OHH YEEES FU*K NOOOO



Så här kommer min dissa lista och hissa lista se ut.    Ohhh yeees eller Fu*k nooo.   KOmmer skriva vad jag tycker är rätt och fel os.v ni kan sånt här.! =)

1. Jag tycker verkligen att det är suuuuper coolt med Leopard, det är verkligen något av de mönster jag kommer köpa mest av i sommar. Vad tycker alla om det randiga som är så inne nu? Har endast 3-4 tröjor som är randiga, det faller verkligen inte mig i smaken alls. Vissa är super snygga andra skit fula så är det bara ;)

2. Muuuums på att sova ut imorgon, skolan borde börja klockan 10 varje morgon så man får sova ut, tänk på alla nattmänniskor som finns här runt om i världen, ( dvs mig. ) Har svårt att somna tidigt om kvällarna, och sen blir det att man är skit trött på morgonana inte alls bra. LÅT OSS SOVA UT!!

3. Sommaren är här, det är nog det bästa med allt. Nu om kvällarna känner man verkligen att sommaren har börjat komma. Man fryser inte ens om kvällarna lägre? Bara de dagar som varit lite dåligt väder. Men what ever. SOMMAN E HÄÄÄR :D





1. Något som verkligen finns att dissa är att röka. SLUTA med det. Jag röker själv och det är ingen mening med det.

2. Skräp mat, okej det är riktigt gott med vad ska man göra! Man blir egentligen bara fet på det och man blir faktiskt lite beroende. Om man ex, käkar en cheeshamburgade på mc då vill man ju bara ha en till.. och en till. Dom är ju fasligt goda. (Y) Men de tänker jag aldrig sluta äta, men ex pizza os.v !!

3. Ovänner. Säger bara detta, om du är en shit talker. Sluta upp med det- Det är det värsta man kan göra tillslut blir det nästan som en sjukdom. den försvinner aldrig. Man får ovänner och folk snackar skit om en för att man snackar skit om deras vänner. Jag hatar skit snack, och skitnsackar ! (N)

Hemma från stan

Nu är jag hemma i smedby igen.  Har haft det jätte kul med Amanda idag, vi möttes vid domkyrkan, hennes mormor bor där och min moster så perfekt! (Y) Åkte ju med henne hem. Vi gick runt på stan och chillade lite köpte gott gott och gick mot perken och slottet. Vi tog massa mysiga sommarbilder i svart/vitt. Alltid lika kul. Tog cyklen till mc för vi trodde det stängde vid 10 men det stängde visst vid 12, jag lovar dom har ändrat tiden till sommartider nu! haha. Köpte 2 cheeshamburgare båda två och grack kallt vatten. Jag som brukar hata vatten, riktigt gott faktiskt =) Kom hem för ca 20 minuter sen. Tog bussen. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova. Det som är toppen är att jagf ick reda på att vi går inte i skolan imorgon, vi har fått komledigt ( Alla som har varit med på både föräldramötet och dansen ) Så det är skit skönt. Äntligen får man sova ut på en måndag haha. Men denna veckan som kommer nu kommer ändå vara fett jobbig. Imorgon blir det till att plugga hela dagen, Tummen ner för det. Men jag och Mamma har sagt, så fort jag gjort klart alla läxor och de så drar vi till stan. Vi ska fixa lite på gina. =) Sen blir det kanske att ta en fika, vet inte än är ju trots allt ledig mohaha! Är det någon som vet hur man kan lägga in videoklipp på sitt inlägg? Jag har fortfarande inte kommit på det. Ha inte tålamod till att sitta vid datan och knappa för försöka komma på det nämligen.

Hörs av senare Ciaaoo


vad tycks ?

I fredags köpte ju jag & min mamma en klänning efter mötet jag hade varit på. tagit lite kort på den nu. Tyckte om den jätte mycket. Den var jätte söt på och den liknade verkligen en sommarklänning fast ändå väldigt vanlig och inget speciellt, i like it!    Btw, nu ska vi fika och mysa, sen ska vi ut till den stora lekplatsen (Bellesbåla, jag kallas för bellie iblend så vissa har döpt om den till Bellishåla ) haha :D Lekplatsen ligger 50 meter ifrån mitt hus, så dit ner ska vi sen och spela kubb, Visst var dte länge sen man gjorde det! Kommer bli hur underbart som helt jue.



Haha, bilden är jätte omgjord,  xD Tycker det är kul att tricksa lite på picnik.com. =)

MORSDAG

Wihuu, idag är det morsdag. Alltid lika mysigt. Vaknade tidigt och fick gå ner och hämta inslagningspapper, eftersom jag hade glömt att slå in tröjan jag köpte till mamma. Haha, hur som helst så blev hon jätte glad, och de gjorde oss nöjda. =) Chillat heladagen, Julias mamma hämtade henne vid halv 3 tiden och vi åkte till ica tillsammans sen körde dom hem mig. Jag hade ju inga nylon strumpor jag kunde ha! Haha så var tvungen att köpa det. Gjorde iordning mig på 30 minuter (Y) Inte så illa nene..   Alla våra gäster ( mina syskon och familjer ) kom till oss så nu sitter alla vi ute och äter god mat och pratar och har jätte mysigt (L)  I LOVE MY FAMILY.. Har pratat med Amanda ska till henne sen när vi är klara här hemma och att jag känner när jag kan gå. Då åker jag till henne så har vi bestämt att vi ska köpa fika och gå ut och sätta oss någon stan ;) Blir mysigt visst. Ska även möta Carro innan hon sticker hem,. Hon åker om en halv timma ungefär så måste skynda mig.

Hör av min innan jag åker till stan !  CIAOOOOO <3






I LOVE MY FAMILY

Det där är ju bara hälften =) av dom närmaste då.
Jag har glömt berätta att min mamma har haft allt som allt ca 100 kusiner. Förstår ni hur mkt det är eller? Min morfar hade 13 syskon så vi har stor släkt. Det måste ju betyda att jag har runt 200 sysslingar. eftersom varje kusin har ungefär fått igenomsnitt 2 barn. TAHAA :D

SPRING BREAK DAGEN

Jaa ni, igår vaknade vi runt halv 10. Jag fattar inte att vi alla vaknade samtidigt och var skit pigga. Vi lade ju oss ändå klockan 3. Men vi är väl sådana, Haha. Vi hade det iallafall jätte kul på festen. Vi gjorde iordning oss lite smått och sen drog vi igång snabbade på oss, eftersom jag ringde Hanna och frågade vilken tid dom skulle börja grilla och då hade vi 2 timmar på oss. Men vi hann faktiskt!  Först hoppade vi av vid Maxi och käkade mc donalds eftersom vi tänkte bättre att käka de än att köpa massa mat ( grillsaker ) och så. Efter det stack vi bort till Hanna i funkabo och grillade med hela gängen från smedby. Trevligt trevligt. Även Hannas pojkvän Jonte var där. Han bor inte i Kalmar så det var kul att se hur söta dom var tillsammans,

Sen så gick vi alla mot springbreak men skilldes en bit innan För jag Fanny Julia & Emma en annan kompis skulle till Julia och förfesta i oxhagen, så vi har ju fått gå rätt mycket nu. Mycket roligt hade vi iallafall haha. Sen stack vi till själva springbreak och det ligger ju inte långt ifrån. Vi gjorde bo precis vid ingången matade upp med filtar och massa mys mys. Så vi frös inte i första taget. Sen blev det att vi sprang runt överallt och tappade bort varann hittade nya och kom tillbaka o.s.v   BTW, jag hörde inget av banden spela. Inga låtar som jag kände igen iallafall :O INTE BRA !

Vi gick runt och chillade till klockan 12 ungefär eftersom vi pallade inte gå runt längre, min pappa var berädd på klockan 2 men de behövdes aldrig. Eftersom allt slutade ju vid 12 ändå, varför ska man vara där yttligare 2 timmar och frysa. På kvällen blev det ju självklart kallt. Plus att det körde ju runt polisbilar helatiden så det hände ju mycket shit. Fast inget hände oss iallafall =). Så vi gick iallafall till pizzahuset i funkabo och blev hömtade av Carros Mamma. Mycket snällt. Fanny kom hem via buss så hon var redan hemma. Och Julia slaggade hos mig igår igen.

TACK ALLA FÖR 2 UNDERBARA DAGAR <3


På bussen, jag &Fanny

Hos Hanna i funkabo grillnings och snack

Den här ängen var ju fullsmockad med folk sen ;)

Ändå bilden på mig från kvällen typ, vad gör jag haha?


Vi hade iallafall skit kul igår!

Fett chill fest i förrgår

Förlåt för att jag inte har skrivit några inlägg med var fullt upp igår! I fredags kväll så hade vi jättre trevligt hemma hos Tommy. Det var mycket nice folk där. Mitt i de hela när jag sitter typ 5 meter ifrån ett fotografi så sa jag ( Nemen titta ;O vad är det mitt öga skådar och går fram.. ) Då får jag syn på ett fotografi när Tommy är liten och står brevid Hogan ( Hogans know best , på MTV ) tror det stavas så. Fett skön bild asså hehe.



Det är respekt att ha en sådan bild asså, jag har bara på kändisar som inte är sååååå stora :D Vi var där till klockan halv 3 sen stack vi hem. Jag Fanny & Julia. När vi var hemma så åt vi mackor och drack oboy. Sen lade vi oss. Tack för trevlig kväll!

Nu blir det fest

Wohoo, nu ska vi dra till festen. Ska bara käka pizza, mummmsss =) KOmmer bli skit roligt... Jag ska ha på mig detta blir det bra tycker ni ;) Hahah. Ha det bäst ikväll... CIAOOOOO <3


På väg till trekanten

Jag vet kommenterat det innan, man trekanten, lustigt namn på en förort till kalmar liksom haha, men det är nästan som fittja i stockholm. =). Men ni ska vi iallafall dit och hämta Julias saker tills ikväll och imorgon. Sen kommer Sanna hem till mig sen sticker vi på fest ., Hörs sen ;)<3  CIAOOO

Hemma från stan!

Nu har jag äntligen kommit hem från stan. Direkt efter skolan så åkte jag in till stan med Fanny, Julia och resten av  tjejerna. Vi köper hårfärg till ulia och Fanny, själv köpte jag morsdagspresent.Jag köpte en söt tröja, ett armband, ett halsband och Irish cream. Hoppas hon blir glad. Just nu färgar vi håret på Julia och sedan blir det på Fanny. Det kommer bli jättefint. Ikväll blir det fest hos Tommy, det kommer att bli skitkul! =D Jag har totalt chillat idag, har varit en underbar dag. BTW, vi hade vg/mvg uppspel idag på musiken! Jag kommer få mvg känns skit bra :)

Och en annan sak som är ganska viktig. När jag mobilbloggar funkar det inte! Jätte konstigt måste kolla upp det, börjar kännas lite knäppt känner jag hehe. Men det kommer jag att ordna, Men utan alla mina mobil inlägg så blir det ju inte så mycket på bloggen. Men någon gång funkar det jue! (Y) Skit bra ju.



Vad tycker ni? Tror ni att hon kommer att bli glad? =)



Imorgon kommer det bli så himla roligt! =D Då är det Spring break här i Kalmar! =)
Fira med kompisar blir det! Jag tycker inte att det var några särskilt bra band så vi ska vara utanför och grilla sedan blir det till att tälta på min gård! =D

Godmorgon

Nu har jag vaknat, ville verkligen inte gå upp som vanligt, Nu ska jag snart åka till mitt möte. Efter det så ska jag försöka få med mamma & pappa på att äta lunch så jag slipper det i skolan och sen vill jag in till stan och bara via mamma en skitsöt klänning som jag skulle vilja ha till skolavslutningen. Jag har ändrat mig, jag som precis hade köpt det jag skulle ha på mig. Men alla andra bara, ahh jag ska ha klänning och uppsatt hår os.v. så jag kände, man kanske också borde ha det, det är ju ändå sista året, eller hur :)?  Som sagt, idag ska julia hänga med mig hem, kommer bli skit kul. Det var länge sen friends hängde med hem efter skolan haha, men hon bor i trekanten ( jag vet väldigt lustigt namn ) så det är ju bättre att hon hänger med på en gång, vi ska ändå ta moppen dit sen och hämta lite grejer. Kommer bli en skit kul helg, och snaaaart börjar den :D Men nu måste jga bege mig så jag inte kommer försent, det är bland det värsta jag vet,

CIAOOOO

Hörs sen, mobilbloggar sen =)


äntligen klar.

Uhh, hade jätte trevligt ute med Fanny,Krille och Emil. Vi snackade och gjorde hemliga saker ;) Pratade framför allt och chillade. Men hur som helst, så fort jag kom hem så satte jag mig med läxan, den är väldigt viktig för mig nu dessa sista veckorna. Nästa vecka har jag

1. Måndag- inlämning av engelska boken ( recension ) och redovisa!
2. Tisdag- prov på andra världskriget
3. Tisdag- Redovisning i no ( om vindkraftverk), woow super kul (Y)...
4. Onsdag- Redovisnings i svenskan ( muntlig, och jag har valt jordskalv ) Haha!
5. Onsdag- Stortestet i matten
6. Torsdag- Prov i engelska
7. Jag ska vara med i melodifestivalen på onsdag också!!

Och tänk på allt som händer denna helgen i kalmar. Imorgo är det fest hos Tommy, på Lördag är det spring break! SUPER KUL (Y), och på Söndag är det morsdag.. Jag säger bara Oh my god.

När nu börjar klockan bli sådär mycket igen som den inte får bli, att jag alltid är uppe så sent. Imorgon slipper jag gympan, jag ska till ett möte sen blir det väl att käka i stan med familjen sen skolan. Och på sista timman så ska Julia hänge på eftersom hon hänger med mig hem imorgon. Ska bli super kul i helgen och allt. Blir stan imorgon igen. =) Fast med Julia då. Sov så gott folket. CIAAOOOO<3

Btw, satte på lösnaglarna jag köpte? Blev det bra  ;O * Egentligen behövde jag inte lösnaglar hade lika gärna kunnat göra manikyr på mina egna fast det orkade jag inte, plus att det var länge sen man använde lösnaglar, visst är det ?..

Runda på stan idag :)


Jaa ni, nu har jag gått på stan sen klockan 5 typ, är helt slut. Först åkte jag Mamma & Pappa in till farmor på sjukhuset sen så skulle jag ta hennes cykel som stod utanför sjukhuset. Det måste vatt någon busunge som har gjort något hyss, eftersom farmos sadel var skit hög, och den var till och med högre än själva styret? Hur ofta ser man en gammal kärring cykla och böja sig farmåt? ALDRIG! haha vi skrattade jätte mycket. men hur som helts, jag tog iallafall cyklen in till stan tog 5 min. Men problemet var att det började små regna jag bah nooo, min frilla får inte pajjas. Men så fort jag kom in till stan stack jag till gina, är ute efter en liten skinnjacka, hittade en på gina dock kostade den 399:- och det tyckte jag var ganska dyrt för en liten skinnjacka som bara var i storlek 32, jag fick på mig den men var skiiit tight när jag grog upp dragkedjan ha. Så det var det nog inte värt, men så fort den kommer in på nytt köper jag den! Verkligen. =). Sen stack jag till new yorker, inte min favvo butik men hittade ett par urgulliga små ballerina skor! Så kom köpte jag dom kostade bara 99:- blev i ett chock tillstånd ett tag haha. Vi kikade runt lite, letade som en galning efter andra små skinnjackor, men noop, det fanns inga. Jag hittade iallafall ett par ursnygga piratbyxor på vila (Y) Så dom inersterade jag också. Sen chillade vi runt lite de andra stack hem men helt plötsligt får jag träffa min kära vän Martin, så vi snackade lite, det var trevligt (Y). Jag tog sedan cyklen och lämnade den hemma i stan och tog bussen till smedby. Nu sitter jag här, och ska sätta på mig lösnaglarna som jag också köpte.   Nu ska jag snart ut med polare och ha chill..

 CIAAOOO MY LOVELY READER ;) <3



- "Byxorna ca 250:- på vila snyggt med dragkedja vid sidan också, lite små rockigt, det är nice (Y)
- " Kiolen och tröjjan kommer fårn gina, jag tror jag ska ha på mig det på 9:ornas avslutningsfest, själv är man ju den som ska prata och underhålla alla haha "
- Skorna är också nya, snygga va ? Dom ska jag ha till skolavslutningen tror jag. =)




 

Ni kanske har märkt att min blogg börjar ta fart igen, har ju haft mina små uppehåll ibland men nu ska jag inte ha såna pauser igen. Det är inte bra.. Ska bara fixa lite till, ni kanske också har märkt att jag har det lite rörigt? Jag ska fixa det, men jag är så dålig på engelska så ska be någon data nörd om hjälp haha (A). Sen du, dåå kommer det rulla på som ingenting. Men jag fortsätter att lägga in inlägg så klart, btw. Jag har blivit medlem på myou "mobil blogg" så jag är medlem där också, bara sök på mitt namn så ska du nog få se lite roliga inlägg då jag inte har tillgång till data. Har tyvärr inte lyckats hajja hur man kan få upp det på bloggen, men det ska jag också fixa. Lite reklam banner kommer också läggas upp, faktiskt så tjänar jag pengar på att jag använder min blogg nu. Och tyvärr kommer ingen få reda på hur mycket via kommentarer o.s.v så fråga IRL istället. ;)


ÄSCH NU SKA FANNY KOMMA TILL MIG SÅ CIAOOO HÖRS SEN :D <3

godmorgon

Godmorgon, usch jag somnade för sent inatt kände jag. Vill bara fortsätta sova i min mysiga varma mjuka säng... Men det får jag inte idag heller :P Näee ni, halv 9 så kör mamma mig till skolan så jag har en halvtimmes död tid just nu, gjorde mig klar på exakt 18 minuter! ;) Inte dåligt va, ne jag säger ju det jag kan när jag vill tss..  Det tråkiga är att det regnar idag så man kunde ju inte ha på sig några fina sommer kläder här inte nej utan idag blir dej mjukis långt linne och sen en tröja över det och en myyysig halsduk  :), Fast när jag går ut kommer jag ändå välja skinn jackan.  Idag efterskolan som slutar ront 3, har ingen koll på det där. Så ska jag in till stan med mamma och hälsa på farmor, hon är sjuk. Hoppas allt är bra med henne bara. Sen ska jag ta hennes cykel som är vid sjukhuset och cykla hem och lämna den. Undra om jag orkar med heladagen i skolan, jag är helt slut mitt huvud bara dunkar ( som vanligt ) Men får väl gå iallafall antar jag. Det är viktigt eftersom vår slutuppgift ska vara klar i morgon och den är i skolan och jag jobbar med Leni. Haha ni ska se den sen ;) lite ironisk. Efter besöket hos farmor så tror jag att det blir raka vägen hem, jag orkar inte regn och rusk idag. Men på sätt och vis vill man ju åka till stan och shoppa lite, men det vet jag inte heller om jag orkar med min söliga kropp idag haha.  Men nu ska jag till skolan ha det bäst, CIAOOOO

Titta titta

Inte dåligt! Tänk att jag vann idag igen, sist vann jag 1000 spenn, jag svär när jag blir gammal kommer jag vara den tanten som sitter på alla ställen där det spelas bingo och dra in alla vinster helatiden! Folk kommer bli glada när jag dör för nu är det äntligen deras tur att vinna lite pengar MOHAHAHA.och en annan bra sak man fick reda på var att man kanske får jobba i Norge nu trots allt, och då tar jag med mig Sanna, Skulle vara fett kul att träffa alla snygga norgeboys hehe ;)  Tack för trevligt sällskap Sanna m.fl. <3 :)

Nu ska jag sova, har suttit och pratat i telefon med Rasmus inatt igen. Nu måste jag börja tänka på hur viktig min sömn ärnu den sista tiden! :)

BTW; märker ni att jag köpt en bloggdisign? Skit fin jue :) Palla att jag köpte de..

Har faktiskt blivit medlem på myou.com nu också. verkar vara en bra sida, man kan blogga från mobilen. Skit fränt jue :) Så nu är jag där på om dagarna när jag är i skolan.



Jag har kommit på att det är skit kul att redigera bilder! (Y)  Och har inte gjort något mer än att fixa ljuset och klistrat dig texten och mönstert men iallafall. Tur att jag sak gå media! Längtar faktiskt nu.


GODNATT!

Hemma från skolan

Jaa ni, lyx som vi har det slutade vi vid 2, wooow. Krille hjälpte mig hem med alla saker. Så fort jag kom hem la jag mig ute i solen men tyvärr så blåser det så himla mycket så det var skit kallt. Jag vaknar av att jag hör att Mamma & Liza & Bosse kommer hem och Towa tjuter av glädje, då jag jag somnat med en filt om mig. (Y) Smaaart, nu fick jag ju ingen färg på värken magen eller benen för det. Men i ansiktet har jag fått lite färg och på bröstet. Tummen upp för det. Tja, vad händer idag. Ska ta något och äta tror jag sen ska jag nog försöka läsa ut den där förgjordade boken som ska vara utläst tills imorgon. Fårse om jag läser alla sidor kanske hoppar några, ( Alla säger ändå att bara början och slutet är bra ) så... Sen ska jag iväg med Liza Bosse & SANNNYYYY på bilbingo hahaha, får se hur det går me de. Hoppas man vinner lite kosing hehe. Ikväll när vi kommer hem ska jag sova, jag är skit trött idag kanske gå ut en sväng och ta lite luft, Man vet aldrig med mig. Mina dagar går som dom kommer och blir planerade på morgonen och slutförs sent :P

Btw, någon som vet hur man får "Youtube bannen" i skrivfältet i stället, jag förstår inte!!

idag i skolan var det rätt chill, dagen har gått fort. Det första som hände var att jag skulle på möte eftersom vi ska planera 9:ornas avslutningsfest som är den 8/6. Jag vet redan nu vad jag ska ha på mig!! Fy vad roligt det kommer att bli. Jag tror att det kommer bli väldigt bra och god mat. Jag ska lätt dit, ett sista farväl till sin gamla klass liksom.  Sen hade vi no och vi chillade lite vi har ju inget att göra nu längre på lektionerna typ. Efter det hade vi hemkunsskap. Det var faktiskt väldigt trevligt idag. Vi hade dukat långbord och varje grupp fick välja en maträtt av de läraren hade reccept på och tillaga den. Så vi valde typ "wook med kyckling" den var faktiskt ganska god, fast det smakade kanel för det skulle man ha i och massa andra lustiga  kryddor och shit. Men det var gott. Kände faktiskt lite som back in old times. Då jag Frida och Sanna van mattävlingen i klassen och kom 2:a på helaskolan. Inte dåligt inte dåligt.

Haha kolla vilken fräck bild dom satte upp på oss i matsalen ; )

och en bild på maten som en annan grupp lagade, det var en soppa med koskos eller hur det nu stavas och spagetti och kyckling. God faktiskt!


Btw; jag vet att jag är ganska dålig på att ladda upp bilder på mig själv, jag ska det! Men har inte orkar göra mig iordning på senaste tiden så då har man ingen lust att ta massa ego bilder på sig själv vettni hehe (A) (Y)


Skol dags!

Ja ni, nu ska jag ut med min säta hund, sen ska jag iväg till skolan, Slutar vid 2 idag. Chilligt eller hur? Vi hörs sen CIAAAOO

damp?!

Haha, gick ut för att möta henke innan för att lämna till baka en ynkla liten 10 som jagf ick låna va honom idag i skolan haha. Sen stack vi till Ica för att köpa lite gott gott, så gick vi runt lite och snackade om allt mötligt mycket trevligt. Sen stack vi hem till mig och mötte Fanny och hämtade Towa (min hund) för vi var tvugna att gå ut med henne. Sen när vi kom hem kom Krille en stund senare. Vi var hemma hos mig och chillade, kollade gamla videoklipp sen i sommras när vi rökte vattenpipa. hehe skitroliga videosar! ( Bara vanlig smak självklart inget hasch lr så )  Vissa tror ju att man röker på när man röker Maja men om jag säger så, de håller inte vi på med, vi har mer vätt i hjärnan än vad de flesta ungdommar har kan jag lova. Så det var chill iallafall. Och sen började Krille och Henke bråka på skämt i min säng och " POOOOGGNNSS" så ramlade hela min säng ner ifrån ramen? fråga mig inte hur men vi alla blev rätt så rädda om man säger så. Sen stack Henke hem och Krille följde honom, så jag och Fanny som är jääätttee starka skulle försöka få upp sängen som fastande. Men vi klarade och skulle sätta den på rätt plats igen och då igen.... "POOOGGNSS" så ramlade den ner på exakt samma ställe som innan så vi väntade tills Krille kom tillbaka så vi kunde få ett par riktiga Mans armar till hjälp haha (Y)(A). Det hände massa shit, men till slut fick vi den på plats, vi snackade lite sen skulle folket hem.


Vi hade kul och togroliga bilder när jag gjorde fula miner, men jag tror inte ni vill se dom bilderna asså. Så la in denna haha ;)

Efter allt stress så ringer min telefon, så har pratat med Rasmus en stund nu, trevligt trevligt. Nu har jag planerat att jag ska plocka upp min stora klädhög med ren och ny struken tvätt som jag bara lagft i en hög på golvet, stackars mamma. Men vad gör man inte på morgonarna när man har brottom och inte vet vad man ska ha på sig? Jo man river ut allt och ser om man finner något bra annars skriker man på mamma :D  Efter att jag städat upp allt så ska jag lägga mig och läsa min bok. Den ska ju vara utläst denna vecka, Jag känner att det har varit jobbigt denna veckan med läxor och shit, fast jag klarar mig bra. Nu är det ju inte mycket bra av skolan, så det gäller bara att kämpa på den sista stunden som är kvar nu, på högstadiet. För er som är intresserade och inte läst innan så ska jag gå på Media programmet på Lars Kagg skolan i Kalmar. Mycket mycket trevligt, eller vad säger ni? Kan bara inte fatta att man ska skilja sig ifrån sin underbara klass, fast ska ändå bli skit skönt! men de som gör mig mest ledsen det är ju att man inte kommer ha samma kontakt med dom som man hade när man gick i samma klass/skola liksom. Men det kommer jag gå över fort. Sån är jag.

Imorgon så ska en chill grej hända i skolan haha. Det ska ni få läsa om ;) CIIAAAOO <3


Robinsson 2009, vad tror ni, vem vinner?!


Ärligt talart, jag tycker att Robinsson har blivit så tråkigt, jag har inte precis följt en hel termin av de om man säger så, men innan var det så mycket roligare än vad det är nu, det är fortfarande samma gamla vanliga skit som händer. Det är ett gäng som är fast på en ö och ska försöka överleva och se vem som klarar sig bäst. Sen till slut vinner vinnaren en miljon? Är det inte så..
Vem tror ni vinner på Robinsson då?  Det är ju final dags nu pålördag, på tv 4 klockan 20.00.  Jag tror Anna vinner, de flesta tror de så jag hänger bara på ;)
. Detta har ju hållt på i några år nu, kan dom aldrig komma med något nytt, det är lika dant med Idol, det är heller inte lika kul längre. Jag önskar att det kommer ett program som är helt nytt. Något som är skit kul så är det ( Jag är med i ett Japanskt tv-program ) det är nytt och sjuka tävlingar. Skit kul :D Någon som har några bra tips på serier lr något bra program på tv? Jag är fett sugen på något nyt,t och nej jag är ingen som brukar sitta vid tv och ruttna, så jag kan inte så mycket om alla program som finns. Men det är fettmysigt attha något som man följer varje vecka. GE MIG TIPS!!  (:


in school

Ja ni, nu sitter man i skolan och segar igen då. Hehe Loggade in på mitt inlogg och hittade gamla bilder. ( Kolla nedan ). Jaa, vad ska man göra idag, jag tror attjag ska hem efterskolan och sätta mig ute och sola lite (H) det är ju jätte fint väder! Sen ska jag nog plugga lite och senare dra in till stan. Ska nog ta en fika på Corner, är fett sugen på det, någon som är på? ; )


Bilden är ju pinsam fast det är ju 4 år sen nu, så det finns en god anledning till varför man såg ut som man gjorde haha.
 
Hörs när jag kommer hem CIAOOO

Mina ideér

Ja ni, jag om mina tankar dom snurrar bara runt och runt i huvudet på mig. Jag har fått för mig att jag ska göra bröstförstorning, vad tycker ni om det? Varför inte, det skulle kännas mycket bättre, så det är de mina pengar ska gå åt till denna tiden framöver, spara pengar, säg bara till om någon vill lägg någon summa asså, det är lugnt hehe. Ne men som sagt det kostar faktiskt bara  på 30 lappen. Så det va rju inte särskillt dyrt. inte alls vad jag hade räknat med. Jag har kollat in lite hemsidor där man kan göra det, jag hittade en men den råkade jag tycärr trycka ner. Men det är ju lätt att hitta, ska länka sidan till er som är intresserade. Även om man inte är det, är det alltid kul att läsa om hur människorna som gjort det mår nu och hur det ser ut nu, ex.. efter 15 år. Väldigt intressant. Problemet är väl att folk kommer titta snett på en, men vad gör det ? Inget, jag är ingen sådan person som hakar upp mig på när folk kollar snett, jag blir glad för jag vet att jag inte ä ful, då måste det betyda att man är väldigt snygg :D haha, Tänk så, ni ute i världen som har dåligt självförtoende. Ingen är ful, kan bara ha ett speciellt utseende. Och det är inte bara de, de är ju något speciellt med de då.  

Hahaha, vad säger ni om Victoria Beckhams Tuttar ? Sådana skulle man ha eller vad säger ni? :P


Vad tycker ni om Lindsay Lohans hår då?

Jag funderar på att färga mitt hår ännu mörkare och sedan köpa hårfärlägning? Bara en tanke, men man vill veta vad ni andra säger och tycker. Jag älskar långt hår, och jag passar så bra i mörkt. Ska nog satsa på det. Kolla in www.Happyhair.com eller .se där kan man hitta fina och billiga hårförlägningar, värt ett klick. (Y)


BTW, har ni hört talas om den nya bantningsmetoden? Att man bara käkar ägg och tränar ständigt i en vecka? Jag tror faktiskt att jags ak prova på den och se om det blir som dom säger. man har ju hört ärr kokta ägg ska vara väldigt bra. I ägg finns ju alla vitaminer förutom C-vitaminen, så då är det ju bara äta något med c i. Fast till frukost ska jag äta riktig frukost eftersom det behöver jag på morgonen annars kommer jag aldrig klara mig. men jag ska ge det ett försök iallafall, så kommer jag med resultat om en vecka!  Adda msn, [email protected] och skriv till mig och berätta om ni tycker som jag ( att man kan banta även om man är smal, om man bara vill bli av med små delar ex låren, lullet på magen osv.

     

BORT MED P-Piller

BORT MED P-PILLER OCH SKAFFA P-STAV!

Som jag berättat jag har satt in en P-stav idag. Det är jag jätte nöjd över. Anledningen varför jag började med p-piller från början var att jag var rädd för att bli våldtagen, och här i kalmar så är ungdomsmottagningen inte öppen alla dagar i veckan, Tänk dig själv om detta skulle hända på en fredag och sen på lördag& söndag är det stäg. Jag fick panik när jag tänkt på det så jag började med det. Skit bra, och nu har jag istället för att at dessa piller varje eviga dag ( som man glömmer bort helatiden ) så satte jag in en p-stav, som sitter där helatiden man behöver inte göra någonting! (Y) Kan det bli bättre. Jag är nöjd med mitt val och det gör även så att man kan säga bye bye till mensen, bara det är ju underbart. Slippa alla dessa jobbiga blödningar och magverk. Usch för det!     Gör som jag och gör det för att säkra dig själv om att inte bli gravid för att du inte vill och för säkerhets skull om du nu skulle bli våldtagen och också har konsiga öppetider på din ungdomsmottagning som jag hade!

En helt vanlig gummistav som är inne i armen i 3 år, istället för att ta 1095 piller ;O

       

                    BYEE BYEEE                                    HELLOOO MY DEAR ;)

Wihuu allt har gått bra idag

Idag slutade jag skolan vid 12, jag åkte till ungdomsmottagningen för att prata lite om privetivmedel. Vi kom undefund med att jag skulle sätta in en p-stav så vid halv 5 gjorde jag det. Men efter att jag varit på ungdomsmottagningen så stack jag till min kära kusin Julia, och åt tillsammans med henne på hennes jobb. ( Bakadpotatis med kyckling och currysås )  Mumms, på det, efter det stack vi till apoteket och köpte sprutan som p-staven fanns i. Haha där träffade vi en gammal dam som var typ 90 bast och tjatade om sina poäng. Hon sa att hon hade 900.000 poäng där och ville få ut de, Ja & Julia bah :O hahaha. Ni skulle höra hur kul det lät. Hon i kassan bara skrattade. Sen stack vi hem till Julia och hälsade på moster Kia också och fikade hos henne, ( dom bor på samma område ) Där satt vi och samtalade och hade jätte trevligt. Efter någon timma så stack jag till comvux och mötte upp Christoffer. 

 


Vi snackade lite och sen gick vi till corbaz och åt eftersom han var skit hungrig. Jag åt självklart inte haha. Efter några minuter kom min kära Sanna. Vi stack till ungdomsmottagningen och fixade psprutan, Sanna fick följa med in. Jag klämde hennes hand skit hårt, hon var nog mer rädd än jag haha (A) hon såg ju sprutan. Även om jag tagit många sprutor som barn så var dte obehagligt, fast jag måste erkänna att man inte kände något alls, fast det är ju olika från person tilll person. :) Sen stack vi till fitness och solade solarium. Det var skit skööönt, haft inte gjort det på skit länge nu och mitt solkort går ut nu i maj så jag kände ju ett behov av att göra det fort.  Fick faktiskt lite färg !! (Y)



Jaaa, jag vet jag håller faktiskt på att banta, fast jag är inte tjock!!!!!!

Ikväll kommer mer inlägg, jag sak skriva om privetivmedel och hur jag ska göra med mig själv, jag lovar dte kommer bli kul att läsa ;)    CIAOOO <3

Godmorgon

Godmorgon allesammans. Nu börjar det dra sig mot skolans sista dagar! Jag börjar om 15 minuter så ska gå nu. men först tänkte jag berätta vad jag sak ha på mig idag, jag ska ha på mig min långtröja från gina (Y) och ett par slitna byxor, som jag kommer vika upp.



idag så ska jag ju iväg klockan ett så jag slutar skolan 20 över 12 , det låter härligt va ;) Sen efter mötet så ska jag till nordic club och sola solarium, jag måste ju någon gång börja med min bränna, och har faktiskt kvar en gång på mitt kort och det går ut nu i maj, skynda skynda skynda!  Sen blir det att jag kommer kolla för bi 3 butiken och se om dom har fått in min lilla älskling, w980 tror jag den hette. Hehe. Hörs senare Ciaaaoo

..



Den här bruttan blev det igår då. Åkte till tessa klockan 11 på kvällen, vi grog till cafe corner och fikade sen stack vi hem. Hemma hos Tessa sen så snackade vi till klockan 5 på morgonen haha. Vi snackade om spööööken. Läskigt jue (A)

Sen somnade vi och jag tog bussen hem vid 20 över 4 så nu sitter jag hemma, är fett trött och har ont i magen ;/ Idag måste jag ju plugga och allt, kommer jag orka? Jag har läxor varje dag nu, plus 2 prov som jag missade förra veckan då jag var sjuk. Åh, hur kommer jag orke detta.. Men man får väl se, ska gå ner och hämta godis skålen nu och lägga mig i mitt rum och kolla på en bra film, tror det kommer bli ( The nightmare before christmas ) någon som har sett den? Jag har sett den men minns inget, det var ju härrans massa år sen så.

Sen när jag känner att min dumma magverk har försvunnit då måste jag sätta mig lite med läxorna. Imorgon har jag möte vid 1 så jag måste ju gå till skolan för att sen kunna gå till de. Hoppas bara allt går bra (Y).


Igår kväll var det stan igen!!




ÄLSKAR ER

Spex foto, ;) va tyckes?



R.I.P Mikkie Jonanovic

Verkligen sorgligt när man får reda på att liksom "en brosh" från smedby har tagit självmord.. Inte för att vi alls kände varann på de sättet, förrutom har snackat några gånger. Men som jag beskrev innan, alla som bor här har ändå en gemenskap, vi tillhör varann och om något händer är det självklart att vi sörjer. Sista gången jag fick se honom, var samma dag som han hängde sig, och det var uppe vid konsum " nu kallat mat öppet ", han gick förbi och rökte. Tänker inte berätta mer eftersom det vill jag ha för mig själv. Men hur som helst, sen efter några timmar får man reda på att han är död. Man blir chockad, stavning på de?  Jag är ändå glad att dom hittade honom på söndagen och inte på måndagen, eftersom tänk om vi hade kommit där till skolan så hade han hängt där. Det hade skapat värsta rykterna om honom och det skulle bli ännu större. Och det är inte alls kul. Men nu är det som det är. Här är fina bilder på hans minneslund utanför min skola. 

10/5 2009
R.I.P
Mikkie Jovanovic




Hellooo

hejsan allesammans, Äntligen kan man skriva igen. Shiit vad mycket det har hänt, omjag bara skulle orkat berätta allt. Det är därför man ska skriva det så fort man har upplevt det. Men nu är det ju tyvärr försent.  Jag vet inte om jag har berättat att jag och Simon har gjort slut? Det var ett bra tag sen nu iallafall, men allt går bra. För det andra har jag börjat få kontakter med gamla vänner, det känns också kul och skönt framför allt.  Jag är mycket med Sanna nu förtiden, så som det var innan. Vi har skit kul. Vi har typ tjoahejtat i nårra helger nu. Skit roligt har vi haft. Btw, vi färgade mitt hår mörkt i onsdags skit snyggt blev det :O Funderar på att göra lugg till det med och sen pierca näsan ? Vad tror ni?  Jag är iallafall fett sugen på det, men ska först börja vänja mig vid min nya hårfärg ;) hehe. Igår var jag och Sanna på skällby, vi hade jätte kul, plus att jag träffade en tjej som jag har varit ovänn med och snackade igenom massa shit. Det var tummen upp för det också (Y). Min kära kusin kom och hämtade oss som vanligt. 

Nu är det prat om att jag ska få en egen lägenhet inne i stan eftersom att jag aldrig valde mitt gymnasie i Stockholm som jag tänkte från början (kulturskolan) Och jaaa, jag vet det låter som att man typ ska bli konstnär men så är läget tyvärr inte, ävon om ni säkert skulle vilja att jag skulle bli det hehe. Men Det handlar faktiskt om teater, musikaler och media inriktning. och det är verkligen min grej. Men nu blev det Media på Lars kagg i Kalmar  "kagg" även så kallat. Men tur som jag har finns det några i min klass som kom i samma klass, så det är bra. Fast ett problem har uppstått! Jag ska åka utomlands första veckan i skolan, uuusch kommer det blir jobbigt att komma "in" i klasse efter alla andra. Pinsamt framför allt. Men det kommer nog ordna sig!

En heeeelt onödig sak att berätta, men jag vann faktiskt 1000 här om dagen. Så det blev att shoppa lite för det ja.

Annars är mitt liv helt perfekt. Jag längtar till sommaren bara mer och mer. I skolan går det helt okej. I fredags förra veckan var sist jag gick i skolan så har varit ledig mer än en vecka med helgen nu. Skönt jag behövde de, fast jag var ju faktiskt sjuk så.. Haha kanske inte jätte kul men iallafall. Mitt huvud spökar ju så mkt med mig. har alltid huvudvärk, har jag inte nämnt det innan?

Ajjaa ha det bäst, ska iväg med Kära moster och kussen nu <3 CIAAO



Vad säger ni om håret ;)?

RSS 2.0