MOT ÖSTERRIKE!

HERE WE COME! Jag och pappa+ ett sort gäng med ungdommar är påväg till Österrike för skidsemester, vilket kommer bli jätte skoj. Tro det eller ej men jag sitter just nu på bussen. Vi är påväg till (vad hette det nu igen...?) Haha ;) vi ska iallafall äta Mcdonald sen vidare till danmark där ska vi vidare till en färja som ska ta oss över till Tysklan och autoban :D får se om jag kan skriva något när jag är framme, mitt internet fungerar nog inte där :)  Vi hörs sen <3

Treligt lov!

TÄVLA OM BILJETTER TILL MELODIFESTIVALEN 2010 SOM JAG GJORDE.


NAGEL FÖRLÄGNING GJORD!!

SOM NI FÖRSTÅR KAN JAG INTE SKRIVA SÅ MYCKET :P
MEN VISST BLIR DET FINT? IMORGON FÄRGAR VI HÅRET PÅ MIG I SALÅNGEN ( BEST AFTER ) SEN PÅ TORSDAGEN BLIR DET FOTOGRATERING ISTÄLLET. TÄNKER INTE BERÄTTA VLKET TEMA DET SKA VARA, DET FÖRBLIR EN HEMLIS TILLS VIDARE. BTW, NÅGON SOM VILL KOMMA HEM TILL MIG OCH HJÄLPA MIG MED SYSSLOR, DET BLIR INTE ENKELT HELT ENSAM? ;)







Äntligen hemma!

Åhh är hemma nu efter en träning på malkas, tänk att jag vågade mig på afro-dans? Kan knappt tro det själv. Men det var faktiskt inte så farligt ändå. Det blir nog dess värre när jag och Perry ska våga oss på Strip Aeobic på fredag? För övrigt har det varit en underbar dag. Den har gått snabbt och det har varit roligt. Fick reda på att jag fick vg på mitt antik prov med svenska. Vilket är jätte bra, snackade med min lärare och hon sa att jag kunde få MVG om ja bara fortsatte såhär ( med tanke på att jag fått det på alla mina andra uppgifter i svenskan ). Efter att vi slutade vi 2 stack jag och Sanna till MC i 1 och en halv timma, skit roligt. Det var ett tag sedan man fick snacka med henne faktiskt, inte på de sättet som vi gjorde idag. Undertiden som vi sitter där ringer Markus mig i ett och vill att jag ska till Peking ( Kina resturang ) och äta med honom. Så jag tog bussen in och träffade honom, hängde med upp till honom ett tag. Sen kom Perry, vi stack till mig och packade en väska sen vidare till träningen. Efter det hängde jag med Markus till mc igen... för då skulle han äta. Efter det stack jag hem. Nu sitter jag ny duschad och fräsh. Har precis kollat igenom posten

BTW! Imorgon klockan 3 gör jag iordning naglarna tills fotograferingen, Gush så spännande!
Httade lite bilder på naglar som de tidigare gjort, de har även gjort naglarna på kändisen Jane från mammas pojkar om ni minns? Hon kommer ju faktiskt från den lilla orten jag kommer ifrån från början. ;)



De är jätte duktiga, och se så söta mönster de gör också ♥












KRETA 9 SEPTEMBER HERE WE COME!


I SKOLAN

Sitter i skolan och kollar lite på olika bloggar och på lite olika hemsidor. Se vilken söt kjol jag hittade. Underbar till sommaren och tänk hur många blickar jag hade fått på mig om jag hade haft på mig den på KRETA DEN 9 SEPTEMBER! Och har ni glömt, IMORGON SKA JAG FIXA NAGLARNA OCH PÅ ONSDAG FOTOGRAFERAS JAG FÖR BEST AFTER! Vilket kommer bli väldigt spännande och roligt :)


BOOHOO ( tryck på namnet ) Kjol ca. 150:-


NYTT LINNE




JÄTTE FIN LÅT!



Yiruma - River flows in you


ÖGONFRANSFÖRLÄGNING!

Ja, som ni vet ska Best After salongen göra örgonfransförlägning på mig ( ska vara deras modell ) Vilket kommer bli helt sjukt galet roligt!! Varför de ville ha just mig denna gången var för att jg hade så långa ögonfransar, se bilen. Så Tack Mammi & Daddii för atti födde mig :D ;)  Dock tycker jag personligen att jag inte hade sminkat mig bra där.. HAHA. Den bilden är en av de första jag la ut på bloggen, om ni går tillbaka till januari 2009 så kan ni hitta mitt långa inlägg om sminkning. Vilket är väldigt roligt att läsa, jag var faktiskt duktig på att skriva på den tiden. Det förvånar mig lite..



KAN INTE FATTA ATT JAG & PERRY SKA TILL KRETA !!!!! :D ♥ :D


HEMMA & SJUK :(

Sov ju över hos Perry igår, men fick gå hem i morse istället för att gå till skolan eftersom jag hade jätte ont i magen :( ( eller jag tog busen, orkade inte gå när jag hade så ont )Ett plus är att jag känner mig piggare nu. Men jag missade ett viktigt prov i skolan, men ska ringa min lärare sen och se om jag kan göra det på måndag så det inte går för lång tid för då kommer jag förmodligen bara skita i det. Har hunnit plocka iordning lite här hemma, och det känns jätte skönt. Perry kommer ju sen eftersom att hennes syrra ska hem till Hultsfred. Hon blev också sjuk idag.. Skulle träna idag också, boxning passet men vet inte om jag skulle klara av det, men om jag känner mig bättrei ikväll så går jag väl dit. Känns lite dumt eftersom att jag inte gick till skolan dag. Men ibland kan det ju vara så att man blir bättre efter några timmar. Men som sagt, vi får se. Btw jag & Perry fixar en skit snygg design till våran blogg Stars of Sweden . Den är sitrolig och läsa, mest för att vi umgås helatiden och de som händer oss får ni två beskrivningar på i vissa fall, vilket betyder att man kan läsa om en händelse från två olika håll vilket kan göra det helt galet roligt ibland.

SKIT BRA LÅT JAG HITTADE IDAG!


MINGEL KVÄLL PÅ BEST AFTER

Ja ni, nästa vecka gäller det, på tisdag ska jag göra iordning nagarna och på onsdag ska jag göra mina ögonfransar, sen så blir jag fotograferad! Sjukt kul kommer det att bli. Tack Best After för att jag får denna chansen.

Jag vann ett prisent kort på 200:- !!! :D



Jag köpte..


HELT OBESKRIVLIGT LYCKLIG!

Tänk att man kan ha ett sådant underbart liv ibland att man bara vill hoppa och skrika av lycka! :D För det första köpte mamma & jag jätte fina skidställ till mig idag för ----> JAG SKA TILL ÖSTERRIKE OCH ÅKA SKIDOR I 8 DAGAR!!  Jag ä jätte glad och spänd över detta så det inte är sant hihii... Det kommer bilder på stället vi ska til lite längre ner :)  Och för det 3:dje ska jag Parry & halva min familj åka till kreta den 9 september! :D Kan et bli bättre ? NEJ!! För det 4:de så vann jag idag på mingelkvällen hos ( BEST AFTER en skönhetssalong med allt möjlig ) ett prisentkort på 200:- så jag köpte jätte fina produkter, kolla bilder längre ner. :) Fördet 5:te så har jag börjat träna på MALKARS nu, vilket är jätte bra. Köpte ett års kort, det kommer jag verkligen använda, så ingen fara.






TACK MAMMIII
Fick lite annat också :)


 


RSS 2.0