Hos Victor =)

Igår var jag och festade, med Max & Melina såklart  ; ) Kom hem igår kväll vid 3 tiden så vaknade rätt sent.  När jag vaknade berättade min brorsa att Max hade åkt iväg så då gick jag och lade mig igen. Sen terrar Victor mig på sms och jag blir tvungen att åka dit. Idag ska jag hem, på torsdag ska jag nämligen till göteborg med Amanda vi ska gå på Liseberg och chilla i hela 4 dagar, kommer bli underbart (Y) :) blir väldigt stressigt här, men ikävll fixar jag min blogg, jag vet att den har varit lite krånglig på sista tiden. Men nu äntligen är den igång igen Eller snart.. ;) Heheh Bloggar när jag kommer hem och lägger in lite bilder, BTW en fin bild på Victor :D


hemma för andra gången

Jaa nu är jag hemma igen. Tog bussen halv 3 fast den var försenad så åkte inte förrens vid 3 -_- Surt va ? Plus att jag trodde att jag skulle dö, eftersom han som körde bussen höll på att somna helatiden. Jag var skit rädd. och han körde över den vita linjen som gör att det skakar när man kör över den typ 50 ggr. usch. jag skrev ett avskeds sms till alla polare heheh.  Btw, när jag kom fram så gick jag lite på stan i min ensamhet. Det är så skööönt! Fast det hände värdles pinsammaste sak idag, när jag gick ut från MQ så pep det! Ja bah whaaat, men det visade ju sig att jag inte hade tagit något men vi tror det var något av mina smycket eller mobil för det pep nämligen bara om min inte väskan hahaha. Helt sjukt. man vad tycker ni om det nya jag inversterade :D?


Svart kofta från h&m, svart/vitt linne från ginatricot, svart linne med rosa/orange mönster från bikbok och öronhänge från glitter =)

När jag kom hem chillade jag och tog det lugnt, nu ska jag ner och kolla på tv med mamma. jag är fett arg och besviken på vissa personer just nu... -_- Så vill bara glömma det och ta det som inget. Imorgon blir det iallafall bio med alla för Hanna fyller år, trevligt trevligt, ännu en till 16 åring i vår lilla skara nu. Sen på kvällen så hämtar min kusin Mario mig och sen sover jag över hos honom och så ska vi plus hans fru spela lite wii och chilla " som jag alltid gör " och sen på torsdag så åker vi upp tillsammans på böda.


Byaaa Nella Lovers ;)

Home again!

Nu är jag äntligen hemma, inte för att jag precis uppskattar det nu när jag väl är här, det är verkligen dött! Alla är borta, jag längtar till och med upp till böda igen :(. Det har varit hur mysigt som helst de senaste dagarna både Max & Sanna har varit hos mig, eller Max jobbar ju på vår camping, men vi 3 är helatiden, vi äter mat tillsammans, vi åker till böda sand till sammans, vi är i stort sätt heladagen, Vi är som 3 syskon haha. Har haft det sjukt kul sen jag skrev sist. Fest på stranden varje kväll nästan, annars har vi mys pys hos mig, så det blir alltid en rba kväll i vilket fall. Igår ösregnade det så det var faktiskt ett - men iallafall, vi hade super kul.

Btw, igår vad jag & Sanna på böda hamns marknad, och vi vann varsin slips hehe nice va ;) Vi har också bildat en klubb som heter SNIP hahaha, " på skämt " och ingen kommer lista ut vad det betyder, och gissa varför det just blev det också, haha ;)Bara vi som vet (A)



* Chekka in mina nya shoes också, skit snygga, man kan inte tro att det är sant men sneckan " en affär i löttorp vade sådana skor som jag velat ha. Har letat hela sommaren tills nu. Har haft sådana skor i flera år nu, och nu äntligen fann jag dom fast lite nyare modell, MJaooooof på dom, eller vad säger du Sannyy ;) ( Jag är åt vänster )

Nu är jag iallafall hemma, och ska packa ner alla mina saker i lådor nu, eftersom när sommaren är slut så flyttar jag, för er alla som inte vet :)

RSS 2.0