Nu blit det Stan!

Wihuu, nu har jag äntligen gjort iordning mig, har duschat och smort in mig och fixat håret med inpackning o.s.v. nu kan jag äntligen ge mig på något annat. Jag har bestämt med Sanna & Hanna att vi ska till CaféCorner och fika, och bara snacka. Det kommer bli mys mys tror jag. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag. Juste!! Förrästen, ikväll kommer min moster hem, Hon & Hennes man bor i Norge men ikväll flyttar dom hem, Fast Bosse " min mosters man" kommer lite senare för han ska jobba lite till. Så det blir väl att dom får bo hos oss i mer än ett halv år, det kommer bli kul (A), men det kommer kännas som att jag har 4 föräldrar, :S Inte lika kul, men jag & Sanna har sagt att jag ska få bo hos henne ett tag om det blir för jobbigt. Men det känns faktiskt kul att dom kommer hem igen, dom har ju borr där ett bra tag nu, flyttat tillbaka, flyttat dit  igen, och flyttat tillbaka och nu hoppas jag att dom stannar här hemma. Hoppas att ni andra har en trevlig kväll,

PUSSHEY©


Hellu allihopa,

Har precis vaknat, är fortfarande lite små trött. Har hunnit äta frukost med, undra vad jag ska göra idag? Blir väl att umgås med Mammii lite och kanske göra lite läxa, men ikväll. Då blir det väl att dra ut. Igår hade jag väldigt trevligt faktiskt. Glömde skriva att jag träffade Fanny en stund med, hon kom hem till mig & vi snackade om lite saker. Det kändes skönt.  Har pratat lite med Mamma, Det blir väl kanske att flytta till stan nu då, Skulle verkligen vara det skönaste som kunde hända. Jag trivs verkligen inte i smedby det är inte tryggt att bo här. Så idag ska jag väl också göra det skönt för mig, ska ta ett varmt bad och bara slappa sen smörja in mig ochbara ta det lungt! Är väldigt trött som jag sa. Nu ska jag snart gå ut och följa Emelie till bussen.

PUSSHEEY©



VAD JAG ÖNSKAR MIG  DEN 9 MARS!

Det är lite små kul att jag & Frida fyller år på samma dag, 9 mars! Alla säger att vi är lika, och pratar likadant haha. Men de tycker INTE vi. : ) Jag önskar mig faktiskt inte alls mycket i år, väldigt lustigt annars brukar jag önska mig jätte mycket saker, men näee. Inte i år. Tänkte lägga ut lite bilder på vad jag önskar mig, kolla här nedanför.



Det är faktiskt bara detta. Väldigt lustigt och ovanligt för att vara mig. Vi köper ju ny tv & sånt när vi flyttar lix.



Nu ligger vi hemma & kollar på film.

Vi kom hem från Fille för en timma sen, det var en del folk där asså. Jätte mysikt. Alltid kul me folket <3 Vi kollade på "Tjenare Kungen" Den är faktiskt ganska bra, har sett den där hemma redan 3 gånger typ, hehe men de funkade nu igen, lyckas aldrig tröttna på den iallafall. Jag & Emelie såg Gothica innan. Den är ju faktiskt väldigt bra, jag tycker om skräckisar. Det är lite små kul när man bli rädd jue, hehe. Nu ligger vi hemma och har bäddat upp allt, tvättat bort sminket o.s.v så Emelie ligger redan i sängen. Vi ser på Aqamarine eller vad den nu heter. Typ en ungdomsfilm, väldigt söt eren ; ).  Undra vad jag ska göra imorgon, det blir väl att vara med Sanna eller något, efter att Emelie åkt hem så klart. I have a great time with you Emeliiish <3 :D Nu blir det väl till all sova.
Godnatt PUSS&HEEY©

Muummaaa

Idag har det varit en helt Okej dag. Fast jag har verkligen insett att vår skola suger, allt i den suger ALLT!. Vill bara sluta nu på en gång faktiskt. Sen när jag kom hem fick jag reda på att min mamma hade blivit dålig :( Så jag skulle vara hemma ikväll, ( Eller jag & Emelie ).. Fian & Tommy är här och vi har ätit jätte god mat, dom gjorde egen tacos, med hemmagjorda tacobröd. Jätte gott. Nu ska jag och Emelie sticka till Fille, han har filmkväll så det ska bli trevligt. Sen ska vi hem igen, då blir det väl att kolla film eller något. Skriver ett nytt inlägg sen igen : ) <3

PUSSHAAAJJ©


Hos Broshan ikväll.





Hej, sory att jag har varit lite off nu dom senaste dagarna, men allt är så surt. Igår var jag på möte och det gick bra fick göra massa test o.sv men allt gick väl, det var lätt. Igår var jag bara hemma efter mötet var jätte trött. Kände mig jätte trött. men senare så skulle jag och min trogne vän Sanna Hjärtström ut och gå, & då mötte vi på några som vi inte skulle ha träffat. Men de gick ju som det gick. Ringde amanda sen, och hon berättade massa saker en "anonym person" hade sagt om oss, Alltså skitsnack! Och de är det värsta jag vet, så idag i skolan va de synd om henne. Vi skulle gå fram till henne och fråga vad det var hon egentligen ville. Hon hade sagt att jag hade fult hår, att det var slitet osv.? Vilket liv har hon egentligen? Så hade hon sagt att Sanna var tråkig och bara hängde i korridorerna helatiden och aldrig sa något. HON SÄGER VÄL INGET TILL DOM HON INTE KÄNNER! Att folk kan göra mig så tokig ibland.  Jag ska berätta att Sanna e den bästa tjejen som finns. Ni som inte känner henne säg inget, hon e underbar! Och min största fråga är, varför snacka skit, är hon avundsjuk eller haha. Asså, sluta upp med de alla som gör sånt. Det är verkligen dagens -. Och när vi väl skulle snacka med henne blev hon rädd och cyklade hem. och skriv inte och fråga vem det är för de tänker jag inte berätta, om hon läser detta så vet hon iallafall.  Men hur som helst, dagen rullade på och vi slutade skolan. Jag väntade på att mamma skulle svara, jag hade ju skit brottom men ringde Sofie, och hon sa:

-Men vadför kommer du aldrig, vi har ju stått här ski länge nu?
-Men vart är ni?
-Men vi skulle ju hämta dig!

Då hade visst mamma glömt säga att Sofie skulle hämta mig. Snacka om att slösa på värdefull tid eller! hehe. När jag kom hem stack jag fort upp och bytte om till mjukis och så. Sen stack jag til Sanna, skulle ju hjälpa henne med att packa och städa. Men hon klarade sig själv riktigt bra ju. Sen drog vi in till stan vi skulle träffa Tilda. När vi går inne i stan får vi se Madde & Amanda sitta inne på mc, vi drar också dit och käkar. Var ju skit hungrig ju. ; ) Vi satt där skit länge, kom jätte mycket folk, Vi träffade Malin,Sandra& Natta, ett riktigt litet gäng var vi ju nu. Sen drog vi hem. Mamma & Pappa skulle hem till broshan min. Så jag fick gå dit. Sitter här med datan nu och chillar, tog med mig mitt nya USB-minne så jag lyssnar på min egna musik, mummaa på de! Ska faktiskt sätta mig och va lite social med dom andra nu. Sen blir det väl att göra läxan som jag inte gjort klart än.

HADEBÄSTHÖNNIPUSSSHEEEY©


Kvällen


Uhh, vad skönt kommer precis ut från duschen. Vad skönt, har lagt in hårinpackning så väntar på att skölja ur de. Mamma & Jag har ju varit inne i stan idag. Ahh, ja blev så himla arg på han som skulle prata med oss. Han var ju helt sjuk! Dom på tre lurar i oss massa dyra saker känns det som, men vi snackade lite me dom, vi kanska gör så jag får en ny mobil istället och ett nytt abonomang. Så det inte blir så fasligt dyrt. Men jag ville bara påminna alla om att jag fyller om om ungefär en månad och 2 veckor :D:D:D Den 9 mars, om man ska vara petig. Sen gick jag & mamma runt lite på stan, jag hittade ett par jeanstight, En ny modell jag aldrig sett innan. Dom fanns på gina, Helt ok faktiskt. Jag glömde skriva hur det var i skolan idag. Jo det bröjade med att jag råkade spilla ut all mjölchoklad i mitt skåp, på min jacka, på böcker osv, jätte niiiice.  Sen fick jag sviiin ont i magen. Skit jobbigt ju :(, Annars har dagen varit jätte bra. Vi labbade i No:n skit kul varé Jag Frida Hanna & Leni var i samma grupp,  Här nere är lite bilder.



Bild på: Mitt chokladigaskåp *tehe*, Labben på No:n, & jag när jag kommer till skolan * ; )

Godnatt Godnatt nu ska jag sova : ) ©

Äntligen Hemma!

Nu äntligen är jag hemma igen har varit de i ungefär en timma nu. Har kollat lite på internet med Syrran. Hon är här med Justin " Hennes ny födda barn" Vääldigt söt e han. Jag och mamma ska bege oss in till stan och kolla läget, vi ska försöka säga upp mitt 3-abonomang. Vi är som sagt lite missnöjda med det. Vi har haft det jätte kul i skolan idag faktiskt, dagen har gått jätte fort. Vi har fotograferat en del idag faktiskt, så lägger ut bilderna lite senare eftersom jag har dom inte än. hehe!

BYEEBYEE©

GodMorgon Alla

Hellu helluu, har precis gjort mig klar för skolan. Usch vad segt det är att börja så tidigt. KOmmer fotografera lite i skolan idag så det kommer bilder sen. Har mycket att göra nu innan jag ska dra, så ha det så bra så länge

PUSS&HEEY<3©

Söndags mys

Vaknade upp hemma hos Sanna idag, vi åt lite frukost sen efter någon timma drog jag hem. Jag klädde på mig nya kläder och sminkade av mig, Kunde ju inte göra de igår kväll, eller rättare sagt vi orkade verkligen inte hehe. Vi låg ju bara & töntade oss. Runt halv 3 tiden kom Emma hos till mig. Vi hade det jätte mysigt, Vi spelad PS3 och fixa med min blogg. vad tycker ni om den ? Ja e iallafall skit nöjd. Ni får ursäkta att jag har varit lite off denna helgen men jag har haft problem med internet och har inte heller haft tid. Nu äntligen har både jag & Emma haft tid att vara med varann, hon kom till mig och så gav vi presenterna. Jag fick två urläckra armband och en jätte söt ring, Hon fick boken Twilight av mig, hon ville ha den! :)   Vid 5 tiden drog vi hem till min syrra, Hon hade grillfest. Så det var jätte mysigt alla mina syskon var där och deras små barn så vi var en del hehe. Sen gick vi hem igen. Nu sitter jag här ensam som vanligt.  Hihi, men ska snart hoppa i ett bad & försöka göra lite läxa. Måste ändå lägga mig i rimlig tid så det inte bli allt för sent nu. Vi får se vad jag gör imorgon. Snackade med Sanna, kanske skulle hjälpa henne att städa. Dom ska ju flytta Så det blir väl de, annars vet jag inte.   Tack för en trevligt dag gott folk!


GymnasieSandra ikväll



Ikväll varé Sandra, skiit kul. Det började med att jag vaknade & klädde på mig lite kläder. Jag mamma & Pappa åkte till stan. Pappa skulle köpa nya skor och jag skulle bara kolla lite. Vi åkte runt lite och kollade. Men jag dum som jag var åt ingen frukost så jag var ju skit hungrig och vi skulle äta mat hos Farmos klockan 5 ! Men ja klara mig, sån tur va hehe. Jag hittade faktiskt en skit snygg kofta på lindex " den rosa som är på bilden " Skiiit billig varen! Det är rea där kolla in vett ja. Sen ett par nya gympaskor för min lärare klagar på att jag alltid har strumpor på mig. Sen fick jag ett USB-minne av pappa. Man kan tydligen använda de till sitt PS3 spel? Hittade ett halsband och ett skärp på lindex också. Var jätte nöjd faktiskt :)

När vi ätit mummsig mat så kom jag på att klockan var ganska mycket, jag och Sanna skulle ju till Gymnasie Sandra. Så jag ringde henne och vi bestämde att vi skulle åka hem och hämta henne & mina saker sen skulle vi köra in till farmor igen och göra iordning oss i hennes källare. Så det gjorde vi. Haha, Det var skit kul typ snackade massa gojja & flummade runt som vi brukar göra. Sen när vi var klara gick vi till Sandra. Det var typ inget folk där alls, men vi hade ju bestämt med Frida ml.f så vi var ju ett litet gäng skit nice varé ändå. Jag var typ as trött & less på att ja hade dissat Emelie för att åkt till sandra när det ändå inte var något folk där. Sen helt plötsligt slog det i mig att jag borde gå in & Dansa och bara skita i allt. "För det har hänt lite små stuffs nu unger helger då va" så ville bli av med all skit. När jag dansar, får ja helt plötsligt se en kille som jag inte träffat sen Böda sommras Så det var ju kul att jag fick se honom iallafall. Vi dansade & ja träffade massa roligt folk. Sen när klockan blev 2 så blev det att gå till Bussen, vi gick bort till stationen & Sannas nybro vän Offe hängde på. Innan vi hoppade på vår buss så gick vi in på Maxims och köpte lite godis och dricka. Jag köpte en Redbull ja kände att jag behövde bli lite pigg haha. Vi åkte hem med bussen och gick till Sanna. Vi låg typ och snackade till 4 halv 5 sen somnade vi

TACK FÖR EN HÄRLIG KVÄLL SANNA & ALLT ANNAT FOLK <3

Uhh, så trött jag är idag!

Idag har jag typ bara tagit det lungt. Jag vaknade lite senare en beräknat idag, skyndade mig upp till skolan, blev så stressad så glömde faktiskt gympakläderna. Ussch va trött jag har varit idag, kände att jag inte riktigt fick sova ut :P, Men när jag väl kom till skolan blev det bättre, dagen gick ovanligt fort faktiskt. Jag kom hem och såg på Dr House eller vad det nu heter. Skulle egentligen fikat med Emma idag men de blev inget, vi skulle ta det på söndag istället. Så det kommer bli mysigt de med. Jag hann inte somna förrän jag kom på att jag kunde ju åka in till stan med Sanna. Vi hade det jätte mysig. Vi gick i massa affärer och kollade, Sanna hittade jätte fina koftor+parfym. Själv skulle jag bara köpa en hårprodukt, "min var slut där hemma" och kände att mitt hår började bli slitet efter att jag slutade använda det. Det råder jag er att köpa. Det gör så att håret inte bli slitet efter plattning och gör så topparna blir starkare. Det heter  ( PAUL MITCHELL, smoothing ) Det kanske är lite dyrt men jag lovar, det hjälper verkligen om man vill ha friskt hår & inte slitet. Hur som helst, tillbaka till snacket. Jag köpte också en vanilj-parfym från h&m. Jätte smidigt en avlång smal flaska, den kan man ha i fickan eller lägga ner i handväskan om man ska ut eller något, & den luktar ljuvligt + billig  ; ) ..  

Sen efter några timmar på stan så drog vi hem till Sanna & käkade tacos. Muums, mycket gott varé. Sen har vi suttit & snackat om lite små saker. Kom precis hem där ifrån, hade tänkt ta mig ett skönt bad nu sen funderar jag faktiskt på att klippa mig :O Det skulle kännas så sköönt! Får lägga ut någon bild sen så ni får se hur det blev. Har också funderat på att färga om mitt hår. Men det blir väl helst hos frisören, för jag hade tänkt bleka det. Och sist när jag gjorde det hemma så blev det ju massvis hemska färger på mitt hår tills det blev den rätta, Haha  & det tänker jag inte få plågas av igen! Sen blir det väl att kolla film eller kanske läsa min nya bok  ( Kommer mer om det ).

PUSS&HEYSÅLÄNGE®



HUNDFABRIKER


http://www.oprah.com/slideshow/oprahshow/20080826_tows_tiniestdog/13

Jag läste idag om denna hunden, den har blivit uppväxt på en hundfabrik i USA. Hunden bodde i en kaninbur som var staplad på andra burar. Hunden fastnade med ett ben i ett nät till en annan bur, och hunden där inne verkade vara besperat över mat så den bet den lilla hunden i benet som senare blev inplammerat. Ägaren knipsade då bara bort benet på hunden. Hur kan man göra så mot en liten hund. Det är inte bara de, utan en av de andra 12 stycken hundarna som han delade bur med bet av honom ena örat. Äh jag tycker de är så sjuk så ja vet inte vad ja ska ta mig till. Jag har faktiskt också en liten hund. Hon heter Towa. Jag vet inget bättre en min hund. Hon är så otroligt söt och viftar alltid på svansen när man säger hennes namn. Folk utan djur kanske tycker man låter fånig, men jag säger då de. Utan Towa skulle det vara så dött här hemma. Jag ska lätt köpa en till hund sen när jag blir äldre för jag vet hur mycket kärlek dom ger.


Min Lilla Towa




TWILIGHT

Jag förstår inte hur stor denna film/bok vad man nu ska säga att de är har blivit så stort. Jag håller med, den är skit bra. Såg filmen på bio med tjejerna, men boken ska jag faktiskt börja med ikväll. den första " Om jag kunde drömma " ; ) men ändå, i alla bokhandlar här i kalmar så är den slut efter nån dag. Det är helt sjukt. Ohh, lite spännande att få veta kretiken på boken, är den bra eller kanske dålig? Berätta för mig vad ni tycker, det är alltid roligt.

Det jag tycker är spännande med själva storyn så är det alla vampyrer, det är fashinerande & väldigt fantasifull med att komma på allt detta. Jag tycker verkligen att dom har valt rätt skådis "Robert Pattinson" som spelar Edward. Han är en fantastisk skådespelare lika så Kristen Stewart som spelar som spelar Isabella Swan.

LÄS DEN!




Mode, Sminkning & Nyheter

Hallå allihopa. Igår kväll började jag känna mig lite trött och sjuk, så jag stannade hemma från skolan idag. Skönt att få vila ut, samtidigt som det skulle vara bra med skolan "/. Jag hade tänkt fixa lite saker nu när jag är hemma.   Ska läsa tidningen jag köpte igår CHIC. Ska göra läxor vi har tills imorgon & ska försöka fixa några som vi har tills nästa vecka så jag slipper.  Jag tänkte skriva om Mode idag & hur jag sminkar mig. Det kanske inte är så intressant för alla men iallafall.

PUSS&HEEY©



MUSIKEN

Det har blivit jätte modernt att lyssna på musik på en ipod nu istället för att lyssna på mobilen. " Det är dåligt ljud, det brusar, kontakten åker ut " o.sv På en Ipod så blir det aldrig strul efter som det finns bara musik på den, så den börjar aldrig lagga.Men det kan ju däremot mobilen göra. Den är så pass bra konstruerad att den håller längre.  Den finns i många olika färger och i många olika former. Denna ipoden som visas på bilden heter ipod Shuffle. Jag har en sån blå. Den är kanon. Jag spelar musik på den varje dag, den är lätt att ladda ( via en sladd till datan ) och jag har hur mkt musik på den som helst. Man kan nu köpa den på http://store.apple.com/se/browse/home/shop_ipod/family/ipod_shuffle?mco=MTE2NTQ  för 429 kr 1GB eller 619 kr för 2 GB på den får det plats ca 500 låtar. Det är sjukt. Fast en sak som är lite dåligt med denna är att det inte finns någon skärm. Det hade varit bra så man kan se vilken sång det är som spelas. För mig gör det inte så mycket eftersom jag kan nästan hela spellistan nu. Fast den är ju också mycket smidigare än andra och inte lika ömtålig som dom med skärm. Nått annat som också blivit modernt. Det är att lyssna på musik via YOUTUBE.COM istället för att ladda ner. Jag har faktiskt ingen kommentar om det eftersom jag lyssnar både på musik som jag har på datan och på youtube. : )

iPod shuffle  iPod shuffle  iPod shuffle  iPod shuffle  iPod shuffle




OBAMA SVOR EDEN IGEN

Den 20 januari 2009 hände det en stor händelse somkommer skrivas i historian. En svart blev president i USA. Han skulle alltså den 20/1 svära en president-ed men den gick inte riktigt till. Så har fick svära den igen. Han hade alltså sagt "I will esecute the office of president of the united states faithfully"  när det egentligen skulle vara "I will faithfully execute the office of president of the united states". Det var inte bara de som spökade utan han stakade också väldigt mycket och velade fram & tillbaka med orden.  (Han var alltså osäker). Han svor alltså eden igen för att vara helt på den säkra sidan & slippa all kretik man kunde få, därför han också vitahuset valt att skicka ut denna bilden här nedan för att folket ska kunna se att han åter igen svär eden, fast på ett bättre sätt! Ledd av cheftdommaren i USA:s högstadomstol John Roberts. Han svor eden denna nya gång helt felfritt!




Jag tycker det kommer bli jätte kul med en ny president. Han ser ju väldigt ung och stilig ut. Han verkar stå för det han säger! Det är ju väldigt stort med det här att det är en svart president. Men jag tror att det kommer bli jätte bra. För någon vecka sen så skrattade jag & Sanna. Jag hade visst sagt: OBAMA E SÅ SNYYYGGGG! Han e ju inte ful men ja vet inte varför jag sa så, han är ju liksom 47 år gammal :D hehe



SMINKNING

Jag Älskar att sminka mig, jag tycker väldigt mycket om mode, stayling sminkningar osv. Jag hade tänk visa en sminkning som jag brukar köra med. Alltid innan jag sminkar mig sköljer jag rent mitt ansikte med vatten. När man ska vara fin, gå på fest, disco eller något annat liknanade så anstränger jag mig mer med min sminkning. OM det bara är en vanligskol dag lägger jag bara på det vanliga. Då brukar jag bara använda foundation, rouge & maskara. Till fint använder jag de, +ögonskugga, kajal leppenna, puder och andra små stuffs. Alltid på kvällarna så tvättar jag rent mitt ansikte noga, jag brukar använda "Cleansing wipes" från Nivea. Det är som vårtsavätter, jätte smindigt faktiskt. När jag använt den så brukar jag ta en klick "Oliv naturell" på en pads. Ett märke som innehåller oliv. Den tar man bara och gnuggar bort de som finns kvar på huden. Alltså det som inte syns som har åkt in i huden. Den rengör allt man inte kan se kan man säga. Den rengör porerna så huden blir slät. Man kan köpa den på Åhlens för ungefär en 50 kronor kan jag tro. Det finns även fotkräm i den serien jätte bra! Fötterna känns så lena att man knapps känner att man går på dom, Thehe. Men hur som helst.

När jag sminkar ( inriktning mot ögonen ) brukar jag först ta foundation så klart. så huden ser jämn ut. Sen använder jag ett vitt chadow stick från Maybelline och drar ut den med fingret så det blir jämnt. Efter det använder jag en vanlig ögonskugga helst lite shimrande i lite mer "naturliga färger", jag tar sen en mörkare ögonskugga och lägger på den precis på ögonlocken och gör så den helst går ut lite vid slutet av ögonbrynet. ( Se bilden ) Sen lägger jag på lite kajal precis vid ögonfransarna. Ingen tjock linje, sen tar jag Mascara.

   

Om man vill festa till det lite så kan man alltid ha lite roligare färger på den "mörka ögonskuggan". Exempelvis Lila och om man vill kan man lägga på lite glitterkajal. Om man vill se något speciell ut på de du nu ska på så kan man alltid köpa ett par linser. Jag har faktiskt ett par bruna jag kan visa hur dom ser ut. Du kan gå in på http://www.fargadelinser.com/ för att beställa hem det.
 
   

Glitter kajal kan man köpa nästan vart som helst. Jag tycker om "make up store"  dom säljer dyrt men fint smink & de håller år & dar. Där finns det alla sortes färger på smink.
 
http://www.makeupstore.se/sesv/products/



DAGENS MODE

Jaa ni. Jag läser inte så mycket modetidningar men jag vet ändå vad som är mode, man ser hör osv. En sak som jag lagt märke till är att det har blivit väldigt modernt med kläder i leopardmöster/zebramönster igen. Själv tycker jag väldigt mycket om leopard. Jag har faktiskt en del kläder med de mönstert. Jag har sett man det finns en del på GinaTricot nu. Jag har kollat runt lite på internet och hittat några, skriver upp adresserna här sen. Ska försöka få tag på bilder också :)


VERONICA MARS!

Jag läste idag på bloggens startsida att det kanske kommer en film med Veronica Mars. Det är typ en ungdomsserie som är jätte bra. Jag brukar alltid ligga och kolla på de hela dagarna när jag är sjuk. Det handlar om Veronica & hennes liv. Hennes pappa har en gång varit " högste polis chef " men jobbar inte som det längre så han startade en "dektektivbyro". Veronicas mamma har dött men dom verkar klara av livet iallafall. Hon brukar ofta hjälpa sin pappa med fall, och hon är väldigt duktig och väldigt smart. Hon har en pojkvän *minns inte vad han heter* och han är dock inte med på bilden. Hans syster har dött, alla tror att det var hans föräldrar som gjorde det, eftersom att dom alltid bråkade och trotsade varann. Hans syster var även Veronicas bästa vän så det är väldigt jobbigt för henne med all död. Men hur som helst denna serien är urbra! Skulle vara jätte kul om dom spelade in en film. Jag råder er att se den, det brukar visas på kanal svt2 nästan hela förmiddagen.  SE DEN ; )








MÖTE

Idag efter skolan så kom jag hem och gjorde iordning mig och åt lite. Jag skulle nämligen in till stan på ett möte. Allt gick bra, vi gick igenom mycket. Mötet höll på i ungefär 1 timma efter det åkte jag och Daddii till Mcdonald och käkade. Mysmys jue, fast kanske inte på världens bästa ställe precis hehe. Men gott vare. Idag i skolan så hade vi hemkunskap så vi fick göra äppelpaj och usch vad äckligt det var, jag blev jätte mätt men riktigt spyfärdig så jag åt inget på lunchen som var efter hkk:n. Nu ska jag sätta mig och försöka gå igenom lite läxa som vi har tills imorgon.

1. Engelska läxa
2. So läxa
3. Jazz-förhör

Skit jobbigt ju att ha allt de på en och samma dag. men ändå. Det är det ända jag har kvar denna veckan. Jag har bestämt med Emma på fredag att vi skulle ta en fika på Café Corner och ge varann julklapparna som ännu inte blivit av. Senare på kvällen så ska jag till Gymnasie Sandra * ett discotek * med Sanna. Vi ska träffa frida där.  Det kommer bli sjukt kul.  Några tips på vad man kan ha på sig? Ingen aning faktiskt, får se om jag går. Men hur som helst. Senare ikväll ska jag hem till Sanna och fixa lite med disignen på bloggen blev ju inte av igår. Sen ska jag ut och träffa Cralle en stund.

PUSS&HEEY®

SHOPPAT

Hellooj allihopa. Nu är jag hemma från stan. Blev inte så länge idag men skönt de. Skulle hem till Sanna egentligen hon skulle hjälpa mig med min blogg ska fixa till lite med designen * hehe inte världens finaste * Sanna skrattde ihjäl idag... Taskmört , men jag förlät henne iallafall :D<3   Nu ska jag göra lite läxa, har hemkunskap tills imorgon. Men de kommer nog inte vara några större svårigheter tror jag inte. Ska kolla på film med Daddii nu med, vi ska se på Helens små underverk. Ska bli mys.  

 PUSS&HEJJ®



Detta köpte jag idag på stan, mkt nice.
Tröjan jag har på mig är från gina det är 92%bomull  & töjbar. Väldigt skön är den 129:- fast REA nu!
Den andra tröjan & Linnet kommer också ifrån gina. Fast linnet är det Dock inte rea på.  

Hemmaaaa!

Uschaaa, Vad tråkigt! Dagen har gått jätte bra tills att vi hade gympa och JAG blev utvald till målis. För det första är jag dålig på handboll, eller jag hade ju säkert varit bra om jag hade spelat men nu är det så att handboll just handboll har aldrig intresserat mig...  Men hur som helst! Jag var faktiskt jätte duktig, släppte bara in 3 mål ; ) As stolt ju, Men problemet var att jag vred benet på nått lustigt sätt så jag fick skit ont i min höft som jag typ bröt förra sandra haha. Då hade jag skit ont så jag bad Sofie.P att slå på de för jag trodde att det skulle bli bättre, men ja. Ni fattar nog vad som hände istället. Så jag fick gå hem en timma tidigare idag, as chill ju. Men mamma var i simhallen och pappa var och besiktade en bil, men jag hade tur för min musiklärare Heidie skulle precis hem så jag fick sjuts. Nu sitter jag hemma och har drågat ner mig med ibumetin och tigerbalsam. Hoppas att det kommer bli bättre till klockan 4.Ska möta Elmedina i stan. Men det kommer bli chill.

PUSSS&HEJJ SÅLÄNGE®




GÅRDAGENS OUTFIT
Jag hade på mig pappas blåa shorta med ett svart skärp i midjan. Svarta tights och klackaskor. Jag tycker om att ha smycken så jag hade även på mig stora pärlöronhänge och ett pärlhalsband.

Godmorgon allihopa!

Nu har jag varit vaken i ungefär en timma. Skolan börjar om 15 minuter så ska väl göra klart det sista sen drar jag :). Skulle egentligen pluggat igår men hann inte & hade verkligen ingen lust. Så sjukt tråkigt.  I dag när jag kommer hem från skolan så ska jag byta lite kläder ´& ta något att äta sen drar jag in till stan igen. Ska träffa Elmedina & kolla lite kläder o.sv   Fick ju barnbidraget idag! (Y) :) Alltid lika trevligt med det.  

Hörs sen PUSSS&HEEJJS®
 
You can nooot say that....! ;)

Nattnattnatt

Nu blir det till att sova, skola imorgon igen. Innan jag går och lägger mig måste jag bara ner och ta lite & äta är hungrig av någon konstig anledning. Jag menar, jag åt ju jätte mycket sist :O  Annars har jag inte gjort så mycket idag. Skolan som vanligt efterskolan blev de att gå hem, men när jag kom hem la ja märke till att mina nycklar var borta, men pappa var sån tur hemma & han som precis skulle sticka. Men mamma kom 3 minuter efter så då fick hon köra mig hela vägen där jag gick hem från skolan. Men jag hittade dom inte jag skulle precis gå till Vaktis " Vaktmästaren på skolan" & fråga om dom fått in någon, Men då får jag se genom glasfönstret att mina nyckar sitter kvar i skåpet. Asså jag var så virrig idag efter som vi fick sluta tidigare,  jag var helt säker på att jag hade med mig dom & att dom låg i fickan helatiden under vägen hem. Men de gjorde dom inte sen kom jag hem i lugn och ro och kollade på bortspolad med barnen men jag somnade *-*  senare åkte jag & mamma till maxi och köpte ny foundation! (Y)    Skriver mer imorgon, då blir det stan med Elmedina. Mycket trevligt :) <3

PUSS&HEEJJ®

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0