Hejsan mycket att berätta.

Hejsan allesammans. Jag är så ledsen. Som jag tidigare har jag haft ett litet uppehåll. Det har hänt så mycket. För det första har jag gjort slut med Fredrik, och blivit tsm med en kille som heter Simon. Skillnaden mellan dom är stor. Orkar inte ta allt som hände.. Men jag tror det är bäst såhär som det är nu.

För det andra så har det hänt massa saker med en speciell person, vi har bråkat jätte mycket, men idag ska vi träffas och snacka igenom allting, så dte kommer nog bli bra hoppas jag. Då slipper allting bli inblandat med polis och så.

Eftersom att detta har hänt har jag flyttat till smedby denna veckan. Men allting verkar ta sig nu, Ska börja med att lägga ut lite mer bilder och inlägg jag lovar. Nu är allt över igen. Har faktiskt börja skriva mer texter igen, min pojkvän Simon skriver mycket, han är jätte duktig! Så jag har kommit tillbaka till mitt skrivande, mycket nice nice :)

Det går också mycket bra i skolan nu, är glad över att jag klarar mig så bra. jag hoppas bara på att det kommer fortsätta såhär.

CIAAAOO

Hejsan allesammans! Nu blir det att gå ut

TILL STADEN & FIKA

Nu ska vi ta bussen in till stan och fika, såå hörs senare. Hälsa om vi ses ;) ..


Efter kalaset åkte vi och hämtade Emelie vid bussen. Vi har chillat lite. Har varit hemma hos mig snackat, kollat tv, ätit god mat och suttit lite vid datan, varit ute och gått o.s.v. Mycket nice asså. Haha. Nu har vi precis kollat klart på melodifestivalen, vad tyckte ni? Helt okej, men som jag har skrivit, jag hejjade ju på EMD eller Alcazar. Men sånt får man stå med. Låten är faksiskt ganska bra, det ända man kan säga nu är ju Grattis & lycka till i den stora tävlingen :)






Har varit på Kalaset hos Cajsa, det var jätte mysigt. Mycket fin stämning fast det är det alltid är i min släkt :D Här kommer lite bilder från kalaset.

       


Helluu allesammans, hemma igen!

Hejsan, nu har jag kommit hem till min data igen. Har varit en skön vecka inne i stan, har shoppat nästan varje dag nu! Jag har faktiskt inversterat nya jeans tights två nya linnen från gina och annat smått & gott.  Jag har haft det mycket trevligt. I Tisdags så var jag ju med Fredrik Fanny & Krille inne i stan som jag skrev om sist. Vi hade det mycket nice, vi åkte hem och Fredrik hängde med mig. Nästa dag på onsdag så var det skola igen, det gick fin fint, efterskolan så åkte jag Hanna & Leo in till stan. Vi hade skit kul, länge sen man var mad leo = (Lejla) Men vi hade skit trevligt. Vi kollade på massa kläder. Jag & Leo blev dödskära i denna fina tunikan som fanns på Aima. På kvällen sen stack jag hem, efter någon timma rinde Viktor, Kevin & Henke mig så jag stack till Centralen och chillade med dom, vi stack upp till biostaden sen så fick dom dansa för mig :D Sen gick jag hem och sov.



*12/3 2009*
Blev en helt okej dag i skolan idag med, men lite seg. Hade ju iallafall sovmorgon, både idag och igår. Efter skolan så åkte jag på möte. Det gick väldigt bra tycker jag. Efter det så åkte jag in till stan och shoppade lite kläder med Hanna. Jag åkte hem & Mamma och pappa var på besök så vi bjöd på mat. Sen på kvällen hade jag bestämt med Fanny eftersom att hon var ledig på fredagen, GUTT! så vi åkte till Corner och fikade och hade väldigt trevligt, snackade. Jag läste även upp min redovisning för henne, hon tyckte den var jätte bra. Kom hem runt halv 11. Sen sten deckade jag. De hade varit en jobbig och mycket springing dag. Nu äntligen kunde jag få sova så det gjorde jag.

*13/3 2009*
Skola idag igen... Fast ingen sovmorgon idag.  Jag kan säga det att man kände verkligen att det var fredagen den 13. Fyyyy vad mycket problem jag har haft idag, det är tråkigt om ni skulle få höra på det så jag hoppar över det negativa idag. Efter skolan åkte jag hem gick lite på stan, var tvungen att byta en tröja, som jag tillslut inte FICK BYTA... SNacka om att jag blir arg, det var ett exempel så ni vet. Sen när jag skulle gå hem ötte jag Kevin och Viktor. Vi snackade en stund sen tog jag bussen hem till smedby. Jag åt hemma hos Mamma & Pappa idag, Hon hade lagat jätte jätte god mat. Efter maten gjorde jag iordning mig lite sen åkte jag till Fredrik. Har känt mig jätte dum eftersom jag skulle vara hos honom runt halv 5 men jag kom typ 10 över 7. Fy vad dum jag var. Men men, han va iallafall inte arg :D<33 Vi myste kollade på film, gick till ica och köpte godis. Sen kom Rune & Borg, trevliga pojkar de! Sen somnade vi..  Imorse har jag skrattat mycket, Fredrik har sovit så roligt. Sötunge är han!

*14/3 2009*
KOm nyss hem från Fredrik, hann äta frukost och göra mig iordning innan mamma kom. Vis ka ju på kalas idag. Cajsa fyller ju år idag. Kommer med mer bilder sen. Ikväll ska jag vara med Emelie, vi får se vad vi hittar på. Finns alltid något kul man kan göra. melodifestivalen är ju ikväll, så det vill jag iallafall se på. Undra vem som vinner? Jag röstar nog på EMD eller  Alcazar eller hur de nu stavas. Hörs senare. :)



CIAAAAOOO©


Stan idag med krille & mer

Helluu alla, idag vaknade jag ju hos Sanna. Vaknade och kände behovet av att äta annanas, jag blev helt tokig. Så efter en stund vilande så åkte jag hem. Skulle ju in till stan med Krille. Vi skulle till min älsklings skola och träffa honom, och min trogne vän Fanny. Så det gjorde vi, vi hade väldigt kul under tiden vi fick vänta fast det var drygt. Så på deras lunch gick vi förbi, sen gick vi in till stan igen och väntade. Sen slutade dom runt halv 3 så vi mötte upp dom och gick lite på stan och myste, Sen ville jag gå och fika så vi satte oss på det gamla vanliga stället "Cafe corner" Men de är ju som sagt så myyyysigt. Vi fikade där en stund sen stack vi hem Fredde till mig, och Krille till Fanny :) Så där skildes vi. Jag ochFredrik myste och spelade ps3, haha men de började lagga så vi slutade. Nu har han åkt hem så jag känner mig lite ensam :P    Men mamma är också hemma nu, så ska äta lite sen åker jag hem till stan. Där har jag ju tyvärr ingen data än men ska försöka fixa det.

Ciaaooo©

( Förresten, jag fick ett par urgulliga öronhänge av Älskling i födelsedagspresent (L) Tack sötnoos  )

          

Grattis Victor

I sommras träffade jag/vi en kille som jobbade på Böda Sand, jag jobbade dock på min camping. :) Han var jag/vi med varje natt och festade på stränderna, det är mycket roliga stunder. Han är alltid snäll, och vi blev ett par riktiga polare, Så ett Grattis till honom idag (Y)     Victor-Böda från göteborg   18-ÅRINGEN :D


Partyyy just for me <3 :)

Yeaahh, mina polare hade fixat en mini fest för mig. Mycket trevligt hade vi , jag mötte upp ALLA på ica sen gick vi hem till Sanna. Sov senare där. ( Sanna är den bästa vännen man kan ha så alla vet )  Det var riktigt ncie igår.

TACK ALLA FÖR EN MYSIG OCH VÄLDIGT TREVLIG KVÄLL! ©



Yeaaaah

Stan var riktigt nice med mamma, fick mina sista saker, fast har ju några kvar av vänner och några från familjen, så man längtar. Jag älskar att få paketer, och självklart att ge. Efter att jag kom hem så kollade jag på fucking åmål, hade laddat hem den, det var ju skit länge sen man såg den, visst? Sen frågade ja Fille om han ville kommma över, så jag gick ut och mötte honom vi tog en liten runda, sen gick vi hem till mig. Då började vi spela ps3, ( spyro) det senaste as kuuuul! Sen så kollade jag om på filmen, hann ju inte se klart den. Sen skulle vi helt plötsligt åka till farmor eftersom att hon hade köpt smörgåstårta till mig. Så kom precis hem där ifrån. Mycket gott vare, Victor från gbg ringde också och grattade mig. Han fyller ju år imorgon, så ska smsa honom ikväll och gratta med, hehe. Imorgon är vi ju lediga, det är så himla skönt. Men nu ska jag göra iordning mig, ska ut med polarna som jag skrev tidigare ;)

Förresten bild på alla presenter., ( eller en del ) 



Kläder, skor, väska, pengar, locktång, trådlös handkontroll, öronhänge x2 , underkläder, parfym, wesc-hörlurar, och annat små kraffs :)



Nellaa har tänkt på en sak (Y)


Varför finns ordet mobba? Jag förstår inte de, man ser så mycket,tänk att små hjälplösa människor  kan vara så kränkta av omvärlden men ändå gör man inget åt de, de är egentligen helt sjuk. Även om man ser folk bli slagna os.v. står man bara och kollar på, för att det är en vän som är förbannad och vill smälla någon. Kan inte allt dumt försvinna, alla elaka, allt som är åt det negativa hållet. FÖRSVINN! Och en sak till som man borde tänka på innan man gör det, snacka skit är en dum sak, om man snackar så betyder det bara att man är osäker själv, så tänk på det.

" Jag hatar folk som håller på, allt som står i texten är dock inte sant för mig. Men ni som ser när något händer ring för guds skull någon som kan hjälpa den utsätta om du själv inte vågar. "

Tyyypiskt...

Åh, vad arg jag blir. Efter 20 minuter i skolan fick jag skit ont i magen. Jag klarade knappt av att gå någonstans så jag fick sjuts av brossan hem. Så nu sitter jag hemma, vi ska snart äta lite lunch. Hoppade nyss ut från duschen så har krämat in mig i massa body lotions och alla mina hårprodukter, Tihi*. Rolig födelsedag att få ont i magen liksom. Haha men det har gått över nu som tur var. Så ska väl gå tillbaka till skolan efter att jag ätit mat. Då gör jag mina lärare glada, jag måste verkligen utnyttja min tid i skolan. Sen som jag sa innan blir det att åka till stan med mamma. Kommer bli nice, vi ska kolla på locktång och byxor och sånt till mig, så jag får det i födelsedagspresent också. :) GLAD. Sen ikväll ska jag leka med polarna ( Hanna, Sanna, Frida, Leni, Krille, Fredde, Fille ) ml.f ,Kommer bli fett kul.

Vad bara tvungen att lägga ut en niceig bild på min "kladdkaka/tårta" eller vad man nu ska säga som jag fick igår. Asss god! (Y) tack.


GRATTTTIIIIS TILL MIG!

Wihuuuuu, idag fyller jag hela 16-bast. Det är otroligt. Man minns när man fyllde 7, 10, 13...   Tiden går så fort. Vaknade med frukost på sängen mjaooo. Nu är jag redo för att gå till skolan. Hörs senare. Ska in till stan med mamma men hinner skriva ett inlägg innan.

Ciiaaaooo©



8/3- kvällen

Helluu, nu har jag fått alla presenter av mina syskon, men jag kommer ju få mer idag så jag väntar med att lägga in vad jag kommer få, men än så länge ser det bra ut :) På kvällen tänkte jag ringa älskling och fråga om han ville komma & sova över, men sen tänkte jag bara att det inte gick. Sen efter massa ringade till folk så ringde ja kevin ( en kille på området) så då gick vi ut till ice där träffade vi Jonte och David. Mycket nice var det. Jag var ju även på stan idag med min pappa, tog en bild på hur dressen med betty boop på såg ut, så lägger ut den här.

VAD TYCKS?


Godmorgon alla läsare

Vaknade för en liten stund sen, Hanna har sovit här.   Igår hade vi väldigt kul, de tror jag alla tykcte. Ett tag fick vi ett ryck och satte på högsta volym på mina högtalare (och dom är de bra volym på) och så tog vi massa bilder och dansade. Haha´,  det har jag aldrig varit med om innan ;) men kul var det. Vi såg faktiskt melodifestivalen också, vi tjockade oss som grisar alltså. Ni såg ju bilden jag la upp igår, tänk allt de plus typ 5 kg godis haha. Vi gick ut också, mötte lite polare. Jag orkar inte berätta om hela kvällen så lägger bara ut lite bilder så kanske ni fattar att vi hade kul ;)

CIAAOO DÅ ;) ©



Lägger ut mer bilder, sen när jag fått dom från dom andra ;)
Tack för en trevlig kväll tjejer <3

FEEEEST för tjejerna

Ikväll blir det ju till att riktigt mysa till det med tjejerna. Jag har lagat mat, mamma har hjälpt mig. Jag har städat huset. Jag har dukat och fixat ALLT! Satt dit ps3:et på rätt plats, tänkte att vi kanske skulle sjunga sing star sen, vi får väl se. Dom kommer om en timma ungefär, så nu ska jag byta om och göra de sista! Så vi hörs senare lägger ut mer bilder från kvällen. Antingen imorgon eller ikväll ;)

CAIIOOOOOOOO©


Schwarzkopf gliss <3

Hej igen, nu har jag hoppat ur från duschen. Känner mig fräsh hehe. Jag provade mitt nya schampo och balsam jag köpte igår. Den var från Schwarzkopf, gliss. Den var jätte bra och inte bara det, den luktade underbart. Eller luktar rättare sagt ;)   La in en hårinpackning också, mitt hår känns mycket starkare nu. Jag måste klippa mig. Någon som har någon ide på hur jag ska göra de? Funderar på att färga håret lite ljusare, jag är trött på det mörka, men man får väl se om jag ska bli blond igen. Min riktiga hårfärg "blod" har försvunnit nu när jag färgat håret så mycket. Så nu när de växer ut är det lite mörkare? :O Det gör mig lite besviken. Men som sagt, om ni kommer på något, skriv eller säg det till mig! 














( Här är ordningen på hur jag gör når jag tvättar och fixar mitt hår )

1. Jag sköljer håret noga med vatten, sedan lägger jag i shampoot. " den på den första bilden".
2. Sen sköljer jag ur det efter en liten stund när jag känner att hela håret är täckt. Sen lägger jag i hårinpackningen från gliss och låter den verka minst 5 minuter.
3. Jag sköljer ur de också och lägger i balsamet.

När jag är klar och har gått ur duschen, torkar jag inte mitt hår med handduken för de sliter på håret. Jag går direkt till min byro och tar ur mina andra hår produkter. Som är..

Paul Mitchell " smooyhing" och
Lee Stafford  " flat iron protextion shine mist" alltså produkter som skyddar mot värme, e.x när man plattar håret. Jag lägger även i en till produkt från schwarzkopf "Color protext reflex glans kur. Den gör så mitt hår behåller sin glans och färg! prova dessa så kommer ni märka mycket skillnad på kvalitén

Sen borstar jag mitt hår, och torkar det med hårfön! För håret växer mycket snabbare när de är i kontakt med värme.

Godmorgon

Usch, idag vaknade jag för tidigt, om man tänker på när jag la mig. Jag kom i säng runt 2 och vaknade vid halv 10 ! Inte klokt. Har suttit uppe nu & ätit frukost i en timma. Ska snart hoppa in i duschen och klä på mig lite kläder. Jag ska nog till stan med mamma. Sen när vi kommer hem ska vi städa lite och göra iordning tills ikväll. Det kommer bli fett mysigt. Skönt att få umgås med old friends <3 Inne i stan så ska jag framförallt prova en mjukis dräkt med Betty Boop. Ja tycker hon är fett grym :P Byxorna kostade ca 198:- och tröjan kostade 249:- Den önskar jag mig. Hittade även massa roliga färger på nagelacken som fanns på h&m, oh vad mysigt med sommaren. Nya skor, klänningar smycken smink allt! Så kul. Letar bara efter ett par vår/sommarskor som man kan slita på.  Har hittat några på arnolds (freed perry). Dom liknar egentligen dom jag hade förra året med jag trivdes så med dom. Men som sagt vi får se. Här kommer lite bilder på dräkten och annat. Tyvärr fick jag inte så bra bilder, men kolla ;)

 





( 1. baksidan av tröjan   2. mums, nagelacken  3. trosor jag vill ha )

Sommar Klänningar!

Näe, nu är jag sugen på något riktigt fint och bra till sommaren. Frågan är vad man ska ha, har kollat in lite på http://www.nelly.com/ dom har faktiskt fina kläder där. Har även kollat lite andra sidor som http://www.topshop.se/ Har lite bilder på klänningar som jag tycker om Chekka ;)

Bow Vest DressStrappy Sun DressJersey Bodycon DressSilk Tri Panel TunicStripe Block Poplin DressFloral Frill Dress

 ( Mumms, fanns mycket fina klänningar man kunde välja mellan men som sagt det blir så svårt då.Men fårse vilken jag väljer)

Halloj alla männiksor!

Hejsan, jag är ledsen nu igen.. Mitt internet har pajat, fast precis börjat fungera igen! (Y) Oh, så glad jag är. Det är också lite jobbigt med att få tag på dator med internet nu när jag flyttat. Och när jag väl är med vänner med ett fungerande internet så pallar man inte slösa tid på de när man kan få en rolig kväll istället. Man kan ju alltid få både ock.

Igår åkte jag hem till mamma & pappa igen, det var mysigt. Mamma hjälpte mig med lite läxa vi hade tills idag. Skönt att ha det gjort. Hon var så söt så hon hade suttit och skrivit allt åt mig (L) Nu när jag väl är i smedby igen så ville jag ju träffa mina goda vänner. Så jag gick ut och mötte Tommy & Sanna. Vi hade mycket trevligt. Vi satt ute och bara pratade ( ska inte gå in på vad ) ;) Haha.

Idag i skolan så var det ganska kul, men de är det faktiskt alltid (A), jag är ju så rolig så jag skrattar ju alltid åt mig själv. Tahaa. Men vi började dagen med gympa, är väldigt stolt över min insats! Vi spelade volleyboll. Jag fick in en massa fina smashar och drog in några poäng faktiskt. Jag och Hanna var sån tur på samma lag. Sen blev de bara vanliga lektioner förrutom bild och musik. Blev skit glad när vår musik lärare berättade att min/ vår sång låg på MVG. Kommer förmodligen att få de i slutbetyg i musik. Det är ju skit kul att spela & sjunga. I Love It. Sen hade vi ju bild, men det gick mindre bra, fick inget gjort faktiskt.Men de får jag ta igen hemma.



Jag har tänkt länge på de med böda nu. Kommer bli så himla skönt att komma dit. Men en ännu bättre sak är att det blir nog USA i sommar. Hoppas det blir något med modelleriet. :)) Jag & Tommy kommer nog prata mer om det här. Kolla in han på:  http://www.youtube.com/watch?v=K2a4HGwSKQ8&feature=related Han är grym på att rappa!   LOOK ON IT ;)
Jag vet dock inte hur länge det blir att vara där, men jag hoppas de blir en månad som vi sagt.  Sen efter allt så blir det nog böda. Som jag fick reda på idag så blir det att åka till Mallorca med Familjen i agusti, det kommer bli fett kul också. Mums, vilket underbart år jag kommer få. Blir npg flytt snert med tror jag. ( Hela familjen ) Jag har ju som sagt redan flyttat, och de är no de bästa jag någonsin har gjort.

Idag skulle jag egentligen varit med älsklingen. Men han kunde inte sen. trååk :( Men Jag och mamma gjorde det roligt istället. När jag slutade skolan kom hon och hämtade mig, vi drog till skolan och hämtade Maja & Arvid. När vi kom hem stendäckade jag i sängen. Jag & Maja låg och kollade på the holliday. En jätte fin film tycker jag. Sen blev det att åka till Maxi och handla tills imorgon ( Imorgon kommer tjejerna & ska fira mig ) Ohh vad kul det kommer att bli.  ;)   Så vi kommer ha lite tacos kväll och små mysa. Vi handlade till söndag också. Jag ska ju ha kalas för familjen och så. Så de kommer bli mysigt de med. Fyller ju faktiskt inte år förrens på måndag menmen.... De behöver ingen tänka på ;) Men som sagt, efter att vi handlat åkte vi till Famor och hämtade henne. Jag & Mamma hade planerat att bjuda henne på resturang. Vi orkade inte laga någon mat. Så vi stack till Zorbas. En grekisk resturang i kalmar. Ganska god mat, men det finns bättre. Vi satt där och snackade och hade allmänt mysigt. Efter nån timma kanske så skulle vi hem men ja ringde nårra polare, och tur som jag hade var dom i stan så jag har varit med dom ikväll. Kom nyss hem och jag har haft det väldigt trevligt idag. tack för en bra Fredag allesamman! :)


( Bild tagen 2008 på larskagg skolan kalmar )

Skola / hem / skola

Helloj, Idag vaknade jag pigg och glad. Men efter en timma i skolan fick jag gå hem. Kände mig otroligt dålig, blev jätte snurrig os.v. det ä'r väl min förkyldning som spelar ett litet spratt med mig.  Så nu är jag alltså hemma. Har sovit i ca 3 timmar känner mig mycket piggare nu, så ska väl gå tillbaka till skolan. Jag lovade Hanna att följa med henne till Engmans Foto för hon ska framkalla bilder. Det kostar endast 50 kr för 50 stycken bilder. Det var väldigt billigt så jag funderar också på att göra så. Sen ska jag nog åka in till Corner och ta en fika och försöka göra lite läxa där. Så det kommer nog bli en skön dag iallafall. En sak som gjorde mig otroligt glad idag de var att mamma hade hittat min Röda wesc tröja som har varit borta i några månader. Den befann sig bakom min byro. Och jag kan inte förstå hur den kunde vara där, eftersom jag har letat där minst två gånger. Men jag är väl semst på att hitta saker, det har jag ärvt av pappa....


                                       

Nu blir det att åka till stan.

Nu har jag packat ner allt jag behöver.Jag har även varit ute och mött Sanna, vi har snackat lite om helgen och så. Mycket trevligt. Var mysigt att komma tillbaka till smedby och kolla läget. Kom precis hem så pappa ska köra in mig nu men innan så ska jag dricka lite varm oboy eftersom jag är så kall. Sen ska jag sova!

Tudiluuu©

Home sweet home'

Hejsan allesammans. Jag är väldigt ledsen, men jag har inte haft någon data på de 3 senaste dagarna och jag har haft sååå mycket att skriva om. Men som sagt man glömmer ju bort allt nu när man väl ska skriva om det. Jag har det väldigt bra i huset, jag trivs jätte bra! Det är ju lite tråkigt att mamma & pappa inte bor där med nu, men jag fixar det! Nu om kvällerna har jag ju haft tid med att göra mina läxor, "iställer för att sitta vid datan" så det känns skönt. Jag har även lagt mig i väldigt bra tider, Så jag har faktiskt hållt mig pigg hela dagarna. Jag längter tills jag flyttar helt. Så jag kan få dit mina möbler och allt. Var verkligen snällt av skolan att jag fick ett busskort på en gång. Annars hade jag aldrig kunnat flytta nu. Det är dyrt med buss. Vi hade ett engelska prov på torsdagen. Det gick väl sådär. Okej de gick jätte dåligt. Vi har även fått reda på betygen i nationella svenska. Jag fick dock bara G men jag är nöjd ändå, eftersom jag vet att jag var väldigt trött den dagen. Jag kan berätta att jag är väldigt trött på att vara sjuk nu, jag har varit förkyld haft ont i halsen och huvudet i 3 veckors tid. Snacka om att man blir trött eller. Jag vill bara informera er alla att ja ska fixa interner inne i stan med. Ja ska de, men frågan är bara när jag hinner os.v. Ni har väl inte heller glömt bort att jag fyller år om en vecka, eller nästa måndag. Så det kommer bli jätte kul. Jag har gjort en jätte lång önskelista :D Hoppas jag blir både nöjd och glad över allt jag får. Men det tror jag nog, de brukar jag bli.

Jag måste bara säga att Sanna har verkligen varit en underbar vän, jag ska berätta att hon har hjälpt mig mycket med alla väskor och påsar vi bärt till huset. Hon har åkt in till stan för att vara med mig, ja tycker de bara är så snällt. Hon är verkligen någon man kan ha kul med, man kan snacka om allt med den flickan! helt sjuk bra, Älskar dig gumman <3

Min helg har varit super bra. I fredags så åkte Sanna hem till mig, Jag åt god mat med föräldrar & farmor. Sen började jag & Sanna flumma rejält asså, vi drog till stationen och väntade på Fanny. Sen gick vi till Cafe Corner och fikade. Mums va kul de va. * ingen kommenter om vad som hände, men Fanny ;) du vet?* Hahahahah <3 Vi snackade om allt möjligt, pojkvänner livet os.v. mycket trevligt. Senare så åkte Fanny hem & tillslut blev det bara Sanna & jag kvar. Vi gick in på stationen och snackade lite, sen ringde vi de personer vi var med innan så Sanna hade någon att vara med. Jag skulle nämligen åka hem eftersom jag började känna mig väldigt drålig.. Senare på kvällen blev jag väldigt trött, nästan lite små sjuk. genomförkyld och kallsvettades och usch. Jag mådde inte alls bra. Riktig  ond huvudvärk också.  Men som sagt, jag överlevde! (Y).

Igår "Lördag" så vaknade jag, åkte till stensö med Farmor. Vi gick en promednad och hade bananer med oss. Mycket trevligt och mysigt var det. Lite små kallt samtidigt som solen sken, vid vattnet. Men plötsligt när vi går där så är det någon som förföljer oss. Han var nog skitskofren efter hur de nu stavas,* :D Det var jätte läskigt, han bara:    Varför pratar ni om mig? Vi bara de gör vi inte vi pratar om Nellies astma ? Varför pratar ni om mig?, frågar han igen. Vi bara men varför skulle vi snacka om dig när vi inte känner dig? så gick han vidare. haha.. Sen skulle jag ta bussen hem till Fredrik men den gick inte den tiden vi trodde, så Fredrik kom in till stan istället.  Undertiden jag skulle få vänta så stack jag till min moster  kusin och samtalade lite grann. Det var mycket mysigt. Sen träffade jag & Fredde min kära väl Ronja. Vi gick in på Cafe Corner och fikade, sen stack vi runt och chillade lite i stan. Sen tog vi bussen hem till Fredrik. Vi åkte hem och kollade på melodifestivalen, senare gick vi till Ica. Efter ett tag kom Fredriks kompisar. Herpe, Run & Borg tror ja de kallades. Mycket trevliga pojkar de.      Senare på kvällen låg Fredde& jag och kollade på the pirates of the carbireien 2. Den var skit bra, "har sett den innan men iallafall". Dock så somnade jag igen! Jag lyckas alltid soma till långfilmer.  Så imorse så kollade vi klart på filmen.

Har varit hemma en stund nu. Är väldigt trött, och jag känner mig fortfarande lite små nere :(. Måste nog ta lite medicin så jag blir pigg tills imorgon annars kommer jag aldrig orka gå upp. När jag berättade för mamma att ja skulle sova inne i stan ikväll så blev hon arg. Hon vill inte att ja ska flytta så nu när jag väl åkte hem på besök försöker hon hålla fast mig, men de kan hon inte. Jag trivs jätte bra där jag bor nu! Men nu hönni, nu ska jag hoppa i duschen och se glad ut. Sen ska jag packa lite och se vart Sanna håller hus. Tänkte va med henne och göra lite uppgifter i bilden som ska vara klara. Jag skulle egentligen vara med Emelie idag, men hon måde inte så bra för att orka vara idag. ;)  * no comments* Hihi.

men ha det så bra allesammans CAIIIIOOO©



*Mina nycklar, med roliga färger*
*Vår nya Monki affär i kalmar, mycket nice*
*Bild på mig, iordning gjort för skola*

RSS 2.0