Mot ljungbyholm

Nu ska jag & Sandra till Ljungbyholm på grillfest hos en killkompis! Fett nice :DHörs sen Bitches ;D<3

Goddag allesammans

Jag är jätte ledsen att jag inte skriver så ofta, men de två senaste dagarna har jag haft så mycket för mig. Samtidigt som jag gärna vill skriva.. Hinner jag inte. Så jag får ta det som det kommer. Jag skulle egentligen åkt till Stockholm på lovet nu.. men jag vet inte om det blir så eftersom jag vet inte hur det blir med sovplats och allting. Jag har så mycket jag ska köpa där nere också, och just nu har jag köpt så mycket så man tycker samtigdigtatt man borde spara pengarna till något alldeles extra någon dag som exempelvis en louis vuitton väska ;) det skulle inte vara illa va? Ne, men serriöst. Jag slösar så sjukt mycket pengar i månaden på kläder som jag glömmer bort som sedan hamnar längst in i garderoben och så har jag bara använt dom en gång eller så. Så jag ska vänta lite med att köpa kläder nu.

Igår var ju jag och Sanna på fest. Hade verkligen kul, det var en av de bästa festerna jag varit på tro det eller ej. Även om jag inte skrattade så jätte mycket och inte var full hade jag skit kul! Man fick betala 50 kr inträde vilket man tyckte att man inte skulle behöva med när man väl kom in så fick man lysrör, vilket man inte har användit på flera hundra år. Jag minns när man var mindre och gick på Sandra och trodde man var så himla cool. ;) HAHA! Men hur som helst, man fick även chips av alla des slag och osbågar hur mycker läsk och sånt som man kunde ta om man ville blanda med dricka os.v Disco belysning, rökmaskin och 2 st liveband som spelade samanlagt 1, och en halv timma ungefär. Super roligt!

Har några bilder & videos på mobilen men åkte hem till mina föräldrar i Smedby inatt så tog inte med mig sladden ( ganska lågiskt ) .. Men jag laddar självklart upp dom så fort jag får möjlighet till det!

Godmorgon sötnosar!

Ville bara lägga upp 2 bilder som kanske inte säger så mycket till er, men för mig betyder dom myket. Oc för det andra så är det mina första vårbilder. GUTT! Det betyder att sommaren snart är här. Igår på bistro hade ja jätte roligt förutom massa omständigheter som inträffade. Men allt känns lugnt och jag har ingen klump i magen sen, allt löste sig;D Vill ni veta vad, det får ni inte ;)




Idag ska jag till norrliden och festa med Sanna, vi får se hur det går med det ! :D


Peppar in för ikväll

Ikväll blir det Bistrobar. Fett pepp! Vi har varit i stan och fixt lite, köpte ett par nya tights på Bikbok 2 för priset av 1 så 79:- blev lite tjurig över att det inte fanns några med hjärtan kvar!



En liten rolig video från idag när jag och tjejerna har krig med kastanier :D



Nu peppar vi inför ikväll!!


Mot stan

MOT STAN HÖRS SEN ;) MYCKET ATT SKRIVA OM!

RSS 2.0