Stan blire nu

Nu ska jag bara hoppa i duschen sen blir det stan , med de mest underbaraste och roligaste tjejerna ever. Vi ska kolla lite kläder antar ja och sen bara chilla. Fett nice ^^^Hörs sen bloggar hemmi från Lunis ikväll,

CIAAOOOOOO



tjugoförsta i fjärde tjugohundranio

Igår tog jag en fika med mig käre vän Linus på corner. Vi snackade om allt möjligt,det  var bra tyckte jag.Efter fikat stack vi hem till honom så jag kunde låna datan lite skulle kolla in bdb lite om folk som lagt in nya bilder, alltid kul att se på tycker jag hihi^^.

idag så var jag på Lars kagg skolan och kollade läget, kollat på Bygg och teknik programet, var bra så man fick veta lite om programmen och så. Vi fick reda på mycket viktiga saker som är bra att veta. På morgonen tog jag sällskap med Linus till skolan, utan för bygg som vi skulle vara vid 10 över 8 så mötte jag Hanna Leni Krille Jonte och Fredde. Shiiit vad kul vi hade. Lyssna på detta

Läraren (mannen) som ledde runt oss förde oss till "ny bygget" där 3:dje års eleverna jobbade och 2:eleverna.. Då sa gubben
- Vi brukar ha väldigt snygga grabbar som jobbar här men iår har vi tyvärr inte lyckats hitta några snygga och kollar på sina elever. "På skämt asså"
 
och då kommer Fredde där och lägger upp denna kommentaren
-Det är ju inget fel på dessa grabbar.

Alla vi andra bara kollar på Fredde och börjar skratta haha. Sen gjorde han bort sig igen när vi sa att vi skulle kolla i killarnas omklädningsrum. Sheaat asså. Han är go den grabben. Måste bara informera alla som inte känner denna Frede, Han är inte homosexuell, han har flickvän! Vi vet bara inte vad han fick den kommentaren ifår. Ibland undrar jag.....

Efter några timmar så åkte jag hem till skolan och gick på sista lektionen sen till funkabo och hälsade på härliga friends. Sen hem till stan. Hemma så gjorde jag iordning mig efter att mamma kommit och lämnat tvätt. Sen drog jag till stan och där träffar man ju alltid folk. Orkar inte räkna upp alla. Men sen drog vi iallafall ner till Kris eftersom polare hade varit där och gått på bio.. Sen stack jag hem och sov. :) hände självklart mycket mer, men lite hemligheter ska man väl få ha ;).


   


^^ Har också varit och hälsat på KG på sjukhuset, har ju hänt honom en liten olycka men allt är bra nu han har kommit ut <3 :)^^

CIAOOOO©

Stan med mamma :)

Idag var jag på stan med mamma, hade skit trevligt. Efter första dagen i skolan så stack jag hem till stan, mamma kom efter två timmar, jag sten däckade i farmors soffa hehe. Känner mig lite små sjuk faktiskt, men det är bättre med mig nu. Köpte iallafall två par skor och mamma köpte också ett par. Jag fick dessa skorna.



Lacoste- 699:-
Freed perry- 799:-

Jag hittade skorna på Stadium, jätte glad tack mamma <3.
Fast idag den 22/4-09 så hade jag fett ont i ena foten, eftersom jag får alltid skoskav av skorna första gången. Så idag kunde jag inte ha på mig dom, fick skoskaven igår. Usch va tråkigt, jag vill ju ha på mig dom. Mamma köpte också ett par skit snygga skor, fast de var puma typ en sommarsko (Y) bra val morsan hihi^^

Sen hittade jag även detta linnet från Freed perry och kofta från Adidas, Fast jag köpte bara linnet och tröjan har jag lagt undan, vad tycker ni? ; )




STOCKHOLM


Hellojsan! I torsdags natt kom jag hem från palace både trött och hungrig, när jag kom hem käkade jag och sen gick och lade mig. Klockan 1 sov jag, och klockan 6 skulle vi gå upp. haha surt. Tiden i bilen gick fort, jag hade skit kul med Maja där bak, Haha. Alla dessa videofilmer vi spelade in hehe. Sjukt kul. Efter några timmar i bilen kom vi fram till cosmonova, där skulle vi kolla på en film, som var i 3D skit kul, " fast jag somnade" hahaa. Efter det gick vi på museet. Hade jätte roligt, plus att jag gick runt med maja på ryggen i typ 30 minuter och sen efter besöket på museet började vi snacka om det där inne och då nämnde jag de att jag bört henne, OCH HON HADE GLÖMT BORT DE!? Så de där plågsamma 30 minuterna med henne på ryggen betydde ingenting?! :P Hahah, jag älskar den flickan. Efter det så stack vi till hotellet, gjorde iordning oss duschade och packade upp. Sen så stack vi in till stan och kollade lite, hittade faktiskt skit niciga kläder på topshop, min favoaffär.



Dålig bild kvalité kunde vatt bättre men orkar inte fixa nu. Byxorna kostar endast 99:- och tröjan kostar 379:- Och dom finns att köpa på TOPSHOP i stockholm. Köpte en BH med, men den har jag inte tagit kort på en :)


Efter att vi varit i stan ett tag så går jag till åhlenscity och möter upp... HUBBEE! Skit kul var det. Vi snackade om allt möjligt, kändes jätte skönt att få prata ut med en kille som förstår och som själv bott i kalmar, plus att det var skönt att vi ( han & jag ) pratade faktiskt inte om detta i kalmar, utan vi var i stockholm och gick runt och snackade. Sjukt skönt var det. Sen på kvällen stack jag med honom hem till högdalen och träffade på några av hans polare, trevligt folk där. Alla är sociala och hälsar, så är det inte i kalmar kan jag lova. Vid halv 11 tiden lr var klockan var stack jag hem med tunnelbanan till vårt hotell. Vi skulle ju äta på resturang, men när jag kom tillbaka låg alla halvdeckade i hotellet och orkade inte äta hahah, så jag fick äta lite av maten vi köpt tidigare. Sen somnar jag till en film som var i mitt och Majas rum. :) Min barnkärlek var med i filmen, Leonardo Dicaprio, haha (A).




På Lördag morgon så skulle vi gå på high school musical med Maja. Den var helt okej, men hon fick sitta i mitt knä under hela föreställningen, men det gick bra haha . (A) Efter föreställningen ville Maja självklart ha deras aoutografer så det blev lite plåtning med skådespelarna också, hehe visst är maja söt?



TRYCK UPP OCH KOLLA :)

Efter det så chekade vi ut från hotellet, "och jag måste bara berätta att hotellfrukosten är det bästa med allt, underbar är den! :) Det var 4 gången vi bodde på det hotellet nu tror jag hehe. Skit nice." så åkte vi till stan igen, eller dom släppte av mig för att jag skulle möta upp Hubbe en stund innan vi åkte hem. Jag hjälpte honom att hitta ett par nya skor. Efter någon timma så kom mamma och dom och hämtade upp mig, sen for det hem.



Så fort vi kom hem gjorde jag iordning mig skit snabbt och tog cyklen till stan. Jag mötte upp Ronja för att snacka om my love. Vi åkte tillsammans till norrliden för att snacka med honom, självklart så löste allting sig igen, de gör det alltid. På kvällen skulle jag egentligen ta bussen hem vid 1 eller 2 men det blev att jag sov hos Simon istället. På morgonen nu så gjorde vi iordning oss lite små segt ocg stack till stan, för idag var det Simons tur att få hjälp med skoval så vi kollade runt lite. Sen blev det att vi hände lite i stan, vid halv 6 kom vi till KG som ligger på sjukhus pågrund av blödning i mjälten, stackan.. men allting verkade vara bra med honom. Sen tar jag cyklen hem till mig och pappa hämtar mig och kör hem mig till Smedby. När jag kom hem började jag känna mig lite små dålig, frös os.v. Men spolade upp ett varmt bad och pratade med Simon. Skulle egentligen hem tidigt idag för att plugga, men så blev det ju inte. Och nu är jag uppe sist igen, lamporna är tända mobilen säger att nya sms kommer och tv är på "madagaskar 2" och här skriver jag på datan, men inget plugg blir av.  Men nu ska jag bege mig till sängen och stänga av allt.
Ha det bäst Ciaaooo. K&R



"Simons hand ser helt sjuuuk ut på den bilden, igår fick jag hans tumme till att bli en hund ?!, jag fattar int hur. hehe. Plus att jag börjar undra om han bara har tre fingrar för vart tog dom andra vägen :O"

JAG ÄLSKAR DIG SIMON<3



godmorgon

Godmorgon, ikväll vare liv ska ja säga dig. Ikväll ska jag till Palace "lollipop" och dansa hjärnet ikväll igen. men först ska jag hem till min Kusin Mario, med Sanna. Vi ska ha spel kväll & tacos kväll så de kommer bli fett nice asså :D Sen blir det att dra hem till mig och jag har lovat Maja att hjälpa att fixa mig. Hon är världens sötaste unge. Älskar henne, så hon ska fixa mitt hår och sminka mig och allt sånt. Kommer bli fett kul. Jag hoppas på att jag kommer få träffa min lilla älskling där, inte träffat honom sen i måndags. Skit länge sen nu. Ja lägger ut bilderna imorgon, för ja tror inte att ja kommer hinna göra det ikväll. Palace slutar vid 12 inatt så om någon vill hjälpa till med sjuts hem adda mig på msn,

[email protected]
     

CIAAAO



KOM DIIIIT DÅÅÅE :D

Twentynine ikväll!

15/4-09

Igår kväll åkte jag och Sanna till nybro. Klockan 20.10 kom vi på att vi skulle dit så, fort in i dushen och packa väskan. Sen klockan 20.44 tog vi bussen påväg till nybro. Vi kom fram vid 21.15 då gick vi hem till min moster Liza som bor vid mejeriet "nybros fritidsgård" och gjorde iordning oss. Hon har en jätte fin lägenhet tycker jag. vid 22.10 gick vi till twentynine. Det var helt okej, fast dj:en sög lite mycket som förra gången. Han kallar sig själv Dj Frazze men bara ahh tjena haru en hamburgare att bjuda på lr? Haha ;) Men en plus i kanten var att ja fick träffa Jäger, en kille jag träffade på böda, jätte trevlig! Vid klockan 2 så kom min kära kusin Mario och hämtade oss i nybro. Skit snällt av honom! <3 Så vi kom hem trygga utan skador eller annat sved. När jag kom hem, snacka om att ja käka, jag var skit hungrig sen gick jag upp till datan och kollade läget sen somnade jag.


Hellu allesammans,

Igår var jag med Folket, jag åkte först hem till Linus, sen gick vi och fixade grill saker sen mötte vi Amanda, jätte trevligt ;) Sen stack vi hem till Linus igen och väntade tills vi skulle möta alla ute och börja grilla. Sen vid ca 7 tiden så gick vi ut och satte oss vid slottet och började grilla. hahah Alla fiskmåsar kom och typ attakerade oss. (A) Jag blev skit rädd, "när jag var liten då var det en fiskmås som snodde min mössa och flög iväg och släppte den på bryggan skit nära på att åka enr i vattnet,2 så jag har ingen god tanke om dessa deggdjur -_- .. Men nu är det iallafall Onsdag och jag tror att jag snart ska åka till Simon och ha lite roligt, funderar på att träffa Pajkin, mycket fin flicka de. :) Sen ikväll vet jag inte vad som händer :D<3

Förrästen, Bannez och Amanda sover skiit sött tsm :P

CIAAAOO©



Linus som avgudar sina bilar. Hittade denna bilden på hans data haha.

*Förrästen, min lilla älsklings mobil är försvunnen så jag kan inte få tag på honom, det är skit jobbigt. Igår hade han velat träffa mig, han hade kommit till parken men min telefon var trög, eller jag, så ja tänkte inte på att jag fått ett mess.*

Godmorgon allesammans



JAG HAR DAMP, imorse vaknade jag pigg och glad, så kommer Maja in och tar foton på mig. Sen började det bli kul och då tog vi massa flum bilder, men ja ville inte visa mitt ansikte så jag satte på mig en tubkiol från gina över ansiktet haha (A)   Idag blire en bra dag! Jag har planerat att åka och grilla med mina kära vänner, hoppas bara det blir fint väder ikväll.

Ohh, låg i solen och stekte i 10 minuter

                    MJAOOOO

påskmiddag idag igen :)

Nu har vi vaknat och gjort iordning oss, Vi har precis ätit påskmiddag med Simons familj. När vi hade gjort iordning oss så tog vi lite bilder, jag, Simon och hans kusin :D..    Nu ska vi snart ut tror jag. Ikväll ska det bli kul, och imorgon planerar vi att sticka till Kalmar FF när dom spelar, MÖKKE NAJS. Förrästen har Simons lilla erkorre försvunnit, eller de är en hamster säger dom men för mig är det en ekore, plus att jag har döpt om den till Yngve fast den heter Adolf :D




JAG ÄLSKAR DIG SIMON <3

en fin bild

En kompis som kallas Hubbe flyttade till Stockholm, så vi tog en sista grupp bild på oss allesammans, Inte för att jag kände honom sp väl, men det är tråkigt att man inte får träffa honom något mer. Hoppas du har det bra Hubbe <3


( Jag sitter i mitten tillsammans med min syssling Anna, Under han med grå jacka överst. )

Oh nu niiiii

Nu är jag hos Simon, och vi ska lägga oss och kolla på film nu. Sen ska vi sovaa :D:D <3 CIAAOO

varit i stan

Nu har jag varit i stan och det blev Escada ( ocean loung )  köpt 30 cl:arn eftersom jag tar slut på dom så fort och annars skulle det bli skit dyrt om jag skulle få betala massa extra pengar för typ 20 cl. extra. Näe, dum i huvudet  är jag inte (Y) plus att ja sparade några hundralappar på mitt presentkort! Toppen.  Parfymen kostar bara 379, lukatar somrigt och härligt, lukta!!


CLUB NORDIC

KOMMER BLIR ETT FETT GRYMT STÄLLE, CHEKKA IN PÅ HEMSIDAN!!

olavbm3.jpg image by seandonson

http://www.clubnordic.se/

Nu har jag varit väldigt duktig

Arbulena åka hem idag ju.. Hennes buss gick 08.38 och dum som jag är hade jag ställt klockan på den tiden bussen gick inte vilken tid vi skulle vakna. men tur som jag alltid har så vaknade vi 8 minuter över 8 så hon hade en halvtimma på sig, och de hann vi självklart =) Efter att hon hade åkt, satte jag mig vid datan lite. Sen fick jag för mig att jag skulle gå ut och hjälpa mamma och moster Liza att måla, så vi har varit igång hela morgonen tills nu, för det första skulle jag ta bort en julgransbelysning som har suttit i vårt träd i typ 6 år eller något, hehe och trädet är ju inte lite högt. Jag var skit rädd för att ramla från stegen som jag stog på. Efter det så började jag räfsa hela gården typ, sen började jag putsa staketet och sen målade jag den vit (Y), efter det så började jag måla på vår terass, Skit bra :D Efter det gick vi in och åt lite, sen så gjorde jag iordning moped, och putsade den och tvättade av den. Eftersom att pappa har en bilfirma så var det perfekt, innan han kom hem till maten så ringde jag honom och ta med sig medel och svampar och sånt. Så Jag är riktigt nöjd med min dag hittils iallafall. Har pratat lite med min älskling så ska till honom senare, Pappa kanske kan köra mig, ska få med mig honom till stan så jag kan få ett par nya jeans jag velat ha. Sen att han kör mig till honom. 


      INNAN                                                           NU!! :D


Försenad present (Y)

Den kom i det rätta tillfället! Min Farbror och ingifta faster kom på besök igår på påskdagen, vi åt middag hela min stora familj. Av min Farbror & hans fru hade jag inte fått någon födelsedagspresent, och det var jätte bra och snällt av dom att jag fick en nu, fick ett present kort på kicks, så idag lite senare blir det att åka in och köpa en ny parfym eftersom mina håller på att ta slut nu. Jag drogar parfymer. Hehe, perfekt...  TACK förresten


WOHOO, grillning i parken.


 
Ja ni, igår kväll så grillade vi i parken i kalmar. Det var ganska trevligt, fast det hade inte varit värt att åka in om man inte bodde i stan. För så kul var det inte. Jag och Arbulena tog en ganska tidig buss hem till smedby eftersom hon hade alla sina saker där hemma så vi var tvugna att sova där. Jag har än så länge haft ett helt okej lov (Y)

SPORT LOOOV!!



Åhh, va skönt, efter skolan åkte jag och Arbulena hem till mig och sov i några timmar. Sen gjorde vi iordning oss och drog till stan. När vi kom in drog vi hem till Linus på fest och hade jätte trevligt, träffade sysslingen och massa annat trevligt folk. Efter någon timma gick vi till Centralen för att träffa min älskling och annat härligt folk. Sen tog vi bussen till skälby för det var fest för alla kåren elever typ, egentligen får ju inte vi gå in men de gjorde vi iallafall :).  Hade mycket trevligt, jag hade skiiiit kul!! Vid klockan halv 3 blev vi hämtade av Sannas mamma, så vi fick sjuts hem va snällt av dem. Egentligen var det ju inte meningen att vi skulle gå in så vi hade intepå oss världens finaste kldäer, men vilken tyr jag hade som hade på mig klackarskor och ett långt tublinne under min tröja! (Y) Taha..


SHOPPADE MED ARBULENA IDAG!






Helluu allihopa, idag den 8/4-09 Så shoppade jag med Arbulena inne i stan, eller jag kollade mest på saker. Jag har kollat upp allting med min mobil som jag vill ha... Jag ska få mamma till att köpa den. Jag måste verkligen ha en ny telefon :S . Plus att jag vill ha nya jeans och jacka och lite sånt. Så ska se om jag kan ta en shopping runde med mamma imorgon 11/4-09 och visa allt jag hittat och lagt undan :).







Idag var själva finalen av kock duellen i skolan. Så tidigt på morgonen efter någon timma si skolan så fick vi gå upp till hkk salarna och laga vår mat. Personalen i matsalen och folket från elevrådet fick rösta, och tyvärr så kom vi endast 2. Men vi är galda ändå.




LAZERGAME MED KRIS





Idag var arbulena med mig i skolan. Då fick vi reda på att dom som är medlemar i "KRIS" skulle spela lazergame, och vi hade ju inget annat för oss så vi drog dit och fick va med. Skit kul var det, killarna vågade inte erkänna att dom hade skjutit mig mer gånger än jag hade skjutit dom , alltså dom på mitt lag. Haha Det var skit kul. Efter det drog vi till Netto som ligger typ 150m ifrån och köpte godis och sånt shit. Sen drog vi till stan och chillade. 

TACK FÖR TREVLIG DAG ALLESAMMANS!! 

trygghetsankert.

Nu i skolan har vi tagit ett foto, undra hur det blir? Jag kommer lägga ut en bild på hur vi blev sen. Jag är mycket nöjd med bilden faktiskt, jag är glad över min klass också. Har messat lite med min älskling också, vi har snackat och kommit underfund med att jag kommer till norrliden idag istället. Så efter skolan åker jag dig, kommer ängna min tid där, så om ni vill något messa lr ring (mp).

Efter fotot så planerade vi vår klassresa, vi har snackat om att åka till Tivoli i Danmark. Hoppas bara vi blir klara med planeringen så fort som möjligt. Nu har vi precis gjort en trygghetsankert. Den handlade om hur vi tyckte skolan var, om man blev mobbad, visste om någon blev mobbad o.s.v Detta är väldigt viktigt för oss att göra tycker jag. Nu ska vi gå till gympasalen och göra en hinderbana. Min kompis Hanna ska leda mig. Kommer bli kul. Hörs sen CIAAOOO (L)

Godmorgon =)

NU har jag gjort mig redo för skolan, Jag har hört ryktet om att vi inte ska ha några lektioner idag. Vi har nämligen trygghetsdagen. mycket nice blir det. Efter skolan ska jag åka in till stan och träffa Simon & fler kompisar. Jag ska kolla på en ny mobil också, har funderingar på den nya walkmanen. (kolla bilden). Vad tycker ni? Kolla bilden.

CIAAAOO©



DAGENS OUTFIT
Nya chinos från bikbok 199:-
Top från ginatricot 129:-
Halsband h&m ca 59:-

Utomhus så kommer jag ha på mig..
* Skor från scorett, dagens hetaste skor och mest sommarliknande. 350:-  Lägger in bild sen.
*Jacka från Wesc runt 800-900:- "minns inte" Finns att köpa i stkhl.




TUMMEN UPP / TUMMEN NER ?



Mycket fin är den, ska se vad plåndboken har att ta fram. Färgen är svart och rosa. Båda mina favorit färger det kan ju inte bli mer än perfekt!! Lägg gärna dit en komentar och säg hur ni tycker att ja ska ta den, Hiss eller diss?

RSS 2.0