Saker man bara MÅSTE ha!

Hittade skit snygga saker härrom dagen. Klart något som jag önskar mig i Julklapp. Mumms, bara 24 dagar kvar till julafton. Kan det bli mer roligare, nej säger jag då! Jag bara älskar julafton, alla tända ljus, julskinkan, julgranen, allt i princip! :)  Har gjort lite roliga musik listor. Ni ska själva få väja vad vilken låt ni tycker om mest i jul-sammanhang. Kul va? :D





Och mycker mycket mer som jag inte orkade/ och glömde ta kort på ;)





.

Hejsan hejsan säger jag dåååå ja. Nu har jag kommit hem från stan. En riktigt rolig runda blev det. Vi gick runt hela staden och kollade (Y) Skulle köpa julklappar men hittade ingen jag sökte, / erhm jag letade inte heller. Men iallafall hehe, jag köpte två halvband till mig själv, och det gillas! Vi stack in till bikbok och där var det stora ställ med smycken för 49:- Jag ville ha fler saker men ja kände de, näe! Jag har så mycket smycken som jag aldrig anväder. Men jag hoppas att jag kommer använda dom här nu. :)



Första lektionen

Åh jag älskar första lektionen på måndagar då vi alltid fotograferar. Idag fotograferade jag med Agnes, Patricia är tyvärr sjuk. Här kommer lite bilder från dagens lektion :) Skit kul var det, men kallt...









Godmorgon alla morgonpigga människor!

Här är jag väldigt nyvaken om man säger så.. Snart blir det att gå till skolan, O.R.K.A säger jag bara :) Idag är jag verkligen trött, och direkt efter skolan så kommer Amanda till mig så ska vi dra till stan, sen tar jag bussen till smedby (Jag ska hjälpa mamma tvätta och damsuga golvet) sen ska vi plugga ? Kommer jag palla det? Ingen aning faktiskt, just nu vill jag iallafall bara hoppa tillbaka till min sjukt mjuka och varma säng.

Dagens outfit kommer i skolan!

Hejsan alla goa & glada

Gissa vad jag är? Joooo super glad, tack vare http://franberg.blogg.se så har jag äntligen fått en ny design. Visst är det fin! Du kan även hitta en länk till henne under mina länkar på kategori fältet. Kanon ju, eller hur :)  Jag är verkligen ledsen att jag hade ett litet breake från bloggandet men jag tappade verkligen sugen och orket till att göra det. Det har varit mycket denna veckan med både rygby förberedan, jobbat, fest, myskväll hemma, och massa annat shit! Men jag lovar att jag ska förbättra mig ;)






WIHUUUUUUU RUGBY DAGS!

LASSE LASSE LASSE KAGG KAGG KAGG, LASSE KAGG LASSE KAGG, LASSE LASSE LASSE KAGG KAGG KAGG!!

OHhhhhhh vilka kommer vinna Rygbyn 2009 joooo LASSE KAGG :D

Vi är riktigt PEPP! :D


HÖRS NÄR RUGBYN ÄR SLUT, KOMMER MYCKET UPPDATERINGAR EFTER DET, JAG LOVAR ER <3 :D


Äntligen hemma.

Fy vad skönt, äntligen är man hemma. Ledsen att jag aldrig skrev igår efter skolan. Jag stack nämligen hem på direkten vilade i 10 minuter sen stack vi in till stan ( eller först fick vi ju cykla tillbaka till skolan & hämta plåndboken jag glömde där ) sen till stan! Efter en kort runda cyklade jag hem och sov. Och då var klockan halv sju, och jag sov och sov och sov tills klockan blev 12, då vaknade jag och var uppe till klockan 1 sen somnade jag om och sov tills klockan var 9 på morgonen. Så 12,5 timma sov jag igår och det var nog det skönaste jag kunde göra. Så imorse hann jag inte heller skriva något inlägg för jag började vid klockan 10 och skulle ta svin"sprutan" på en gång. Det gjorde inte ont ett dugg, fast det skiftade ju från person till person men ja kände inte ens när hon satte i den eller något! Hihi, (A).   Skolan har varit jätte chill idag, har bara haft 2 lektioner, sådant gillar vi eller hur haha.   Nu efter skolan så sitter jag hemma och vöntar på maten, den är precis klar. Sen ska jag göra iordning mig lite och dra in till stan och kolla på en rosa mjukisdress som jag har hittat. Nice nice. Så vi hörs senare

CIAOOO ALLA NELLAA LOVERS <3


Sista lektionen

Åhh, fy var gutt med sista lektionen nu. Sitter och letar musik på datan. Kollar på shakira med did it again. SKIT bra! Här har nu ett live uppträde hos the x factor 2009.



Har bestämt mig att jag och Patricia ska till stan sen och kolla lite juklappar SEN åker jag aknske till smedby ikväll, det låter som en bra ide eller hur :). By the way, alla som blir medlem på www.videfy.me kan tävla om Madonnas alla album genom att lägga upp en video på sig själv när man sjunger till någon utav hennes låtar och gör ett uppträdande till kanske?  Visst låter det intressant :P lätt att jag ska göra en, snacka om att ni kommer skratta åt den videon då ;) men vad säger ni, det är väl bara bra att våga bjuda på sig själv. Tycker iallafall jag hihi.


I skolan nu

Just nu sitter jag i skolan. Vi har som sagt precis haft fotolektion. Vi fick gå ut och ta massa bilder. SKIT kul, hihi. Sån tur hade vi att kevin och Emil kom, så dom fick vara våra modeller i rätt många fotografier men dom har jag inte lagt upp. =) Allt är bara bra med mig, som ni förstod är jag i skolan idag och det känns faktiskt jätte bra. idag ska jag antingen hem till Smedby och fixa lite läxor, eller så ska jag köpa massa julklappar. Det spelar ingen roll vilken dag jag gör det så antingen eller.  Vad tycker ni, plugg eller köpa julklappar idag?    <3 hörs sen alla sötnosar

BILDER FRÅN FOTOLEKTIONEN IDAG!









TIPS från nellaaaaaL

Sitter och kollar på ghost wispers just nu. Blev så fruktansvärt sugen på cips&dipp men hade ingen hemma. Pratade med mamma och vi bestämmde oss för att göra hemmagjort eller vad man ska kalla det. Klart man har tänkt att man kan göra det men man har aldrig haft tanken på att göra det. Så vi gjorde iallafall dipp och det blev riktigt gott!


1. Ta fram dill & gräslök, och självklart cream fresch       
2. Fin hacka gärslöken & dillen


3. Häll i allt i en skål och blanda glöm inte salt & socker           
4. BLANDA BLANDA BLANDA !

                                                                           WOLA^^


DAGENS FRÅGA!






Vad ska ni köpa i julklapp till de nära och Kära ?



Som jag berättade är det ju inte spikmattan som är årets julklapp utan dvd-filmer. Det kan jag faktiskt inte förstå för det är ju så gammalt nu, jag menar dvd filmer har funnits de närmaste 5 åren minst! Vi syskon, kusin och vissa andra släktingar har bestämt att inte köpa julklappar till varann annars skulle det bli så mycket. Men för mig blir det iallafall att köpa det här till vissa...


MEN HERRE GUD, ÄR INTE DETTA LÖJLIGT?

Har jag fel om jag tycker att det är löjligt att varje kandidat har en egen woodo docka som dom " är "? Jag tycker att det var jätte töntigt, speciellt att han Jonny skulle sticka en nål i woodo dockan också. Men what ever. Vad tyckte ni för övrigt om programmet? Jo själv tyckte jag faktiskt att det var väldigt bra, förrutom att jag bara kollade på ungefär hälften. Men tanke på att jag och mammii satt med engelskan. Inte ens hon kunde och hon är verkligen bäst på engelska, inte undran på att jag och Patricia hade problem med det. ´Men tillslut fick vi till det och det kändes skönt kan jag lova. Har skickat uppgiften till Maria ( min engelska lärare ) vis sposten nu. Har bara 2 saker denna veckan så det känns skönt, för det första är det dagstidningenshistoria men det tar jag väl imorgon, och så har vi tills på onsdag ( att kunna den historiska tidslinjen över fotografin ) väldigt onödigt att kunna tycker jag personligen, men kan faktiskt vara kul att veta.




FEST LÅTAR TILL IKVÄLL

ÄVEN OM JAG SKA HÅLLA MIN INNE HAR JAG KNAPPAT ÅT MIG LITE HÄRLIGA PARTY SÅNGER TILLS IKVÄLL FÖR ER ALLA PARTYPRISSAR.

David Duetta feat. Kid Cudi - Memories


Akon - Right now


Shakira feat. Kid Cudi - Did it again remix!


Black House Summer Remix 2009


DAGENS EFTERRÄTT

Ingredienser
200 200 g tinade blåbär
2 2 tsk florsocker
4 4 st skalade clementiner

Zabaglionesås
4 4 st äggulor
5 5 msk florsocker
4 4 msk vittvin
1 1 st lime, rivet skal
2 2 st lime, saft


Nellaaa berättar


Ja tro det eller ej men jag Patricia & maybe hennes storasyster Pernilla ska åka utomlands. Men vart? Det är frågan, vi har inte bestämt vart än. Det bästa är att jag och hela stora familjen ska åka utomland i höst med och då menar jag helafamiljen fy vad roligt det kommer bli! Och sista året eller efter gymnasiet ska jag Agnes & Patricia åka utomland. Fårse om det blit någon mer resa. Igår kväll räknade jag ut hur mycket pengar jag har innan jul och det var en hel del. Men har ändån bestämt mig att köpa billiga julklappar. Jag ska försöka spara resten av pengarna. Men det får vi ju se om jag klarar av. Kollade lite om jag hittade något på internet igår som jag önskar mig i julklapp. Men det finns inget, jag önskar mig ingenting! Det är helt sjukt, inte alls likt mig. Ibland förvånar jag mig själv faktiskt.. Bara för att jag ska åka utomland så har jag kollat upp lite priser och länder. Kolla!


Puerto Rico, Gran Canaria



Koh Samet, Centrala Thailand


Manchester, Storbritannien


Miami Beach, Florida




Towa, världens sötaste hund!




Radio studio & intervju "microfon"




SPECIALARE

Behöver jag beskriva vad det är? Nej jag tror ni ser det själva. prova det är jätte gott (Y)



NellaaaL samarbetar med Cocoo i Stockholm


Har lagt ut en banner på högersidan av bloggen bland kategorier, om ni någon gång skulle glömma bort vad hemsidan adress heter. Dom har super fina smycken där och jag ska faktiskt beställa lite ikväll tror jag. Jag har fastnat för ett super snygg armband som jag bara måste ha. Här kanske man även kan hitta något som man kan ge bort i julklapp. Så det kommer jag leta efter sen. Jag är glad över attg jag samarbetar med en sådan mysig och bra affär, och så hoppas man självklart att hon är lika glad över att samarbeta med mig :)




Dom var först i kön!

Haha Patricia och resten av tjejerna var först i kön och dom kom med i tidningen också. Pratade med Patricia på natten sen och då berättade hon att staggarna hade gått "hem" igen men sen efter tio minuter stod dom uppe på taget och sulade ägg på dom, och Agnes hade tydligen fått ett på sig. HAHAHAHA shit vad jag skrattade när hon berättade det, stackare. Men varför jag började skratta var vilken tur att jag inte var där för om jag hade varit de skulle det säkert ha varit jag som fick ägget på mig ( har ju alltid den oturen ) :P Dom hade även fått beställa hamburgare från mc om dom ville ha det. Ett "ordspråk" jag kom på för någon vecka sedan: Kagg- Big Tasty & Stagg: ingen big deal ;)  Bara de som jag berättat för förstår annars blir jag förvånad.



Ahh som ni förstår är jag fortfarande sjuk fast inte alls så farligt, bara huvudvärk och spyfärdig men det hoppas jag kommer gå över frammåt eftermiddag. Ska hoppa i ett varmt skönt bad sen. Jag har inte badat på år och dagar. ( Känns det som ) Jag menar nu när jag också missade simhallen i onsdags..


Vågar men beställa?

Åhh var inne på Fokis.se och fick se vart hon hade köpt sina urgulliga rosettklemmor. Blev helt kär i dom, men vet inte om jag vågar beställa kan man lita på dom? Jag tycker inte om att man ska förbetala, man vet ju inte vilka försäljarna är? Hoppas man kan lita på dom bara annars hade jag iallafall tänk beställa dessa två söta rosetter, en i rosa för hur snyggt är inte det med kolsvart hår och sedan en svart för den är diskret men finns ändå där.
 Vad säger ni Söta eller hur? :)


Nu ska jag Nanna,  ska bara ringa Patricia en signal och se hur det går för dom. Godnatt mina sötnosar ♥




Sitter framför tv:n

Nu har jag precis kollat på Mammas pojkar, ohh fy va bra de är!! Jag änskar jag vore där Tim är så himlans snygg ingen som håller med? Efter det ( nu ) så kollar jag på Glee. Faktiskt första gången och det är ju faktiskt riktigt bra, det är kul att det finns så mycket roliga program nu på tv. Det var ju det jag saknade. Förrästen är det någon rolig ikväll? Jag är lite trött på att se walt disney filmer nu och vill se någon serriös och spännande.  Pratade nyss med Patricia, hon & Agnes är ju på köningen. Åh vad det gör mig sårad att jag inte kan vara med. Jag har verkligen längtat till denna dagen så blir man sjuk, Näe fy varför ska alltid jag ha den oturen, P.A.L.L.A!! Stagg skulle precis komma, men Patricia ringde direkt efter och berättade att dom sög. Så det kändes skönt. Tummen upp för det! Ska se om jag kan fixa en biljett även om jag inte köar, men hallå? Man kan ju inte köa om man är sjuk, isåfall är dom ju dumma om dom tror det :P Men Mamma & jag har snackat och vi ska fixa det här sa vi. För övrigt känner jag mig lite bättre, har inte lika hög feber nu, men nu har jag ju ändå tryckt i mig tablettet. Undra hur jag känner mig imorgon, jag vet iallafall att jag ska skriva en uppsats om dagstidningens historia imorgon. Önska mig lycka till, för jag HATAR att plugga =)


Kolla vad trött jag ser ut! Kommentera vad ni tycker om min nya mössa, visst är den myspys?


KISSIE I WIPEOUT

Bara så ni vet, denna bilden är på Kissie i sin rosa mjukis dress som blivit BRUN! Stackare ;)
Skämt och sido! Lycka till får man väl säga :)


åh, damn. Hur kommer detta gå? Kissie i Wipeout kommer bli jätte kul självklart kommer jag kolla på programet. Kommer hon stå ut med att bli nerputtasd i lera och få boxningshandskar rakt i ansiktet, är hon tillräckligt snabb för att över huvud taget komma till final? Visst ska det bli spännande att se. Hihi, missa inte detta den 24 januari i kanal 5.


Missar Köningen

Åhh, skit också, självklart missar jag köningen för rygbyn... Jag måste gå! Hur gör jag vad kan man säga till dom som har hand om biljetterna? Ska se om Patricia kan hjälpa mig och snacka vett i personerna. Btw, nu har jag 38,7*c i temperatur. Bild från förra året.


Snygga skor från Bianco

Man ser reklamen för bianco helatiden rea blablabla... Och varje gång blir jag bara mer och mer beroende av dessa skorna, visst är dom läckra? 550:-   GE MIG NU ;)


VISSTE NI ATT?

Visste ni att årets-julklapp inte är spikmattan längre, nej utan det är dvd-filmer som är det! Så nu vet man vad man ska köpa i julklapp till föräldrarna. eller? Har inte riktigt bestämt mig, men jag tror faktiskt att jag har hittat en perfekt sak till mamma, så till pappa hade det blir en riktigt bra film, får se som sagt.. Undra vad jag kommer få i julklapp. Jag vet faktiskt ingenting som jag önskar mig! Kanske ska kolla upp lite idag vad jag vill ha, för jag menar det börjar faktiskt närma sig juletid och julklapparna vill jag inte missa. Jag brukar alltid längte till jul något enormt mycket några veckorna innan julafton. Det är nog bara för att i min familj har vi det så sjukt mysigt på julafton, jag älskar stämningen och kommer sakna den oerhört mycket när jag blir äldre och inte firar julafton med min familj längre. Jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker på det. Mina kusiners barn och mina barn kommer ju förmodligen knappt umgås, det är så sorgligt med tanke på att alla i min familj umgås mycket och sen om bara några år när våra familjer splittrats kommer många av våra släktingar inte ens veta att vi är släkt. jaja, det är bara lustiga tankar som jag har. Men man blir lite ledsen när man tänker på det.












Jag är med i en tävling hos http://sallysex.blogg.se/ 
Jag har chansen att vinna ett presentkort på 500:- på Ginatricot.

~Jag vill vinna eftersom jag älsklar kläder, mode är något som jag skriver mycket om på min blogg. Plus att Ginatricot säljher väldigt snygga kläder! =) ♥


Godmorgon allesammans ♥

Usch, det var länge sen som jag var såhär sjuk. När jag ligger i sängen och har täcke på mig svettas jag ihjäl och sen när jag tar av mig täcket för att jag ska bli kall, ahh då fryser jag så att jag får gåshud! helt otrolig... Och vad ska man göra när man är sjuk, jag orkar inte kolla på mer filmer nu, direkt när jag vaknade så valde jag ut en film. Som jag berättat tidigare är jag ett walt disney fan så det fick bli herkules ;) Ass nice jue..


ICA-JERRY HAR BLIVIT KÄNDIS.


Mats Melin har blivit stor speciellt på facebook. Han har över 230 000 fan´s. Som jag läste på byfrida.blogg.se , skit bra att ica gjort såhär så att dom kan visa att människor med Down Syndrom inte är värdelösa. Som hon skriver:
Jag kommer ihåg att första gången jag såg på ICA's reklam blev jag förvirrad och tänkte: "Är inte det är att trycka ner folk med DS?"

-Jag håller med, det var också min första tanke och jag blev skit arg. Men nu har man som sagt ändrat åsikt. Bra Frida som tog upp det (Y)
 
                                                                                                                                



Socker söt tävling! ♥

Självklart är jag med och tävlar, hur sött halsband som helst ju! Måste bara ha ♥


TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett sockersött, handgjort cupcake-halsband!!
Tävlingen finner du på
http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas måndag den 30 november klockan 20:00!
Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL!



                                                                                                                                                                                                                                               


.


en sak ni inte visste om mig det är när jag är sjuk kan jag inte sova, jag känner
mig väldigt obekvam i sängen, så jag skruvar och vänder på mig för att ligga
skönt. Ni ser ju själva hur det kan se ut... Ajaj


  


SEEEGAR!

Det suger att vara sjuk! Hela dagen har jag legat i sängen och kollat på film/tv/ och knappat på datan,  varför du är ju sjuk?  ja precis jag säger samma sak till mig själv, men jag kan bara inte sova och vila, när jag en gång vaknat så kan jag inte somna om speciellt inte när jag redan en gång idag blivit väckt ifrån min skönhetssömn!?

Självklart vill ni veta vilka filmer jag har sett. Men det tror jag inte att ni vill när ni väl fått reda på det. Jag fick sådan fruktansvärd lust att se Babe så det har jag slösat min tid på.  Hur söta är inte dom filmerna egentligen. I TOTALY LOVE IT!



GAAAHHH FINNS DET EN 3:A , just kidding... ;)


Tävling av Foki =)

Jag är med i en tävling på www.fokis.se 
Hon driver en av sveriges mest älskade bloggar.

Man kan vinna en iphone med tillbehör, kanon ju! Det skulle vara oerhört roligt att vinna.
=)

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Hello-Kitty-Vit-Rosa-med-Hjartsmycken-Skal.html




Uscchhaaa =(

Jag känner mig inte alls bra.. Det blev inget simhallen för mig. Jag stack hem efter första lektionen. Jag orkade  bara inte mer! När jag kom ringde jag mamma direkt. Hon ville att jag skulle komma hem till smedby, så pappa väckte mig ur min sköna sömn och tog hem mig. Skriver sen (Y)

<3

MOT SKOLAN- TILL SIMHALLEN!

Wohoooo idag ska vi till simhallen, assss gutt jue :D vet inte om jag kommer ta med mig min mobil in dit, rädd att den ska bli fuktskadad, men ska se om Patricia gör det. Annars ska ni nog få smaka på lite roliga bilder :)

Ciaao, all Nellaa Lovers <3

hatar spindlar!



NU ÄR VI JÄTTE TRÖTTA, HAR PLUGGAT LITE GRANN, VI FASTNADE EFTERSOM ATT VI KAN INGEN ENGELSKA (a) SÅ VI ORKADE INTE FORTSÄTTA.  MED GODNATT ALLA NELLAAA LOVERS <3


Idag i skolan


MINNS NI?


MINNS NI HUR JAGS A ATT JAG SKULLE TRYCKA UPP SÅNNA DÄR SKIIIT SNYGGA KALSONGER? VAD SÄGER NI, TANKEN HAR INTE FÖRSVUNNIT ÄN KAN JAG SÄGA :P


Mjaooff

Fick tag på tjejen som ska hjälpa mig med bloggen och hon sa självklart! Så gutt och vilken go tjej som hjälper bloggare med sånt! Underbart ju =) http://franberg.blogg.se gå in på hennes och kolla.



Jag vet att det har blicit en stor förändring på mib blogg från att ha hela 7000 beskökare i veckan till att ha mindre än hundra per dag, helt sjukt men det är sånt man får leva med när man inte skrivit nå¨got på hela sommaren och lite in på skolan. men nu ska jag börja igen och jag hoppas jag får tillbaka alla mina underbara läsare, Love By nellaaa <3

Haha lång tråkig rast, så bubba och jag tar flumm-bilder♥


Har ni lagt märke till att under Lacoste skorna av tyg om man säger så har små skjortor som föreställer pilar på sulan, Fett collt men töntigt (A)

Men nu Alla sötnosar ska jag gå och lägga mig, har sovmorgon imorgon men jag känner att jag behöver sova!

Godnight all Nellaa Lovers <3


ÄR MAN BÄST ELLER ?

Jag köpte en jätte söt väska på Lindex härom dagen, men jag tyckte personligen att den såg väldigt tråkig ut, direkt slår det mig att jag ska göra om den och det har jag gjort nu, visst blev den läcker, det kommer bli en klart fest väska ( en väska jag kommer ha med mig till fester ) varför? 1. jo för den är snygg. 2. jag har gjort den själv. 3. det nya modet är nitar kedjor osv daah! ;) 4. plus att den är liten och behaglig att ha dinglande mot höften.


Den blev mycket bättre än vad det ser ut, Mjaaooooff I LOVE IT!


KÖPTE EN NY TRÖJA FRÅN GINA IDAG OCKSÅ, SKIT COOL! NU VET JAG VAD JAG SKA HA PÅ MIG IMORGON UTAN TVEKAN!!


BILDER FRÅN LÖRDAGS FESTEN






OCH MASSA FLER SOM JAG INTE ORKAR LADDA UPP :P

MOT CITY

Nu drar jag och Pattlisa mot staden, sen kommer jag göra många inlägg (A)

Bye bye all Nellaa Lovers <3 ;)

RIING DÅ!?

Min chef ringer alltid på måndag vid 3 men nu är klockan 17 över!!


Datakunskap nu och vi behövde inte göra något!

Åhh så skönt, vi slipper att göra något idag, så för mig blir det att sitta och kolla in andras bloggar och lite annat. As skönt ju, fick lite hjälp av tjejerna i klassen, så nu kanske jag kan få hjälp med att göra en snygg design till min blogg, kanon ju! (Y) Äntligen kanske jag kan få det gjort.

Titta på huset!

Nu ska vi gå till det nya huset och kolla, vi har ju inte köpt det än, men vi ska på visning och se om vi vill ha det. Ska bli jätte kul! Efter det så ska jag lägga in massa bilder från igår på festen, hörs sen

Love By Nellaa <3

ÄR OLA SVENSSON BÖG?





Jag kom på det igår när jag satt och kollade på körslaget, hans uppträde på sen ser väldigt feminimt ut, han berättar att han gråter för känsliga saker.. Det roligaste var ändå när han sa "Jag och min Mans Kör" ;) Hahah! Han har ju en kör med bara killar i, varför? Och titta bara på frisyren Fy Ola, vad håller du på med :O Jag börjar bli orolig

DECIBELL SKALA dB!



Man måste tänka på att avståndet mellan 2an och 10an inte bara är 8 utan mycket mer än så.dB-skalan räknar man på ett helt annat sätt än på andra skalor. Som ni märker är ljud vädligt farligt egentligen. Volymen på Rugbyn är extremt hör nästan som att starta ett flytplan det är ju helt sinnes! Så det är bra att dom delar ut hörselskydd åt oss som behöver, jag kommer absolut använda det! (Y)


Nu bär det av mot storslagen fest!

Idag fyller min kusin Rickard år så först och främst måste jag säga, GRATTIS ÄLSKLINGS KUSSEN RILLE <3  Hoppas di får en bra födelsedag Jag vet att han kommer få en bra födelsedag så onödigt att önska honom det ;)
Det roliga är nu att vi kommer att överraska honom. Men nu har jag väldigt brottom, så vi hörs därifrån sen :)<3

Ciaoo alla NellaaaLovers <3

Hejsan alla 10-sovare!

Godmorgon, Jag är helt slut, jag är ledsen över att jag aldrig skrev något inlägg igår som beskrev vad jag gjorde men precis när jag suttit och skrivit klar Ohh Yeaaah & Nooo Way så fick jag sms av Sanna att det skulle vara fest hos julia som det var tal om atat det inte skulle bli.Så snabbt på med kläderna och sminka till sig lite sen dra (Y) Så det blev väldigt stressigt där ifrån, jag hade på mig mitt nya linne med kedjor och sen ett tjockare kedjehalsband som jag fick i grundentenprisent. Till det hade jag på mig svarta lacktights och högklackade svarta och silvriga skor, skit snygg var jag (Y)(A) Den ända bilden jag har får igår kväll var denna, alla var helt tokiga och dansade på biljardbordet! haha fett sött jue... Och jag vill tacka Sanna för en jätte roligkväll, utan henne hade den SUGIT! :)


Ohh Teaaah & Nooo Way



- JA! Päls är verkligen inne i år, jag avgudar dom håriga varma mössorna som går ner över öronen. Dom är varma och sköna! Det kanske kallas fjortis mössa men What ever liksom, dom är underbara, prova en själv så kommer du snart lära dig att älska den också. Jag var faktiskt den första i kalmar som jag har sätt köpte en sådan. Har bara sett mig själv faktiskt ( i min ålder ) men det finns säkert många fler där ute. Kom ut med det och visa er :D Min är köpt på Ginatricot för 179:- billigt för en mössa faktiskt med tanke på att denna mössan är varm och snygg. Tänk på sveamössorna, jag har en grå men den är fjortisstämplad om något plus att den kostan 200 kr och är INTE varm ett dugg!

                                                               
-Något jag bara måste berätta är att det bästa med att komma hem till sitt hem på vintern är sin lilla söta hund, som kommer fram och visftar på svansen så fort den hör det plingar på dörren/dörren öppnas. Min hund är så varm och gullinuttig, hon ska alltid komma fram och vill kela ( nästan som en katt ) så när man kommit hem efter skolan eller något liknande och är helt slut och lägger sig i soffan, så kommer Towa direkt och ligger och myser med mig (A) Sötnosen..





-Utan tvekan dissar jag 3! Tre är uselt, dom hittar på och ljuger om saker, räkningarna blir svindyra dom säger "köp det här så får du rabatt på de o de, och massa annat " jag är trött på de, dom har lurat mig och mamma på flera tusentals kronor för att dom ljuger! Jag ska anmäla dom en vacker jag jag lovar. Vi får till och med betala för musiken jag lyssnar på från min mobil, ÄR INTE DET HELT SJUKT!?

                                                 
-Jag har fått reda på att det finns folk som välter ner/sparkar ner gravstenar! Hur kan man vara så respekt lös, en människa är precis lika mycket värd även om den är död. Eftersom att den döda har säkerligen familj som fortfarande sörjer os.v Tänk att komma till kyrkogården och se att en anhörigs gravsten ligger på marken och kanske gått i 2 delar, vet ni hur dyra gravstenar är!? Nu snackar vi om flera tusentals kronor. Jag skulle aldrig få för mig att göra något sådant. Själv skulle jag få skit dåligt samvete och tänka på vems gravsten det kunde ha varit


SKA DET HÄR BLI MITT NYA HEM?

Jaha nu har mamma och pappa funderingar på att flytta till ett hus i Smedby, vi bor redan i Smedby ( eller dom ). Jag som trodde att dom ville bo med mig inne i stan. Det possetiva är väl att jag får eget mitt inne i citybland alla affärer o så ;) men det negativa är att jag inte får bo hos mina föräldrar, jag tycker faktiskt att det är väldigt mysigt. Det roliga är att det huset som är tillsalu bor min kompis i så, nu fick man reda på att han ska flytta då ja. Men det gör ju inget om dom gör det, då får ju vi de :P och det gillar vi för det finns utepool, bubbelbad, bastu os.v jätte fint hus. mamma har lurat med mig på husvisning klockan ett på Söndag, kommer jag orka det är frågan, men det ska vi nog ordna.

bilder kommer imorgon, skrev ett inlägg men det försvann så orkade inte göra om allt nu i natt.

Nattiii sötnosar <3






Nu ska jag nanna i Smedby

Nu blir det till att nanna, är ganska trött, även om jag börjar kvart i 12 i morgon vill jag ändå upp en bra stund innan, har lite att re med. Har bara en lektion ( mediapruduktion ) skit kul, nu ska vi börja att spela in ljud jobba med radio os.v kommer bli jätte spännande. Vår klass som är uppdelad i två grupper har fått prova på varsin sak / ämne. Vi hade rörligbild att man gör filmer menas det, och den andra gruppen hade då ljud, men nu ska vi byta. Vet inte men dom i andra gruppen sa att ljud var skit kul men jag tror inte att det slår rörligbild ändå, för det är ju bara allt för kul när man får spela in filmer. Det är liksom inte bara att spela in en film, utan det handlar om att komma på en bra handling, man skrattar, man väljer karraktärer, man redigerar filmen med roliga ljud så det är inte att bara spela in en film, utan det ger så mycket annat med sig. Efter skolan så börjar jag att jobba klockan 3, kul faktiskt! jag ser fram emot det väldigt mycket än vad andra personer kanske hade gjort. Även om jag bara jobbat några gånger så älskar jag det, personlen eller nu även så kallad mina abretskollegor är underbara dom är hur snälla som helst, det gillar vi (Y)


TÄNK MIG SOM DEN NYA TITTI, JAG LOVAR RIX FM HADE FÅTT 1000 FLER LYSSNARE, THE PEOPLE LOVE ME ;) JAG SKULLE VARA ÖVERVÄNTILERAD FÖR ATT FOLK I HELA SVERIGE SKULLE FÅ HÖRA MIN UNDERBARA RÖST (a)


VISSTE NI ATT?..

Jane från Mammas pojkar kommer ifrån smedby där jag kommer ifrån, visst äre fränt. Jag förstår om hon är som hon är, för om man kommer ifrån smedby speciellt blackside är det svårt. Nu vet jag inte om hon kommer därifrån men det verkar så på hennes beténde . (N) för övrigt tycker jag absolut att jane & bobby ska bli ett par, dom är söta tillsammans och har kul verkar det som, eller hur? Någor jag stör mig enormt på är hans mamma som lägger sig i. varför? Det är hans liv hans framtid, inte hennes. Hon kan inte välja vem hon tycker att han ska fortsätta leva hela sitt liv med, och om hon gör det är hon verkligen ingen bra mamma. Jag tror att Jane är em väldigt snäll person, man kan nog ha väldigt roligt med henne, så snälla BOBBY lyssna på mina rop ta henneeeeee!



Tittar på tv och myser

Usch vad seg jag är efter en heldag i skolan! Jag kollar lite på tv och sitter uppdaterad på datan (A) jag kollar på Förkväll. Det är rätt bra faktiskt det är så blandade ämnen osv, den handlar om allting typ! fick ett jätte gulligt tips

Foto: Matilda Ekström/Titan/TV4
En blomma - Du är mitt allt.
Två blommor - Låt oss resa bort tillsammans.
Tre blommor - När får jag träffa dig igen?
Fyra blommor - Jag ser upp till dig och är dig tacksam.
Fem blommor - Jag gör vad som helst för dig.
Sex blommor - Jag tvivlar på ditt ord.
Sju blommor - Jag älskar dig.
Åtta blommor - Jag förblir dig trogen intill döden.
Nio blommor - Jag vill vara ensam med dig.
Tio blommor - Vill du gifta dig med mig?


 Har även kollar lite på internet om olika bloggar och så vidare hittade lite tipps från den stora bloggerskan KENZA. Hon har gett lite bloggartipps tänkte lägga ut dom :)

 


1. Uppdatera flitigt.

Om man tycker om en blogg går man in ganska ofta. Då vill man som läsare att det ska finnas något nytt varje gång.

2. Ha mycket bilder.
Det kan bli långtråkigt att bara läsa massa text.

3. Var snäll och ödmjuk.
Ingen vill i längden läsa en blogg som är elak.

4. Sprid din bloggadress.
Lägg ut den på Facebook. Kommentera andras bloggar, men kommentera bloggarens inlägg. Om jag har skrivit om att jag mår dåligt en dag och någon har skrivit en kommentar där det står "Läs min blogg", så framstår den personen som väldigt desperat.

 


SKOLA DAGS...

Jag är redan klar, tänka sig jag brukar ju nästan alltid vara prick i tid men för en gångs skull har jag tid över ;) Men är endå lite trött, låg nämligen uppe länge och tänkte på framtiden, ( flytten ) och allt. Har lite saker att lägga upp på bloggen när jag kommer hem, vi hörs sen.
CIAOOO all Nellaa Lovers <3


ÅRETS SKRÄCKFILM?


PARANORMAL ACTIVITY spelades in under en vecka i regissörens eget hem med handkamera med hjälp av några av hans vänner och med färska skådespelare i huvudrollerna.

Tävla om biobiljetter -->http://www.tv6.se/vinn-biobiljetter-till-paranormal-activity


KAGG BLEV ÄGDA!

USCH, DET VAR TILL OCH MED PINSAMT! VI GJORDE VERKLIGEN BORT OSS ;)
vänta bara tills vår köning säger jag bara.... 
Det var bara "förspelet" de där.. :D




RIKTIGT FIN ROSA NYÅRS KLÄNNING!

Inte för att jag tror att jag kommer ha på mig den för har pratat med tjejerna ( vi har planerat att fira nyår tillsammans ett stort tjejgäng ) och dom skulle tydligen ha på sig rosa klänningar och tänk om jag också skulle ha en skulle kännas lite väl konstigt eller hur haha ;) Den var tuffare när man hade nitskärp runt midjan.

Men SKIT FIN ÄR DEN!


KONTAKTA MIG PÅ 07633*****

Den nya bubbelmakaren, är bara att spola upp ett badkar eller vad du nu vill bada i och ringa mig så fixar jag bobblorna, utan problem (Y)




Ohh min Mamma 'är så söt!



Hon kom hem och hade köpt det här till och plus ett nitskärp, men det lämnade jag dock tillbaka idag, för jag hade redan ett likadant i brunt, och jag ville heldre ta pengarna och köpa ett bredare  nit/kedje skärp. Skit snyggt är det! Idag har det varit en allt för chill dag i skolan, Tyvärr har jag fått reda på att jag fick IG på senaste matteprovet, men det är sådant som händer, speciellt när man precis kommit tillbaka från lovet. Man glömmer allt!! iallafall jag och det är skit jobbigt, jag blanade ihop alla räknesätt och blablaa. Men det är lugnt man kan göra om det, så det känns skönt. På torsdag ska jag göra omprov på engelskan ( som ni märker går det inte bra för mig i dom ämnena ) det har det aldrig gjort sen jag började högstadiet, det var något som gjorde att jag fick svårt för att förstå saker och ting, men jag klarar mig ändå. Kan inte riktigt förstå det, jag har väl tur i oturen om man säger så. Det är mycket i skolan nu, men ska plugga sten hårt denna veckan/helgen (söndag) så jag får allting gjort nu snarast. Idag fick vi på bilden göra klart våran mapp som vi nu kommer ha i 3 år fram över. På den skulle man klistra på massa med saker som man ex, älskade och så skulle man beskriva sin framtid med dom. Och min blev väldigt lyckad, först och främstska jag flytta till Stockholm och där ska jag bli modell "igen" eller ta foton på modeller /vilket som. Efter några år ska jag flytta till USA gifta mig och skaffa familj. Min man ska själkvlart redan vara rik och vi köper en silvrig porsche för det har jag alltid velat ha. Sen så ska jag slå igenom i mitt yrke och massa regissörer ringer mig oavbrytet och vill att jag ska bli deras nya stjärna, vilket jag redan är, men genom filmbranchen. Om ni inte märkte eller ser vad det står har jag skrivit i filmrullen ( medverkande i filmen, Nellie Lundin ) asss tufft jue

( Blomman betyder, att jag bara kommer att växa mer och mer, och någon dag dö, men under den tiden jag bara är ett frö och kommer att gro så  är det min livs tid och den underbara tiden, jag är inte vilken blomma som helst, utan jag är den vackraste (L) )


SONY ERICSSON W959 ed hardy




Funderar lätt på att köpa en för att ha som extra mobil endast för att den e så himlans snygg!! Fick syn på den idag, sjukt läcker eller hur? det finns Några olika modeller, men dom jag hittat är dessa två, helt underbara (A)... Finns att köpa på THEPHONEHOUSE vad jag vet.  

<3 dognatt alla, ledsen för dålig uppdatering. Underbardag iallafall.

 


FILM GJORD PÅ FREDAGSLEKTIONEN

NÄR BROSCHOR SNACKAR SKIT!
HÖJ LJUDET


BÄSTA REKLAMFILMER ENLIGT NELLAAA.L ;)







Haha visst är dom roliga, den sista är gammal men lika go iallafall ( om man har bra humor som jag) Eller hur ;).

Just nu sitter jag och kollar på tv med mammi daddii & Patricia. Vi kollar på någon rolig film på 3:an. Ikväll har vi ätit jätte god mat och kollat på både dansbandskampen och körslagen, kanon kul ju! Imorgon är det fars dag. var tror ni jag har köpt. As bra presenter, tänk att man kan hitta sådant på en liten ica affär. Haha. Jajjemän.

godnatt allesammans <3


Hos Patricia även kallad Pattlisa

Vet att jag har varit hemma och sjuk idag, men kan inte bara vara hemma en hel dag utan att göra något så jag stack till Patricia, ska sova här, hon är liksa sjuk som jag. Hon hade också varit hemma från skolan haha, lite små kul :P Nu ska vi iallafall laga lite mat och kolla på Mammas pojkar. När jag kom in fick jag en chock! STÖKIGT vi städade ju i förrgår, tar inte ens en dag tills det blir stökigt ju hehe.  Men det blir nog lätt så när man bor ensam utan mammi & daddiii. Men om ni inte visste ska jag och Pattlisa flytta ihop om någon månad eftersom att hennes stora syster bor tillsammans med henne och hon tar studenten nu till våren och ska flytta till Göteborg med sin pojkvän. Myspys ju. Och då sa vi det att det är ju roligare om vi flyttar ihop stället för att hons ka behöva bo själv. GUTT säger jag bara.  Mitt inne i city också, bor redan i stan men nu istället för 5 minuter till stan till 1 sec. Det tackar man inte nej till. ;)

Det är värre än det ser ut, / har inte tagit kort på köket eller sovrummet än, DAMN säger jag bara!

 Innan vi kom hem till P. så stack vi till Gina och köpte den gosgosiga mössan som jag ville ha, hittade även en skit snygg Friis& Company väska, vitt favorit märke som ni alla vet. Funderar på att inverstera den nådon dag. Ska även till SkoDej och köpa dom svarta skona som jag laggt upp på bloggen och en jätte söt klänning på gina eftersom att min kusin fyller år nästa helg. Ohh vad livet e gutt. Man ska verkligen inte klaga.





Kollar lite på internet, se vad jag hittat :D



Naaw, så söta eller hur (A) Vill du köpa? Gå in på: http://www.lighterside.com/product/apparelaccessories/footwear/ladybug+fuzzy+slippers.do?WT.svl=68666#

Happy today

Glaaad, även om jag är sjuk. Men det är väl bara bra? Igår innan bion gick jag och Rasmus till Ginatricot var bara tvungen att kolla in, har inte varit där på skit länge. Hittade välrdens coolaste mössa. Glömde ta kort på den och letade på internet men hittade inte den på deras hemsida heller. Den ska jag iallafall åka in och köpa senare..





Hittade en tävling på 3  www.tre.se jag har redan en ny mobil och abonemang där ifrån, okej mobilen är sedan juni  i år. Men är fett sugen på den nya telefonen Sony Ericsson satio. Skit rolig tävling, har själv gett den ett försök http://www.tre.se/templates/FullSizePage.aspx?id=39297




Godmorgon

Hur sover jag egentligen, täcket ligger inte i stoppet längre, lakanet har åkt ut och kudde ligger på golvet :O Jisses, jag måste köpa en större säng. Idag stannade jag hemma, min röst låter fortfarande lika krasslig som tidigare. Men om jag stannar hemma heladagen så kanske jag blir bättre tills imorgon. Då ska jag iallafall gå till skolan. Det räcker att vara hemma idag, eftersom jag kommer stoppa i mig massa tabletter hela dagen. VILL BLI FRISK! Jag blir alltid förkyld nu för tiden, det suger :P men vad gör man. Så vad gör jag just nu när jag bara är hemma, jo jag ligger i min soffa och kollar på tv smallville och har min laptop brevid mig. och jag får ju inte glömma godisskålen som också är brevid mig, allt godis som blev kvar efter bion igår.

Jag fick nyss ett ryck. Som jag skrev kollade jag på Smallville och det var en tjej som var sjukt lik Mariette från Idol. Så jag går in på google och söker bilder på henne och klickar mig fram till hennes blogg. Och där får jag syn på en jämnförelse som hon har gjort, mycket lustigt haha. Hon tycker iallafall att Calle som också är med på Idol liknar Oliver från tv som har programmet ( den nakna kocken ). Hon har rätt men har inte jag cokså rätt, kolla ansiktsformen!





IDOL MARIETTE ÄR LESBISK.
Visste ni om att Mariette var lesbisk, när jag letade efter bilder på henne fick jag syn på många rybriker som löd att hon var lesbisk. Jag kopierade lite kul att läsa

Hur gay är du på en skala från 1-10?
- Wow, vad ska jag svara på det? Jag lever ju tillsammans med en tjej så det är väl tio då. Jag är helt öppen och du är faktiskt den första här som jag berättar det för. Det är ju också en av grejerna med att jag vågat söka hit, att man vågar stå upp för vem man är och att man nu har ett ansvar gentemot unga förvirrade, ja, så som man själv var när man var yngre.
Vad kul, för det finns så extremt få tjejer som gillar tjejer som syns utåt. Har du tänkt på hur det skulle vara att "komma ut" offentligt?
- Jag reflekterade såklart över att berätta, men jag känner att jag har ett ansvar. Varför ska jag inte berätta liksom? Det hade jag ju gjort om jag haft en pojkvän. Men samtidigt, jag vill inte att det ska bli någon stor uppståndelse, utan mer "jaha, så var det där", ganska odramatiskt. Det känns som att det är så det blir mest accepterat, att vi bara är och finns.
Ser du dig som lesbisk eller är du bisexuell?
- Jag har haft både och, men just nu måste jag säga att jag är helt gay såklart efter som jag är tillsammans med en tjej och har varit det i snart tre år.
När kom du ut?
- Jag har nog alltid vetat det, att jag dragits till både killar och tjejer. Men sen har det utvecklats under åren och jag har hittat mig själv allteftersom.

http://www.qx.se/noje/11881/idolmariette-om-flickvannen-och-chanserna-att-vinna-idol

GAAHHH, JAG BLIR TOKIG



Fy vad jag är nöjd med mitt gymnasie val ( media för er som fortfarande inte vet ) jag bara avgudar att redigera bilder os.v. Ska faktiskt köpa photoshop tror jag, det är skit kul!. Btw, gissa vad? Jag har faktiskt lagt undan 300 kr i ett kuvert som jag har gömt, varför undrar säkert ni då? Jo för att jag är shopp beroende och köper allt jag kan. Därför lägger jag undan jag måste spara, till vad? Egentligen vet jag inte det, eftersom att jag aldrig har varit en "spargris" själv så har jag börjat lägga undan stora summor, eller mer än 300 kr iallafall. Och det kommer räcka till en resa som det ska gå åt till, men vad mer? Det vet jag inte jag bara sparar. Jag hatar den tanken att jag ska för första gången i mitt liv börja spara mina pengar, jag TÅL inte tanken rättare sagt!! Men jag måste faktiskt lära mig det, och nu tycker jag att det är rätt tid för det, eftersom att nu jobbar jag ju också och får in massa kosing på de, och vad ska jag göra med alla pengar som jag får in jag kan ju inte handla upp allt, jag har redan allt och behöver inget mer. Så spara som jag har sagt, det ska jag göra nu! Tummen upp för mig eller hur?



Bion var skit bra rent ut sagt, jag förväntade mig däremot inte att det skulle vara en dokumentär men den var väldigt bra. Det som gjorde den det var väl alla hans fina ord han kunde komma med.  Han berättade hur han tänkte os.v Han hade en väldigt fin tanke om både livet naturen framtiden kärleken och allt det som livet innebär. Det var så fint, allting var så perfekt och när man såg filmen kändes det preis som att det var hans tid som var inne nu, " Gud hade verkligen bestämt att han skulle dö nu" typ den känslan, för allting var så perfekt som sagt. Han sa sådana kommentarer som alla vill säga innan dom går bort, att man ska ta hand om sin familj typ sådana saker, att man ska rädda vår jord för det är viktigt. ( det är bara 4 år kvar ) säger han. Alla som sett filmen får nog en tanke bakom det här, hur vi ska bete oss mot varandra och hur vi vill göra för att få jorden att finnas kvar längre. För han säger om vi vill att jorden ska finnas kvar borde vi tänka / göra något åt det nu innan det blir helt försent. han har så rätt, jag älskar hans tankar och förslag på saker och ting (Y) Kanon Michael, och så är det de att han är så känd med som gör att folk som lyssnar på honom verkligen tar in det. Om allt fler människor ser filmen kan det faktiskt vara så att dom får lusten att hjälpa till med att rädda våran jord för Michaels skull. Inte sant? Jo men visst är det de.. Jag fick den känslan men det är också för att han väl är död nu, om han hade sagt det när han var i livet hade jag inte brytt mig på de sättet.  Bion var i sig bra men det övriga som hände, när jag och Rasmus ska viska en sak tillvarann samtidigt och slår i huvudena i varann, råkar skjuta iväg min godisbit och blir skit rädd att den råkade hamna i grannens knä, grannen råkar ta mitt colaglas, Rasmus ska kasta spotta ut tuggumit och råkar tappa det i stolen, vår popcornkartong går sönder och massa popcorn ligger i vårat knä och säte överallt! Och massa massa annat..

Tack för en rolig kväll Rasmus.



Nu ska jag sova, och jag kommer inte gå till skolan imorgon för min röst är försvunnen, och jag ska tänka på alla andra personer i skolan borde jag stanna hemma så jag inte smittar dom, för det andra får man inte vara i skolan om man är dålig. Sen så måste jag ju tänka på framtiden, i helgen ska jag faktiskt till Nybro och då måste jag ju vara frisk, plus att jag ska jobba på fredag och pengar det måste jag tjäna. Den ända haken är att vi har prov imorgon, men det får jag faktiskt göra i skolan antingen på fredag morgon ( har sovmorgon till 10 ) eller så får jag göra det på måndag. För som sagt, jag kan inte bara gå till skolan för att göra ett prov. Det gjorde jag idag och se, jag fick gå hem och denna gången ännu sjukare än när jag kom dit. Så imorgon stannar jag hemma.

Natti natti alla Nellaaa Lovers <3 :)


BIO SNART, THIS IS IT!

Jag ska snart på bio, This is it med Michael Jacksson. Så kuuul det kommer bli. Jag ska gå med min kära barndoms kompis Rasmus.O Vi hade som sagt ett uppehåll i 14 år så det är kul att vi återtagit kontakten igen. Hörs efter bion. >Kommer skriva en kort reccension om den :)


Skolan

Sitter i skolan men känner mig sjukt trött och nere idag. Får nog åka hem efter matte provet, eller så åker man hem nu innan eftersom att jag kanske får black out nu när jag är så snorfylld i hjärnan ( haha skämta ) ;) Idag hade vi tydligen sovmorgon i 20 minuter, jaa då hade vi börjat 9 istället för 20 i. Surt jag som hade så svart att gå upp i morse. Jag satte klockan på 20 över 7 och efter det vaknade jag av timer 2 gånger, då blev jag irriterad och stängde av. Sen vaknade jag 08.08 och då var jag tvungen att gå upp, men som vanligt hann jag :)) är man bäst än bäst eller, jupp det är man. Vi hade iallafall mediakunskap och gjorde klart vår löpsedel vi började med igår, lätt var vår snyggast,  det tycker iallafall vi. Kolla själv erkänn att den ser äkta ut ;P



Om ni inte lägger märke till bilden vi har på löpsedeln är den vädligt äcklig. Jag fattade inte det i början, men konstigt jag som är så trög. jag frågade Micka ( vår lärare ) och han berättade att reklamen kunde vara fejk, men man vet inte? Nästan bud på att ringa Ipren och fråga ;) Men annars är reklamen rätt rolig, men jag tycker fortfarande att den är konstig..


2006

Läng 2006 var jag vet, men var bara tvungen att lägga upp liter bilder på när jag var modell år 2006 / då jag gick i 6:an.  Lite kul för er kanske, för mig är det bara ge och ta emot. Jag ser ju inte fram emot det precis, jag var liten dum & ful haha.. Illa illa.



Det får räcka med dom hihi. USCH! Men nu har jag kontakter så, snart kommer jag bli den största modellen i sverige, haha NOT. Men man ska faktiskt aldrig tvivla på framtiden. Fast nu efter ( 2012 thrilern ) så blir man lite osäker. Men tänk ändå att jag fick den chansen när jag gick i 6:an! Det är otroligt egentligen att just jag fick den.


Datasalen!

Sitter i datasalen just nu och letar upp massa bilder som jag kan ha till en bilduppgift vi ska hålla på med nu dom sista lektionerna. Jag har valt bilder där det är svart bakgrund efter som pappret ( mappen ) ska vara svart och då blir ju det snyggast.  men har faktiskt hittat några som blir kanon (Y) varför är jag bäst på allt?! Skojjaa ;)

hade mediekunskap innan och fick prova på att göra en framsida till valfri tidning och jag och mina 3 andra vänner gjorde en till Aftonbladet. Den blev skit snygg. Ska visa den sen, har bara kvar att lägga till en bild med det kommer jag fixa tills nästa lektion. :)  Vi hörs sen efter skolan, Ciaao all nellaa Lovers <3 :)

Ohh I love it (Y)

Jag älskar den jag totalt älskar den. Jag råder er verkligen att köpa denna ;) Iband är livet perfekt. Ja har tur att jag har det som jag har det. Tyvärr har jag och Patricia inte lyckats sätta oss ner och börjat plugga n men det blir av snart. Vi har ju sovmorgon till 10 imorgon. Det är finfint eller hur. Btw fick reda på mitt engelska prov idag och jag är nöjd... Även om jag fick IG. Men det är gutt NOOOT! Men så är det när man är semst på engelska, jag hade ju inte ens förväntat mig ett G så ett IG för mig har blivit som ett MVG om jag ska vara ärlig hehe :P Men som jag sa, ändå är mitt liv underbart enligt mig. Mina pengar som jag tjänar nu nör jag jobbar sparar jag till en resa som jag och Patricia åka på, vi vet inte vart än men de ska vi kolla lite på idag. Mycket nice, eller hur?





PANIIIK!

Tal om att världen ska gå under 2012. Jag får panik och ångest. Jag vill inte dö, jag har så mycket att göra  med mitt liv och alla mina planer om framtiden kommer gå åt skogen isåfall. Vad ska man göra för att det inte ska hända, var det för att vi aldrig tog hand om vår jord från början, skräpade ner den os.v eller är det redan "planerat" eller vad man nu säger. Jag hade ju bestämt att jag skulle gå klar min utbildning ( media ) flytta till stockholm och plugga vidare sen flytta till USA skaffa jobb och en rik man. Sen ska jag flytta tillbaka till Stockholm efter något år med min man. Där ska vi bosätta oss sen och skaffa barn och hela köret :D låter de gutt? Det tycker iallafall jag.

Kolla in denna gripande videon en thrailer  om 2012 om hur det kommer gå till. Jag tycker den är hemsk, klarar knappt av att se på den.


Mot stan

Nu ska jag till the city du vet ;) Ska köpa min eftertraktade parfym som jag verkligen velat ha i några månader men har aldrig haft lust att slösa mina pengar på pafymen , men nu har jag de. Så lika bra att köpa den på en gång.. Och det ska jag göra med, sen beger jag mig mot Patricia. Tro det eller ej men som jag nämt några gånger innan så har jag börhat plugga, jag vet det är helt ofattbart. Men det har jag faktiskt så ska hem till henne och göra lite läxor. Vi har både matte och Sh prov denna veckan USCH!! Så för oss blir det massa plugg, sen film och sova! jag känner mig faktiskt lite halv sjuk så det är ingen tumme upp för det.  Men vilken tur att jag har en ny parfym som jag kan ligga och sniffa på som får mig glad :D eller hur? ;) MJAMMIII.  

Men nu tar jag mitt pick och pack och åker.    Ciaaaooo all Nellaaalovers <3 ;)


American got talent

Varför är alltid America´s och Britian´s got talent så mycket bättre än svenska! Varför finns det inga svenskar, som verkligen gör något bra och blir stora? Det är jag sjukt trött på. För erkänn att det skulle vara fett kul. Och inte bara tala om juryn, dom är mycket roligare och större stjärnor än vår coola Bert liksom. Alla vart ju bara arga på honom till slut han trodde ju att han bestämde allt. Nee, usch jag tror att talang skulle få en mycket större tittarsumma om vi bara gjorde det roligare att titta på. Jag menar i America´s got talent har dom fru osbourne, hasslehoff och  en erfaren man som heter Peter om jag inte är helt borta ( jag har dåligt minne ). Dom gör det roligt och dom gör det mer personligt också, så säger inte bara sätt igång med ditt nu, utan dom snackar med dom.  Och det gör att man får en uppfattning om vem som ska göra sitt uppträdande också. man kan känna medkänsla osv. Om man tittar på denna videon jag har laggt upp här nedan så får vi möta en vädligt stor mörkhyad person som har varit stor till växten hela sitt liv, han och hans bror har bott med deras ensamma mamma och levt ett mycket fattigt liv. I videon så gråter även han ( Neal E Boyd ) och det skulle man aldrig förstå varför han gjorde om man inte hade fått se intervjunen med honom innan och om juryn inte hade pratat med honom. Personligen tycker jag att han är väldigt wanna be Paul potts, erkänn? Kommer dit har haft en svår uppväxt och sjunger opera, väljer samma låt os.v.. nene, inte godkännt men bra sjöng han iallafall (Y)



Kolla in Juryn för America´s got talent, MJAMMIIII!  <3


skolan

Ja nu är det skola då. Fy vad tråkigt, jag som hade börjat vänja mig med lov och att vara ledig. Har ju som sagt bara chillat hela lovet vi ( jag & Patricia ) har säkert nött en 20 tal filmer asså. Sjukt gutt att för en gångs skull bara tagit det lungt på ett lov, men som sagt det är tråkigt nu när det är slut. Just nu har vi data kunskap, Jätte kul verkligen... Vi skulle ha haft prov idag egentligen men eftersom att vi har väldens bästa datakunskapslärare Lasse så slipper vi det. Hihi. Asss fint ju ;). 


En annan sak som jag tänkt på. Vi fyllde i en lapp om vi skulle ta svininfluensan-sprutan och det sa jag ja till. Jag menar jag har absolut ingen lust att drabbas av det. men det var flera veckor sedan vi fyllde i den lappen och jag har fortfarand einte fått sprutan. Ska jag behöva ta den när jag redan har drabbats då eller ?  Eftersom om vi väntar längre kommer jag säkert göra de, ska alltid ha oturen haha ;) Jag är inte rädd för sprutor men jag är rädd för att bli sjuk, eftersom att min moster blev jätte sjuk efter att hon tog den. Tråkigt, men det är ju värt det! När jag var mindre fick jag ta många sprutor för jag fick diamanter i njurarna ( det kallas diamanter ) och då fick jag nesselutslag. Läkarna sa att jag skulle få leva med det hela livet, men så fick vi ett tipps om att gå till en homopat och det gjorde vi. Jag fick läkemedel och blev frisk redan på kvällen (Y) underbart.


ROOKIE 2009

Ohh, det var skit kul.. men det hände väldigt tråkiga saker efter kan jag tala om men det är inget jag tänker berätta nu. Vi förfestade och hade skit kul, sen gick vi till Matropol. Det var fullt ös och Hoffmaestro var där. Dom var super bra! Dom har kommit ut med en ny skiva, funderar faktiskt på att köpa den. fett nice att ha på fester och liknande evengemang. Bara för att kvällen var så super bra, kanske för att vi fick ha så kul och skratta så mycket, så skulle det självklart hända något som gjorde en arg och ledsen. Det blev vi alla. En sak som är klar det är att jag och Patricia ska gå till Polisen i kalmar och anmäla polisen i Hultsfred, för dom är verkligen vrickade i huvudet! Och folket där i från med för den delen. ( Alla ska inte ta illa upp som kommer där ifrån ) men usch säger jag bara.

                      Jag spelade in en video när Hoffmaestro spelade, vad tycks? P.S sänk ljudet







Som alla vet jobbar på Holmgrens- Konditori. Det är skit kul, men jag vill fortfarande veta hur mycket man tjänar när man är 16 år? Är det 67kr ?

RSS 2.0