Mysig kväll

HAHAHA! En super rolig dag med familjen och god mat gör inte saken sämre. Nu ska dom gå hem och jag skämtar inte om jag säger att vi höll på med att ta flum bilder i 40 minuter. Vad är härligare än barnskratt? INGET! Nu ska jag snart ut och möta Amanda, vi ska snacka lite. Sen blir det hem och plugga plugga och åter plugga! Självklar bli det något kapitell av sex & the city.



Fy vad skönt att vara hemma!

Idag fick vi sluta tidigare än vanligt för vi har ändrat schemat lite. Just nu sitter jag och kollar på sex & the city. Nu om 45 minuter, kockan 6 så ska några från min stora familj hem till mi och äta koppkakor. Fy vad mysigt haha :D

ENJOY

Är man uttråkad så är man!


VILL HA


399:- från nelly.com

SKA HA, KÖP DU OCKÅ!


Ska man få?



Får man sova över hos sin bästa killkompis, eller vilken kille som helst om man redan har en kille som man är tillsammans med? Eller ?

- Jag tycker att man absolut ska få sova över hos en killkompis, om man kände den personen innan och vet att det aldrig kan bli något mellan dom. Inte för att jag brukar sova över hos killar när jag redan är tillsammans med någon, för jag tycker att det är att visa dålig respekt för den killen man redan har. Själv tycker jag att om man gör det och har berättat det för sin kille innan och han accepterar det så betyder det bara att man har ett troget förhållande. Där man verkligen kan lita på varann. Det är ju något som är väldigt viktigt i ett förhållande, förtroende. Och en sak, man ska ju inte bara sova över hos en person för man vill när man är tillsammans med någon. För man vet aldrig vad som kan hända!


Solariumet idag!

Det var länge sen man solade solarium, så dett satt fint! En sak som jag har fundrat på länge är:

Vem vill sola med ett fönster ut mot vägen? ;)

- Idag har jag äntligen fått reda på hemligheten! Det var en rullgardin långt uppe i taket, så nu är frågan hur ar den ... Haha



Skoltrött

Nu äntligen är man hemma från skolan! Sista lektionen skulle jag och några vänner till Resuch och skiva provet som vi hade till på Fredag förra veckan. Men som tur i oturen så hade lärarna på resuch slarvat bort nycklen till skåpet där proven låg så vi slapp idag också! Gutt eller hur? Eftersom att vi fick sluta mycket tidigare stack jag och Patricia till Maxi. Det roliga är att brandlamet gick. Jag skrattade för det var så kul att se alla gamla pensionärer med sina rullatorer att gå skit fort och vara helt upprörda. NAAAW. Spelade in lite, men det var lite för tidigt så man han inte se något men ändå ;)


Idag började jag ju också med min nya diet. Kommer det gå bra? Till frukost drack jag min smoothie och till lunch i skolan åt jag en banan, morötter, knäckebröd, en blandning av majs, ärter oc paprika. Konstigt nog tyckte jag att det var gott. Ska de gillas eller inte. Jag hatar ju grönsaker och allt de där. Det betyder att jag hatar allt nyttigt.


MIN NYA DIET VECKA





Hädan efter så ska jag dricka endast en sånhär naturdiet om dagen + någon frukt. En sådan dyck kostar ca 20 kr styck. Det innebär att på en vecka kostar det 140 kr. Vilket är väldigt billigt för en hel veckas mat. Men så får man ju också plusa på frukten som man också ska äta. Det är ett måste för mig, jag är glad i mat. Men jag har ändå tur att jag har en sådan ämnesnedsättning att jag inte går upp fler kilo! Det har jag ärvt av pappa, TACK! ;) Så som sagt. Denna veckan blir en provomgång.
Eftersom jag ska ta en frukt varje dag till lunch så ska jag gå till ica snart och köpa lite frukt så jag har!


Hemma & pluggar

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Gu, va drygt att sitta hemma och plugga medans alla är på middag hos Mamma & Pappa... Aja, har fått ganska mycket gjort och nu ska man bara börja öva på det man har antecknat. Denna veckan blir inte rolig, bara på onsdag då vi får vårat studie bidrag! GUTT! Just nu sitter jag och kollar lite på Nelly.com och Bubbleroom.com ska  om jag hittar något man kan klicka hem.

En hemlis som jag ska avslöja sen!


Godmorgon!

Ja ni, även idag blir det en plugg dag för mig. Skönt att jag fick till mitt svenska arbete riktigt bra, även engelskan. Idag ska jag plugga till mitt Media prov som jag har tills imorgon. Igår så stack jag hem till kusinen Julia, och bara tog det lugnt! Vi kollade på tv och sprang till Mc i ös-regnet! Efter mycket godsaker så blev man trött, och jag somnade.




Här är lite godbitar som jag har inversterat på sista tiden!


599:- eurosko nu 399?

Bustier från H&M 170:-

Tröja från H&M 149:-

Kavaj Gina Tricot 499:-

Klänning Bik Bok 199:-  Jeans jacka Lindex 399:-

Skor H&M 99:-

Stor tröja från Gina Tricot 199:-

Skjorta från Gina Tricot 249:-

Nu orkar jag inte lägga upp mer!


Goddag

Är ledsen att jag inte skrev något igår. Tyvärr så var min dag super men slutade usel! Jag var på stan med Sanna, vilket var jätte mysigt. Fick lite feedback med mitt köp. Det blev den vita! Snyggt urringad i ryggen. Nu är det extra pris på den, men bara för ett litet tag. 249:- på Naiya som ligge på Baronen i Kalmar, det finns även i Malmö eller Göteborg, om jag minns rätt.



Fortsatte dagen med att sticka hem packa en väsk, gå till gymmet och körde ett hårdträning med Patricia, när vi kom hem till mig lagade vi mat ( Spaghetti  köttfärsås ) det är våran lilla specialité ;) till det kollade vi på ett kapitell sex & the city självklart! Efter maten bestämde vi oss för att ta en liten tupplur innan allt pluggande. Tyvärr... TYVÄRR.. VAKNADE VI INTE AV VÄCKARKLOCKAN OCH SOV TILL HALV 5 PÅ MORGONEN!!!!! Det är inte Ok. Så idag blev det inget prov för mig, jag som verkligen ville göra det. Min hög av läxor bara växer och växer. Så idag bli tyvärr min fredag inte så rolig, förrutom att jag får umgås med min underbara mamma. Jag har besämt mig för att plugga hela dagen! Vilket kommer vara jätte skönt för de betyder att nästa vecka kommer vara läxfri. Det kanske låter bättre att plugga på vardagar och ha kul, festa, på helgen, men på vardagar efter skolan blir jag alltid så trött. Så jag brukar aldrig få några läxor gjorda.

Dagen för övrigt har varit bra, fick reda på att mitt svenska prov gick bra. Men dock blir man lite tjurig eftersom att jag var 10p från MVG! Men det är nog ingen fara, eftersom min snälla lärare Irene tror jag kommer lyckas med det.

Nu ska jag till stan med Mamma & Farmor och köpa kläder på MQ mohooo. Gutt! Fårse om jag hittar något fint, ibland är kläderna tåkiga där. Hörs sen :)

Äntligen hemma

Nu har man kommit hem. Ingen lång skoldag precis men ändå skönt. Jag var jätte trött idag för jag kunde inte sova så bra inatt. Jag vaknade, hade världens huvudvärk o.s.v Nu har jag iallafall bytt om till chillkläder och satt upp håret i en jätte fin bulle haha. Väntar på Sanna, för vi ska till stan & jag ska köpa den jätte fina spetsklänningen jag skrev om igår. SKIT FIN! Frågan är om man ska köpa den i svart eller vitt, svart har jag så mycket av, men jag bara avgudar färgen, vit är skit snygg till sommaren + ett par bruna ben då såklart. Jag har tur att jag blir ganska lätt brun! :) Men som sagt, svart eller vit... Det är frågan. Det får bli som en liten överraskning till er. För övrigt så ska jag plugga til Mediakunskapsprovet som är på 20 SIDOR!,  idag, vilket jag är sämst på. Men när jag väl pluggar så sitter det som en smäck, får man hoppas på i detta fallet. Vid 7 tiden ska jag träna med Patricia, sen ska vi hem till mig och laga spagetti och köttfärsås. MUMS, eller vad säger folket! Sen blir det till att plugga ännu och ännu mer. Slutar självklart dagen med att nöta några kapitell Sex & the City. Min favorit, helt klart!



Hur lång...



Hur lång ska en kille man är tillsammans med vara,  170, 180, 190cm?

-
Jag tycker personligen att man INTE kan vara tillsammans med en kille som är kortare än sig själv. Det skulle jus konstigt ut, speciellt för mig som redan är lång+ att jag älskar klackarskor. Så det går inte ihop. Plus att jag tycker att det är väldigt stiligt med långa killar, de ser inte så ihoptryckta ut. ( Ta inte illa upp, alla gör inte det! ) Serriöst, hur skulle det se ut om en tjej är längre än killen? Om jag hade varit det hade jag bara tyckt att det skulle kännas som att det var jag som va mannen Haha! Och hur sött är det inte när tjejen måste tå på tå för att kunna kyssa killen. NAAAAAAW. Men man ska samtidigt inte vara för lång, för då kan man känna sig som en liten myra som måste klättra upp hela vägen till toppen av eifeltornet för att kunna nå sin kära. Så runt 178-187cm för mig.



Shopping runda!

Åhh, vilken underbar dag det har varit idag! Var en mysig lunch med David på Frasses såklart (Y). Ja ska berätta en hemlis... Igår var jag så desperat av mat att jag till och med gick in på Frasses hemsida. Haha. Det var inte helt onödigt ändå, jag fick ju faktiskt reda på att Frasses kommer ifrån Norrland. ;) Efter det iallafall så mötte jag upp Patricia och fixade lite saker, vi gick lite på stan och hittade faktiskt en jätte fin tröjja, hittade lite klänningar jag la undan tills imorgon, fårse om jag köper dom. Skit snygga i spets. Muumms, jag har börjat gilla spets kläder. Det är snygg och ser sexigt ut! Jag & Patricia var även med om något roligt idag. Som mina vanliga dagar får jag alltid något slags av damp.. Jag bestämde att vi skulle gå in till en hatt-affär. Jag blev helt förälskad. Jag ska absolut starta den nya trenden att använda hatt. Det är jätte sött, och det har verkligen sin lilla charm också!

Självklart tog vi kort, NJUT!




Efter en halv lång runda så stack jag och mötte upp Julia, som sagt jag skulle ju sätta dit en ny pärla på min tand. Som vanligt är mitt leende oemotståndligt ;) Sen satt vi och spelade superMarioBroose, stavar man så? Kul som alltid. Nu sitter jag hemma och ska dra till Markus, han ska, förstår ni, SKA hjälpa mig med läxorna. Eftersom sist jag hjälpte honom så lyckades han få vg. Vilket betyder att jag är en väldigt bra lärare. Så bara att ringa mig om ni behöver hjälp, +PLUS att det handlade om verktyg och maskin saker ( inom båt yrket ) så är väldigt nöjd med mig själv. Men vi hörs ikväll eller imorgon. Ciaoo <3 alla söta läsare.


Godmorgon!

Ja ni, idag känner jg mig ännu bättre, skönt att det inte blir värre. Idag skulle jag egentligen gått till skolan vid 9 och gjort ett prov, men jag kände mig inte alls bra i morse så jag ringde och sjukanmälde mig, om det nu går när hela skolan är lediga. Haha, de kanske tror att jag är dum i huvudet när ja ringt och sjukanmält mig på en ledig dag. ;) Just nu håller jag på att fixa mig! Ni kan ju själva se hur mitt schema ser ut idag. Vi hörs emellan aktiviteterna! :)<33 CIAOOO


Har du varit med om?



Någon gång när du ska "strula" hångla, kyssas eller hur nu du säger, men någon kille. Och killen är hel vild och näsan tappar kontrollen och "slickar" dig hela ansiktet?

- Ja, jag har tyvärr varit med om det, och det är något bland det äckligaste jag varit med om. Jag kände han, P*****'s äckliga saliv lukt runt min mun i flera timmar. Jag höll på att spy. Även om jag försökte få bort lukten, genom att tvätta mig i ansiktet cirka 10 gånger försvann den inte. Jag tror han slickade mig i näsan också, eftersom att jag aldrig blev av med lukten * skämt & sido * Nej, men serriöst tjejer, skaffa er en rikigt bra kyssare, för om jag skulle ha en pojkvän som inte kan kyssas kan jag säga på en gång att jag hade gjort slut/ tagt livet av mig. Haha* ;)




Godmorgon

Godmorgon! Idag känner jag mig piggare, därför har jag gjort mig redo till att gå till skolan! Vi har en föreläsning vi ska lyssna på nu från halv 11 till kvat i 1. Så det blir ganska skönt. Efter det har vi bild, graf och Sh. Så det blir ganska chill.  Efter skolan blir det plugg plugg och åter plugg! Sen om jag har tid, så ska jag lämna tillbaka Markus cykel. ;)  Ciaaooo <3


Är man sjuk så är man sjuksjuk?


Jag har märkt att jag inte kan kolla vindögt! Man ser bara lite att jag försöker "med ena ögat". Är jag inte sjuk som ens tar upp det? Joo, haha.

Jag har kommit på att jag har påverkats väldigt mycket av att se på sex & the city  eftersom jag har börjat kommentera händelser. Som ni ser, min rubrik!
Där menar jag, om man är sjuk ( mår dåligt ex ) så är man sjuksjuk knäpp. Är man det?
Vad jag än gör i min vardag nu stannar jag upp och tänker på saker precis som Carrie gör i Sex & the City. Sitter jag och nöter den serien för mycket eller har jag bara hittat ett bra sätt att få dagarna att gå och tankarna att gå till dess sjuka vägar.

Ja ni, livet rullar på om vanligt. Fast idag är jag tyvärr sjuk.. Kändes faktikt skönt att vara hemma, min hjärna har spränkts de senaste veckorna att jag trott de skulle varit min sista dag vid livet. Jag vet, lågt att jag skriver nu när jag är hemma och har tid till att skriva. Dåligt av en bloggare eller hur. Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Jag ska skärpa mig, för allt jag vill med mitt liv är att bli stor inom media. Jag går mediaprogrammet på Lar Kagg skoln i Kalmar för att en dag få nå mina drömmar... Om att bli en programledare. Hur kul skulle det inte vara att vara en av tjejena som är med i förkväll ex. Att bara tänka tanken på att jag kan bli det en vacker dag får mig att rysa. Jag ska skärpa mig. Härrom dagen så fick några i skolan en lapp i sitt skåp. Och gisa vad det stod på min. Du kommer nå dina drömmar. Hur bra känns det inte att få en sådan lapp, UNDERBART! :)


ÖSTERRIKE VAR UNDERBRT


Underbar resa! Längtar redan tillbaka :)

Ursäka alla tyskar, men de var rätt dumma i huvudet. De fattade inte att man inte kunde prata deras språk. När man skulle beställa något sa dom allt på tyska, och då förklarar man på engelska att vi inte kan tyska, då får man en rejäl utskällning och så tror dom man är dumma i huvudetför att man inte kan deras språk. Det är typ som "kom inte hit om du inte kan språket" vilket är väldigt dåligt! ;) Aja, nu ska jag ut och gå med Fanny & Krille för ja, jag är faktiskt i smedby :)  Pusss


RSS 2.0