. Pappa vill inte att vi åker, men jag klarar verkligen inte av att vara här mer så jag måste iväg. Vill komma till mitt paradis, och det är Böda för mig. Där kan jag koppla av där är jag glad och lycklig.  Får se om vi åker dit idag eller imorgon säger pappa nu.....,  

jag hör av mig senare, ciiaoo<3

Btw, igår åkte jag & Sanna in till mc och käkade glass vid 12, två nätter irad  då jag åker in till mc och käkar :D tankade också, usch vad dyrt det är med  oljan till mopenden! Diss till det (N)

Vid matbordet

Hehe Justin är för söt, den ungen asså..  Orkade inte lägga upp alla bilder, om jag sak vara ärlig tog jag inte så många heller, men det var iallafall underbar mat mumms på grillat asså :) tack för en trevligt kväll kära familj.






Just nu sitter jag hemma hos krille & degar ska snart iväg med Sanna till Corner och fika, trevligt eller hur =) mobilbloggar därifrån om vi nu åker, 

Ciaooo alla  Nellaaa Lover ;) <3 

Nur äre kalas på gång

Nu ska snart firandet till pappa sätta igång. Alla ahr inte kommit än, och vi blir inte alla som vi brukar, eftersom mina brorsor och deras barn är ju iväg. Men vi klarar oss ändå, eller hur la familia ? ;)

Lägger upp fler bilder sen ;)



Har på mig en marin blå tub-klänning som är randig också. Skriver sen..

Ciao<3

Jag som skulle spara pengar!!

Var det inte jag som hade bestämt att jag skulle spara mina pengar! Jo, men så fungerar det inte för Nellie.   Åkte ju till Maxi, syrran & Justin hängde med oss. Vi handlade massa mat, damn. Dom påsarna var inte roliga att bära in sen, ne usch hehe. Jag inversterade iallafall 2 nya nagelack, som jag skrev innan härliga sommarfärger, korallfärgat är hur snyggt som helst till svart (Y), och blått till marin. Kan inte bli bättre, var rea så var 2 för 40:- det var inte dåligt för nagelack, nuför tiden brukar det kosta ca 50 spenn för en liten flasta från loreal eller nivea, inte klokt! Köpte nytt hårspray också, och ett body lotion från lbd, den verkade vara ny och luktade hur underbart som helst så det var bara ett måste. Skorna sket jag i eftersom jag tänkte, sommaren har ju bara börjat, hur många andra snyggare kommer det inte komma in liksom. Så jag väntar lite.






SOMMAR LÅTAR MAN BARA MÅSTE HA PÅ DATAN/ IPODEN / MOBILEN !!
Här är lite låtar som jag älskar och som jag tycker man måste ha, ( kunna lyssna på när man vill ) Visst vill man ha sommar stämning och då måste man få den rätta musiken till det. Detta är vad som finns på mina elektoniska ljud förmedlare ;)

 

 

Tyvärr så vet jag inte hur man gör så man bara behöver lyssna på låten, annars hade jag lagt upp fler, men nu fick det bli dessa tre, orkade inte leta mer. Men visst är det härligt. =)

Fransk Manikyr

Mums på sommar fräsha naglar, med många fina färger, men tyvärr kör jag på vadnlig fransk manikyr, eftersom det matchar till allt. Hade rosa målade naglar innan ju, och dom skärde ju lite ihop med mina kläder som inte alls hade rosa i sig, fast det gick ändå bra eftersom att det var så ljus rosa.  vad tycker ni?, Inte dåligt för att ha gjort det själv tycker jag. hehe.



Nu bär det iallafall mot stan, skulle hjälpa mamma att handla som sagt, sen ska vi köra förbi huset i stan ska visa lite ideer jag har till henne, och sen åker vi hem och gör iordning allt. KALAS ;D Det är min familj bäst på, och att umgås tillsammans, det älskar vi att göra :)

Seeyaah Nellaa Lover ;) Taha

GRATTIS PAPPA

Wohoo, idag fyller min pappa år, grattis grattis grattis =) <3 Blir kalas klockan 6


Igår på natten åkte vi till mc donald ju, mumms vad underbart haha, var proppmätt, men måste ha glaset, som jag sa. Sista chansen att jag kan få detta glaset som är denna veckan, för idag fyller min pappa år och imorgon ( onsdag ) åker vi till Böda igen. Jag och Mamma sa det, det finns inget att göra här så lika bra att åka upp på en gång. Ídag blev jag väckt utav alla mina syskons barn, Pappa fyllde ju år så alla sprang upp till honom och sjöng klockan 7 på morgonen -_-. Mina brorsor och deras barn skulle till haichaparall eller hur det nu stavas xD Vi var där förra året, jag minns att dom hade några teatrar som var skit bra! ;) haha. Sen somnade jag om och vaknade vid 10 tiden, gick ut och solade i 30 min och nu sitter jag här, är påklädd och små fixad. Har lovat mamma att hjälpa hemme med att handla mat tills ikväll. Så vi ska åka in sen och handla lite, då ska jag kolla på ett par skit söta flipp flipp som jag hittade förra veckan inne npå lindex :O Konstigt nog jag vet, men gissa vilket mönstret var inuti skon? LEOPARD, me love så jag måste ju bara köpa dom, dom kostade typ bara 79 kr så ingen big deal. I Wont Them. =)


I TAKET LYSER STJÄRNOR

Hur bra film som hellst, jag råder er läsare att se den, ni som inte redan gjort det! Den var jätte bra och väldigt gripande. Jag erkänner jag började gråta, men jag är så svag för sånt där. Filmen ska vara inlämnad innan 6 idag typ så jag tänker nog se den en gång till innan MÅSTE!

MOT MC DONALD

Nu kör jag & Mamma mot mc donald. Måste ju köpa glaset innan vi åker till öland igen haha. Sen ska vi svänga förvi 7eleven och köpa en tandborste till mig eftersom jag kastade min i igår morse, så har inget har fått leva på lysterin hah (A)   Hörs imorgon, för när jag kommit hem lär jag vara trött. Hoppade nyss ur badet så håret är lite blött än. Men hörs imorgon

CIAOOO SÖTNOSAR :D

Nellaaa is in daa house

Hemma från ica nu och äntligen fanns den att hyra, den brukar alltid vara uthyrd " alla exemplar uthyrda " och jag är så trött på de. Men nu äntligen fick jag den. ;)  Fått tag på Sanna nu 6 Fanny också så det kanske blir vi som kollar på den. På vägen hem hittade jag en fin ros som jag tog och gav den till mamma, skrev en liten lapp ( Till världens bästa mamma )  För min mamma är världens bästa mamma. =)  Hon blev skit glad, hehe. Så sött. Nu har jag iallafall fixat lite av det som jag skulle göra idag,

* Sytt  igen hålet på byxorna och sytt på en ny tråd på tröjan
* Solat mjamii
* Ska bada nu, så snart har jag gjort det också
* Jag har sovit lite
* Och sist men inte minst, jag hittade ett snyggt armband på internet istället, eftersom jag orkade aldrig åka till staden

  
Armbandet kommer från Friist & Company, 149:- Man kan beställa det på internet sidor och liknande. Så det ska jag faktiskt köpa, fräsht till sommaren eller vad säger ni? ( tryck på bilden &  för större bild )

Det var ju så skönt väder ute så jag orkade aldrig göra iordning mig idag, har fortfarande inte gjort det. Har gått runt med min bikini heladagen haha. Så det blev ju aldrig city heller om man säger så.. Men kan ju alltid åka in i natt till mc donald och köpa den där plusmenyn så jag får mitt glas :D har funderingar på det asså, ska se om jag kan dra med mig Sanna hehe.  Kan inte sluta tänka på hur fint väder det har varit idag, helt vindstilla inga moln och solen har STEKT! Jag ska hoppa i ett skönt bad nu innan jag säger att tjejerna kan komma eftersom jag känner mig verkligen som en dålig människa eftersom att det var så länge sen jag badade nu xD Det är ju min grej!!    Jag pratade med mamma idag om busskorttet och hon tycker det låter som en bra ide faktiskt. Fast vi har ju inte inversterat det än, men det ska bli kan jag lova er. ca 600 kr och man får åka hur mycket man vill i 2 månader, och det tjänar man verkligen på, det lovar jag. Har även pratat med henne om en mini pc, men det får vi se, annars kan man ju bara ta en som vi har och bara skaffa mobiltbrevband från 3 eller något (Y)



Något jag tänkt på skit mycket denna veckan är att det känns inte som att sommaren har börjat än. Alla dom som ska jobba på vår camping har inte ens börjat än, dom kommer vecka 27 lika så på böda sand. Så för mig har inte sommaren börjat än, det är ju skit länge kvar. Åh vad skönt det låter när man säger så, och vi börjar skolan en torsdag och sen på lördagen åker jag till Mallorca hur underbart är inte det! Vi åker ju med Syrran hennes pojkvän och barn ( Jag Mamma & pappa ) så det kommer bli niceigare än niceigt. Eller hur ;) ? Men det ända som är problemet denna sommaren är att mitt sista bernbidrag kom för några dagar sen, har faktiskt inte slösat ett ända öre på det. Men ändå, jag är en moneylover och slösar hur mycket som helst varje månad, så det kommer ju bli katastrof, jag mår dåligt om jag frågar mamma & pappa helatiden om pengar, eftersom man ska faktiskt inte har mer pengar än sitt barnbidrag, och jag slösar mer än dubbelt så mycket som det och så här kan jag inte ha det, lever i ett lyx liv nu. Så ska faktsikt skärpa mig och spara dessa pengar så länge jag kan. Kanske man får lite över till man får studiebidraget ;) Det skulle vara något. Kanske får lite pengar om jag hoppar in och jobbar. En kille vi har anställt körde i diket med en bil på öland för några dagar sedan, så det är ju inte säkert att han kan jobba. Då får kanske jag hoppa in, jag menar jag har ju jobbat i grillen  2 år tidigare. Så jag kan jag är proffs på ost hamburgare, jag lovar =)   Jag & Mamma ska faktsikt sätta oss ner i morgon och beställa varor till affären på campingen, så jag ska välja allt gott godis :D Det låter inte så dum eller hur?


NU HOPPAR JAG I BADET, HÖRS SEN ;)  CIIAOO SÖTNOSAR

Mot ica igen..

Som sagt, jag är ica lover, fast nu ä'r det slut på allt godis köpande. Jag ska faktiskt dit för att hyra en filn, ( I taket Lyser Stjärnor ) Den eftertraktade filmen som jag velat se sen den kom ut! Ska se om jag kan få Sanna till att komma hem hit och se på den med mig, vi har ju alltid sagt att vi ska se den tillsammans men får faktiskt inte tag på henne. men nu ska jag iallafall till ica hörs sen, skriver ett längre inlägg när jag är tillbaka. =)

CIIAOOO SÖTNOSAR

Skövde sjunger för oss på standen

En av killarna från jönköpingsgänget som kallades för Skövde sjöng för oss nere på standen, han sjunger hur bra som helst! Eller hur? =)  


                             Nellaa Loves His Voise<3

Fråga och svar ?!

Folk undrar hur jag tjänar pengar på min blogg och hur mycket..

Jag tjänar pengar på min blogg eftersom att jag gör reklam för andra företag. Detta är ett perfekt sätt att tjäna pengar på. Och för det andra hur mycket jag tjänar är inget jag berättar för er sådär, det är ändå inte stora summor så ni kan vara lugna och bli inte avundsjuka bara. Jag behöver inte tjäna pengar för jag har det redan bra som jag har det. Jag tycker bara att det är kul att blogga och fler och fler känner igen än. Det är ju bra att folk redan visste vem man var. Efter som jag är den som springer ute och är crazy av mig, jag är snäll och folk tycker jag är trevlig? Jag har nog mest vänner i hela kalmar. Och jag säger bara de, dom jag känner alla dom jag känner är så sjukt snälla, jag älskar allihopa!! 

Jag tycker det är skit kul att bli medlem på massa nya hemsidor som man kan få poäng på och  vinna saker och få saker efter en viss tid os.v, jag är emd på frossle.com, gratisbio.se, bubbleroom.se, mobilblogg.nu, bloggsms.se, myou.com, youtube och massa annat kul. Sanningen är egentligen att jag är databeroende fast jag hatar att slösa min tid på att sitta och ryttna framför en dataskärm, jag kan inte fatta att jag rokar göra det en stor del av mina dagar. Så ibland när jag åker iväg njuter jag verkligen av att inte ha en data där brevid mig 24/7. Men Msn är verkligen något som inte intresserar mig ett dugg så alla vet :) 

Hej sötisar

Nu har jag äntligen vaknat, lade mig ganska sent igår men jag har ju blivit van vid det nu.......   Pappa & jag är ensamna hemma för mamma är iväg och köper present till pappa, han fyller år imorgon. Och jag blir skit arg, för jag vill ju också vara med och bestämma vad han sak få!! Igår när jag & Sanna var, pratade vi om att åka in till staden. Jag måste ju bara få det nya coca cola glaset som är ute idag. Undra om det är Rosa, Lila, Svart eller Blå! Spelar ingen roll för alla är skit snygga. Kan ju inte säga att jag är jätte sugen på mc donalds nu när jag ätit så mycket skit på Böda.. Men det måste jag bara trycka ner, för ja ska ha de där glaset! Ska fråga Pappa om vi kan köra in och köpa det hehe. 


Kolla in denna morgon frilla, den är nästan otrolig, haha. Det var det första gången vi vaknade i husvagnen. Kvällen innan hade ju jag tupperat håret bakåt så, "vill man bli fin får man lida pin" och se ut som kanubalkocken haha.. ;)

Sexy mama in her self, i know you wont me, Hahaha!



Idag har jag några saker jag sak göra, och det är...

* Sola ute på gården, muuummms ;) 
* Köpa det nya coca cola glaset!
* Kolla efter ett snyggt armband från ett fint märke
* Umgås med polare när dom kommer hem eftersom jag snart åker till böda igen
* Ska ta ett skönt bad med ansiktsmask och mina härliga bubblor =D
* Sy kanten på ett stort hål som jag fått i mina nya jeans tights, och sy fast en tråd som ett snöre ska gå igenom på mitt nya linne jag köpte i nybro. (Y)
* Försöka få mamma till att köpa ett sommarbusskort till mig.
* SOOOVVAAAAAA! :D
 
 

HOME AGAIN

* om jag stavat fel på överskriften får ni säga till, ni vet att jag suger på engelska *

Som sagt, nu är jag äntligen hemma igen, det känns underbart att få sova i sin egna säng igen, fast ska upp igen på torsdag eller fredag. Klart att jag kommer vara mer aktiv på bloggen då, men dessa dagarna har det varit rätt mycket för mig att fixa os.v men vi ska fixa data, det har jag ju lovat. Har varit lite aktiv med mobilen iallafall. Ibland har myou strulat så jag inte har kunnat skicka in, men nu vet jag både hur man gör och varför det aldrig har funkat, det kan bro på min blond het, Tsssss nu. Nu ska jag inte säga för mycket om min hårfärg och om hur trög jag är. Jag har iallafall haft det SuperDuper skoj på böda med friendsen ;)Innan vi åkte upp så körde vi förbi maxi och handlade det sista, och vi köpte inte lite godsaker inte, nej nej. Men hur som helst, vi gick iallafall syn på det underbaraste man kan se framför sig om man skulle ligga utsvulten på sahara ETT COCACOLA / MER TORN. Oh vad underbart det såg ut, visst gör det ;) 



Första dagen regnade det en del, och det innebar att det inte var så mycket folk på stranden, men vi hittade ett par trevliga pojkar iallafall, Tim & Tony. Vi träffade dom i "City" och jag & Fanny frivilliga som vi alltid är åkte med deras trampbil, det säger vi nämligen aldrig nej till. Vi umgicks med dom hela natten sen stack vi tjejer hem och somnade till en film. Det ända vi gjorde helatiden var att äta, vi åt och åt, vi har typ blivit skit tjocka nu känns det som, iallafall för mig haha. Det var iallafall skönt att få träffa alla vänner som man saknat så otoligt mycket.

MIDSOMMAR
Det började med att vi vaknade rätt sen, och blablabla, allt man alltid gör innan man ska någonstans, åt, diskade och lite sådana saker. Sen stack vi iallafall till böda sand efter mycket om och men. Där hade vi skit trevligt och träffade från början ett stort härligt gäng från Jönköping. Det var lite kallt nere vid havet för det blåste lite så vi stack upp mot City och skulle gå in till affären och köpa lite godis som skulle hålla igång oss lite, och precis när vi ska gå ut så börjar det ju självklar att ösregna,. Så vi springer under taket över scenen och tar skydd. Efter några få minuter så stöter vi på ett stort Kalmar gäng. Så det var många där ifrån man kände, Tilda, Natta & bannez o lite fler. Så jag och Natta satt ju där och snackade i någon timma, Sen stack jag ner till brasan igen eftersom att tjejerna redan gått ner. Efter det var det att springa fram och tillbaöa för mig, upp mot city ner till stranden helatiden. Skulle alltid upp och möta massa folk vid city som man träffade förra året och så. Så det var as kalas iallafall. Fick äntligen träffa min mysiga lilla Victor som jag saknat så mycket.  Det var väldigt mycket folk vid brasan för att vara början av året om man säger så. Okej det var ju ändå midsommar man iallafall =) Blev glad när jag fick se alla. Vi grillade lite korv sen och vid 2 tiden stack vi hem och käkade och sen somnade vi till Gothika. Varför kolla på skräck film på natten? Ne det förstår inte jag heller, haha.  Det var iallafall en underbar midsommar, självklart berättar man ju inte allt som hände. Lite hemligheter måste man ju få ha, eller hur?



LÖRDAGEN
Vi vaknade sent som vi gjorde alla dagar där på böda. Vi åt som jag sa innan, gjorde alla vanliga saker innan man gör det roliga. Och vill ni veta vad det roliga var, jo att jag & Leni faktiskt babade i det is kalla vattnet. jag kan inte fatta att jag pallade, och jag ens nuddade vattnet med tån, för det avr skit kallt. Det var bara 12c i vattnet, så inte undran på att jag kände mig sjuk sen efteråt. Leni &  Hanna drog faktiskt hem på Lördagen, vid 4-tiden så jag & Fanny blev ensamna fast det gjorde ingenting. =) Vi hade skit kul iallafall. Vi segade heladagen och David & Oscar kom som dom hade gjort varje dag hittlis. orkar inte berätta allt nu på efterhand så jag berättar lite snabbt istället. Jag och Fanny blev hämtade av Victor så åkte vi till Böda Sand. Vi var där och grillade och chillade vid brasan som vanligt och var social mot folk. fast var ju "halv sjuk efter det kalla badet så satt mest tyst och lugn"  men träffade även denna dag gammalt folk som jag saknat. Bland annat Andreas, det var kul han e sötsöt. Sen stack vi strandvägen hem och då mötte Oscar & david oss och Victor hängde med oss hem. På vägen på stranden så mötte vi en kille som hette Clas som var med jönköpingsgängent dagen innan och han berättade att " deras lilla nya läger dom slagit upp vad längre bort" och det var skit nära min del avstranden där min camping ligger så jag och Fanny ville ju dit och säga hejdå till alla eftersom vi visste att dom skulle åka hem idag (Söndag) och att vi aldrig mer skulle få se dom. Men tråkiga som dom var så ville inte killarna ner dit. Så vi stack till min husvagn en liten stund sen följde vi Oscar och David hem, sen följde vi Victor upp till vägen för att hans brorsa skulle hämta honom, och då var klockan halv då. och då kom jag & fanny på vi sticker ner till jönköpingsborna och säger hejdå eftersom vi aldrig fick det tidigare då. Och det gjorde vi, men då var det bara 3 personer kvar. Men det gjorde absolut ingenting vi hade skit trevligt och satt där nere till klockan 3. Precis när vi skulle dra så sprang en musförbi så vi fick ju damp allihopa och försökta fånga den men den sprang ju in i en "vassbunt" och ville inte komma fram igen. Men sen stack vi iallafall. Och då blev ju jag & Fanny skit pigga och gick bort och tvättade all disk vi orkade för en gångs skull gå bort till toan och tvätta bort sminket och allt de där. Sen gick vi och lade oss och kollade på film.
TACK FÖR EN UNDER BAR DAG!

IDAG
Vaknade vi faktiskt vid halv 2. Men inte undran på så sent som vi gick och lade oss... !? Vi började plocka iordning på en gång faktiskt och vid 5 så stack vi hem. När vi kom hem så åkte vi direkt till Nubbe & tina ( Min brorsa och ahns fru ) med familj.. och åt grillad mat, för en gång skull redig mat för min del. Vi hade ju bara ätit skit mat rätt ut sagt, nudlar, köttbullar, korv, mos, makaroner, ostsås och annat skit. Så det var skötn att få i sig en riktig köttbit faktiskt. Efter det direkt efter att jag kommit hem så pratade jag med Sanna och vi bestämde oss för att träffas och snacka lite om hur vi har haft det oså. Så det gjorde vi och jag kom hem vid halv 12 ungefär. Sen dess har jag suttit här vi datan och bara tagit det lungt. Nu ska jag faktiskt gå ner och ta lite dricka, sen ska jag gå direkt till sängen.   

Skriver mer imorgon är för trött för att sitta uppe  och blogga just nu, godnatt sötnosar<3


Nu bär det av mot böda

MOT SOMMARENS EVIGHET, där får man en rolig sommar & ett underbart lov. Åh och det är bara början! Nu ska vi sitta i bilen i en timma och jag kommer mobil blogga, och ja jag har fixat data också. :) Så jag kommer skriva lite inlägg lite då och då iallafall.

Hörs sen CIIAOOO sötisar <3


Hemma och ska sova snart

Helloo, vi hade det mycket trevligt hemma hos Krille & de andra som bor där, vi var faktiskt ute och spelade boll konstigt nog. Men det var skit kul, vi skrattade så vi la oss på marken asså, helt galet var det, och Robin sparkar upp sin sko och till och med bollek på två-våningslägenheterna, och jag & Fanny får damp och skjuter iväg dom jätte högt och långt. haha. Och sen är det en fyllegubbe som har däckat som har glömt plattan på spisen på så hemtjänsten fick komma, det luktade bränk på hela området, hehe damn hur det kan gå till i lilla Smedby. När jag kom hem packade jag enr allt, gick fort bara öppnade mina byråer och slängde ner de översta. :) Faktiskt sant! Nu blir det bara för mig att packa ner det sista imorgon bitti när jag använt det. För övrigt har det varit en väldigt bra dag idag, fast fick reda på en grej jag inte tyckte om...  Men sånt är livet liksom.. :P   



BTW, gick ner och åt en jätte god jordgubbs skål med mjölk och socker. Mumms på sådana där sommar saker som jordgubbar och sånt. Det är riktig sommar det. Imorgon kommer jag lägga in det sista inlägget på morgonen sen blir det mobilbloggar, så alla vet och dom finner ni högst uppe sen :) Men nu ska jag bege mig till sängen och vila ut riktigt tills imorgon. För där uppe kommer jag RÖJA!

Vi hörs sötnisar, Ciaoooo<3 from your Nellaaa.L

Husvagns renovering (Y)



Visst blev husvagnen fin, ni ska se det i verkligheten den är jätte mysig för att vara begagnad och fixad av ett par ungdommar. :P Haha Mumms på den, kommer trivas jätte bra där i sommar. Ska bara fixa så jag får brevband nu också. så jag kan förtsätta mitt bloggande, vad säger ni om det ;) Just nu sitter jag hrä emd Fanny, hon har gjort en jätte fin sminkning på mig, med svart silver glitter o wow säger jag bara. Värsta hetingen nu jue. Ska spela in hur man gör den, jag lovar, hehe! Efter att David och Jonte skulle ha hjälpt mig med "bb-koderna" som det tydligen hette stack vi till Lill tim, min granne och snackade. Vi tog mopparna till konsum en liten stund och köpte gott gott. Fanny och jags ak snart gå till hennes pojkvän Krille för att hämta min väska dom lånat. Måste ju ha något att lägga alla mina kläder i nu när vi åker imorgon!! helt sjukt vad roligt.  Där kommer vi nog stanna ett litet tag, jag kommer ju bara slänga i allt i väskan eftersom jag är där hela lovet. Pratade med mamma om ett sådant busskort som fanny köpte idag, och hon tyckte det lät som en bra ide. Låter som en ide ;) Eller vad säger ni, det blir ju kanon då kan jag ju växla mellan kalmar och böda hur mycket jag vill utan att tänka på priset! Mjaooo (: .   Bloggar vidare sen, ska skriva det som aldrig "laddades upp" innan som bara försvann -_-   

CIIAOOOO SÖTISAR<3

STADEN SÅ KLART

DAGENS OUTFIT!


Ingen hårförlängning idag inte! ;)

Idag är det underbart vädet ute. Man vill bara lägga sig på en filt och somna. Men har för mycket att göra för att kunna slappa sådär!  BTW, är det bara jag som har märkt att blogg.se har damp idag. :O Varje gång jag ska lägga in ett inlägg så försvinner det och det läggs inte upp. Åhh jag som liksom för en gångs skull skrivit ett skit långt inlägg. Men hur som helst, inlägget innehöll iallafall:

Har varit ute, Efter att vi städat klart i husvagnen så stack leni hem och Hanna & Jag stack och mötte Filip& Martin. Vi chillade ute en liten stund. Sen stack vi hem, Hanna tog bussen och efter någon timma kom Fanny. Vi tog bussen in till stan och i stan hade jag några ärende:

~ Lämna in min telefon
~ Köpa nylonstrumpor till Hanna på H&m
~ Fixade ett sommarbusskort till Fanny
~ Skulle lämnat in mina högtalare/bas till Onoff eftersom det var fel på dom, men det sket jag i. Får blir när jag kommer hem istället.

Nu har jag iallafall kommit hem, och det var mycket trevligt på stan. David & Jonte kom precis och dom ska hjälpa mig med att fixa bloggen lite snyggare. Skriver vidare sen när vi fixat det ;) 

CIIAOOO SÖTNOSAR <3 

Godmorgon sömntutor

Idag sov vi länge, till halv 12 och jag kan lova er, det är länge för mig. Men en viss person ringde och störde i natt. Sånt är riktigt störande när man ligger och sover och någon ringer och aldrig ska sluta prata. Jag tyclte mest synd om Hanna som verkligen inte orkade prata! Idag ser dagen ut så att vi ska hjälpa mamma med att fixa husvagnen, vi har köpt tyg dukar kuddar och filtar vi ska ha :) Kommer bli jätte mysigt för oss där uppe. Just nu ser det ut som att det bara blir Jag Hanna Leni Fanny & Kanske Julia & Sanna. Hoppas dom kan ju för det har vi räknat med. Killarna kanske också kommer upp, det blir ju trångt i den nya husvagnen för den är ju så liten om man jämnför med våran första :P. Detta kommer bli årets SAK vi gör med tjejerna. Dom kommer säkert upp en gång till i sommar fast med hela gänget och då blir det årets SAK med gänget, Böda slår allt, tur att vi ägen en camping där, annars hade det varit dyrt för oss att bo där. :P

Fanny ska komma hem till mig så fort hon är klar där hemma, hon bor ju bara 16 meter ifrån mig så vi har ju nära till varann iallafall. Sen ska vi åka in till stan och lämna in min gamla telefon som är sönder. Det blir ju perfekt om min nya mobil skulle gå sönder, då har jag min gamla, som ny fast sliten hehe. Men nu ska vi ner och hjälpa mamma,



Pusspuss Sötnosar :)<3

godnatt läsare

Ja ni, nu har vi kommit hem nöjda och belåtna. Mycket trevlig kväll har jag iallafall haft. När vi kom hem kollade vi på Shreek 3 skit kul. Och nu äntligen har jag skrivit ett mobilinlägg som tyvärr blev lite kaos,  fick inte ihop det först men sen fungerade det! Toppen, nu vet jag hur man gör wihuu :)   Imorgon ska vi tillsammans städa husvagnen lägga in mattor kuddar och allting som behövs för att vi ska trivas i den dessa 4 dagarna. 

            

Godnatt sötnosar

Hos bby

Hello, Ändrade planerna faktiskt. Leni kom hem till mig och mamma körde in oss till Netto. För vi sa att vi kunde handla alla varor till böda redan nu. Det är ju billigt och bra på netto ;) hehe.. hanna bor typ 150 meter ifrån netto så nu sitter vi hos henne och väntar på bussen till stan., där vi skulle ta fikan och de. Kommer bli mys mys. :) Så nu har vi handlat skit mkt :D  Fick en liten barnkundvagn att köra allting i, hon som jobbade där gjorde så vi fick en gratis, sötit eller hur ? men mobil bloggar inne i stan/corner ;)


Min söta hund klippte sig idag och pappa glömde bort henne!! Så när hon kom hem och vi skulle åka iväg så blev hon jätte ledsen, söt bild va :)

CIIAOOO SÖTNOSAR <3

Hanna har målat mina naglar

Mumms på fina sommarnaglar, om jag bara hade haft lite fler fäger så hade det kunnat bli mycket bättre för Hanna är skit bra på att måla naglar :) Egentligen skulle jag ju till nybro idag, jag skrev ett inlägg om det, men tog bort de eftersom jag inte skulle dit sen. Nu ska jag istället för det ägna kvällen med Hanna. Vi ska kanske åka in till Corner och fika ikväll. :) det kommer bli kulkul. Får se om vi träffar något folk där, men det brukar man aldrig göra nu för tiden ( i stan alltså ) Nu ska iallafall vi ner och käka lite / vänta på Leni sen blir det att dra till ica, och svänga förbi Filip och hälsa på. Mobilbloggar sen. Nu har jag faktiskt fixat så det funkar, men jag tycker det är onödigt att slösa på "mms" nu när jags ak iväg till Böda på torsdag till Söndag då kan jag ju gärna skicka lite inlägg när jag är där i stället för jag har ingen data med mig. :(  

I KNOW THAT YOU GONNA MISS ME  ; )

men hör av mig sen iallafall!

Lite bilder från skolavslutningen :)

Kommer sakna eleverna men skolan, fuck off! tack för trevliga år mina älsklingar, många av er är dom bästa i mitt liv som får mig att orka leva och att ha lust att leva, tack. <3








usch usch!

Näe fy på mig säger jag bara. Jag har segat heladagen, inget har hänt sen jag skrev sist. Nu ska jag hoppa i badet så jag får något gjort här i livet! Har iallafall plockat fram lite förslag på kläder jag kan ha på mig (Y) Fast först ska jag hoppa i badet hjälpa mamma med husvagnen käka sen är jag redo! för att gå ut !

CIIAOOO SÖTISAR <3

Oh, vad jag stör mig på en viss person just nu, ska ringa till Sanna och berätta haha =)

Godmorgon sötnosar

Har nyss vaknat, var ute till halv 2 tiden med Sanna, vi stack ut och träffade lite folk. Men efter typ 10 minuter när vi vatt med dom skulle dom dra, så vi gick och satte oss på stentrappan vid tunnlen och sanckade, HAHA SANNYY BANNANYY ÄR BÄST <3   Måste bara berätta för er alla att dom bästa tjejerna som finns är Fanny Hammarström & Sanna Hjärtström. =) DOm har man kul med kan jag lova, hihi. Sanna höll på att skrämma livet ur mig. Jag är skit rädd för spindlar för er som inte vet. Och Sanna hade en spindel på sig och hon börjar ju självklart vifta med armarna framför mig och spindlen flyger av men vi vet inte var. Jag får panik för ja är SKIIIT rädd. Och sen får Sanna damp igen och börjar vifta bort något med händerna från skon. Jo tror ni inte att det är spindlen då igen eller!! och jag får ju panik. Sen känns det som att den kröp på mig helatiden, inne i skon så jag skrek så fort Sanna sa "DÄR ÄR DEN"! och pekar på mig ja bah AAAAHHHHH! Sen när jag kom hem så tog jag ett glas oboy mumms, och gick upp och bäddade sen lade jag mig.


Haha köpte överkastet för att ja tyckte de var snygg, inte för att jag tycker om vad det "står för" om ni tror de!

Idag vet jag inte så mycket jag sak göra, funderar på att sola, har ju typ bara solat 5 gånger i år och de är ju som högst 3 timmar ungefär jag har inget tålamod att ligga och bara dryga så noop, jag har inte fått någon färg än. Så ska nog sola faktiskt. Mamma snackade om att vi skulle ta hem den nyinköpta husvagnen och göra iordning den. Vi köpte en bagegnad husvagn till att alla i familjen sak ha någonstans att kunna sova när dom kommer och hälsar på oss där uppe i norra öland ( Böda )  Vi har redan en stor husvagn 7,5 meter (Y) men i får inte plats alla så det blir ju perfekt egentligen. Då kan ju jag och mina polare sova i den när dom kommer :D En egen husvagn perfekt.   Efter allt jobbande så ska jag ta ett mummsigt bad med ansiktsmask, det har jag längtat efter nu!! Ikväll blir det väl att dra ut, någon som har något tips? :)

varit med amanda

Har varit med Amanda en stund, hon tog bussen hit. Jag och mamma köpte en pizza och delade på :) Mumms på det, efter det stack jag och Amanda till ica skulle köpa lite godis, haha köpte godis för 4 kr smidigt va ;) Amanda har nu åkt hem och jags ak ut med Sanna :) Mibilbloggar sen ciiaaoo<3


MUMMS NY MOBIL! (Y)

Nu äntligen är mobilen fixad och allt. Det blev röd, men det blir ju perfekt, visst?  Nu blir det bort med den gamla. haha om jag ska vara ärlig böev jag lite depp när jag kollade på min gamla, nu blir det liksom att den ska bara ligga i ett skåp någonstans coh aldrig mer bli använd eller aldrig mer bli använd. Hahalustig känsla jag vet, men ändå. Har haft den i ett år nu och det känns som hela mitt liv. Men nu ska det bort :)   Nu ska jag lägga in massa härlig ny musik till mobilen, det blir ju super kul. Fick jätte fina hörlurar till den, och ett usb minne där man kan stoppa i minneskortet från mobilen. Det är ju perfekt. Då är det bara att lägga till musik och så på de sättet om man inte har en kortläsare, fast det har ju redan jag men iallafall xD Nu är det bara att vänta i 5 timmar också tills man kan börja använda den, så jag väntar.... Hade det super trevligt på stan förrästen .Jackan var skitt snygg också. Köpte den på sisters point, 399:- 



En sak som är lite stört, det är att inget av mina mobila inlägg kommer in, jag skickar inlägg helatiden men det går inte, hjälp mig!! Det gick ju i början -_-




NY VECKA NYTT COCA COLA GLAS :D

har bestämt att jag ska samla på alla mc-glas "coca cola" som man får om man köper en plus meny. Så köpte faktiskt de idag, fick ett mörkgrönt glas denna gången. Längtar tills det blir de rosa och blåa! tihi. Hoppas det är nästa vecka då.


godmorgon på er

Nu är jag berädd för att åka till stan. Sanna fick ändra sina planer, så hon kunde inte hänga emd till stan, men då åker jag bara med Hanna & Leni istället. Dom skulle cokså till staden =)  Mamma & jag ska snart åka in, vi åker först och köper jackan sen blir det mobilen, och sen träffa kompisarna. älskar somamrlov, det är det bästa som finns, måste jag bara säga! Och denna veckan är ju helt underbar, äntligen får jag åka till mitt böda. Jag ska inte jobba på campingen iår vi har sagt att jag måste vila, så det blir nog inget Norge heller iår. Men det gör faktsikt inget, för jag känner det också att jag måste vila.

Det är väldigt skönt väder ute idag fakiskt, jag har på mig mina nya jeans tights som jag köpte igår och så har jag på mig ett långt linne från gina som är blått och lite smycken, ska sätta på mig ajckan så fort vi köpt den :D Ikväll blir det att ta det lungt och hoppa i ett bad med ansiktmask, det är en sak som är klart! ;) Hörs senare ska försöka mobilblogga :)<3

CIIAOOO

Hos polare

Ja nu, just nu sitter jag hemma hos Cralle Krille & Fredde, det är lite folk här hemma. Alla sitter typ och kollar när Cralle spelar Freddes nya xbox spel. haha skiiiiit kul verkligen. Ikväll ska vi nog kolla på film hemma hos mig eller bara ta det lungt vi får väl se. Mumms, längtar tills imorgon.

Innan jag stack hit, en liten stund efter att jag skrivit mitt förra inägg så skulle vi äta. Vi åt ribbs och potatis med sås, mumms på god mat. är glad att jag har en mamma som är kock, plus att hon är bäst :) har för övrigt haft en ganska bra dag. Imorgon räknas det som första dagen på sommarlovet, eftersom helg är liksom helg. Och redan nu verkar det vara som en bra dag imorgon. Jag minns när man var liten och alltid satt och kollade på alla sommarlovs program eller vad man nu säger. Det bästa var nog vintergatan. Jag minns att en gång målade jag och min kompis teckningar och skickade in för vi ville att dom skulle komma med och visas upp, och min kom faktiskt med. Jag är väldigt duktig på att måla, och ja jag skryter faktiskt nu. Jag är väldigt duktig :D hehe. Men jag vann iallafall några kuponger och  autografer från alla medverkande i programmet. Och sen efter några år när badebodabo gick så vann min kompis. haha då var det hennes tur. Så vi vann varsin gång. Fast hon vann två så jag fick de autografer som hon hade fått dubbelt av då. Hah så sött, jag blev skit glad. Undra vad det är iår? inte för att jag kommer kolla, eftersom jag är lite för gammal för det nu faktiskt, och så hinner man aldrig eftersom man sover ju ganska länge nu om dagarna eftersom att det är sommarlov så. Blir inget för mig, men skulle vara kul att veta vad det var i år, någon som vet?

TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA   CIIAOOOO<3

Home again

Ja ni, nu är jag äntligen hemma. Har varit mycket springande. För det första när vi åker in åker vi och lämnar Towa, ( hunden ) hos farmor, sen åker vi till maxi för att köpa smörgåstårta, men det hittar vi ingen. Jag och syrran springer självklart in i alla affärer på giraffen medans mamma & dom letar vidare. Vi fastnade på Sisters point det passade ju till och med namnet hehe. (: Men jag hittade iallafall ett par jeans tights för 369:- skit fina var dom, köpte också ett par ansiktsmasker som jag ska ha, älskar ju sånt! Ska nog prova den gula tills ikväll. Mumms! Fian hittade också lite saker, skit fina!  Sen stack vi ju till City gross eftersom det inte fanns någon smörgåstårta, men där fans det ingen heller, så det blev att åka till maxi en gång till och köpa mackor på ett cafe, Skit kul... Och bara på detta blev jag ju skit trött på köra dit o dit o dit, orkar inte med så mkt stress, fast det är så jag lever. Jag gör det fast klarar egentligen inte av det. Men men. Till slut kom vi iallafall fram till farmor och då käkade vi, vi snackade lite och hade trevligt. Farmor blev glad för presenterna, så det var kul :)  Fian ville också att jag skulle göra massa frisyrer på henne så jag provade massa, och till slut blev vi nöjda med en och den hade hon sen, hon skulle nämligen bli avsläppt hos hennes mans föräldrar för dom skulle äta där. SÅ vi åkte runt 5 tiden hem. Nu sitter jag här, har precis bytt om ska väl ut och träffa lite folk. Måste tra det lungt egentligen min hjärna håller på att sprängas känns det som, men det går över om en stund. Jag är iallafall på topp humör idag, fast ibland bråkar man ju med sina föräldrar och så, men de kan inte hindra mig idag inte! Ikväll funderar jag på att ta bussen in till stan lr något och ta en fika, jag är fett sugen på de, någon som är på?    BTW, imorgon får jag min nya telefon , wolaa kommer bli super kul  längtar skit mkt, jag lät till och med Justin ( syrrans unge ) bita på den och dräggla ner den, vill bli av med den nu. nu.. nu...!  Ska även köpa en snygg jacka som jag hittade på sisters point idag med. Den var vit och super snygg, lägger ut bild på den iumorgon när jag köpt den. Skit bra att ha till sommaren, har ju redan så många andra jackor så det gör inget att jag köpte en sånhär modell, den är ju faktiskt kort i armarna men det kan vara ganska skönt de också.


(Jeansen är lite halv slitna skit snygg färg och det är lite små kul när det händer något på dom så dom inte bara är helt släta)  

Imorgon ska jag också vara med Sanna, vi ska gå lite på stan sen och bara kolla. Känner att jag inte ska köpa för mkt just nu, köper kläder 24/7 jag borde slösa mina pengar på annat istället, fast jag vet inte vad. Kommer bli kul kul imorgon helt klart! Men nu ska jag bege mig ut. CIIAAOOO<3

Tjobre

Godmorgon. vaknade för någon timma sen. Är faktiskt redan klar. Om en timma typ så ska vi åka till farmor på kalas. Hon fyller år, hon kanske blir ledsen när jag berättar att jag inte har någon aning om hur gammal hon är hehe, men det får hon leva med. Vi ska iallafall åla dit, då ska vi också prata med henne om jag kunde hyra hennes källare och renovera den precis som jag vill. Vi har snackat om det innan så jag tror att det går.

Igår på film/mys/chill kvällen hemma hos mig planerade jag och lite folk att åka upp till min camping på torsdag och sen på fredagen så åker vi till köping och festar. Det låter som en ide va! Vi tar bussen hem till böda från köping på natten igen. Så det kommer bli skit kul, vi har sagt att vi ska sova i mina husvagnar. Vi har två stycken så om mamma och dom sover i ena, tar vi hand om den andra ;) Kommer iallafall bli skit kul. Jag tror det blir, jag Hanna Leni Fanny Leo Fille och kanske någon mer kille. Ingen aning. Om det är någon mer som vill hänga på säg till mig. (: Eftersom jag har bott där varje år sen jag föddes så kan jag allt på öland nästan, och förra året träffade jag jätte många ungdommar som jag fortfarande har kontakt med, så det är skit kul. Dom kanske ska vara där nu på midsommar så då ska jag äntligen få träffa dom igen efter ett helt år! Mumms på det. Förra året måste jag nog erkänna var det bästa. Det var helt underbart asså. Men hur som helst så vi kommer iallafall stanna där från torsdag till söndag tror vi. Det blir ju till att bada, sola mysa festa och verkligen umgås med varann, vi har varit lite dåliga med det på sista tiden.


Visst blev mitt hår bra när jag färgade det svart istället. jag är iallafall skit nöjd =) Idag har jag på mig mina favvo tights från gina, som bara är så sköna!! Och så har jag på mig min nya tröja jag köpte igår på gina, och smycken till de. Idag är det verkligen skönt väder ute, det avr länge sen det var det nu. Toppen ju.

Hörs senare sötnosar,  CIIAOOO<3

idag liksom

Hello, idag vaknade jag tidigt som jag skrev i ett tidigare inlägg. Jag gjorde iordning mig rätt tidigt och vid1 tiden stack jag till Carro, hon är på besök i kalmar. Så vi bestämde oss för att ta en runda på stan. Ville slösa mina presentkort lite :D Så vi tog bussen 37 in till stan sen. Vi gick till gina på en gång. Hittade skit fina saker, gina är ju liksom sverige största och mest besökta klädesaffär typ :) Dom får ju in nya kläder varje vecka. Skit rba affär de. Det roliga var att när vi gick ut därifrån så gick vi in på deichman och där inne så var det en kille och hans tjej. Och när dom gick ut så pep det. Då hade han snott ett par skor. Så kom ham med kommentaren men jag har köpt dom i en annan affär för en lite stund sen. Det roliga var att dom säljer inte skor på slitz, ( det är en affär med kill kläder ) för dom låg nämligen i en sådan påse, och för det andra så brukar skor ligga i en kartong när man köper de. Haha, och så var det lite roligt eftersom deichman säljer ju märken som kommer från tyskland och det finns ingen annan affär i kalmar som säljer sådana skor. Så han var ju rätt körd där om man säger så, Undra om hans tjej visste om de, eller om han blev dissad efter de haha ;) Vill jag gärna veta nu på efterhand. Men man undrar ju hur dom tänker, ( han var runt 25 års åldern ) och har han inte råd med ett par skor för ca 200 kr, ? Jag tycker att när man är så gammal så är det lite patetiskt att gå runt och sno saker. Jag menar han hade ju snygga kläder på sig, är alla dom snodda då lr? Där ser han hur en kille kan sjunga från 100 till 0 på 5 minuter!.

BTW, detta köpte jag på gina, snyggt va =) Man kan ju egentligen säga tack till dom jag fick presentkorten av. TACK


Direkt efter att jag kom hem ringde Hanna, hon frågade om hon kunde komma lite tidigare till mig, eftersom jag är nämligen ensam hemma och det ska komma lite folk hit. Syrran ringde mig när jag var i stan och frågade om jag ville låna en film av henne som hon hyrt idag, bröllopsduellen tror jag den hette. Så den ska vi se sen. Innan Hanna kom hem till mig så tog jag ner min byrå från vinden, HUR LYCKAS JAG! Jo, för man kan allt när man är bäst, det är bara så haha ;)

Mina kläder fick ju nämligen inte plats i min story byrå så var tvungen att ta ner den så jag inte behövde ha kläderna liggandes på golvet, jag hatar när det är stökigt!! Men nu ser det perfekt ut. Hanna fick även damp, jag bad henne fixa mitt hår och då tupperade hon de skit mkt, Men till slut blev det bra, men jag var lite rädd i början faktiskt tss, :P  tack för hjälpen iallafall (: 

 


Jag lovar, det blev snyggt sen! ;)


Tack för alla fina presenter! =)<3

Tack för allt fint jag fick igår, fick mest smycken och så. Men det var skit bra. =)

- Hjärt halsband där mitt namn stod i, / från härliga moster Liza & Bosse
- Hjärtöronhänge, t-shirt, och pärlhalsband , / från min kära kusin Rickard & hans Carina
- En fin silverkedja, / från brorsan Micke, Maria & ungarna
- Presentkort på ginatricot, / från brorsan Nubbe, Tina & ungarna
- Fin smyckeslåda, / Från syrran Fian, Tommy & lilla Justin
- Smycken, ( 2 armband & ett halsband ) pilgrim, / från Mamma & Pappa <3
- Fint armband märket snö, / Farbror Åke & Helena
- Presentkort på ginatricot, / från min mysiga kusin Mario & Anna
- Fint "smycke" man kan hänga fast den på vad man vill, på ett armband halsband eller vad som & pengar, / från min söta moster Kia & kusin Julia

Och alla fina blommor och krimskrams att hänga runt halsen xD

SOMMARLOOOOV!! :D

Hejsan hejsan, jag är ledsen att jag inte hunnit skriva på några dagar, men just nu har det varit så mycket att göra, avslutningsfest, middag med klassen, umgås med kompisar, vandring, skolavslutning, fest  os.v. Har haft så mycket att göra så jag har känt att jag var tvungen att vänta med bloggen annars hade jag helt kolappsat. Men nu är att de där över och allt är klart. Det är jätte skönt! Men som sagt sorry.

jag har iallafall haft en jätte bra sista vecka. Igår var verklige den sista gången min gamla älskade klass 9d satt tillsammans i klassrummet. Det var sista gången vi såg varann tillsammans, sista gången vi sprang ut i från kyrkan tillsammans. Och nu finns det inget mer klass 9D från barkestorpskolan. Utan nu är vi splittrade, fast vi klarar ju detta. Och ni ska veta att utan er hade jag aldrig blivit den jag är idag, och jag är super glad över den jag är. Tack alla, och så ni vet kommer ni alltid ha en plats i hjärtat. Kände att vi var tillräckligt mogna för att börja gråta igår när vi splittrades, men självklart att ögonen blänkte på alla, men ändå såg man hur alla var lyckliga. Slutat högstadiet och har klarat allt man ska kunna inom svensk lag! Det är otroligt =)


Jag hade ju självklart på mig min nya fina vita klänning, och så hade jag på mig min skinnjacka och mina nya smycken som jag fick från mamma & pappa. Märket pilgrim, hur fina som helst. Blev jätte glad för alla presenter jag fick igår. Tack så hemskt mycket allesammans. Vi åt hur mycket som helst. När jag kommer hem runt halv 12 tiden så ska vi käka smörgåstårta direkt efter att vi ätit upp den så blir det jordgubbstårta. Mummsigt! Och sen efter det höll jag på att dö, jag trodde att jag skulle spricka. Så jag satte mig nere i fårtöljen och kollade på narnia 2, eftersom att jag alltid somnar till filmer! Så ville se klart den. Men med all den tunga maten i magen så blev jag jätte trött och somnade igen... Åh va tjurig jag blir på mig själv ibland haha. Efter dom 2 timmarna så kom alla gäster för då hade klockan hunnit bli 5. Så då fick jag resten av alla presenter. Och så skulle vi äta tacospaj. Jag trodde jag skulle dö vilken sekund som helst nu, och efter det blev de blåbärspaj och massa andra pajer, fast de klarade jag inte av att äta. Så efter de var jag helt slut. Fanny & Krille kom också, vi gjorde iordning oss sen vid halv 8 tiden stack vi till Sanna, för vi hade fest där. Det var jätte kul och dt var trevligt folk! (Y) Jag kom hem runt 1 tiden igår, så det blev inte så sent. Men det var ju bara bra. Tommy och jag tog sällskap så han körde mig på cyklen. As skönt. Gick upp och lade mig. Vaknade runt 9 tiden, låg och tänkte lite och sen kom jag ocht änka på den där jätte goda drycken som vi hade i kylskåpet som jag bara var tvungen av att dricka lite av, så gick upp och drack den. Det är typ kiviks pärondryck. Helt underbar! Hehe, sen gick jag upp och somnade igen.

bad & skönhetsideal

Mumms, har nyss varit ute med Sanna och Henke. Hade en trevlig pratstund med dom. =) Kom hem för 20 min sen ska hoppa i badet nu, har självklart min typiska ansiktsmask och bubblorna i badkaret :D Sen ska jag färga håret mörkare, Mums på det också. Ska be mamma hjälpa mig. Har satt upp håret i en bulle har hört att det helst ska vara lite skitigt när man färgar, så det blir ju perfekt :D Skriver senare, ciiaaooo<33


2009-06-10

Hello allesamman. Fy vilken underbar dag det har varit idag! För det första drömde jag en av de bästa drömmarna jag drömt på den senaste tiden, vill tillbaka !!!  Är det någon som vet hur man kan drömma vidare på den drömmen man aldrig han drömma klart? Måste få veta hur fortsättningen gick till. :P Hur som helst, jag vaknade av att jag fick massa sms, brukar ju alltid ha ljudlöst men det hade jag inte idag. Ett sms var från mamma

- Kan du vara klar klockan 11 om du ska med till nybro?

Så jag började göra iordning mig och käka frukost och de. Blev klar vid 11, men självklart var mamma inte hemma innan de. Utan hon hade ju varit och klippt sig så det tog ett tag, och när hon kom hem ville hon ha lite kaffe och macka innan vi åkte iväg. Så det fixade vi. Nu var jag Mamma 6 min kära moster Kia påväg till nybban. Där åkte vi och stannade hos Liza, och det första vi såg när vi öppnade dörren var denna. Haha Älskar den flickan asså, hon har gjort en Jamaica cykel. Den ska jag sno ifrån henne någon dag jag lovar :D Så nu vet ni, min morster älskar Jamaica och Bob Marley!



 och sen gick vi på stan i några timmar. Första gången jag var på "stan" i nyrbo faktiskt. DOm hade söta små affärer, men inget slår mitt kalmar inte! Hittade ett par små söta skor som bara kostade 159:- skit snygga och skit billigt, men köpte dom aldrig. Vi gick runt i alla möjliga sortes affärer, men hittade en som hette var-dag där det fanns snygga kläder. Hittade ett VITT linne.. tur att jag aldrig köpte de vita igår då, det var nog meningen till att varför det var slut igår. För denna var Yber söt, avgudar den, skit snygg till skinnjacka och till fin och allt! Blev skit glad, så den fick jag av mamma. Det var rea bara 300 :- det var den verkligen värd! =) Ska ta någon bättre bild på den någon gång =)



Sen åkte vi till mc och käkade lite, Kia betalade allt och vi gjorde så att 3 av oss köpte plus menyer så vi fick dom nya coca cola glasen som har kommit, yber coola var dom ju! Kommer ut en ny färg varje vecka, denna gången avr det lime grönt. Men visst är det fräckt. Ska köpa en plus meny varje vecka nu, usch jag kommer bli en liten tjockis nu ju hehe. Sen begav vi oss in till kalmar för att släppa av Kia hos sig och så gick jag mamma & liza på stan. Vi skulle kolla på pilgrims smycken till mig. För jag önskar mig de nu när jag slutar 9:an. En fin serie smycken. Så det var vi iallafall varit och köpt, ska visa bild på den på fredag. Eftersom vi har slått in de, så kan ändå inte ta kort nu. Är iallafall jätte glad över de. Vi gick runt och kollade i lite andra affärer också, och sen kom vi hem. Nu sitter jag här igen. Ska snart äta sen ska jag ut och möta Fanny. uscha, imorgon är det vandring med alla 9:or och 8:or. Har hört rycktet att det ska bli dåligt väder imorgon, och då tänker inte jag vara ute och vandra. Jag tänker inte bli förkyld och sjuk på Fredag nör vi går ut inte! Så jag får nog stanna hemma i morgon. jag blir så lätt sjuk nämligen så, jag vill ju inte vara sjuk precis när vi fårr sommarlov!

Men nu ska jag käka CIIIAOOOO<3



Skällby och zorbas

Tyvärr fick jag inte så många bra bilder från avslutningsfesten så kommer ladda upp så fort någon skickar några, för jag har nämligen bara 5 kort!

På skällby ( Tisdagen ) så var det jätte roligt, vi spelade frisbeegolf fast vi gjorde bara 3 banor eftersom vi fattade inte hur man skulle gå. Så jag och Sanna gick och kollade på alla djuren. Taha, vi fastnade för hönsen! Jag blev skit rädd för jag trodde att en av tupparnas hjärna åkte ut, Men det var tydligen Tuppens sak som den har på huvudet, vad heter de nu igen? Men den hade iallafall sjunkit´ihop, läskigt va? :O


(Tryck upp och kolla )

Jag som inte alls är världens djurvän när jag är hemma, älskade dom när jag var där, ville bara myyysa med dom haha. helt sjukt. Vi var där tills klockan blev 1, sen fick vi sticka. Så vi gick mot bussen till stan så vi slapp gå, inte alls långt men ä¨ndå, var helt slut höll på att somna och var jätte kissig. Jag åkte iallafall in med Fredde & Krille. Inne i stan mötte jag upp Fanny för jag skulle va med henne på ungdomsmottagningen, somnade ute i väntrummet haha (A). Sen när hon kom ut stack vi runt och kollade lite på kläder och andra stuff. Hittade även den telefonen jag vill ha live liksom, Fick se hur den såg ut i verkligheten och inte bara på bild. Den var SKIT snygg, och då menar jag verkligen de. Nu har jag bara ångest, vet inte vilken färg jag vill ha. Röd / Svart ? Alltid kul med lite färg, men om jag ska vara ärlig, har jag aldrig haft en svart telefon, och ändå är svart min favvo färg. ;O

MUMMMS! Finns det något annat att säg till denna underbara skapelse! :P

Vi träffade Fredde och Krille igen dom vi skilldes ju åt när jag var med Fanny, men hur som helst. Vi gick runt lite på stan sen och vi sprang in på aldinis och köpte lite saker, och titta vad jag hittade :D den största vattenpipa jag någonsin har sett! :O Den skulle man inte säga nej till, fast min är ju mycket mer praktiskt, den kan man ha i handväskan den kan man hålla i en hand och gå runt med haha ;) Och de kan man nog INTE göra med den kan jag lova.

( Fanny & Krille )

Sen stack vi till Hm en snabbis så jag kunde hitta något som jag skulle kunna ha på mig tills på kvällen. Eftersom vi skulle ju ha middag i bara klassen. Och jag hittade faktiskt ett jätte sött linne, " Bild nedan " men när jag hade hoppat på bussen och vi hade kommit en liten bit, vi var ju fortfarande i stan området, så kom jag på att jag hade velat ha den fast i vitt istället. Men då sa vi att när vi åker in sen så kan vi åka lite tidigare så jag hinner köpa de innan vi ska på själva middagen. När jag kom hem började jag göra iordning mig och satte på mig de nya linnet iallafall då kommer min syrra hem och får se mig i de. "ÅHHH, har du köpt de på hm jag ville ju ha ett sånt :( " Jag bara men då kan ju du få köpa de av mig (Y) Tänkte vara lite snäll så hon slipper åka in till stan och köpa den när hon har Justin att ta hand om. Så då gav hon mig så mycket som linnet kostade. Sen när det blev dags att åka så ringde jag Sanna flera gånger men fick inget svar, så hon åkte ju aldrig in då :( Det var jätte tråkigt. <3 Men hur som helst, när klockan var 17.10 så åkte vi och hämtade Krille och Fredde, sen skulle vi till Hm byta tröjan, sen skulle jag möta upp pappa igen och lämna en tröja, och allt detta skulle hämda på 20 minuter eftersom vi skulle käka middag vid halv 6 ! Tror ni inte att jag greps av panik eller, jo det gjorde jag fast vi han ändå, och det kan jag inte förstå hehe. Men problemet när jag var på hm  sen  så är ju självklart de vita linnet slut i min storlek! Tror ni inte att jag blir tokig eller, så jag får ju köpa samma linne en gång till, hehe. Men jag är nöjd ändå. Ni får veta sen....



Sen var det iallafall middag och allt kändes lungt och skönt. Hände otroligt många saker undertiden som var roliga men hände också jobbiga saker, träffade Martin och han har blivit jätte sjuk, så kändes läskigt att se honom, han såg helt slut körd ut. Och hoppas allt blir bra med honom. Sen hände den lite annat med. Vi hade iallafall det skit trevligt, Efter att vi hade varit på zorbas och käkat buffén så stack vi till baronen och åt klass i mitten, fast jag orkade ingen glass, jag gick runt och tjatade om att jag var kissig nödig helatiden. Hehe. Sen gick vi till slottet och tog massa bilder och hade jätte trevligt. Det började små regna så vi sprang till Corner. Sen efter någon timma kanske så stack alla hem. Jag Fredde Krille & Erika tog bussen hem sist. När vi kom hem så hoppade Fanny på bussen vi satt på så åkte vi till Krille. Där var vi kanske 20 minuter, mindre än de. Sen ringde min mamma och sa att jag hade besök från atlanta. Så då hade Tommy kommit och besökt mig och jag var inte hemma. Så mamma kom och hämtade Krille Fanny och mig. Vi stack ut en stund sen gick vi in och spelade klart Spyro spelet vi var ju nämligen på bossen. Och vi klarade spelet. Sen skulle dom hem och det ösregnade ute! Usch usch, så jag bad mamma att köra dom hem och de gjorde hon. Jag bytte om fort och sminkade av mig, plockade allt iordning, Jag är sån att jag måste alltid ha det städat på mitt rum, annars får jag panik! Så det gjorde jag och låg vaken ett bra tag eftersom jag låg och störde mig på att jag kastat min kräm bakom byrå så jag gick upp och tog upp den sen kunde jag somna om jag ville. Men då ble jag helt plötslig jätte pigg och satte på en film, jags atte på rambo 6. Skit bra är den! Kollade ju på den härrom natten men då somnade jag självklart, som jag alltid gör till filmer. Men igår såg jag den från början till slut iallafall =) Sen somnade jag

Ciiaaaoooo<3


godmorgon

Ledsen för att jag inte la upp bilderna igår, men hann faktiskt inte igår, verken innan eller efter. Men lägger upp bilderna när jag kommit hem om jag hinner då med. Eftersom nu ska vi till skällby med lite folk från skolan och köra frisbeegolf och käka och mysa och så. Sen slutar vi ganska sent, och vid klockan halv 6 så ska vi vara inne i stan på zorbas. För vi ska äta där med klassen. Det kommer bli mys mys =). Tråkigt att vi snart skilljs som jag sagt många gången, men igår var det helt sjukt vad kul jag hade. Kommer berätta sen :(

CIIAAO<3

Hallå där =)

Äntligen hemma från skolan, vi började att städa skåpen ( fast de behövde ju aldrig jag göra ) mitt skåp var redan tomt. Taha. Så jag satt och gjorde bordsplaseringen för ikväll. Det är ju festen, och jag har skrivit upp så jag ungefär vet vad jag ska säga nu iallafall! Jag och Madde fick även fixa alla diplom eftersom alla andra från de andra klasserna hade hoppat av så vi blev jätte stressade, fast det var egentligen onödigt eftersom vi har bra peijl på detta. Vi kommer fixa detta. Vi har också kollat på film gissa vilken? Mysteriet på greveholm. Den är ju skit bra & rolig, men ändå klassens timma typ, första och sista gången i skolan så får vi se på sånt xD Men vi fick iallafall skratta. Nu känner man verkligen att det snart är slutet. Det blir inget mer barkestorp aldrig mer alla dessa lärare, aldrig mer alla de elever som man känner. Nu skiljs vi åt, men vi klarar ju oss ändå, de vet vi, men så tråkigt. Vi hade så bra gemenskap i klassen. Tyvärr så blir det ju inget med klassresan som vi hade planerat så mycket av. Men så är livet, alltid får man inte som man vill. Efter lunchen vid 12 så hade vi klasskampen, vi vann verkligen inte! Men vi var faktiskt duktiga ändå, vi var snabba os.v. Btw, fick MVG på musiken! Blev skit glad, tack Heidi =)   På klasskampen fick man ju ett kuvär varje kvart från en ny ämnes lärare så vi hade ju musik och jag fixade allt! (Y) Med lite hjälp av frida på gitarren. Fanns en fråga som löd så här. Gissa vilken låt det är ?  och då skulle man kunna läsa ut de på noterna, och de klarade jag :D jag ä bäst. Nu är jag hemma iallafall, och ska nog börja med att hoppa i badet och ta det lite lugnt. Sen blir det till att fixa sig. Bild kommer sen på hur jag ser ut ;)


Skåpet ni ser att det är saker i är Sannas hehe, hon var inte i skolan idag :P
En gång, så skrev jag ju om att jag hade spillt ut min chokladmjölk i skåpet?, det roliga var att vaktmästaren öppnade alla skåp med sin nyckel och skulle kolla igenom alla, och tur och oturen så hade ingen skåpet, och när han öppnade den blev han chockad eftersom de hade runnit ner choklad i hela de skåpet. Fast jag sa inget så jag slapp =)

goddenmåååghåån

Helluu allesammans. vaknade för en halv timma sen, är redo att gå till skolan. Vi ska bara ha vanlig städ dag idag så det blev att bara dra på sig ett par mjukis och hoob tröja. Små tråkigt väder ute idag, det är jätte molnigt och det blåser en hel del. Tycker det är ganska skönt ändå. Det roliga är att vi ska städa ut skåpen för de första och jag INGENTING i mitt skåt, jag har redan tömt de :P

Men nu tar jag bussen till skolan ciiaao<3

Bild från kalaset i går =)



tack för en trevlig dag och att jag har er, ni är bäst <3

Tudiluluu

Tjena allesammans, härligt väder ute idag! Jag hade jätte kul igår va riktigt kallt att ta moppen hem sen, fast de gick bra ändå :P Vaknade runt 10 tiden idag, satte mig nere en stund och satte på en film, spiderwick skit bra fantasy film (Y) Satt också med vibdra tonen runt magen haha. Undra om det kommer ge resultat sen.. Fanny ringde sen och frågade om hon fick köpa mina gråa mjukis och då fick hon de, 70 spenn, inte dåligt va? Sen åkte jag mamma & Liza in till stan, vi kollade lite på skokällarna, och lite andra affärer, sen stack vi till Ikea. Åt lite mat och köpte nya stuff hehe. Hittade skit coolt tyg! jag ska nämligen klä om min soffa den är bege och ful nu. men hade tänkt färga själva stommen svart och sen  klä om dom stora kuddarna i något coolt typ, hittade detta, men vad tycker ni?


Blev helt kär, så ska nog satna så det tror jag :D

Sen åkte vi hem och gick in på ica en snabbis. Köpte nytt hårspray och shampo och de idag! (y)

Som jag skrivit för länge sen, de är det bästa shampot som finns! Prova gör det =)


När jag kom hem så kom David och Krille till mig. Vi satte oss och spelade spyro lite, sen kom Henke också. Riktigt trevligt har vi. Nu är vi lite folk här hemma, väntar på att Sanna ska ringa när hon har vaknat, hon sover alltid länge hehe. CIIAOOOO<3




Imorgon har vi 9:ornas avslutningsfest, det kommer bli skit kul, det är ju jag som är konfransjer. Jag kommer att dö! Ska även vara delaktig i lekar pch lite annat på festen. Hoppas bara kläderna jag ska ha på mig blir fint! Ska i hårförlägningen och göra stora fina lockar. Har redan lagt ut en bild på vad jag sak ha på mig. Så det kan ni kolla, det är en rosa topp och en balong kiol från gina tricot =)

ute & glider



Har varit ute med alla.Eller en del av gängen om man säger så, vi hade det softish. Nu har jag och Sanna snackat. Vi ska in till stan och träffa lite folk, och om vi inte hittar dom drar vi till corner sa vi. Parkerar moppen hemma i stan så slipper den bli stulen, den e ju så snygg :D Hahah. Men ska iallafall dit nu och det kommer bli jätte kul. Som jag sagt många gånger så mobilbloggar jag, och det gör jag faktiskt men de kommer aldrig upp och jo, jag kan fortfarande mobilblogga jag har kvar men dom uppdateras aldrig. Det är något fel, Men ska försöka men om det inte kommer något så vet ni varför. =). Har gjort iordning mig, så nu åker jag Ciaoooooo<3

BTW, kolla in vilken fit registreringsskylt vi hittade :D hahah. smindigt! Eller hur?
Och en annan sak, jag har laddat upp en till meningslös video, den hittar du längst ner på sidan! (Y)

Hos Mario & Anna

Nu sitter vi hemma hos Mario & Anna nästan hela släkten, iallafall dom vi umgås med. Tihi. Skönt väder ute fast det var riktigt kallt ute innan. Min kusin Julia och jag tjabbar vem som är snyggast Victor Elm eller Markus Alm. Självklart är det ju Victor ;) Victor och jag har en lustig förmåga av att träffas helatdein. Fast nu efter att han flyttade till Holland har man ju inte sett honom så mycket. Fast såg faktiskt honom på gina förra fedagen haha, visst låter det kul? Men den bästa var att han inte var där inne med någon tjej han bara gick run där för sig själv, borde bett om ett nytt foto på honom. Tänker inte lägga ut dom för dp är risken att annat folk också får tag på korten och de har jag ingen lust med faktiskt, =) Skulle ju kunna lägga in dom fast om man har fiksat så dom är jätte suddiga. Ska kolla om jag kan fixa de sen när jag kommer hem på picnik.com



Barnen är ute och leker med vattenpistolerna alla andra sitter vid långdukat bord och själv sate jag .anmig inne, komma in i lugn och ro. behövde de. Nu när man fick se alla fina saker Anna fick i present vill man bara gå ut 9an på en gång, Om det är något jag vill ha så är det en serie från pilgrim, jag tycker det är så fint. Ska nog be mamma om vi kan åka in til stan och kolla, då får man ändå något som man själv vill ha och att man vet att man vill ha, fast det är ju ändå det roliga med paket när man inte vet. Speciellt sen när man ska öppna och man har ingen aning :D

Dagens Dresscode blev en söt klänning som är blå vid randig och vit kofta. Som sagt skit glad att jag tog den för det är ju så kallt ute. Kan inte förstå de, eftersom i solen är det jätte skönt men blåsten är så himskans kall. Ikväll ska jag väl hitta på något med Sanna snackade vi om. Vet att henke och nårra är ute och röker vatten pipa, dom lånade nämligen min. kanske hör av dom senare, brorpå hur länge Sanna sover.

SHOES LOVER



Jag älskar skor, och gör jag er förvånad om jag berättar att jag har ännu mer ? Taha

=)

Tudillulu, har vaknat nu. Har inte orkat göra iordning mig än, men mamma & pappa är redan klara, vi ska tydligen få en gäst vid 12. Vi ska köpa en till husvagn? Jag förstår inget alls. Som jag pratar om helatiden. Snart är det sommar, jag behöver verkligen de nu. Idag är det en vanlig chill dag, men klockan 3 ska vi till min kära kusin. Hans fru har tagit examen så vi ska dit och fira =) Mumms på smörgåstårta, har hört rykten om att de ska bli de hehe. Vaknade väldigt tidigt men kände verkligen hur huvudverken var igår så jag gick ner och la mig i fårtöljen i stället och forsatte kolla på fortsättningen på grabben i graven brevid. Nu äntligen hann jag se klart den haha. Kom även på att vi köpte en fettborttagningmaskin typ för nårra år sen, letade upp den och provade haha. Kom ihog att jag avnände den bara 5 gånger typ, sen blev den uppkastad på vinden, fast den har kommit ner av någon lustig anledning.... ? Vem är det tro, jag mamma eller pappa? Ja som ni kanske har förstått så bor jag ensam med mina föräldrar nu, min syrra har skaffat man barn o hus och lika så mina bröder. Så nu är jag ensam här, fast jag har ju lilla Towa, och de är världens snällaste hund. Alla gillar henne. Jag loooovar (A).


VIBRATONE




Sätt den på mage, lår armar rumpa, vad som! Den vibrerar så att musklerna drar ihop sig och blir större medans fettet försvinner. * På något lustigt sätt * haha ;)

bad & mys


Mumms, vad skönt det var att bada igår. Spolade upp ett riktigt bubbelbad. Ansiktsmasken jag använde var verkligen ågot nytt. När jag öppnade den såd det ut om Yes diskmedel, ja sprang ner till syrran och frågen sen kom vi underfund med att det var en ansiktsmask som skulle stelna sen drar man bort. Så jag smetade på det och skärde upp mina kalla gurkbitar och klev ner i baden och njöt. Jag behöver verkligen slappna av men jag gör aldrig det. Jag är alltid yber stressig. Men tur som är så har jag lärt mig att hantera de för ett år sen badade jag aldrig, jag hade till och med glömt bort att man kunde bada inomhus. Men det är verkligen de bästa "slappna av tipset" från mig, att bada gotta till det lite för sig med en god drink med sugrör, men ansiktsmask och hårinpackning och bubblor, massvis av bubblor :D.

Hade fått jätte skön ansiktsmashage av Fian innan också, somnade nästan. Hon tog min aco fuktkräm salva och använde sig av den, prova!!






Hur jag tvättar hårförlägningen!

Min kära hårförlägning som jag inte använt på så länge ska börja komma till använding igen ;)  Jag hade så långt hår innan att hårförlägningen inte hjälpte ett dugg, den var till och med kortare än mitt riktiga hår haha, men nu så klippte jag ju av min slitna hår så nu är det kortare än hårförlägningen, så nu ska jag börja använda den igen. Den är ju ganska skitig eftersom man inte brukar tvätta den så ofta, visst gör man inte de? Egentligen är det ju ganska ofrächt. men jag gör iallafall så att jag håller i den och sköljer av den, krämar in den med schampot och sen balsam och de. Jag lägger ut den på en handduk och tar i alla hårprodukter, sen kammar jag igenom den och blåser de tort. (Y) De luktar gott och blir jätte fint och lent!



Sen är det bara att platta den eller locka eller vad man nu vill. =)

Sista skoldagen över

Wihuu, slutade klockan 1 idag! En helt otroligt chill dag. Började 20 över 8, vid 20 i 9 så skulle vi ha möte till avslutningsfestien. Vi planerade lite smått och sa vad vi hade gjort klart os.v. Sen stack vi med lärarna och hjälpte dom att handla till festen. Så vi åkte till coop och handlade saker för några tusen haha. Skit kul var det! Jag och madde ( vi två som är dom som representerar 9d ).. Vi ville inte åka med Inger en lärare så vi skyndade oss jätte snabbt till Christina, och så bestämde vi att dom andra skulle få åka med henne hem då istället. Men vi var snabba och sprang till hennes bil när vi handlat klart. Vi hade ju iallafall tur som inte behövde dra på vagnarna. Vi bara kastade i allt vi behövde!
 



Haha. Olyckligt vis så köpte jag en godispåse med sånt där riktigt gått godis ni vet, som man bara vattnas i munnen av när man bara kollar på det. Kom till skolan och tänkte, näe ska inte visa den annars kommer alla vilja ha. Sen tar jag upp den för att käka en godis bit och då efter lite saker som hade hänt så fick en kille som heter Fabian damp och drog sönder min GODA GODISPÅSE MED GOTT GODIS I !! -_- så allt åkte ut på golvet. SNacka om att jag blev tjurig. Han ska fett få betala tillbaka de som de kostade. jag som hade planerat att ha de till provet jag skulle ha precis efter den rasten. Men näe de blev inget med de inte. men hade ändå tur eftersom när jag kom upp till Musiken ( som jag skulle ha prov på ) så hade vi inget prov för Heidi tyckte inte att vi behövde typ =) De lät bra. Sen hade vi bara so kvar och där gjorde vi ett mini test om judendomen och jag kunde ju inget men de var bara en skoj grej, det var inget som man behövde veta men ändå ;). Fick även reda på vad mitt betyg blev iår, tyvärr blev det bara ett stort G ;) Men det räcker för mig. Kan ju erkänna att jag inte precis har ansträngt mig för att ha fått de, har inte satsat mer än på G eftersom jag har inte orkat. Hon sa de att jag är väldigt duktig på svenska, så de skulle lika gärna kunna bli ett VG istället men det känns som att det lutar åt G hållet eftersom du inte precis har ansträngt dig. Och jag höll med, för det är sant! Men jag kommer ju in på de jag vill gå så det gör ju inget. Efter de skulle vi ha bild, men de blev inget där heller. Så jag slutade faktiskt vid klockan 1 idag. Mumms. När jag kom hem sten däckade jag i fårtöljen med Grabben i graven brevid gående på tv. haha den meningen lät kul ;) Hann ju aldrig se klart den filmen igår iallafall. Men somnade faktiskt igen så har fortfarande inte sett den. Nu har jag vaknat och hunnit käka mat. fattar inte hur jag kunde somna i detta oväsen hemma. Haha. Tv:n vad på Justin 2Fian min syrras lilla barn skrek" och mamma och Fian snackade. Haha. Men blir väl vanare och vanare. Eller vad säger ni storasyskon?

Ikväll ska vi ha tacos kväll här hemma och komma på film & mysa, jag och tjejerna. Jag är fett sugen på att se en film med Drew Berrymore. Hon är en sådan underbar skådis, hon är alltid så glad och spelar så busig i sina filmer. Hehe. Så ska snart gå och handla lite, men först ska jag tvätta mitt löshår och sen ska jag få ansiktsmaschas med massa krämer och så, av Fian sen, ska jag ta ett härligt varmt bad med ljus och ansiktsmask och självklart den kalla gurkan jag tjatar om helatiden, eftersom det har varit lite halv taskigt väder ute idag regnit och så, så jag är faktiskt lite halv frysen idag. Ja ni, och vad händer senare? Det vet jag faktiskt inte än men de kommer vi säkert på något kul, som alltid. Bloggar senare.
CIIIIAOOOO<3


 


Godmorgon

Nu är jag färdig att gå till skolan, fast är jätte orolig, för kom nyss på att vi har musik idag och jag ska kunna spela alla moll os.v acord ALLA menar jag då. kommer dö :'( Plus att lappen där allt stod är borta! Man hoppas jag kan fjäska in mig lite hos Heidi, ska vi nog kunna ordna. =)  Skönt med den allra sista skoldagen på barkestorp, det är helt sjukt har gått på den skolan i 4 år. Både roliga minnen och massa dåliga har hänt där. Ska väl mest bli kul att få sluta, jag kommer nog inte sakna skolan ett skit, men all dess innehåll, vårt lilla gäng som alltid är, vi som alltid umgås och har kul på rasterna, vi som dampar och håller ihop. Kommer inte vara så längre. Har tur att jag får ta med mig tre stycken från klassen till den nya skolan och klassen. Annars vet jag inte hur jag hade klarat mig =) Nu måste jag bege mig börjar om 20 minuter. CIIAAOOOO <3 skriver när jag kommer hem

Shoppat

Jippie!! Tänk att det var 50% på allt på bik bok idag! ;) Nöjd med mina köp, inte för att jag alls behövde mer kläder men alltid kul att lägga till något nytt i sin garderob hehe. kan inte tänka mig att jag & fanny var inne på bik bok i 2 timmar ;O Det kändes som en halv timma. (a) Men iallafall. Kom nyss hem vi ska käka lite nu sen tar vi bussen hem till Hennes pojkvän med flera, ( det är ju många av våra polare som bor där, Krille, Cralle och fredde. Eftersom att dom bor tillsammans så blir det ju nästan som en liten fritidsgård där hemma. Men brukar inte vara där alls lika mycket som förrut. Det är synd, fast är mer med folk ifrån stan. Jo, vet vi är lite lata som tar bussen hem till dom. Det tar ju liksom högst 10 minuter att gå till dom annars, men när man väl har busskort kan man väl utnyttja de, eller vad säger ni ;) Haha.

Hur som helst detta köpte jag idag!



Skit snygga till skinnjacka allt ihop. Min skinnjacka köpte jag förra året för 1299:- och aldrig använd, men nu för ca 3 veckor sen började jag avnända den. Skit snygg, kan inte fatta att den bara hängt där på en galge. Bara använt den enstaka gånger. Ytterst ytterst lite. =) men men skit nöjd iallafall.

Sticker hem till dom nu iallafall, väntar på att Sanna ska ringa/messa sen så jag bara kan gå till henne dom bor typ 200 meter ifrån varann.

CIIAAOOOO<3

Myser i soffan

Slutade tidigare än vanligt idag eftersom vi hade engelska och vi är klara med allt. Super, blev as glad eftersom Linda min engelska lärare sa att jag hade fått G i engelska. haha ni anar inte hur lycklig jag är. Åhh vad jag älskar lina! Hon är den bästa engelska läraren ever, och då är jag faktiskt allvarlig :O. När jag kom hem så chillade jag lite, efter några minuter så kom mamma & pappa hem. Vi satte oss i vardagsrummet och åt mackor. Fick sådan lust att sätta på en film så jag satte på Mannen i graven brevid. Minns den inte alls, hittade den på en bränd skiva så sätta på den iallafall :P efter att filmen spelat mindre än 10 min så ringer fanny och frågar om ja vill hänge med till stan. SJÄLVKLART svarar jag. Finns aldrig n¨got nej i mina öron till stan =) Så nu ska vi ta bussen till stan, kommer bli kulkul. Skriver inlägg ikväll när jag kommit hem. CIIAAOOOO<3

dags för skolan

Ja ni, nu ska man till skolan yttligare en dag. Btw, hittade anonnsen från melodifestivalen igår på skolan. Det stod faktiskt att jag spelade  piano till de vinnande bidraget ;)


DAGENS DRESSCODE :

Linne från Gina tricot, cityshorts från only, "jeans vet att man inte ser dom men skit snygga iallafall" Och sist men inte minst smycken från h&m ;)

Nu har jag fixat så jag kan mobil blogga igen så ska göra ett inlägg i skolan ;) Ciaaoooo <3
Ska fråga min eng-lärare om vi kan ta provet muntligt istället haha (A) Hoppas det funkar!

ursäkta mitt beteende

Ni får ursäkte hur jag har betett mig idag, men jag är helt slut och jag är inte alls pepp på någonting just nu. Imorgon har jag mitt engelska prov och det har jag inte ens hunnit öva på det, nu komer jag säkert få ig i engelska bara för det, hoppas inte de :( Ska se om jag fixar det imorgon iallafall, eller om jag får göra det på fredag! Har så mycket just nu. Är skönt att jag klarat av så mycket i skolan iallafall men nu är det liksom bara två dagar kvar på denna veckan i skolan och jag har engelska bok reccension kvar, engelska prov, so prov " de frågor ja inte klarade", sv redovisningen om jordbävningar, bokprat om svenskaboken och idag hade jag tydligen nationella i no man skulle göra någon labb och det haf jag inte fått reda påp! Jag tror jag dör. Just nu känner jag att jag hatar Barkestorp skolan och allt dess innehåll. Funderar på att stanna hemma imorgon och ha en heldag plugg eftersom jag känner mig halv svag i kroppen. Jag sov ju i 3 timmar idag på dagen, och det gjorde jag i går med, som jag sa, jag känner att det är för mycket just nu, någon annan som håller med mig? Skönt att allt med melodifestivalen är över också. Nästa vecka är fullt upp, vi har många chill dagar, men det är även mycket som händer utanför skolan, alltså 9:ornas avslutningsfest som är på måndagen, och vår klassdag som vi ska grilla och mysa på, den är på onsdagen och massa annat. Kommer jag orka!

Inget bilbingo blev det idag heller, mycket man planerade idag som inte hände, skulle även till kussen och hämta Paris Hilton programet "my new best friend" videon som hon hade spelat in, men icke sa nicke. hade även tänkte mig att ta ett härligt bubbel bad med ansiktsmask och ligga och tina bort i alla mina funderingar. Men näe, så blev det inte heller. Hur ska jag göra med alllllt. Jag får panik!


Mumms vad sugen jag blev på kall gurka när jag fick syn på den bilden ahha. Någon som håller med eller, just nu vill jag bara gå ner och dricka kall saft och käka kall gurka, men kommer jag dissa den iden också eller. Näe faktiskt inte jag måste verkligen ha lite näring i mig nu, hade tänkt läsa på de glosor vi hade, så jag har koll på dom iallafall så jag kan få några poäng på provet. Sen ska jag lägga mig och sova, för det behöver jag också...







Idag gick jag ner till soffan och lade mig också..... Haha, kollade faktiskt på mtw " America's best dance crew. Har kollat på det någon gång innan och det är så bra. man får sådan lust att dansa, för ett år sen lite mer, så gick jag på disco. Det var skit kul. När man säger disco tänker många 80-tals dans när man gör peace tecknet och drar förbi ögonen och svänger på höfterna, os.v Men så är verkligen inte disco dans, det är mycket med snabba rörelser och mycket med armar och ben samtidigt. Skit kul, men hann inte med eller rättare sagt hade inte tid för att fortsätta. Mådde inte särskilt bra under den tiden heller. Men nu vill jag hellre börja på street. =)  Första gången när ajg kollade på detta så sår jag en grupp som jag fastnade för, och idag då när jag knappade mellan kanalerna då fick jag se att det var min grupp och en annan som var i finalen. Blev skit glad, och till slut vann den gruppen jag hejjade på! (Y) Sikken tur man har ibland va. Nu ska det tydligen börja en säsång 3. Kommer bli kul, och den kommer jag följa från början till slut. Nu har jag två program som jag tänker följa. Minns ni att jag tjatade om att jag inte följde något program och gärna ville de, nu har jag både americas best dance crew och paris hilton " my new best friend" ;) Ser fram emot detta, fast synd att paris program håller på under sommaren då man inte har någon tid alls i världen för att sätta sig och kolla på tv. men ska försöka, det kan bli min ensamna stund som jag behöver. har alltid folk omkring mig. När man sover i en halvtimma har man massa ny inkomna sms och obesvarade samtal. Så när de är så kommer jag stänga av mobilen och bara mysa för mig själv =) Det låter super. äsch men nu ska jag faktiskt ner ohc göra det jag sa innan, DRICKA SAFT OCH KÄKA GURKA :D CIAAOO<3

Btw, här är en bild på vinnarna som vann America's best dance crew 2008/2009

SUPER CR3W

Home again


Henke har inte lite problem, medans jag var inne och bytte om och allt så fick Henke damp och klättrade upp i trädet? Haha, det roliga var att vi hjälpte honom inte ner vi bara stack ;) Men vi gick ju typ bara 5 meter men iallafall hehe (A) problemet är att Liza & Bosse inte ska åka till bilbingot nu, så får väl dra dit själv... Jätte kuuuul liksom. Alla andra är typ upptagna :( Men de fixar vi nog änå :) Jag är fett trött, och det återstår bara 2 dagar kvar i skolan nu denna veckan och nästa vecka är det bara chillsaker som händer helatiden så nu blire nice. Längtar as mycket nu. !!

Skriver sen måste sova..  Ciaaooo<3

melodifestivalen på barkestorp 2009

 SJälvklart gick det bra, men vi vann inte. Men dte gör inget för det var ändå den andra låten som jag också spelade till som vann och den var skit bra! (Y) Grattis till Madde & Robin som faktiskt går i min klass =) Ebba sjöng fantastiskt och vi i bandet spelade super bra tillsammans också. Grattis åter igen. Ja ni, vi fick ju sluta vid 1 idag, så det är skönt. Killarna följde mig hem vi ska ut nu..  Ikväll blir det bilbingo igen :D Det är verkligen super kul att spela det hihi. Hörs sen CIAAOOOO <3

ohh, snart är det melodifestivalen!!

Jaa ni, klockan är mycket börjar om 2 min ungefär. Ska åka bil gör inte så ycket jag har ändå matte och är klar med allt (Y) Suveränt jue. Hoppas jag klarar av allt spelande idag på festivalen. Annars är det ju synd om mig, och hoppas Mia klarar av att sjunga vår låt (Y)(Y) Håll tummarna uppe för mig.  Ciaaoaoooo<3



DAGENS OUTFIT!
tunika från topshop
smycken från gina !!
Och svarta tights

Mys Pys kväll med pappa =)



Har haft det jätte kul med Pappa ikväll, vi brukar aldrig umgås , inte många flickor i min ålder som tycker det är kul att vara med sin pappa. Jag tycker det, men vi har aldrig tid för att umgås med varann så det är alltid kul när vi väl kan hitta på något. När vi kom in till stan så kollade vi hur bioprogramet såg ut och den tidigaste filmen började 20.45 och vi beställde ju biljetterna vid halv 7! Drygt fast vi utnyttjade tiden bra. Vi gick först till Victoria pizzerian och käkade pizza och snackade. Sen gick vi en runda i stan  som jag alltid vill göra. Det var ju dock lite halv tråkig väder ute fast ändå inte kallt. Trodde det skulle vara det. Sen gick vi mot bilen och kör iväg till maxi. ( Det var den ända affären som var öppen just då ) vi var tvugna att köpa nylon strumpor till mig tills imorgon på melodifestivalen haha, och en ny foundation (Y) Sen stack vi till bion och väntade de sista 15 minuterna. Vi såg på En natt på museet 2, SKIT BRA! Jag rekomenderar verkligen er att se den filmen. Mjaooo, lätt att jag ska köpa dne när den kommer ut, om jag sak vara ärlig så har jag inte ens sett 1:an än, eller mjo, jag hyrde den men somnade efter 20 minuter och minns inte ens något av den. haha sånt är misslyckat ;) Efter filmen stack vi hem, och nu sitter jag här igen... Vid min kära data. Finns inte så mycket annat att göra hemma, eller vad säger ni? Förrästen så glömde jag att kolla på min roliga Paris Hilton, men jag kom faktiskt på att jag kunde be,  Kussen Julia att spela in det. Och det gjorde hon, pappa sa dock att filmen slutade tidigare än vad den gjorde så tänkte  ingen ide att väcka henne om hon somnat, så ringer henne imorgon istället, ska ju säkert till stan =)


( Min pappa berättade en story än gång som hände honom för några år sen inne på stan. Han hade gått igenom staden men plötsligt får han syn på en man "gubbe" som inte rör sig och sitter på parkbänken. Pappa tycker han beter sig väldigt konstig  , eftersom han inte rörde sig och var helt vit i ansiktet. pappa ringer polisen och ambulansen, och mannen är död. Tänk att det finns sådant folk i kalmar, ni hörde ju bara på de. Ingen hade märkt honom eller ens kollat på honom innan polisen och ambulansen kom. Människor här i kalmar bryr sig verkligen inte om varann känns det som ibland. Men det hoppas jag bara är något jag inbillat mig, eller är det så....? Tycker iallafall att vi människor borde skärpa oss med sånt och se uppmåt mot folk i stället och hjälpa ex fulla män/kvinnor på en parkbänk och iallafall säga hej så den också får känna att folk ser han/hon och veta att den är något. Det är jätte viktigt för en människa.)


Btw, jag har hittat några fina lägenheter nu som jag ska prata med mamma om, vill verkligen flytta NUU!! =)
Men nu ska jag chila CIIAAOOO <3

godmorgon ;)

Haha, jag vaknade precis, jag stendäsckade i min mysiga säng. Jag vaknar av att mamma kommer och väcker mig. Hon skulle iväg, så nehe inget i stan idag heller tänkte jag då, men hon sa att jag och pappa kunde hitta på något, så nu har jag och pappa bestämt att vi ska åka till stan och byta tröjan, sen gå på bio :D:D Vilken ska man see, ja ni det vet vi faktiskt inte själva än. Finns inte så många nu för tiden lr , bra menar jag då? Inte bara de mamma berättade också att det var jätte dåligt väder, jag kollar ut och ser ösregn åska och grått ute!! Hur kan det gå så fort, På min förra inlägg som jag skrev precis innan jag la mig så var det ju strålande solsken. Jag förstår verkligen inte. Äldsta brorsan är här med hans barn. Haha vi har iallafall tagit en fika så är lite pigg nu. Men nu ska vi bege oss, Tyvärr kan jag inte mobilblogga även om jag gärna vill. Men ska försöka fixa det! ;) Lovar

CIIAAOOOO <3

Dress code:



Tunika stort pärlshalsband pärlöronhänge och svart skinn jacka på de ;)
Flummar på nedersta bilder hahahah :D

Hemma från skolan

Wohoo, vilken underbar dag, jag blev ingen pöl på marken, jag är fortfarande levande ;) Det avr skit varmt idag men ändå lagom, mumms på detta härliga sommarväder. Nu när man sitter här och bloggar är det så mysigt när man hör hur fåglarna sjunger där ute också. Ska byta kläder och sen ta bussen in till stan. Sugen på en fika, och ska byta mammas tröja fortfarande haha. Tjatar verkligen om det! Hur som helst gick det hur bra som helst på provet, fast svarade inte på alla frågor så dom ska jag få göra om på torsdag förmodligen. Imorgon är det ju Melodifestivalen i skolan, hoppas min låt vinner :D:D:D. Ska tyvärr inte sjunga längre, vågar inte riskire att jag ska bli hes, med min astma så är jag ofta lite halv hes helatiden och även om jag tar hur många doser av min bricanyl så funkar det inte! Är fortfarande hes, fast det är ju klart att det hjälper när jag anstränger mig. Det är ju bra. Men vi har iallafall fått hjälp av en tjej som heter Mia som ska sjunga åt oss nu. Känt henne i härrans massa år så visste att hon sjöng bra.  (Y) Toppen, har även fixat så folk sjunger stämmor o.s.v.  Jag ska ju spela piano åt ett annat bidrag också, hoppas jag bara klarar det nu! Men det gör jag säkert. Ni kanske inte visste att jag kunde spela piano :D Det kan jag faktiskt! ;) hehe SKIIIT BRA är jag. Taha. Sen ikväll ska jag träffa Henke och vi ska röka vattenpipa. Jaa bara vanlig tobak onget hasch hahah!  CIIIAOOOO <3






Ikväll börjar ett nytt program på trean.
Paris Hilton är i desperat behov av en ny bästa kompis. I Paris Hilton's My New BFF får vi följa superstjärnans jakt efter en ny vapendragare. Vem får ta plats vid hennes sida efter Nicole Richie och Britney Spears? Arton tjejer och killar har klarat sig igenom den första gallringen och får flytta in i BFF mansion, en lyxvilla i Beverly Hills. Stjärnan letar efter någon som kan festa, som är smart, kvick, lojal och het förstås.
Någon som ska se?

Läste ni det förrästen? Jag hittade de på en annans blogg tror hon hette typ anniiizz elelr något glömde lägga det på minnet. Men det ska jag iallafall också kolla på. Minns när jag gick i 6an då jag alltid kollade på paris Hilton och Nicole Richie. jag avgudade dom och tyckte det var skit kul. vad hette programmet nu igen? Ohh, hur kan jag glömma.. :/

Godmorgon allihopa

Nu är jag klar till att gå till skolan. Dagens dress code : Svart tubkjol från gina och stor t-shirt under. Det är skit varmt ute idag!! Man ser hur solen skiner upp i rummet. Jag lovar det åste vara typ 100 grader bara här inne haha. Pappa kör mig till skolan som vanligt, så jag slipper iallafall gå det rä skönt! Annars hade det bara varit en liten fläck på marken kvar av mig. HAHA ;P Har provet första timman, det roliga är att pappa går tunt här i huset och är jätte orolig, han har också prov idag, och han har inte haft något prov på flera år så det kommer bli kul när man får reda på hur det gick. Jag menar han blev färdig för några timmar sen och det börjar klockan 9, är han crazy eller, tss. Älskar honom. Ändrade planer tills idag, kanske blir så att jag sticker och badar på kattrumpan har velat bada i flera dagar nu! Någon som är på ?

Ajaamensan, nu ska jag iallafall åka till skolan. Ha det bra, hörs sen Ciaaaooo <3



Sry för den dåliga kvaliten!

Hemma igen

Har haft det jätte trevligt på Corner, vi snackade & fikade =). Efter 20 miunter stack vi och gick en liten promednad i kalmar. Skulle visa vart ungdomsmottagningen och apoteket låg haha. Sen stack vi förbi videorullen, Dom ska ju slå igen nu, det är skit tråkigt! Jag gillade han som jobbade där han var alltid så trevlig och snackade på som att vi hade känt varann i 100 år hehe. Men han skulle tydligen gå på högskola nu och skaffa sig ett redigt yrke, Smart men ändå. I WILL MISS YOU (L) haha. Dom ska nu istället öppna movement där, ( en frisör ) Åhh, det är så trååk vi har ju redan typ 50 frisörer här, hur mycket klipper sig folk igentligen?! Aja, men hur som helst sen gick vi till Vallen "parken där" och satte och och snackade vidare på våra trevliga samtal haha. Btw, träffade Besart Julius & Sandra vid Centralen också, dom hade varit på kattrumpan och badat. Vet mysko namn på en badplats men den heter faktiskt så. Tihii..

Kul att se när Krille mongar sig på bilder, haha (A) för söta

Nu ska jag nog försöka plugga vidare på mitt prov som jag har tills imorgon. Hoppas jag klarar det, håll tummarna för mig =)(Y)  CIAAOOO <3

Fika på corner

Nu ska jag Fanny & hennes pojkvän Krille ta bussen in till stan. Den går om 3 min så har skit brottom. Haha, Älskar er mina små guuzzzz :D<3


Woho, klar med all läxa!

Har precis övat klart på mitt prov tills imorgon. Hoppas jag klarar det, har fått hjälp av både Krille & Fanny, dom har renskrivit min svenska uppgift som jag skulle redovisa om på onsdag! Suveränt (Y)

Har knappat lite på datan och hittade en frän sida, blev medlem där och titta vad jag har skapat! ;) Ska börja sälja det jag lovar :D Iallafall kalsongerna.





* Det står min blogg adress där nere på baksidan av tröjan.

godmorgon

Godmorgon allihopa. Nu har man vaknat, fick reda på att vi var lediga idag jue! Skit nice. Har varit i skolan och hämtat lite böcker jag var tvungen att ha för att kunna plugga på allt jag har denna veckan. Sitter i köket med min kära moster och läser på provet tills imorgon. Typ första gången jag läser på ett prov, Tummen ner för det... ;/  Har faktiskt hunnit ta en dusch med, beundrar mig själv. det tog bara 5 minuter att duscha, det brukar ta minst 20 minuter i vanliga fall haha (A). Senare ska jag ta en runda till san som jag sa igår, mamma och jag sak åka in, kommer bli mysmys. Förrästen, någon som vill ta en fika med mig idag ?  Fett sugen på att sitta vid corner o chilla =) RING!


RSS 2.0