NY BLOGG DESIGN GJORT ÅT LEILA



Vad tycker ni? Min första design, lär mig bara mer och mer för varje dag. Bara att skicka ett mail till mig om ni vill att jag ska hjälpa er :) ♥   [email protected]

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)


GODNATT PÅ ER

Nu är jag snart tillräckligt trött för att kunna somna, det blev ju väldigt sent hemma hos Markus, efter att Patty gick hem följde jag med Markus upp och hjälpt honom att göra klart läxan. Jag är väldigt stolt faktiskt, för det handlade ju om ämnen jag aldrig hört talas om tidigare (Y) Men jag fixade det.. Jaa JAG fixade det. ;P På vgen hem ringde jg Patty vågade inte gå hem helt själv i tystnaden, man har ju hört talas om massa våldtäkter os.v runt mitt område i stan. Vilket är lite läskigt. Hade skit tråkigt när jag kom hem så jag gick in på min gamla men ändå rätt nya data och kollade massa gamla videoklipp, som fick mig på glatt humör. Det var länge sedan jag skrattade så högt för mig själv. HAHA! Efter det var jag tvungen att roa mig så tog lite bilder på de jag köpte idag.


*Tröja 49:- på rean GINA
*T-shirt 199:- GINA


9 DAGAR KVAR!!!!!!
Snart ska jag vara modell för Best After, skit roligt. Med tanke på att jag har så långa ögonfransar så frågade de mig om jag ville ställa upp eftersom att det var tydigen lättare att göra på folk med längre ögonfransar. SJÄLVKLART säger man ju då. Blev super glad. Så nu den 3/2 ska jag till deras nya salong som ska öppna i kalmar nu den 1/2. Jag kanske blir den som inviger deras första " fransförlägnings kund " på det nya stället, mohihi. Efter det ska de även göra nagelförlägning med något jag tror hette Akryl, elle gele då. Sen ska de fotografera mig hos fotorafen Jinisofia, www.jinisofia.com , och SEN ska det publiseras. MJAOOFF vad kul, längtar verkligen! De ska även prova att göra koppsmålningar på mig, vilket kommer bli väldigt spännande. Undra hur det fungerar. Detta får mig att känna tillbaka till de gamla spåren... modell..  :) 




Jag valde ögonfransar som höll i 8 veckor (Y)








ÄR PÅ MALKAS JUST NU!

Just nu sitter vi på Malkas, ett träningsställe. Vi har kollat lite priser, och jag Fabbie funderar på att börja träna här med min kompis, vilket skulle vara jätte roligt. Vi sitter i receptionen och väntar medans de tränar, Haha ;) Nästan bud på att spela in haha. Vi kommer precis från Cafe Corner och det var väldigt mysigt. Vi har även hunnit med att kolla läget lite inne på Gina Tricot. Jag köpte en jätte fin tröjaför 49:- Ska visa sen när jag kommer hem* Och så bytte jag min töja som gick sönder i tvätten för några dagar sedan, jag menar vad är det för skit. Om jag ska vara ärlig håller jag med Dessie, bloggaren om att Gina är en skit affär, men ändå älskar jag den. De håller verkligen modet viket är det bästa jag vet så, tummen upp för Gina (Y) Jag vet inte hur måa gånger jag har tjabbat med de som jobbar där. Menbytt iallafall till en ny fast i vit färg istället.












NY MODELL FÖR GINA TRICOT



Har ni märkt att Ginatricot har bytt modell? Det gjorde jag för ett tag sen man har glömt bort det lika fort. Som jag sa, bort med Pernille Holmboe ( 32år ) från Norge & in med den nya modellen Emanuela De Paula ( 20år ). Ett nytt ansikte är alltid kul att få se, nu när man har sett alla dessa Gina Tricot plansherna pyda Pernilles ansikte i flera år. Jag var trött på henne och tycker bara att det ka bli kul :D

Fakta:
Emanuela De Paula ( 20 )                                 Pernille Holmboe ( 32 )
Längd: 176 cm                                                 Längd: 178 cm
Midjemått: 59 cm                                             Midjemått 64 cm
Höftmått: 89 cm                                               Höftmått: 89 cm


ABSOLUTE VODKA ROCK EDITION

Nu sitter vi här och väntar på att vi ska börja vår andra lektion ( matte ) vilket suger. Men det är ändå roligare än nu, eftersom vi har lärt oss så pass mycket att vi iallafall lyckas få G på våra prov nu. Förra lektionen hade vi text, vi fick lära oss att hitta fel i annonser/ reklam os.v  Undertiden vi arbetade hittade jag, nog den snyggaste vodka flaskan ever. Rock Edition. (Y) Mjaaaooff me like. Det är nästan bud på att prova den, frågan är om det är en annorlunda smak eller om det bara har gjort om själva flaskan, är väldigt nyfiken må jag säga.



SLUTRESULTATET AV VÅRA MUFFINS!


De ser bara för smarriga ut, men sanningen är att vi misslyckades ganska rejält. Marrängen var inte riktigt klar, eftersom alla sockerkristaller skulle smälta men det hade de tydligen inte gjort, vi råkade ta 1/4 teskedsmått istället för 1 hel. Vi sket i kaffe  och så var det säkert massa andra småfel vi stötte på.  Men huvudsaken är att de blir fina, eller vad säger ni hihi ;)










MUFFINS BAKANDE MED JULIA ✫





Rolig film, när vi misslyckas med våra marräng extra saker... 
Vi fick jätte mycket smet över därför gjorde vi choklad marränger ✫








23 JANUARI, IGÅR

Hejsan alla glada, idag när jag vaknade, ( dock alldeles för tidigt ) så kom jag på iden att jag ville till modehuset och checka in alla nyheter på mq. Det roliga var att mamma ringde mig precis efter att jag fått den tanken, och berättar att hon och pappa ska åka dit och kolla läget på mq. Så jg hängde givetvi med. De hämtade mig efter en halvtimma så jag satte på mig lite stros kläder och inget smink. När vi kom dit kollde vi på alla snygga kläder, jag hittade detta:
En G-star tröja, skitsnygg på rean 279:-
Oc en jätte fin tunika från Zoul 249:-




Mammas Pappas & min påse haha ;P Tänk att där finns alltid något för hela familjen. A lovely store ♥


Efter en lång stund inne på mq så skulle mamma & pappa åka hem , istället mötte jag upp syrran och vi alla åt en middag tilsammans. Vi shoppade lite, behövde en ny Oliv naturell rengöringsgel för sminkborttagning (Y) Det är det bästa jag har använt. (Y) Efter det körde de hem mig till stan jg fixade mig lit smått, drog till stan för att träff Fanny och kolla lite på alla de nya nyheterna. Efter en kort stund drog vi till va tror ni.... Café Corner såklart. Okej det suger att vara där, men vad finns annars att göra en dag som denna klockanhalv 5 på dagen?  Inget, plu att v var hungriga så självklart köpte vi pommes tallrik och jag drack 3 stycken glas läsk, HAHA!

DET SÖTASTE JAG VARIT MED OM PÅ LÄNGE!!!

Ronja, en gammal kompis kom till Corner, självklart går jag fram och hälsar. Det komiska var att de skulle sitta med den " snygga killen jag hade spanat in ". Jag berättade att jag tyckte han ar snygg, så de berättade de för honom. Och de kom på den ideén att han skulle göra som de brukar göra på amerikanska filmer ( Köpa något och be en servitris ge de till, tjejen / mig, och säga att det är från killen i hörnen ;) Blinken fårman inte glömm. ) Så det skulle han göra och jag ser när han går till kassan och ska köpa något, men jag dumföklarar ju honom för att han bara går fram och ite köpr något. Anledningn varför han inte köpte något var för att han hade kollat in, och han såg att jag redan hade dricka, de han tänkte köpa till mig. Så han gick tillbaka besviket. Efter det kommer Ronja  till mig och berättar det. Var inte det lesött (A) Haha. Efter ett tagdrog Fanny hem så jag sate mig hos dem i stället. Vi beslutar oss för att gå och bowlapå Harrys så det gör vi, och det slutade med att jag kom 2:a så blev riktigt nöjd, av 5 tycken så är det inte så illa. En mycke trevlig dag med mycket nytt trevlig folk så (Y) tummen upp för denna dagen.

Bilder från bowlingen.




OHH, RONJA SEXY MAMA IN HER SELF ;)♥













NY BLOGG, NYTT NAMN

Ja ni, nu har jag vaknat. Jag åkte faktiskt från Kalmar till Smedby igår. Så just nu är jag hemma hos mamma & pappa, vilket känns väldigt skönt. Mina planer på hur dagen kommer se ut har ni här nedaför >>  För övrigt är jag väldigt trött idag. Men som ni ser så har jag inte tid med att sitta här och skriva just nu. Ska nämligen till Julia 14.30, så vi får hoppas på att Parry har något roligt att skiva vi hörs senare ♥















Goddag :)

Nu siter jag hemma & väntar på att mamma & pappa ska komma, vi ska till modehuset och kolla läget lite på MQ sen kommer fian och möter upp mig då ska vi kolla läget i de andra affärerna (Y)



ÅNGRAT MIG!

Jag har ångrat mig, och har istället kollat in ett annat löshår från www.rapunzelofsweden.se fö 1399:- men detta är äkta hår, i min hårfärg och bäst för mig helt enkelt. :) Syrran ringde och tippsade mig om det. Igår kväll ringde vi och pratade lite om det, men hon sa att hon skulle gå in på internet och kolla lite. Så tack för hjälpen (Y)



Jag har lite andra funderingar också, nu när jag och pappa ska åka utomland så ska vi åka till Adam & Eva kliniken, jag ska nämligen östora mina läpper, vad säger ni om det? Nu snackar vi inte PUUUT läppar utan ytterstlite så man bara får lite fylligare läppar. Nr jag har gjort det kommer ni får se ;)


Kompiserbjudande – fylliga läppar eller rynkfri

Kom med en vän (som inte behandlats på kliniken förut) på varsin behandling. fillers – Restylane, Juvéderm el. liknande, eller Botox -,så får ni varsitt presentkort, värde 100kr, samt en lyxig ansiktsmask av märket Sesha Skin Therapy, värde 100kr! Tar du med två vänner får du TVÅ presentkort och TVÅ masker, tre vänner – TRE presentkort och TRE masker, osv!

Jaa ni, vem vill följa med ?! ;)

DE FINASTE LÄPPARNA ENLIGT MIG.


MOT SKOLAN

Jaa ni, nu är man uppe med tuppen. Blev klar för ett tag sen och då försov jag mig också i 20 miuter. Men det är en ny dag med nya möjligheter och det gillas. Så nu ska jag gå till skolan med stora sten ( Hmm... det vet man aldrig ) så får vi ser hur dagen blir. Kul eftermiddag iallafall, ska förmodligen laga mat med David & Markus, (Y)  Hörs en lovers ;)




MUMMA

Kom nyss hem från ica (södercentrum) blev bara så sugen på lite godis och att läsa en bra tidning. Så, så fick det bli. Köpte den nya Vecko revyn som Kissie ska vara med i. Riktigt ointressant intervju om jag får säga det själv. Jag ska inte säga att jag tycker illa om Kissie, i själva verket är det bara kul att göranarr av henne. Jag menar egentligen är hon ju fantsatiskt dukitg eller hur? Jag menar, att kiunna behålla sina x antal läsare varje dag är inte dåligt. Vad får hon allt i från?, Hur orkar hon skriva?, Alla vet att Kissie bara spelar dum för att vi ska gilla det, för det är ju det vi gör. Men jag kan ekänna att jag tycker atthon överdriver i vissa lägen och att man ljuger det gillar jag inte heller, jag menar " jag photoshopar inte mina bilder" hörre du, de där var dagens skäm liksom. Allt hon skriver är så himla sjukt provicerat. ´Bara en sak till har jag att säga, jag läser bloggen och skrattar ånga gånger åt den bara för att de hon gör är honså bra på. " Spela dum " och det är därför jag älskar hennes blogg.


HOROSKOP VECKOREVYN.SE



VAD SÄGER NI, JAG TYCKER DET LÅTER SOM EN BRA MÅNAD FÖR MIG, MJAOOFFF ;)



Glömde berätta att jag faktiskt instalerade Adobe Photoshop elements 5.0 för någon timma sen. Lite surt att jag är så dålig på engelska, en jag lär mig fort, tur att man jobbar med det här programmet i skolan. (Y)








ÄNTLIGEN HEMMA & NU BLIR DET KROPPKAKOR

Hejsan svejsan, nu har man äntligen kommit hem till smedby. Idag blir det ju kroppkakor till hela familjen. Ett himla liv kommer det bli här hemma. Idag hade vi bara 2 lektione vilket var väääldigt dryg! Men dagen har åndå gått fort. Just nu har jag världens huvudvärk och ont i mina armar. På gymnastiken idag hade vi boxning, fy vad kul men jobbigt för armarna. Filmerna vi spelade in lägger jag upp sen måste sova, jag är så himla trött






KIKAR RUNT PÅ INTERNET

Hmm, igår på Cafe corner hade min kompis Melissa en liten minidata ( mini-pc ) Jag funderar faktiskt på att köpa en, alltid haft tanken på en ljus rosa. Det skulle väl passa mig ;)

Hittade faktiskt en på onoff som det är rea på endast 3.495:- Inte så mycket ändå för en liten data liksom! Såhär ser den ut. Letade även bilder på andra mini-pc för skojs kul, se vilka sjuka färger och former det kan ha!














SITTER I SKOLAN

Just nu sitter jag i skolan med ett grupparbete. men så blir det inte för mig. Eftersom att jag var sjuk igår så blev jag inte med i någon grupp. ( Micke vår lärare berättade då att vi inte behövde komma till lektionen idag om vi istället ville jobba hemma ) Men det visste ju inte jag så pigg & glad kommer jag till skolan idag, SÅ ÄR INGEN HÄR!? Visst blir man trött, jag hade kunat få sovmorgon i flera timmer haha. Ni förstår denna dagen berstår mest av raster, vilket faktiskt suger om jag ska vara ärlig. Men istället för att sitta & dryga framför datan sa jag att jag kunde jobba självständigt. Vilket kanske ger mig ett bättre betyg med tanke på att jag redan fått så bra betyg på allt jag gjort i detta änme. Inte illa för att vara lilla jag va? Så nu/snart ska man sätta igång att skriva om radions historia ( guldåldern ) undra hur detta komemr gå.

Sån tur var hade jag med mig mitt älskade lilla usb minne, utan det så hade jag aldrig klarat av att driva en blogg. Så tack sony ericsson som packade ner den i min telefonlåda. Haha ;) Och ja, jag är ledsen att jag inte skrev så mycket igår men nu är det så att jag faktiskt var sjuk och jag orkade faktiskt inte. Mitt huvud dunkade helatiden och magen verkte. Inte nog med det, när mamma skulle komma klockan 7 och lämna mina mya CV papper så skiter hon i de och bara kör vidare, ( som ni vet bor jag i stan i ett hus & mina föräldrar i smedby. Så de får åka mycket fram och tillbaka. Tycker faktiskt lite synd om dom. Men det bästa är att de kanske flyttar in mitt mig, vilket kommer göra att jag komemr bli mycket gladare. Ja det är sant, jag älskar mina föräldrar och klarar mig helt enkelt inte utan dom, så det glädjer mig bara. :) Efter ett stort krig mellan mig mamma & pappa efter att hon aldrig lämnade papperna blev jag arg och stack till Cafe corner, ovanligt eller vad säger ni? Hihi, vi åt och spelade kort & självklart snackade vi. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag behövde komma ut lite, alltid när jag är sjuk och har varit inne hela dagen måste jag ut och få frisk luft, minst en gång. Jag klarar bara inte av att sitta inne en hel dag det går bara inte! Men nu är det som det är, men jag lovar att inte sluta blogga jag menar, I KNOW THAT YOU LOVE ME ♥



Btw, igår när jag pratade i telefon med David ( 1,5 h ) Så skulle jag fixa iordning mig lite gröt, men det gick inte så bra. Jag snittade ett pytte litet hål för att det inte skulle bli för stort, och bara eftersom att det var för litet och jag tryckte så hårt när jag ville få ut gröten gick HELA sönder... -_- Typiskt mig att ha just den oturen.











NEE USHA FY & BLÄÄ

Tror ni inte att jag vaknade sjuk idag. Min mage knep sig och min kompis har magsjukan. Så inte undran på om jag skulle få det nu. Har sovit heladagen, har ju inte orkat gå upp pågrund av magknipen. Men det börjar faktiskt ge med sig, eftersom att jag tog en tablett (Y)


VEM VAR FÖST JAG ELLER KISSIE? 

Kommer ni ihog kalsongerna som jag även gjorde där det stod I ♥ NELLAA på i baken. KJapp, helt enkelt s var jag före kissie!!








Lägg märket till hennes photoshopade lår, jag menar hennes smalben är tjockare än låret ( på höger sida ), HAHAHAHAH!! X)






NÅGOT FÖR MIG KANSKE?



Jag som ofta brukar få sådan magknip att jag inte ens klarar av att stå upp! Det är verkligen jobbigt. Det känns som att man är hungrig fast man inte alls är det, "man åt ju nyss". Detta kanske är botemedlet från mina dagar då jag får magknip. Men vad kan det bero på liksom, Hmm, det låter som en gåta! Man kanske borde ge det ett försök. Ska nog gå till apoteket imorgon och se om jag kan få lite mer fakta om den.

Just nu skriver jag ett nytt CV. Minns inte om jag berättade att jag ska ha ett uppehåll från jobbet nu fram till mars. Det kanske bara är bra, ärligt så vet jag inte. Jag behöver vilan speciellt på fredagarna när man har plågats en hel vecka i skolan. Men jag vill ändå ha pengarna. Som ni vet jobba jag myket för att vara en 16 åring, och jag sköter mitt jobb väldigt bra. Jag tycker att när man har fått denna chansen så ska man visa vad man går för. Och det har jag verkligen gjort och mina jobbarkamrater tycker bara gott om mig, och jag om dom. Det är ett härligt team, men nu kanske det blir ändring.










PÅ MED MJUKISDRESSEN!

Nu är man änligen hemma, inte för att vi hade trevligt ( har varit det ett tag ). För det hade vi verkligen!! :) Bion var super bra, i såg har du hört ryktet om morgans. Den var faktikt väldigt bra. Jag erkänner jag somnde i 5 minuter under flmen haha xD tänk att jag alltid somnar, det gör mig lite förvirrad faktiskt Tihii. Efter bion blev det som valigt en fika på corner. Det gillas (Y) Jag är tyvärr väldigt trött nu om dagarna, det beror på att jag börjar få ont i min kropp nu igen. Det är verkligen inget som är bra, sist gjorde det att mina muskler försvagades något enormt och det gorde att jag ibland inte kude resa mig upp ur sängen. Blää på det. Men denna gången vet jag iallafall vad det handlar om och hur jag ska göra att förhindra det.








MOT STAN

Hejsan svejsan, nu ska jag mot stan. Ska träff Markus, och istället för att äta spagetti och köttfärsås så kansk vi ska gå på bvio, spännande :P Jag som avgudar bio. Funderar på om jag ska ta med David, vi har haft många diskusioner om att bio är det bästa :P

DAGNS OUTFIT!











NELLAAS TOP 5 LISTA PÅ MUSIK

Lätt de hetaste låtarna just nu, enligt mig. Mjaoooff, i just love music!
Ge låtarna en chans :)

K'naan - America



Iyaz - Replay


Björn Rosenström - Vi är pojkarna som busar


Lady Gaga - Bad romance


Robbie Williams - Bodies








ENGELSKALEKTION..


Gammal bild som jag tog på Jenny Nyströmskolan när vi var där och fotograferade.

Fy vad drygt. Just nu sitter vi vid datorerna och ska hitta fakta om olika länder vi har fått. jag fick Irland, och jag ska hitta fakta om kända personer, musik, och filmer som är populära där. Det kanske blir ett jätte roligt, men det jobba är ju att jag suger på engelska så det värsta kommer nog bli när jag ska översätta texten, tur jag har två tjejer som är bra på engelska i min grupp då. :) Som jag skrev innan så har jag ju inga pengar kvar på min telefon. Jag hoppas att mamma har fixat det tills efter skolan!? Vad ska jag annars göra, jag måste ju snacka med någon. Måste kontakta Markus och se vad han gör. Jag är sugen på spagetti och köttfärsås. " haha, ni fattar vad jag menar va" ;) Japp, meningen är att jag vill att vi ska käka idag, han bor ändå ensam och jag vill ha mat ;D Lite sällskap skadar väl inte Markus?! Hihi..


GODDAG MINA SÖTA LÄSARE

Jaa ni, idag är det en jobbig dag känner jag på mig. Just nu sitter jag på min fotolektion och skriver massa bildanalyser *HJÄLP?!* Detta tar kol på mig. Snart har vi rast och då ska jag kuta mot kiosken och köpa en macka. Igår så mötte jag ju upp Patricia & snackade lite. Sen sov jag hos henne. Det roliga var att David & Markus åkte runt i en bil och precis när vi skulle sova och jag hade tagit min sömntablett så vill dom gå ut och hälsa på oss, så vi fårt gå ut klockan 2 på natten och hälsa och jag höll på att somna rakt på plats. Haha. Direkt efter så gick vi in och lade oss, tyvärr så lade jag också märket till att mina penger på mobilen tog slut, så mamma får gå in och fixa det idag. jag har alltid haft ett öppet abonomang innan och har kunnat slösa hur mycket pengar jag vill. men nu har mamma satt en spärr. Men den ska snart bli ändring på det kan jag lova. :)  

Idag ska jag bara hem efter skolan och sova! Om det nu blir så som jag säger det är frågan. Sanningen är att jag inte klarar av att sitta hemma och dryga. Men det tycker jag att jag har klarar av rätt bra i helgen nu så varför inte en dag till? Somnade trotts allt sent igår kväll. Aja vi får se.. Vi får se.


HEMMA & PACKAR

Kom precis hem från Markus, jag skulle bara in och säga hejdå till Vicor handla och sen dra hem. Men istället drog jag upp till Markus en stund. HAN BODDE SKIT FINT! Mjaaoof, min blivande man känner jag på mig ;) Skämt & sido. Vi satt och snackade en stund och sen gick vi till Corner, vi väntade på David, och det komiska var att dom inte trodde att dom kände varann men sen när han väl kom så började de skratta och skaka hand, :O Haha! Vi fikade klart och själklart köpte vi en pommestallrik. Lite tjockigt kanske men men. Sen drog vi upp till Markus igen. Men var tvungen att sticka hem och hämta min väska som jag ska ha med mig till Patricia. Hon kommer med tåget vid klockan 10, så efter det tror jag att vi ska ta en fika och snacka och sen ta bussen hem vid 11.


DE KILLARNA HAR VERKLIGEN SERRIÖSA PROBLEM :D







MOT STAN

Mot stan träffa Knarkus & Aaahaa och sen kommer David in och då ska jag trffa honom och snacka lite. Sen kommer Patricia hem från Hultsfred och då ska vi träff och nacka igenom lite problem. S vi hörs sn CIAAOOO <33


GOD MORGON ELLER VAD MAN SÄGER ?

God morgon, eller kan man säga det när klockan är 4. Ja enligt mig, eftersom på helger brukar jag alltid vakna såhär sent. Som ni vet var jag på fest igår. Vi hade skit kul. Vi kom ju tyvärr dit väldigt sent (23.45) men det gjorde ju ingenting för vi var ju där lääänge. Klockan halv 5 gick Jag & Sanna hem. Hon blev tvungen att sova hos mig för sista nattbussen gick ju för ett bra tag sen då.

Festen var helt sjuk kul. Alla dessa klock rena kommentarerna som man aldrig kommer tappa från minne. En av de bästa var:

Coffe: PRUUUUUUUTHH!
Jag & Sanna: :o ?? " vad var det "
Coffe: Viftar med handen bakom rumpan...
Jag & Sanna samtidigt: FES DU?!? Med minen som betyder vidriiigt ;)

Orkar inte skriva ner några till, kanske lite senare. Förresten videon jag har spelat in man sr inte så mycet men lyssna r ja sjunger, shit va packade vi var & jag kommer inteig texten heller så det låte ju helt sjukt. Ska hoppa in i duschen nu, alltid dagen efter man har varit på en fest och man vaknar känner man sig alltid lika äcklig. :)



Lite biler sen igår!











SNART BLIR DET FEST!



Muppad video jag vet, men orkade inte skriva ner allt så gjorde en snabb inspelning istället. :)
( VIDEON DAMPAR SÅ NI VET )



Hiihii, nu ska jag äta stekta ägg :D








OHH DID YOU KNOW?



Jag har Noah Hathaway på facebook. Det är han som spelar atreyo pi filme den oändliga historien. Never ending story*


JAPP, JAG HAR HAFT TUPPKAM :)


Visste ni om att jag hae en tuppkam när jag gi i 6:an, Jag Hanna & Leni hade av något slag bliit något av ett gäng som vågde ge ifrån sig. Vi blev riktgt käftiga, och hade börjat att hata männiksor. Såg utso et par slags punkare, fast jag var den ända som inte klädde mig " gun's roses tröjor " och liknande. Utan jag körde på tight jeans, självklart nitskärp, converse skor och till de någon snygg tröja & man får ju inte glömma det bästa, Tuppkamen. Minns min favvo-tröja än idag. Det var en svat t-shirt med två röda rosor på varje sida och i mitten stod det en text i grå färg, haha. Jaa ni, iblad längtar man fatiskt tillbaka. Det var ju 6an allting började för min del. Jag skaffade en pojkvän som gick i 8an, jag blev vuxen " tyckte man", jag blevmodell, jag var med i tv pogrammet Ordjkten, man började hänga något enormt inne i stan och skaffa sig polare os.v Sen i 7an blev det för mycket.. Jag var inte en i mängden längre utan då hade jag kommit upp till den nivån att alla visste vem " Nellie i stan / med tuppkamen " var. Fast den blev jag av med i 7an tuppkamen asså. Tyckte att jag passade något enormt i plattat hår. Allt man köpte skulle vaa märkesklädr, självklar kollade man ner på dom som inte hade det. Som ni kanske fårstår rabblar jag inte upp allt som hänt. då hade jag nog behövt sitta vid datan 24/7 i typ 2 månader och det pallar man ju inte :D haha!

Här är sjukt gamla bilder när jag gick i 6an & 7an. :) Tyvärr ingen med tuppkam ska försöka leta upp någon.







Shit vad man såg ut, har mer bilder men få ta de någon annan gång är alldeles för trött idag :P








Godmorgon alla läsare*

Uhh, vad jag är seg, tänk er att jag vaknade 10 över 1 idag. Skulle ju vara med Emelie idag, men vet inte hur de blir. Jag ear iNybro var det inte så mycket som hände & inte här i Kalmar heller. Jag vet inte vad jag vill att vi ska göra eller någonting. Så jag sa det till henne. Vi hör av oss tll varann om vi kommer på något om vi inte gör det så är det skit samma. Vi får väl träffas när detär fest eller något, för då vet man illaall vad man ska göra! Så jaghar pratat med David och ska nog träffa honom. :)


VIBRA TONE

Förresten visste ni om att jag har en vibra tone, mamma och jagöpte den för typ 2 år sen på tv-shop. Har dock bara använt den cirka 10 gånger högst. Man glömmer för det första bort att man har den där liggandes i garderoben, och sen så orkar man bara inte ha på sig den, jag har rättare sagt adrig tid. Jag menar det är ju en sladd till et eluttag, och det räcker inte så långt, så om man har det på sig så måste man ju sitta still i typ 40 minuter. Mn anars tycke jag att den är ganska bra, jag har ju inte sett någon förändring på min mage, okej jag är redan smal, men ändå " Man blir smalare & får magmuskler " hmm, det har jag inte märkt? Men det kanske är för dom som anväder den dag in och dag ut flera gånger. Man vet ju aldrig. Men idag när jag låg i sängen och tänkte lite kom jag och tänka på min underbara fettbännings maskin som int fungerar. Så jag rotade upp den ur min garderob och anvnder e faktiskt här och nu. Jag har kommit på det, den är ju perfekt att ha när man sitter framför datan. Det kan man  ju göra flera timmar om dagen ju (Y)

En sak som är lite obekväm är att den nästa sticks på magen efterråt och kan möjligvis klia lite.

När vi köpte den fick vi bland annat ett " skit snyggt " fodral som de säger på tv;n , et måttband, ett antäckningspapper där man kan fylla i hur många gånger man använt den och ävn se hur myket man har förbränt osv.










hemma igen

Ja som i ser är klockan 2, blev en sen kväll men mycket rolig. Länge sedan vi gjorde något som så. VI satt och skrattade länge och mycket. tack för en roligkväll :)Mys pys, med pommestallrika och daimkaka självklart KOLA, iskaffe fanns ju inte. Men det mest klockrena var ju det här;   ;)


Sådana får man ju bara sådan panik på. :P HAHA. Tack gumman för en skit go kväll.







Mot stan till Sanna --> Cafe Dream

Nu ska jag snart gå in mot stan ska bara sminka till mig lite. Där ska jag möta upp Sanna, sen ska vi gå mot Cafe Dream och fika och snacka lite. Det var länge sedan vi hade en såndär lång diskusion där vi bara skrattar helatiden. Men det ska vi försöka fixa ikväll. Ska nog ta med mig en kort lek så vi kan köra lite. Jag älskar att sitta på cafe på källarn så ni vet om ni skulle bjuda med mig någon gång kanske* hahah ;D

Vi hörs antingen ikväll eller imorgon. CIAAOOO <3




BAMSE FYLLER ÅR IDAG


Lade in två lite wierd bilder, tänkte göra ett långt bildspel men orkade helt enkelt inte ;)
Agnes- Bamse
Patricia- Lille skutt
Donna- Farmor
Jag- Katten " tänk att idag är det bamses födelsedag"







INTE EN DAG UTAN SHOPPING!

Jag är ledsen, men idag böjade vi klocka 10 och slutade vid 3, jag har verkligen inte haft t med att blogga, vilket jg tycker är väldigt tråkigt. Direkt efter skolan var jag tvungen att cykla till mitt jobb för jag började jobba vid halv 4. Men innan dess han jag ta en liten rund på stan, ( jag är snabb förstår ni ) så jag hann iallafall inverstera det här.

*Snygga skinn handskar med " fejk ormskinn " på.
*Snygg vår jacka jag kommer använda en hel den " så säger jag alltid".
*Skit fin t-sirt som jag kollat på i färgen vitt skit länge, lade märket till att en tjej i klassen hade den i vitt så då köpte jag grått istället, aldrig kul när man köper likdant. Det före kommer ju en hel del med tanke på att vi är 31 tjejer i min klass där alla är modeintresserade. :P







Jobbig dag me den har änd flytit ba rätt bra. Förstoch fämst hade vi svenska och jag hann bli klar med allt man skulle bli klar med för tidigt! Efter en lång lunch rast hade vi ljud, då spelade vi in en saga som handlade om Bamse och hans födelsedag. SKIT TRÅKIG! Men vi fck gå tidigare från lektionen, en hel timma före alla andra så är väligt stolt faktiskt. Ni som är sugna på att gå media, var med på att man blir som ett litet barn igen. Lyssna på min ljudinspelning vi spelade in idag då, om Bamse. ^^ finns i inlägget över.

Efter den lektionen så tänkte jag sticka från skolan, för sist lektionen var svenska igen, men nu bara halvgrupp och det skulle innebära att vi skulle redovisa om de kändisar vi skulle ha skrivit ihop lit fakta om 2 vckor innan lovet. Har jag gjort det NÄEE, har skrivit någon fkta, NÄEE. Men på den rasten när jag satte mig på bänken för att vila innan jag skulle ut i kylan tänkte jag. Shit vad gutt det skulle vara att bara klicka hem lite fakta fort om gruppen KISS och bara köra på och se hur det går. Så det gjorde jag. Och om jag ska vara ärlig så blev det riktigt bra. Är riktigt stolt över mig själv, för det första att det gick så bra ändå, och sen för att jag verkligen har det gjort nu, istället för att behöva sitta hemma med det, för då skulle det ta mer än en timma det kan jag lova. Dock blev min redovisning mycket länge än de andras, min höll på i 15 min och de andras i bara ca.5 min Men läraren sa att jag hade gjrt ett bra jobb. Det roliga var att efter redovisningen erkännde jag vad jag hade gjort, så de skulle veta. Självklart la jag till det att jg hade redan skrivit om Nichole Kidman men ångrade mig nu på rasten så skrev lite snabb fakta. chdet fungerade (Y) :) Så tipps för er andra som skolkar bara för att ni inte pallar få skit från läraren, fixa ihop något snabbt bara, bättre med för lite än att inte ha gjort något alls!*
 






Hemma igen

*Glöm inte bort att min data är cepe

Efter en trevlig dag i stan med David, är jag äntligen hemma. Inte för att jag ville komma ifrån honom, utan för att jag frös så mycket i slutet. Först och främst så möttes vi vid centralen, direkt gick vi in på kinaresturagen precis brevid och åt bufé Mummsigt må jag säga! Vi snackade om gamla minnen förtro det eller ej, men jag och David har känt varandra i 3 år nu. Ganska komiskt faktikt. Sen pratade vi liteom våra liv. Myket skratt blev det!Efter en lång stund på resturangen stack vi ut och drog till Åhlens skulle se om det fanns någon sex and the city box. DE ÄR JU SÅ BRA! Den kostade 899:- men då är det ju hela den silvriga boxen med hela säsongen 1 till 6. Så funderade på den. Dock fanns inte den filmen jag kom dit från början som jag ville ha. Den nya American Pie The Book Of Love. Mjaooff. Ska se till att hitta den imorgon efter jobbet. Ja som ni vet jobbar ju jag på fredagar. Aja hur som helst, efter det gick vi en liten promenad och senare vidare till Corner så klart (Y) Blev så himla sugen på en snickers tårta och Iskaffe. Vi satt där ett bra tag och tog sedan farväl. Haha nee inte farväl men vi kände att vi skulle åka hem nu. Så nu sitter jag hemma framför datan och segar igen, gutt om jag ska vara ärlig. Är fett trött oh efter den jobbiga dagen i skolan behövr jag vila. Något possitivt är ju att vi börjar klockan 10 imorgon, det gör faktiskt s livet känns litelättare * skämt o sido * Men innan jag lägger mi har jag mycket att fixa, exempelvis skriv en text om en . Självklart väljer jag kiss eftersom att dom är bäst, det bara är så. Så min kväll framöver ser ut att försöka fixa ihop en liten text som jag ska redovisa om imorgon. HJÄLP :S Ne men det kommer jag klara kanon, vi snackar om Nellie liksom hon klarar sig alltid :)

I LOVE MY NEW PINK DRESS. ;)








Ny ska jag till Stan

Mot stan bär det nu, ska äta på thairesturang med David, mycket tevligt.. :) Hörs senare, Puss


Äntligen hemma säger jag bara!

Den mest jobbigaste dagen jag kunde tänka mig inträffade självklart idag. Imorse lade vi märket till att jordgubbsfilen vi köpte igår gick ut den 1 januari!! Jag menar det var en vecka sen, inte undran på att min mage har knutit sig heladagen, jag hade så ont att jag kunde börja gråta när som helst ( och det gör jag inte åt vad som helst ), jag rös för att ja hade så ont, och jag skulle kunna spy rakt ut för jag hade så ont. Det kändes seriöst som att någon stack den vassaste kniven man kan tänka sig överallt i min mage, helatiden. Så Nee ingen bra skoldag idag.

Det var tre bra och roiga saker som hände idag iallafall:
1. Fick snacka med Sanna, alltid kul :)
2. Bubba ( en homosexuell ) hade på sig benvärmare med päls. 
3. Jag fick G på mitt matteprov. 

Annars var som sagt allt du kan tänka dig kasst. BLÄÄÄ!
  

Vad säger ni, är inte Bubbas nya benvärmare lite små likt Msr. Tumnus "faun" från Narnia. Haha OMG vad jag skrattade när jag fick syn på honom min kommentar var, ; Vad fan har du på dig egetligen? Oh alla börjar skratta. Gud vad söt lilla Bubbiii är som vågar utmana ödet så och gå runt så, jag digga han sten hårt. GO FOR IT BIATCH ;D



MJAAAOOOOFFF I LIET ;)







Tillbaka till helvetet.

Ja som ni flesta ungdommar idag har vi upplevt alla samma sak. Skolan började idag. Sitter just nu inne i datasalen och jag klarar knappt tt hålla upp mina öpon. De är som drepperier som snöret har gått av på så man inte kan hålla dom uppe. Igår vid klockan 2, jag säger det ingen igår klockan 2 på natten gick vi och lade oss .. Inte nog med det vi kunde inte sova. Vi låg i sängen skrattade och flummade gärnet för vi kunde verkligen inte sova. Pernilla blev dock helt hysterisk över att "2012" kommer jorden gå under. Självklart började jag & Patricia driva om det, jaa vi kommer dö och blablablaa.. Hon låg där och fick panik och sa att hon skulle skjuta sig sig och vi bara ligger och skrattar. Eftersom att jag var så yber pigg så gjorde jag 20 upphopp och jag skämtar inte när jag säger att mina ben vek sig efter 5. Haha, snacka om att jag måste börja träna. Vid klockan 4 somnade vi.  Så som jag sa, jag är trött. Men jag klarar mig ändå, jag menar det blir ju alltid värre än vad det egentligen är när man vet att det är första dagen i skolan ;) Eller hur?

Men nu börjar jag snart min SH-lektion så vi hörs när jag kommit hem från skolan. Jag önskar er en fortsatt bra dag. :)


Nu är allting klart

Nu snackar vi, så himla skönt. Har hälp Patricia att städa hela lägeheten då menar jag moppa golvet och allt! Vi städade även mitt rum och jag har plockat fram alla kläder jag ska ha på mig imorgon. Istället för att sitta hemme själv och sega följde jag med Patricia hem så jag , P & hennes syrra Pernilla sitter och kollar på baksmällan, fett kul haha. Skrattar helatiden. Lätt att jag ska köpa den filmen. Innan vi satte på den ( fel ordval kanske ) så stack vi till OK macken. Vi köpte lite som vi kunde ha till frukost oh självklart lite gott gott tills ikväll.

Och vet ni vad jag mer fick syn på?? Att American Pie har kommit ut med yttligare en film The Book of Love! Verkar skit bra, jag menar alla American Pies filmer äger. De är så himla roliga och själv är jag ju en samlare på de filmerna. Jag har alla. Men inte visste jag att de hade kommit ut en ny, jag menar de har ju inte gjort någon reklam om den eller så. :O Det gör mig lite förvånad, man jag ärglad som märkte det. Ska nog bjuda hem lite polare till mig och ha American Pie maraton, hur låter det? ;)


Morgondagens outfit:
Legins från VILA
Vitt linne GINA
Nya DIESEL t-shirten JC
Vagabondskor från Eurosko

Lockat hår med hårförlägning och sedan snygga silviga smycken (Y)






MUMMS


SÅHÄR SER MATEN UT NÄR MAN FÅR PLOCKA LITE AV VARJE I FRYSEN (Y)


AVATAR TRALIER

Ni måste bara kolla på trailen! Ge den ett försök haha* skämt o sido ;)


Nu ska vi laga god maaat

Idag har vi som sagt segat heladagen igen! Men vi har ändå fått mycket gjort och det är skönt, vi har fått all engelska klar och det var nåot av dt jobbigaste. Nu har jag bara det jobbiga kvar, bestämma om jag ska vara kvar i smedby ikväll och träffa kusinen och hans fru. Det skulle vara sååå mysmys, men vet int om jag hinner. Me vi får se, just nu håller iallafall jag & Patricia på att laga lite god mat, vi har inte hunnit trycka i oss något än förrutom frukost. Så vi gör lite kroketter och hamburgare, vi å ju kroketter och kyckling igår så vi ville ha lite föränding. Krocketter är det näst bästa efter ananas. (Y) Haha.


Dagens outfit, "mys/chillkläder" en dag som denna vill man ju egentligen bara ligga kvar i sängen. ;)


Skit mycket att göra idag!!

Hur ska jag klara av att hinna allting. Jag menar allt tar ju sin lilla tid. Ska iallafall gå upp och börja från nummer ett och gå vidare... :/ Men först och främst ska vi upp och äta frukost. Egentligen hade jag bara velat ligga kvar i sängen och kolla på AVATAR en gång till. Jag kan bara inte sluta tänka på den. Jag menar filmen var 2 timmar och 46 minuter, klart man inte tröttnar på den då. För först och främst var en ju spännande, och eftersom att den var så lång har man ju nästan glömt bort lite av början det gör att man skulle kunna se den igen. Om man skulle se en kort film ( normal lång ) så skulle man ju aldrig palla se den en gång till precis efter som den verkligen inte hade något speciellt i sig. Det hade verkligen AVATAR :) SE DEN NI SOM INTE REDAN HAR GJORT DET!!!





Hur man får bort pormaskar!

Mitt tipps är att göra en ansiktsbastu, alltså koka upp vatten i en stor kastrull. Sedan böjer du ner huvudet i kastrullen och täcker över med en handduk. Det gör att det ångar i ansiktet och pormaskarna förvinner. Inte alla men om man gör det iallafall 2ggr i veckan försvinner dom tillslut iallafall på mig* :)

Det allra bästa medlet för oren hy, pormaskar och små infektioner är en mask av honung. Värm honung (vilken som helst) i micron OBS det blir jättevarmt fort så kolla med insidan av handleden så du inte bränner dig i ansiktet, ska ju bara vara lite ljummet) blanda i lite vetekli så det blir bra konsistens, bre på ansiktet och låt sitta en kvart, huden blir som en barnrumpa, och definitivt ren, men lite kladdigt är det ju så en dusch efter är inte helt fel.
Lycka till!






*Faktan med fet stil är tagen från en hemsida som heter: http://www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m589389.html


Fick damp, & drog på bio!



Vi fick total damp hemma innan så vi ringde runt till olika ställen för att hitta en aktivitet som man kunde göra ( som biostaden, banan os.v ) Vi visste ju inte om det var öppet med tanke på att det är 13:dagen idag. Alltså 13 dagar efter jul. Sen ringde vi upp lite människor och frågade om dom ville hänga med på Lazergame, men det verkade som att alla hade tagit en slappstund vid den tiden och inte på morgonen som vi hade gjort. Antingen kund de inte eller så visse de inte. Så vi bestämde oss för att dra på bio. Gisa vilken vi såg. AVATAR, skit bra film. Jag rekomenderar verkligen den. Jag är helt såld till killen i huvudrollen. Alltså ni som inte har sett filmen anar int hurbra han ser ut. Och "avatarfolkets-läppar" är prfekta, jag ska nog serriöst fixa sådana. Hahah ;) När vi kom in med bussen för att köpa biljetterna var klockan bara 7 så vi stack till kussen Julia i 1,5h för att dryga ut tiden lite granna. Vi hade trevligt fakiskt, alltid kul att träffa henne :)  Efter att vi hade spelat in mig dansande och mig mimandes till BIG GIRL YOU ARE BEAUTIFUL, så stack vi till hamnen som ligger precis intill och tog lite bilder. En dag från alltså höll på att börja möggla till en super bra dag :D







Kommentar angående mitt ananasmissbrukande- Tänk dock på att anannas innehåller mkt syra, som kan fräta sönder emaljen på tänderna. Och det är icke bra!

Svar: Tack, det är bra att ni skriver sådant. För jag hade ingen aning om det.. TACK :)  p.a.l / nellaaa





Nu bara måste vi hitta på något!

Nu har vi suttit och slöat exakt hela dagen så nu ska vi börja röra på påkarna och dra oss mot stan. Tyvärr är vi ju i smedby nu om vi hade varit hos mig hade vi ju bara kunnat gå när som helst. Så vi sitter och väntar på mamma. Patricia är så uttråkad att hon tar bilder ;P










Nu är det dags att gå upp.

Vi har sovit länge idag, fast vi var ju uppe sent också. Tommy följde med oss när vi skulle ut me Towa sen kom han med oss in. Så han stack hem vid 2 tiden. ;/ Puhh. Vi somnade till THE EYE, länge sedan man såg den. Den är ju faktiskt skit bra. Men tyvärr somnade vi så vi såg klart filmen för en stund sen. Jaa ni, idag är det bud på att göra något kul. Jag tror att vi ska åka in mot stan för det hade vi snackat om. Vi ska gå ner och snacka lite med mamma så får vi se.



WHAT!?




TilaTequilas fästmö är död :O För det första visste jag inte att hon hade skaffat sig en partner. Kommer ni ihog alla program med henne om att hon skulle träffa den rätta. Och när hon blir dissad av tjejen som hon väljer i slutet. Jag skrattade verkligen ihjäl, men det var ju ändå synd om henne haha. Det sägs iallafall att henes färstmö Casey Johnson, 30, dog efter många års drogande. Serriöst ha inte Tila lite mer vett i huvudet och väljer en bra tjej när hon väl valt en! Ajjaa. Jag vet inte vem Casey ä,r aldrig hört talas om henne ens. Så varför jag ville ta upp dta i bloggen var för jag tyckte det var litekul att när väl Tla hittade den rätta oh ska gifta sig med henne så dör hon. Shit vilka jobbiga situationer hon lltid hamnar i. ;)








BLOGGLISTA.SE



TRYCK PÅ DEN KNAPPEN SOM SER UT SÅ PÅ VÄNSTER SIDA UNDER LÄNKAR :) Tack. <3







<a href="http://www.bloglovin.com/blog/524873/aboutnellaaa?claim=6ga23g57eec">Följ min blogg med bloglovin</a>





Jag Missbrukar Ananas!

Är det farlig, eller är det bra att äta ananas. Vadinnehåller en ananas och kan det hjälpa på traven till att gå ner, är det farligt att äta för mycket? Jag har faktiskt många frågor när det gäller ananas för jag äter det helatiden då menar jag HELATIDEN! Så jag har klickat ner lite fakta. Läs

( Denna helgen, 4 gånge på 5 dagar!)

Nyårsafton* 1st
Fredags* 1st
Söndags* 1st
Måndags "idag"* 1st


Ananas tillhör familjen ananasväxter och växer naturligt i Brasilien och Bolivia, men finns numera på flera ställen i världen.

Är ananas nyttigt? Svar, ja. Tveklöst är det så.

Men undvik ananas som lagrats i sockerspad (mest lämplig till dessert). Ananas på burk som är lagrad i sitt eget spad är dessutom mycket godare. Allra nyttigast och godast är förstås färsk ananas.

Ananas är en ganska söt frukt och innehåller ganska mycket kalorier, men samtidigt anser jag att det är dåraktigt att räkna kalorier i frukt eller grönsaker. Är du sugen på en annans, ät.

Ananas innehåller utöver vitaminer och mineraler bland annat bromelin som är ett enzym som är bra för till exempel magen, blodtrycket och bihålorna och som motverkar inflammationer av organ, som till exempel prostatan. Det finns flera naturläkemedel mot till exempel prostatits på marknaden som innehåller bromelin. Dessutom är den tropiska frukten milt vätskedrivande och mjukgörande för huden.

Det finns även de som hävdar att det finns ämnen i ananasen som hjälper till att bryta ned fett, men detta ställer jag mig högst tveksam till.


Så för er som vill banta, Ananas är bra att äta, men man ska inte bra äta det för då hjälper det inte. :)









Nu blir det film mys med daddii Patricia :)

Har precis varit på ica och handlat lite gottgott.  Filmen köpte jag ju härrom dagen ( The legend of Zorro ) SKIT BRA :) minns när jag såg den i 6an på bio. Tihii, var skit arg för att jag inte fick sitta brevid min pojkvän på bion. Men erkänn dålig stil!! Idag får jag ju se den med pappa & patricia och det låter mycket bättre tycker jag. Sitter här nu med uppdukat bord och snart ska vi sätt på filmen. Innan vi åkte till ica så kollade vi på gamla filmer med mig. Shit jag är knäpp men skit söt, men min syrra slår alla så himla go hon är. Aja, ska lägga upp en video sen. * HÖÖM, MED NÖJE *  ;)




ÄR JAG KNÄPP SOM KÄKAR GLASS PÅ VINTERN?!


Godmorgon alla bloggläsare

*GLÖM INTE BORT ATT MINA TANGENTER ÄR CEPE*

Nu är man vaken, och sitter här med datan igen. Är det inte lite sorgligt.. Egentligen borde jag ju sova i detta tillståndet. Jag är sjukt trött, mitt huvud värker, och vad annars ska man göra? Vid den här tiden är det förbjudet att sitta vid datan om man gick och la sig vid 4. Jo ni förstår vi satt och nötte den siste skivan av sex and the city, 2 timmar lång! Och innan det kollade vi på 2012 som vad 2,5 h lång.

Nu ska jag för det första se om jag kan låna duschen, sen äta lite frukost och efter det kolla upp när tåget går. För idag bär det av till Kalmar.. Mhhhh..... Vad skönt! Hem kära hem. Jag tror faktiskt jag ska åka till smedby några dagar nu. Har lite saker att fixa där :)




Sitter framför datan & segar

Oh, efter allt popcorn & ananasätande så gick vi till ica för att köpa idominsalva till mina läppar. Ända sedan julafton har mina läppar varit spruckna och dana, så nu blev jag tvungen till att. Även skit bra till mina små utsag som jag fick sen jag var utomland, det konstiga är att syrran också har fått de.. Borde nog kolla upp det där. Som ni förstår har jag gått vitmålad runt läpparna idag för att bli av med mina jobbiga bristningar eller vad man nu kan kalla det.


SEX AND THE CITY!

Jag bara älskar det, har gjort det ett tag nu men har aldrig tänkt på att serien är lysande. Shit vad rolig den är. Jag måste bara köpa den, sitter lite och kollar läget på priser på internet. Men shit vilken skillnad det var på priset men vad är skillnade på sjävla innehållet? Hmm, detta måste jag forska vidare på.



Sex and the City -                           Sex and the City-
 The Essential Collection:                 The Essential Collection:
 Silver (19 disc & nordiskt omslag)   Rosa (19 disc & nordiskt omslag)
599:-                                                  949:-

 

VILKEN ÄR BÄST?!


Hejsan nu är man i Hultsfred

Igår åkte vi till Hultfred ( Jag Patricia & hennes syster Pernilla ). Måste bara berätta, när vi satt på tåget så var det två killar som skickade bilder på lättklädda tjejer vida bluetooth. OMG ad dom skämde ut sig när vi fick syn på dom. Stackare* Vi kollade även på förtrollad via min data Hihi. Innan vi hoppade på tåget var vi på stan, vi hade lite ärenden att göra.  Jag skulle iallafall köpa en tröja på JC som jag har kolla in skit länge nu. Så igår köpte jag den. Såhär ser den ut. Skit snyggt till sommaren, tänk er den tröjan med ett par tighta snygga halvljusa märkesjeans och sen mina ya diesel skor som liknar converse. Mjaoooff



Den är jätte fin på. En sak som är lite mysko med den är att det står inget pris på den längre.? Den vita lappen som man ser på bilden det står inget pris på den. Och det är jag helsäker på att det gjorde igår. Lite läskigt faktiskt. Den kostade iallafall bara 199:- Om jag ska vara ärlig tycker jag inte att det var någonting eftersom alla kläderkostar minst 200:- nu för tiden. Allt har blivit dyrt s fort, ellerhur?



Måste bara påpeka att min data har blivit helt cepe. Jag som precis fick den!? När man skriver så kommer inte alla bokstävr med jämnt. Det är skit jobbigt, så jag måste trycka skithårt på tangenterna för att alla ska komma med. VARFÖR? Någon som kan hjälpa mig?



Så vad kan man göra en dag som denna i lilla Hultsfred. Ingen aning. Jag är aldrig här jag kommer inte här ifrån så jag vet inte hur man skagöra för att roa sig på ett lätt sätt. Det är alltid enklare om man vet vad man ska göra, men om man bara åker hit utav en spontan grej är det lite svårt. Vi klarade iallafall av gårdagen även om tiden gick sakta. Vi hade iallafall roligt. Vilken tur man har varandra har jag tänkt på. Vad hade man annars gjort. Alla som bor i Hultsfred har några syskon iallafall minst ett bara för att alltid ha någon att vara med för det finns inget annat att göra. *Så tror jag att föräldrarna i Hultsfred tänker*. Jag menar det är ju inte kul att vara helt ensam och spela playstation, eller kolla på film os.v I det läget är det ju bra med ett syskon. (Y) Därför känns de bra att ha 3 syskon. Även om dom är äldra än mig så är det väldigt skönt att veta att dom finns och att man kan umgås ändå.  :):)






NYÅR 2009, BÄST!



Tack för en underbart rolig kväll tjejer. Det blev lite skit i slutändan men det löser sig nog. <3


RSS 2.0