STan med Sannaaa

Nu har jag kommit hem från skolan, dagen har varit helt sjuk asså. Nästan skrattretande. Men de har gått bra iallafall. Sanna följde med mig hem, vi har packat. För ikväll blir det ju att sova inne i stan, har fixat busskort och allt nu. Ska bli jätte skönt att få flytta nu. Muuums på de. Jag och Sanna ska iallafall åka till stan nu så de blir kul ;) Hälsa om vi ses! CAIIIOO!©


Hos syrran med familjen & pojkvännen, vi firar!

Nu har vi ätit klart, vi fick pasta sallad. Mycket nice. Det var kul att Fredrik ville hänga med tycker jag. Nu ska vi snart fika, sen går jag och Fredrik hem för han ska snart hem. Sen ikväll blir det ju att va med Sanna, de kommer bli kul Mohahaha
 
(A) Ciaaaooo




Älskar dig syster <3 Sofie Lundin

Med Sanna & Fredrik <3

Helloj igen, nu har jag kommit hem från skolan. slutade runt 3 tiden. Det var en väldigt rolig dag i skolan, jag och Sanna flummade som vanligt, men på NO:n var det nog värst asså. Vi tog tandkräm och skrek och skrattade och var allmänt tröga. Efter skolan så följde Sanna med mig hem, vi tjockade oss och sen gick vi en långpromenad till ica och köpte godis :D och två tidningar. Nävi kom hem sen så kom Fredrik också. Så vi har suttit här i mitt rum nu och bara tagit de lungt och snackat. Nu ska vi snart gå till min syrra för hon fyller ju år, jag vet dock inte hur mycket ( hoppas hon inte läser detta ) Hahah ;)  Ha det bra så länge skriver med senare. Jag & Sanna funderar på att göra något kul inatt..... HEMLIIIIS VAD DE ÄR :D


CIAOOOO ©

God morgon allesammans :)

Tjena tjena, nu har jag äntligen vaknat och gjort mig klar för att gå till skolan. Känner mig lite dålig idag faktiskt, har skarp huvudverk och smått ont i halsen. Jag hoppas de försvinner under dagen! Idag blir det som sagt att åka in till stan efter skolan, först ska jag på ett möte, sen så ska jag ju möta Fredrik. Det blev visst ändrade planer idag, efter som att min syrra fyllde år ( jag hade faktiskt glömt bort de ) Shyst, hehe. Så Fredrik följer med mig och firar henne, ska bli kul när alla i min stora familj kommer få traffa den killen som jag älskar mest på jorden. Jag ser fram emo detta. Sen ikväll så kanske jag och Fredde drar till Fille eller nått, vi får väl se vad vi orkar. Måste verkligen göra lite läxa, så de kanske han hjälper mig med. Men nu måste jag bege mig till skolan, börjar om 14 minuter!

                          Dagens outfit!  

                                                                           
" pappas shorta, svart skärp och jeans tights från mQ jag säger då de det är dom bästa tights jag någonsin har haft dom håller verkligen!, och sen klackarskor"


NU sitter jag hemma hos Sanna, mitt internet höll på och dampa hemma idag så jag kom försenat till skolan. Jag som hade allt under kontroll. Det är ju typiskt. Nu ska vi sitta här tills vår rast är över, sen har vi gympa. Längtar redan till skolan slutar. Mår kass fortfarande, jätte trött huvudet värker och små ont i magen. Men som sagt, dagen är inte slut än och de kan ju fortfarande gå över :)     Idag när jag kom till skolan så berättade Sanna en sak som är lite små rolig, de är nästan att man borde göra nått för att asså. Kan berätta senare

                                                                                                                                                                  CAIOOO!©




Badat & nu sova

Har pratat med Fredrik en lång stund ikväll, sen kände jag mig tvungen att hoppa i badet, var så trött och ville bara slappna av lite. Har varit en jobbig dag med mycket stofrejt. Så nu när jag har hoppat upp från badet känner jag mig mycket mjukare! Tihii* Har lagt fram allt jag ska ha på mig imorgon, ska ju träffa min älskling imorgon med. Jag kommer nog ta bussen in efter skolan. Sen ska vi gå & fika och kolla lite på stan, De kommer bli jätte mysigt! Jag måste gå in på Gina och kolla om jag hittar lite kläder... Jag fyller ju snart år och mitt största intresse är ju faktiskt mode  ( kläder, smink, hår o.s.v )  Så jag letar lite prylar till de. Har ju redan gjort upp en vääääldigt lång önskelista.


Men nu innan jag går och lägger mig, ska jag för det första berätta för min mamma om hur min idé / plan ser ut med USA resan och de. Så ska bli spännande och se vad hon säger. För de andra så glömde jag berätta innan att på onsdag så flyttar jag till stan! :)))) Vad glad ja blir, ska bo hos farmor ett tag och se hur det går sen flyttar ja in. Det kommer bli jätte mysigt. 

Men nu ska jag sova NATTINATTI! ©

En härlig fika, äntligen hemma!

 

Heloj allihopa, nu kom jag hem från en trevlig fika på Corner. Jag har pratat med min vän Tommy som jag skrev innan. Jag har funderingar på att åka till USA med honom och vara med i hans klubb/företag som man kan kalla de. Där har jag chansen att bli stor som modell o.s.v så jag ska försöka prata med mina föräldrar. Men de värsta skulle vara om jag förlorade Fredrik på grund av de och de tänker jag inte riskera, så isåfall tar jag med honom. Jag tänker vara borta ca en månad av sommarlovet, så jag är ledsen alla BÖDA-vänner jag kommer inte vara där hela sommaren. Men tänk de possetiva, I CAN BE FAMOUS! ;) Jag längtar till att sommarlovet ska komma snarast, jag behöver komma ifrån Sverige..

hoppas, hoppas & hoppas...



        

        Oskars byxor              jag i bussen hem          mina byxor, va tycks?





Fika på stan

Nu ska jag in till Stan och Fika på Corner med en gammal vän från USA. TJaaaaaoo!<3

Mycket händelserik dag!

Hallå allihopa! Idag har det hänt mycket. Jag kan ju börja att tala om för er att jag var ovanligt pigg i morse även om jag skulle upp till skolan. Nu är det slut på lekandet nu har skolan börjat igen. Usch, men sånt är ju livet. Jag var klar 40 minuter innan skolan började, slå de ni ;). Det gick ju fort att klä på sig, för vi hade bestämt att vi skulle ha på oss våra klass kläder som vi hade fått nu under lovet. Trycker är faktiskt väldigt coolt, ska lägga upp en bild så ni får se det någon dag. De bästa med de hela är att de är guldtext, ibörjan var jag lite anti guldtexten men nu när vi har fått dom så är dom skit snygga. På min rumpa står det NELLAA med stora bokstäver.  Mycket nice ;) ska visa en bild. En rolig grej är att en kille i min klass har skrivit Analklåda på röven Tahaa*. Var väldigt kul att få träffa min saknade Frida Eriksson igen. Har inte träffat henne på hela lovet. Men för de andra så svimmade Leni idag i skolan, jag var så trött så jag fattade ingenting. Vi två låg och halv sov och då ropade vår lärare på oss "OM NI SKA SOVA KAN NI BARA GÅ HÄR IFRÅN" ! Så då reste sig Leni jätte fort, tycker så synd om henne eftersom hon hade mått dåligt heladagen. Så hon fick åka hem, sen stack Sannah också hem & Frida med efter en stund. Så i slutet var det bara jag och Hanna kvar. Men vi fixade vi galant, vi lyssnade på musik och skrattade (Y). Sen efter skolan kom min moster Lisa och hämtade mig, när vi kom hem åt vi lite rostade mackor och Oboý. Vi kollade även på reprisen av melodifestivalen. De är inte klokt var EMDs låt var bra, den var verkligen de! Den tror jag att jag kommer hejja på i finalen iallafall. Nu blir det väl att plugga, sen ska jag in till Corner och fika. Antingen sak jag fika med Sandra.R eller Tommy från USA,  Jag har mycket att prata om med båda två.

En annan sak som jag stör mig riktigt mycket på de är att någon har förstår två bilar för pappa inatt. Pappa har ju som sagt en bilfirma, och vissa bilar står ute och då har någon pajat rutorna och så. För de första är det ju bara onödigt eftersom vi har försäkringar på bilarna, så det tjänar inget till. MOHAHAHA!

Så lika bra att ni slutar.


En annan sak som är väldigt kul istället... Det är att "Krille" Kristoffer Svensson fyller 16 bast idag. Ett stort grattis till honom. Han blev Fett med äggad idag i skolan, så det rann ner i kalsongerna o.s.v Mohih* Små kul tyckte jag. Här är en bild på Krille och vår trogne vän Jonte, en fin sommardag förra året "vi skulle ut och grilla med gänget på "jutnabbev". Krille är han med den röda Kalmar FF tröjan!


Hellloooo everybody!

Nu är jag äntligen hemma igen, jag har varit hos min lille Fredrik. Det började med att jag somnade om efter att ha ställt klockan på 11. Sen vid 10 i 12 så kom jag på att jag hade lite brottom om jag skulle få sjuts till Fredrik. Så jag skyndade mig och gjorde mig klar på typ 15 minuter. Uhh,. vad jobbigt det var. Sen kom jag äntligen till Fredrik. Vi hade det jätte mysigt, först drog ut till hans utestuga och spelade biljard, sen gick vi till pizzerian och käkade, eftersom jag hade glömt äta frukost. Jag försökte vara lite nyttig så jag åt faktiskt lite av grönsakerna man fick. Jag har faktiskt aldrig sett att man kan beställa kycklign på pizzerior. Mycket ovanligt, så jag tog iallafall en "kycklingtallrik" likadan som kebabtallrik fast med kyckling. Mycket gott var det.  Sen stan vi hem till Fredde igen och hade jätte mysigt (Y), sen kollade vi på the pirates of the carabian 3. Den ärfaktiskt jätte bra ju, länge sen jag såg den nu. LIte tråkigt att alla mina sådana filmer har försvunnit. Jag undrar vem av syskonen som har dom? Det får jag ta reda på. Nu ska jag packa min väska tills imorgon och lägga upp mina kläder så jag har allt gjort. Ska nog lägga mig ganska tidigt idag, Mamma tycker 11. Men de är lite väl tidigt hehe (A). Ska gå ut och möta Fille med, han håller på med något hemligt som jag MÅSTE få reda på ;P hahaha.

HARE FINT! (Y)©




"Nu börjar jag känna mig lite små tjock, suttit på pizzeria två dagar irad nu! "

Hemma nu! :)

Nu är jag hemma igen, Fille & Markus var snälla och följde mig. En sak som jag har verkligen gått miste om denna helgen det är att träffa min älskade & saknade Carro<3 Hon har ju varit i Kalmar på besök men jag som aldrig har tid hann inte, och jag kan faktiskt skylla på att jag inte hade hennes nya nummer heller. Så det var ju tråkigt. Men vi får ju träffas nästa gång hon kommer hit. Har precis snackat med Fredrik, han är hos sina polare. Så de är nice, Jag ska åka till honom imorgon så de kommer jag ägna mig åt imorgon. Och på kvällen har min moster Lisa, som för tillfället bor hos oss ( hon har flyttat tillbaka från Norge ) lovat mig att hjälpa mig med lite läxor och sånt som vi har till nästa vecka. Jag kan verkligen inte fatta att lovet snart är slut. Jag som hade börjat vänja mig vid att vara ledig. Men de är ju skönt att de finns något som heter helg, eller var säger ni? ;) Imorgon kommer även min lilla söta Hanna hem igen, hon har varit och hälsat på sin bästis " minns inte var han bodde" men de är inte här iallafall. Jag hoppas att hon har haft de bra, snackade med henne en stund i telefon idag. Fast det var ju DOCK under tiden som finalisterna i melodifestivalen sades så jag fick reda på via henne vilka som vann. Har jag fel när jag säger EMD & Molly Sandén? Jag tyckte faktiskt att Mollys låt var lite dryg. Men EMDs låt var faktiskt väldigt bra. Men nu ska jag ner och kolla på en långfilms som går på tv:n med mamma. Hon ville de (Y)
TJAAOO DÅ©

 


Jag älskar& Saknar Dig Caroline Liouane <3

Hos Fille med polare

Chaaooo, nu sitter jag hemma hos Fille och chillar med lite polare. Jag är ganska trött, men jag håller mig uppe. Idag har jag bara tråkat. Vaknade vid 3 ungefär och då ville min syrra dra med mig till ica och handla. Så jag hängde med, sen fick vi för oss att käka på Capri (en pizzeria) i Smedby. Det var jätte mysigt vi satt och snackade skit. Och nu håller Micke och Fille på att mobbar mig. De säger att " jätte mysigt" sitter ihop, stämmer det? Så de håller på att rättar mig helatiden. Själv sitter jag bara här och skrattar åt dom. Egentligen borde jag filma allt så folket som läser min blogg kan se hur mitt liv ser ut :D Sitter vid filles data som han har fått låna av Markus, så jag hittade en små rolig bild. Nu ska jag bege mig Tjaaooo©



Måste bara lägga till några saker innan jag är klar med inlägget.
1. Fille tyckte att jag skulle ha rosa text ;)
2.Jag saknar min Fredrik <3
3.Ronjas byxor åker ner hela tiden :D

Inne i stan :)

Just nu sitter jag inne i en studentlägenhet i stan. Mycket trevligt är det. Jag åkte in med Fille till stan. Sen mötte i Markus och sen stack vi till lägenheten då. Här finns mycket trevligt folk, vi sitter och har lite kareoke kan man säga haha. Vi sjunger till Mamma Mia låtarna de skulle min mamma gilla :). Senare ska jag möta Sanna gumman inne i stan vi ska förmodligen ta en fika och kanske kolla runt lite på kläder och så. Det kommer bli trevligt. Jag behöver fortfarande tips på vilken mobil jag ska välja. Det är jätte svårt. Jag måste bara informera alla som läste ett blogg inlägg som jag skrev för ett tag sen om att min abonemang var så dåligt, vi har faktiskt ändrat de nu, så både jag & mamma är jätte nöjda! (Y)  Jag vill bara berätta att jag saknar min lille Fredrik med, kommer inte hinna träffa honom förrens på söndag och de kommer bli mysmys <3



Haha, det var den ända bilden jag hittade.

tjugohundranio den sjuttonde februari <3

Idag blev det jag och Fredrik, och jag älskar honom jätte mycket!

 
 


Emelie&Jag

Lovet har jag mest tillbringat med Emelie, Sanna & Hanna, Sen min älskade lilla Fredrik med. Men det har varit super kul iallafall. Nu är det ju bara en helg kvar. Det känns väldigt tråkigt, men de får man ju ta. Ska verkligen försöka fixa skolan som e kvar nu. Jag och Emelie har pratat mycket om att gå Samhell media på Stagg, men frågan är hur man ska göra? Vi vill ju gärna gå tillsammans, och ja vi vet att man inte ska välja de sin kompis väljer men båda har liksom inget speciellt de vill gå så de är ju bra om vi väljer någon bra riktning tillsammans då.  I förrgår åkte jag och Emelie in till stan, jag köpte en ny tröja från gina och en as cool mössa för bara 19 spenn. Haha (A) I LOVE IT! Vi hade en mycket trevlig kväll haha, vi skrattade helatiden och var verkligen på helvarv. Hon sov över hos mig.

Det är väldigt mycket som har hänt nu på sista tiden, också därför jag inte orkat sätta mig ner och skriva allt, och så har jag inte haft tid, har bara ägnat mig åt att lösa problemen med alla. För de första är det ju en kille som har gjort en svinig sak mot sin kompis. Hur ska vi göra där liksom, eftersom att han har gjort så, så förlorar vi alla andra vår andra kompis som bor hos dom. Det är vi ledsna över.

För de andra så har det varit mycket mellan tjejerna som vi umgås med fast de har vi löst nu. Och jag ber om förlåtelse om jag gjort något fel. Det var trevligt i tisdags men tyvärr så var jag ju tvungen att dra väldigt tidigt från Cafe Corner.

Det är mycket annat emd men de orkar jag inte ta upp, jag är glad att allt ser ut som de ser ut just nu. Jag önskar att allt löser sig och att allt blir bra igen. Önskar bara att jag kunde flytta på en gång, för jag är trött på att bo har nu, Alla är så sjuka. Jag är väldigt glad att jag har Fredrik som jag kan åka till, det är så skönt. På tal om andra saker, nu har vi fått våra klass tröjor, och mjukisbyxor. Tyvärr så tog jag stolek M för jag ville att dom skulle vara lite pösiga, men dom blev ju lite väl pösiga haha. Men om man torktummlar dom så kanské dom krymper lite.


Sanna & Emelie, dom levar ja för <3©


Alla hjärtans dag!

Det började med att jag vaknar och mamma kommer in med frukost i sängen och en liten söt present. <3 TACK MAMMA.  Senare så träffar jag Sanna, vi åker till nybro & går på Twentynine. Det var faktiskt skit kul, där träffade vi även Emelie och hennes pojkvän Robin. Mycket trevligt. Sen åkte vi hem och på vägen hem var de ju skit kallt, vi stod typ ute i nästan en timma med och bara snackade hehe. Jag kan ju också infortmera allt gott folk att jag har skaffat en pojkvän <3 Och han är helt underbar, han vill man bara ha mer & mer utav.  Jag är väldigt ledsen att jag har slutat skriva men hag hoppas att ni fortfarande läser min blogg, Jag ska försöka skärpa mig nu efter lovet. Ja för er som inte visste så har ju vi i kalmar sportlov nu! Fett nice,

Caaooo©

11 Februari // MATLAGNINGSTÄVLING!

Helluu allihopa idag har vi haft hemkunskap och vi hade en mattävlning huvud ingrediensevar köttfers och vi gjorde en jätte god paj, "ingredienserna" kommer jag inte avslöja hehe* Det var skit trevligt, och gissa vilka som vann? ;) Joo! Det var jag & Frida, vi blev helt röda i ansiktet när dom sa att vi vann, haha. Sanna gumman var tyvärr sjuk. Men allt gick ju bra ändå! Lite bilder på vår mat. Såsen/Salladen/maten. och självklart en bild på vinnarna! :D

GRATTIS TILL OSS


Måndag

Idag har jag mest suttit hemma och tråkat. Jag försov mig idag, Vaknade 8.00 och började 8.20 sååå, de blev snabba påkar där. Men ja hann faktiskt! Skolan gick fort, har bara verit hemma, fast stack till Fian en stund. Vi skulle torktumla min jacka som vi tvättat hehe. Har funderat lite idag på vilken mobil jag vill ha. Jag kan inte bestämma mig, jag vill ha en mobil som jag inte tröttnar på, min jag har nu Sonyericsson w890i    men jag skulle vilja ha den nya Samsungen Rosa, den som är på bilden här nedan. Det är tought knappar. Eller hur det nu stavas hehe. Kan inte någon ge mig något bra förslag på mobil? (A)     

För övrigt har min dag varit bra, eller ja sådär. Trött på allt men men, de får man leva med. Jag försöker ju göra det bästa av allt, men sen blir det bara skit utav allt ändå. Men en dag löser allt sig.... Hoppas jag : )

Men nu ni, nu ska jag sova
 NATTINATTII©


Emelie & Sannah <3

Istället för att Emelie skulle komma hit så åker jag & Sannah till Henne i stället. Kommer bli sjukt roligt, vi ska kolla på fotbollscup, käka på mc och myyysa hemma hos Emelie.  Skriver sen när jag är hemma hos henne, ja lägger ut bilderna imorgon förmodligen! ;) Tjaaoao

FredagsMyyys / & Lördagskväll med Emelie

Igår var jag på Film/Chillkväll hemma hos Fredrik i Ljungbyholm, med tjejerna. Kul var det, ja var helt tokig. ja hade druckit två stycken X-ray tror ja det heter, ? men hur som helst jag hade inte ätit något på heladagen så det slog verkligen ut. Haha!   Det tråkiga var att Sanna inte hann hänga med.

Idag på Lördag!

Just nu ligger jag och kollar på Son of Rambow, och är inne på datan. Idag kommer Emelie hit, fast lite senare. Jag ska väl hitta på något innan, funderar på att åka in och sola solarium. Men jag vet inte. Ikväll blir det väl att va ute och så, vi ska iallafall kolla på melodifestivalen! Det är alltid lika kul :)

Onsdag & färjestaden med Syrran

Idag var det skolan som vanligt, Jag lagade världens godaste mat idag på hemkunskapen. Kockduellen har redan utsärr sin vinnare ska jag tala om ; ) Min ägde verkligen. Kan lägga ut en bild på det imorgon. Problemet var ju att både Sanna & Frida var sjuka idag så jag fick ju göra ALLT själv, men jag klarade ju självklart av de. Sen efter skolan åkte jag och Fian till Färjestaden med hennes nyblivne man & son. Vi skulle se om vi hittade några snygga Friis&Company väskor där, men den affären hade tydligen stängt igen. Då blev jag lite små lack, jag ville ju ha en ny! Vi gick in på skoaffären och jag hittade ett par ursnygga björnborg skor. Dom var faktiskt jätte billiga för att vara björnborg, och ett par jätte sköna vårskor. Så dom får vi väl se om jag köper nu nästa barnbidrag. Hittade en parfym på lindex också. Den önskar jag mig i födelsedagspresent, nya victoria beckham. Se bilderna nedan. Efter att jag kom hem la jag mig och sov, kollade på Made in Sweden. Det programet var skit bra tyckte jag, efter det kom jag på att jag kanske skulle fortsätta skriva på sången jag skriver. Jag har ju fått insperation av en sång min syrra & min kusin skrev för herrans många år sedan, men jag har ju gjort om melodin och texten så den är ju inte likadan. Ska bli kul att spela upp den för Heidi på Fredag! Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig ska läsa igenom övningspappret för Nationella imorgon en sista gång, så det sätter sig!

PUSSSHEEEY©


Fika på Corner

Ahh du, kom precis hem. Har varit och fikat på Café Corner med Pappa, hehe (A) jätte mysigt hade vi. Har faktiskt legat och sovit heladagen nästan sen jag kom hem ifrån skolan. Var skit trött, skulle ju gjort alla läxor & de som jag skrev men jag bara somnade, usch vad dagarna är sega nu för tiden. Skulle ju hjälpt Sanna med flyttningen, men det blir ju aldrig av. Antingen sover jag eller så är jag helt slutkörd eller så kommer något annat i vägen. Precis när vi åt mat frågade mamma om jag ville hänga med, Pappa skulle köra in henne till stan som sagt. Hon skulle träffa sina kompisar. Då tänkte vi att vi kunde ta en fika, så jag skyndar mig upp i rummet och byter om och fixar mig på 3 minuter! Slå det om ni kan ; ) Sen drog vi. Vi satt väl där i ca 2 timmar, sen tog vi en liten runda på stan. Sen hämtade vi mamma igen. På vägen hem körde vi förbi Maxi och handlade. Jag köpte den nya SOLO tidningen, jag rekomenderar att inte köpa den om ni bara är ute efter de läppglanset man får på köpet, för det var uselt, de läcker och man kan inte stänga locket ordentligt. Fast det luktade gott! Och dom påstod att det var värt 98:- NEVER! Annars stod det väldigt intressanta saker i den. Näe, nu ska jag ta en dusch och inviga vår nya hårtork. Vår hade gått sönder. Såååå

HERRÅÅÅÅ :D

Nationellaproven

Åh, äntligen är första provet klart! Vi hade nationella proven idag i svenska, det var ju faktiskt ganska svårt, " okej om man e mig så tycker man det" ; ) Vi började med det direkt när vi började nästan, sen när jag var klar med de så åkte jag hem. Höll på att glömma bort tiden. Skulle ju på möte klockan 11.15 och åkte från skolan 11.00 tar ju tid o cykla hem & köra dit också. Men vi hann! Jag var där i cirka en timma, sen så kom mamma & min kära moster Liza som har flyttat hem till oss nu och hämtade mig igen, dom hade köpt BurgerKing, mycket gott! (Y). Sen körde vi tillbaka till skolan, även om jag var helt slutkörd. Då skulle vi precis avsluta gympalektionen, så jag och Sanna stack och kollade läget på skolan istället. Sen gick vi in på hjärtat och skulle göra lite SO vi pallade inte vara på den riktiga svenskan, mycket roligare på hjärtat ju hehe, då hade vi så himla kul, asså jag trodde jag skulle kissa på mig. Har nog inte skrattat så mycket på 50.000 år eller något.

"It´s a yellow vest in a party fest"

Och mitt i det hela har jag råkat ringa viktor så han hörde nog när vi hade flummat en stund. Det var ju väldigt pinsamt de, så hände de massa andra saker som vi inte ska prata om så hörg.t Fast en sak kan ja berätta! Vi kom underfund med att jag alltid håller min hand som en knytnäve och stopper in min näsa i "innåtbuktningen" vid tummen när jag skrattar haha. jag vet inte hur länge jag bara skrattade åt de. Det måste jag verkligen sluta med för de är så sjukt fult så ja vet inte vad hahha! Men nu ska jag faktiskt kolla lite på datan & plugga lite, för senare om en stund rättaresagt så ska jag hem till Sannas nya lägenhet & hjälpa henne med att städa iordning!

CIIAAO©


Måndag som måndag

Idag har dagen gått jätte fort fast ändå varit seg, känns som att jag har redit ut allt. Snackade med *anonyma* idag. Det kändes väldigt bra tycker jag, jag har lagt allt bakom ryggen. Igår mådde jag jätte dåligt så viste inte om jag skulle få gå hem ifrån skolan, men fick göra det sista timmen iallafall. När jag kom hem vilade jag en stund, kollade på Disturbia med fiffi <3 Mycket nice. För andra delen så har ja & syrran fixan sången nu. Vi ska ju skriva en låt i musiken. Riktigt nöjd, så det kommer bli kul sen när vi ( Jag Sanna & Frida ) kommer spela upp det för Heidi. Får lägga ut ett klipp sen så får ni se & höra hur den går! (Y) Hur som helst, senare idag då så ringde Sanna & frågade om jag ville hänga med till ikea och det ville jag gärna. Så jag åkte dit med Sannyy & hennes familj, sen blev det hem och käka. Sen dess har jag bara slappat suttit vid datan och bara snackat med alla här hemma, väldigt social tycker jag. Skulle hjälpt Sanna med flytten, men blev som sagt så trött.  Nu blir det till att läsa på pappret, för imorgon blir det ju Nationella proven. Usccch vad tråkigt! Men jag tror att det kommer gå bra. Ska ta en dusch eller ett bad sen. Ha de så bra så hörs vi. Imorgon blir det möte också, så det blit väl stan efterråt eller hjälpa Sanna med flytten.

PUSSSHEEEY©


Dålig bild med what ever ;)

RSS 2.0