Home

Ska ut och möta Sanna nu, ska först lämna brallorna som jag köpte till fian, köpte ett block sen skit snyggt vare, vet inte om det kommer komma till användning men det får vi väl se ;)  Hade skit trevligt på stan, tack Hanna <3 Btw, när jag kom hem så hade barnen byggt en liten koja i vårt äppel träd haha så sött, kolla reglerna också (Y)



Mot stan igen!

Gjort mig iordning nu, ska möta upp Hanna i stan och köpa lite block oich så till skolan :)<32 Ciaaooo<3

hellooowwwhh

Godmorgon eller vad man nu säger. Tro det eller ej, men jag har redan varit på maxi med barnen och hjälpt mamma med att köpa mat, Jatg köpte slamdog millioner. Tihii, märkte att jag hade skrivit fel i förr går, ( tror jag eller är jag helt borta nu ) jag skrev iallafall att idag är den ute men det var igår. Haha, jag är lite seg i huvudet tror jag nu. Käkade iallafall på mc, nu igen tänker säkert ni. äsch inget fel på mig. Men det är det inte jag lovar ;) Vi kollade även på change ( underklädsaffären ) jag hittade några bhar som var fina, ska in i veckan sa ja o mamma och kolla lite mer på dom. Vi gick in på sisters också, dom haderea där!! Hittade en skit snygg nitväst. Dom ska tydligen slå igen, visst är det tråkigt. Jag som älskade sisters :( Ska förbi dit också i veckan och köpa ett skit snyggt linne jag hittade, muuumms på den. Kollade lite på spel med, hittade faktiskt inte ett ändå. Fy vilka tråkiga spel det finns, jag är helt säker på att jag kommer beställa från cdon.com för där är dom både billigare plus att det finns mer roliga spel. Pratade med en kille som jobbade inne på en spel affär i Kalmar. Och han sa iallafall att de flesta som spelar är ju killar mellan 18-30 års åldern därför är det mycket krigar/fighting spel som kommer. Jag bah o_O IT SUCKS!  Men jag tycker det är dåligt, här köper man ett film playstation för flera tusen precis när det kommit ut och bara väntat på att det sak komma roliga spel, så kommer det inte komma så många. Näe jag orkar inte ens snacka om det. hehe. Idag har iallafall jag tänkt mig att leka med Hanna. Ska vara med Sanna sen och kolla på film. Blev aldrig något igår. Stack till bilbingo med min moster och hennes man haha, Vann tyvärr ingen man blir så arg när man sitter med ett nummer kvar så är det någon annan som får bingo. Det är surt, men sånt är livet eller vad säger ni ;)   Fick reda på vilka som ska gå i min klass sen, och vilken klass jag hamnade i den hette mp09a och det verkar bli en bra klass. Eller jag hoppas iallafall det. Det var bara 2 eller 3 killar som kom i min klass, haha lustigt det kommer kännas att gå med så många tjejer, fast det kanske bara är kul, man vet ju inte.


Film & ta det lungt med Sanna

Idag har jag & Sanna bestämt att vi bara ska ta det lungt och kolla film. Järnjätten ännu en gång ;) Jag kan verkligen inte tröttna på den. Men innan Sanna kommer så ska jag prata lite med Mammi, har mycket att fråga henne.. Hmm, ja Nellie kan faktiskt tänka hon med.  Tro det eller ej :) Vi kanske åker in till stan sen jag & Sanna, då ska jag se om Mammi kan köra in oss, så vi kan kolla på spel, om hon inte orkar de så ska vi beställa på cdon.com IDAG! För jag vill verkligen spela xD Ett helt nytt playstation och använder de knappt. Sorgligt. Eller jo, men inte så mycket som vissa andra hade gjort. Pratade med pappa igår efter att vi ätit på Bistro så stack vi till Cafe corner och fikade, fast de gjorde ju inte ha haha. Och då snackade jag & Pappa om att skaffa en mini pc. Det är väldigt smidigt faktiskt. Och till det 3-mobiltbrevband. Inte illa, isåfall vill jag att mini pc:n ska vara rosa eller turkos :D

SKRIVER MER PÅ INLÄGGET SNART!

Är det normalt att vakna vid den här tiden?

Näee, inte när man går och lägger sig vid halv 3 tiden. Jag var på bio sen! Det var skit trevligt. Innan så var jag & Pappa och åt på Bistrobar också. Världens godaste pizza blev det för mig. Syrran och jag hade jätte trevligt inne på stan. Jag fick en kiol av henne den fron monki som jag tjatat om. Visst vad den fin!! Hittade massa andra kläder som jag fastnade för. Ska se om jag ska åka in och shoppa någon dag, så fort jag får pengar, när nu den dagen är. Får man barnbidraget eller inte denna månaden? För om man får det så är ju allting chill, men annars så vill jag inte fråga föräldrarna om pengar helatiden för vi åker ju utomlands nu den 29. Så då vill man ju ha lite kosing där borta med. Hör hört att Las Palmaz ska vara nice att shoppa på. Mohaha ;) Fian min syrra hittade ett par skit snygga skor där förra året.Det får väl bli att shoppa höst kläder när man kommit hem istället, men jag vill ju ha dom NU NU NU!

Hur som helst, bion var super bra. Den rekomenderar jag faktiskt (#)(#)(#)(#) 4 av 5 solar får den av mig. :D Igår direkt efter att jag kommit hem satte jag på mig ett par mjukis och drog ut för att möta Sanna & Kevin. Undertiden vi sitter där och snackar så kommer Fanny & Krille. Så det är trevligt. Var ute till 02.15 med Sanna när jag kom hem tog jag ett glad dricka och gick o lade mig.

Bilder från igår, tryck upp dom för att se dom STÖRRE.




Äntligen klar! (Y)

Äntligen är jag klar. Ofta jag inte är klar förens nu, det är helt sjukt när man väl tänker efter. Men jag har ju bara latat hela dagen, nu är jag bara för uttråkad! Snälla roa mig. Hehe ne skämta. men om en timma åker jag ju till stan med syrran. Vi sa vid 5 tiden. Undra vad man ska göra sen, Hmm.  Ska fråga Mamma om jag kan få pengar till en snygg kiol jag hittade igår ;) Mjaooof, jag vill verkligen ha den! Jag tror att jag kanske ska ut ikväll, har lust att festa. Men vi får se vad som händer. Man ska ändå ha kul nu dom sista dagarna som är kvar på sommarlovet. Helt sjukt, att ett helt sommarlov har gått och jag tycker det känns som antingen 1 vecka på sommarlovet har varit eller att sommarlovet har varit hela livet att man aldrig har gått i skolan typ. Hur kan man känna så, jag är ju lustig haha. Ska ringa Fanny snart hon har inte hört av sig idag, tror att hon kanske sover. Hon skulle ju jobbat igår men dissade de och åkte in till stan med mig istället. SÅ hon gick upp vid 7 i morse och åkte in och jobbade. Så jag tror ju faktiskt att hon ligger i sängen nu när jag ringer. Kanske att jag sticker på bio med Farsan sen, och då åker jag inte hem emellan så ni vet, ciaooo<33

DAGENS OUTFIT:



Bra musik från Absolute Dance Winter 2009


Hampenberg - Love in Siberia
 
 
ATB, Jades - Wrong Medication

 
Laurent Wolf - No stress


R.I.O - When the sun comes down

Får panik, vad kan man ha på sig!!



Allting ligger på golvet just nu. Frächt. Men vad ska jag göra!! Har redan lämnat 4/7 delar hemma i stan. Så allt annat får ligga i stora träningsväskor och en klädkorg. Man hittar ju aldrig det man ska ha! Så då river man bara ut allt. Så just nu ligger allting i värsta röran.

Glöm inte bort att det är idag som Slumdog Millioner släpps ut! ;)

Hallå alla Nellaa Lovers :D

Hur är det idag? Med mig är det rätt bra, lite ont idag men annars är det okej. Fick panik i morse, ropade in mamma och frågade vad som hände idag. Man fick svaret * Ne vi ska väl bara vara hemma idag och ta det lungt* Det är det värsta mina öron kan höra. Jag kan inte ta det lungt. Man ska vara glad över att man har så många vänner & många s sin familj. Fick sms från Syrran som frågade om jag ville hänga med in till stan och kolla lite. Det blir ju perfekt. Då kan jag hämta min tröja från Carlings också. Hoppas vi tar en fika. är så himla sugen på det. Men vi ska in lite senare, tills Tommy slutat ( Syrrans pojkvän ) så åker vi in tillsammans.Och så fick jag sms att lite annat folk, ska ut och träffa en person se och snacka lite. Känns som en underbar dag idag, eller vad säger ni? Ska nog svänga förbi Siba och kolla efter ps3 spel. Det kanske verkar som att jag är värsta spel nörden, det kanske jag är? Ne jag älskar bara att spela jag tycker det är kul att visa vad jag kan för jag är väldigt duktig faktiskt (Y)

Vad säger ni? Nellaaa the winner of all. ;) Haha




Mamma Var lite bekymrad i morse, hon kom på. När jag flyttar och pappa är ute och reser ( jobbar ) så blir ju hon helt ensam hemma nu. Alla vi barn har ju flyttat. Det blir bara hon och Towa. Man blir ju lite velig nu, det har jag inte tänkt på innan. Jag vill inte att hon ska vara ensam heller.. Men jag kan ju inte bo här hela mitt liv heller. Men vi kör på nu som vi har tänkt så kanske jag kan bo lite hos mamma när pappa väl inte är hemma. Det låter som en bra ide (Y) Såhär såg det ut i morse



Jag ska inte lämna dig mamma, jag finns ju där fast inte lika nära som innan. <3

Tipsa adress

http://peter08.blogg.se/
http://www.kissies.se
http://stinalee.se/

Träffa lite folk

Nu ska jag ut med Fanny, hörs sen Ciaoo <33

Playstation3 spel, hjälp mig välj!

Snälla hjälp mig att välja vilka spel jag ska välja utav dom!



Alla spel & priser hittade jag på cdon.com

Lego ( Indiana Jones  ) 229:-
LittleBigPlanet 199:-
Surf´s Up 179:-
Rayman ( Raving Rabbids ) 649:-
Silent Hill ( home coming ) 289:-
Ratchet & Clank Future 349:-
Tekken 6. 599:-
Assassin´s Creed Plantinum 179:-




Pratat med Mamma & Pappa, antingen följer jag med till Mallorca och har en trevligt vecka med sol & bad, eller så stannar jag hemma & får pengarna. Jag förlorar en hel vecka i den nya skolan, i den nya klassen om jag åker. Antingen kommer man in på en gång eller så vet man inte vad man ska ta sig till sen när man väl kommit hem. vet verkligen inte hur jag ska göra. Men det blir nog att åka iallafall, jag behöver komma bort från mitt Kalmar.

Hemma från stan, Äntligen!

Äntligen hemma från staden. Är skönt kan jag lova er, efter att har varit där i 4 timmar så blir man rätt trött, hehe. Jag hittade en SVEA mössa, den absolut rätta för mig kan jag lova, grå med svart text, kommer passa perfekt till min svarta everest =))) Blev chockad när jag såg att dom hade höjt priset till 200:- Ingen fara men ändå, kanske för att mössorna gick så bra förra året. Dom tog slut helatiden. Sen gick vi in till carlings men min tröja som jag lämnade på "lagning" minns ni den?,  hade dom iallafall inte fått tillbaka. Så det var lite surt, vill ju använda den!! Hihi, men den kommer förmodligen imorgon sa dom, så blir kanske stan imorgon igen då. Pallar man det? Det är fråga. Träffade mycket roligt folk inne på stan, det är därför det är så roligt att vara där. Men hade tyvärr med mig en person som inte verkade bli så glad över att träffa alla, så det var tråkigt. *Vi snackar inte om Fanny*. Så vi fortsatte iallafall gå på stan och ha trevligt. Kollade lite på Playstation3 spel, vad ska man ha? Jag ska gå in på en internet sida sen och kolla lite roliga spel, har några som jag inte kan välja mellan, snälla hjälp mig med det, jag får panik!  Tack Fanny för en otroligt fin dag! <3


Goden mörgån :D

Nu är jag vaken! Har varit det ett tag, har hunnit se på 2 stycken filmer haha. Är påklädd nu, jag och Fanny ska ta moppen in till stan så får vi se om vi träffar Julia hon svarar inte när man ringer. Ska iallafall köpa en SVEA mössa, har hittat en jätte fin kiol på gina tricot som jag funderar på att köpa fast vet inte än. Får se vilken färg jag väljer på mössan. Ska göra mobilinlägg sen om jag klarar av det, det väl länge sen jag gjorde det och vet inte om jag minns hur man gjorde hehe :D

ciaooo sålänge hörs hemma sen <3

Godnatt alla läsare

Klockan börjar bli mycket, och känner att det börjar bli läggdags. Jag är ledsen att det aldrig blev något inlägg. Men blev så fruktansvärt trött efter ica resan. Jag köpte hemman (lasagne) och läsk & godis. Jag och Fanny skulle ju ta det lite lungt. Vi satte på en film ( hjälp jag är en fisk ) haha gud vad man kan skratta åt barnfilmer. Har inte sett några barnfilmer på år och dar, och nu de 3 senaste dagarna har jag sett 3 stycken. Jag är nästan stolt över mig själv. Filmer var ju ändå mitt samlar obejekt i 9 år.  Inte illa eller hur ;) Efter filmer sten däsckade vi båda. Satte på lite MTV sen stack vi till Krille hennes pojkvän och chillade. Spelade lite wii och snackade, som man brukar göra när man umgås med polare. Kusinen kom och hämtade mig där sen så körde vi in till Julia och fixade de med kläderna & de, sen drog vi till mc och köpte glass Mohaha. Sen körde han tillbaka mig till krille. Fanny & jag stack hem tidigt, redan vid 11. Sen dess har jag suttit här vid datan och flummat runt lite kollat på olika hemsidor och så. Så har iallafall min dag sett ut. 

Imorgon ska jag åka in till stan och kolla på de nya SVEA mössorna som kommit in, fårse vilken färg jag ska köpa. :) Får sällskap av Julia fannyX2 än sålänge. trevligt trevligt.   Hörs imorgon all n.Lo <3

Helt ändrade planer

Jag ska träffa fanny.H för hon rokade aldrig jobba, vi ska ta min moppe till Ica nu för att köpa lite gott gott, sen sticka till mig och kolla på film. Bara ta det lugnt en helt vanlig tråkig söndag... Sen ska vi nog ut och träffa Cralle. Förrästen, vad säger ni om min outfit? Lite väl sommrig, men man måste ju använda de kläderna nu som man inte kan använda i höst. Vi hörs om typ en timma,   Ciaoo <3


Första ansiktsmasken på länge



Duschat och lagt på ansiktsmask, ska plocka ögonbrynen snart. Första ansiktsmasken på länge. Fy vad skönt, nu börjar jag komma in i mina gamla rutiner igen, det är bra det! Har faktiskt börjat med att lägga mig någolunda tider, inte med mening asså, utan för att jag faktiskt är trött. Konstigt.. Snart ska jag ju bege mig till Julia och dom. Men funderar på att träffa Carro, en kompis som bor i växsjö men som kommit hit och hälsat på, en gång till innan hon drar hem igen med 3 tåget. Ska bara slänga i mig något att äta sen tror jag att jag går dit.

Hörs senare ;) All n.Lo

Godmorgon n.Lo

Nu har man vaknat då. Mamma & Pappa ska till campingen och städa lite, farmor kan ju inte göra allt själv. Vad händer idag tro?, ska fixa mig i slö takt och sen ta moppen in till Julia & Fanny, måste hämta mina och lämna deras kläder. Efter det vet jag inte vad som händer, en rätt allmänt seg dag tror jag. Fanny.h ska jobba så henne kan man inte vara med Sanna möjligtvis :)
 Igår när jag och Fanny gick hem ifrån krille & dom så mötte vi på Tommy och den gruppen jag ska sjunga med. Här är ett smak prov, dom flummar runt lite så alla vet. Kommer bli kul att få sjunga med dom. :) Så vi var ute med dom en stund efter det iallafall, sen stack vi hem. Det var ju bara området över oss dom var på. Tommy ( Mono )  kommer från Usa så det är ju lite svårt för honom att rappa på Svenska. 



Visst är dom bra!! :) Som jag skrev på beskrivningen, dom latchar bara lita men ändå låter det bra. (Y)


Någon som skrev en kommentar igår. Hade råkat skriva fel, så blir det ju när man skriver och pratar om en annan sak samtidigt. Hur som helst så menade jag iallafall att jag hade haft 7000 besökare på 2 & ½ månad snart 3 månader. Och jag är faktiskt stolt över det. Och hon/han/det jag vet inte vad hakade iallafall upp sig rejält på de. Men det gör inget för jag står för mina misstag. Först fattade jag faktiskt inte vad hon menade i "kommentaren" hon skrev, för jag menade ju inte så och då fattade jag ju inte vad hon menade med det hon skrev, men sen gick jag in och rättade till felet.

Kräftkalas hos Syrran :) & tipps för er med friis&company väskor.

Sitter på kräftkalas nu hos Syrran. Vi har jätte trevligt. Vi har precis ätit jätte god mat och barnen ( syskonbarnen ) åt kräftor för första gången. Väldigt modilgt, fast vi har inte berättat om bajsrännan än.... haha, det tror jag vi hoppar över i några år, eller vad säger ni ;)  Vi syskon la märket till att pappa har blivit smalare, haha. inte för att han alls var tjock men man ser verkligen att han har gått ner. Mamma blev jätte orolig och ville inte att pappa skulle vara borta ifrån henne så länge igen, han får ju ingen mat i sig säger hon. haha det är nog sant för man såg stor skillnad. Men när han väl är hemma får han kanske lite för mycket av det goda. Mamma är ju kock eller var innan hon blev sjukskriven. Så hon är ju mer än proffs på att laga mat. Nu sitter de äldre och äter fortfarande lite smått och barnen sitter och kollar på förortsungar och jag sitter och bloggar. Ni borde vara stålta över mig som tar tid att sitta här och skriva. Jag älskar min Familj. Vi är nog den bästa i hela världen. Lite bilder från kräftkalaset som håller på just nu!!






 



För er ALLA med friis & Company väskor ( ett bra tipps )
På väskan brukar det alltid finnas ett knäppe eller vad man nu kan säga som föreställer en krona. Runt kronan är det massa strass, " fejk diamanter ". Och dom åker alltid av, efter en vecka har det åkt bort typ 5 stycken. Och hängknäppet förlorar verkligen sin lyster när fejk diamanterna åker bort. Så ett tipps till er som precis köpt en Friis & Company väska och ingen pärla har åkt av. Ta ett genomskinligt nagellack och kleta på. Dom åker inte av + att man ser inte att det är nagellack där på.  Jag har ju tur som har många F&C väskor. Min nyaste hann jag faktiskt aldrig måla med nagellacket, jag tänkte äsch det kommer ändå inte åka av någon, men det gjorde det. Så jag snodde gamla strass pärlor från min äldsta F&C  väska. Suveränt ju. Så nu ser den som ny ut igen. Det hade faktiskt ramlat av 9 st strass pärlor.




Kollat lite på Tv

Kollade på en film med Calle innan ( Järnjätten ) Den är ju super bra! Haha (A) Har alltid älskat filmer ända sen jag var liten, det är sen sak som är klar, har över 300 filmer. Detta är en av de roligaste. var tvungen att lägga in ett klipp jag spelade in när killen som det handlar om har fått i sig lite kaffe och blir helt hyber och rablar på som ingenting. Taha.

 




Här är lite saker som jag skulle vilja ha från bubbleroom.se endast bilderna:

Bubbleroom / H Leggings 2-packBubbleroom / H Linne+TrosaRock & Republic BerlinSexy By Sweden Sexy Hoodie PinkBlammo Talking WatchBubbleroom / H ScarfBrooker VolangkjolJuicy Couture Hood Jacket

Flytta in mina saker

Idag ska vi äntligen köra in alla lådor/påsar med alla stuff som jag ska ha med till lägenheten/rummet. Gutt! Det är egentligen ett 3 våningshus i Kalmar City som vi ska flytta in i men jag flyttar först. Och varför jag kallar det lägenhet det är bara för att jag får hela källaren för mig själv med egen ny renoverad toalett och egen ingång. Så vi ska dit och lämna lite grejer som tar plats här hemma. Som ni kanske förstod så är mitt rum tomt nu, och har varit det i några veckor. Men jag tycker det är skönt att få allting gjort lång tid innan så man inte behöver stressa sen. Det är bara det som man använder dagligen som är uppe, och mina möbler. Men de flyttar vi till sist. För vi ska ju måla om och så.

Så detta kommer jag göra idag:

1. Lägga på en ansiktsmask
2. Klä på mig mjukisdräkt
3. Åka in och lämna in packning.
4. Ta det lugnt kolla på film eller något.
5. Åka till Syrran på kräftskiva & umgås med Familjen
6. Dra in till stan "Kanske" !



Ledsen men hann aldrig lägga in något inlägg efter att jag varit hos Sanna och skulle hem och göra iordning mig. Min pappa kom i samma veva så hann faktiskt inte, bussen skulle gå inom en viss tid os.v Men ni klarar er väl ;) Ska lägga upp lite bilder på vad jag vill ha sen, jag har hittat mycket på bubbleroom.se och som sagt, för varje spenderad krona på bubbleroom så får man poäng. Och när man senare har fått upp till 10.000 poäng så blir man kontaktad och utfrågad vad man tycker om för märken och stil os.v Sen skickar dom hem ett paket till en som är vä'rt till 1000 kr. Visst låter det nice?    

Ohh Yeaaah & Nooo Way




- What, är lila den nya färgen för i år?
Helt klart hissar jag det nya med alla Lila kläder. Det är det nya modet för i höst om ni inte visste det. Jag har aldrig tyck om lila, men okey de är rätt fint i vissa lägen. Allt slog mig in för ca 2 veckor sedan när jag köpte ett par jeanslegins i lila. Jag älskar dom redan (A)

- Yees, jag ska tatuera mig!  Det är sant, jag ska faktiskt tatuera mig, någon som kan ge tipps på vart? Jag ska skriva Nellie i skrivstil någon stans på kroppen. men vet inte vart, jag funderar på foten " över fotknölen " eller på axlen eller i nacken. Vad tycks? Eller kanske ska göra något annat föremål? Ingen aning än snälla hjälp mig för jag vet inte själv.

- Japp, allting går framåt för mig! Allting går bra förutom att vi fick reda på att det var en muskel sjukdom jag hade, * typ en muskelsjukdom * ska få provsvaren om 1,5 vecka sa dom. Vi vet ju att det är något fel med musklerna men inte vad riktigt än, men de får vi reda på snart. Annars som sagt går allting framåt för mig. Ska vara med och spela in en låt som ni redan visste. Min blogg blir bara större och större, med vad hade man förväntat sig, ;) Tahaa, och så har jag rätt tid framför mig, får egen "lägehet inne i stan" börjar snart gymnasiet, och åker snart utomland. Mumms på livet, visst leker det ibland? Det är det underbaraste med livet, tycker jag...






- Lätt att man dissar rökning!!  Finns absolut ingenting bra med rökning. Jag röker jag vet att det är dåligt, och jag ska sluta så alla vet :)

- Alla som har en stor dold talang med aldrig fått visa den :/  Har tänkt på alla dom som har dolda talanger, som är väldigt bra på det dom gör, om dom bara hade fått chansen att få komma ut med det kanske dom hade blivit stora och kanske kända någon dag. Det borde finnas något annat program än Talang för där är det alltid folk som sjunger som är med. Dom kan lite gärna ansöka till Idol, det är där dom hör hemma. I talang ska man kunna något som är ovanligt, eller som jag sa, så ska man vara väldigt bra på det man gör. det finns många här i sverige. Snälla Skriv till mig och skicka en video när du gör det just du är bra på så kan jag lägga upp det på min blogg adda min msn. [email protected] . :) Ska försöka göra allt för att ni också ska kunna bli något!

- Alla som är så tröga och hotar någon! problemet med många umgdommar är att dom oftast hotar någon säger * Ahh jag ska döda dig, ahh akta dig nästa gång jag ser dig så..* Det finns så mycket och jag varnar alla er som håller på att säga sånt till folk. För om man säger så och personen polisanmäler det så åker man på böter. Kommer inte ihog vad det kallas, men det är iallafall ett brott. Så för alla er som exempelvis kallar era ex flickvänner fittor, sluta med det! ;)





Tudiluu, var på stan med mamma en bra stund. Vi stack till 4 kök och käkade, åt spaghetti och köttfärsås, riktigt gott var det. men mamma tyckte mindre om sin mat, hon lämnade kvar 2/3 av sin mat. Min kusin fylde ju år för några dagar sen så vi skulle köpa present till henne också. Vi had eingen aning om vad hon skulle vilja ha och behövde. Men sen kom jag på en skit bra ide.. Ett spel till hennes Wii. Hon köpte ett Wii för någon vecka sedan men har inte hunnit köpa några spel, så vi köpte Raymond. Skit kul är det :) Så vi åkte iallafall och lämnade hennes presenter och sen åkte vi hem. Ska bege mig till Sanna nu, vi ska prata lite, sen ska vi sticka till carro och hälsa på henne. Sen blir det att åka till stan och fika. trevligt trevligt.  Kommer hem emellan och byter om os.v så hörs senare Ciaaoooo <3



Btw fick brev från polisen idag, jag polisanmälde en tjej på Rix fm som ringde och hotade mig hon sa* hej du är skyldig mig 500 spenn, jag bara vem är det? Det är xxxxxxxxxx om jag inte får mina pengar idag dödar jag dig så fort jag ser dig.

Oj oj vad rädd jag blir, det är egentligen hon som borde bli det för kolla in detta.... Det blir inte roligt för henne ;)
*Min polisanmälning på henne kom idag*


Godmorgon =)


Godmorgon alla Nella Lovers. har gjort mig klar för en ny dag. Tro det eller ej men jag valde att ha på mig ett par lila byxor idag och ett vanligt snyggt vitt linne från Carlings. Till det har jag lite coola smycken * som man tyvärr inte ser på bilden*. Jag och Mammii bestämmde att vi skulle ta en tripp in mot staden och kolla lite. Blir nog att vi tar lunch där med, på potatis boden kanske " hos min kusin ". hon fylde år i Måndags och har inte hunnit träffa henne än. Idag fyller mig syrras pojkvän år. Mycket födelsedagar känner jag Tihii.



SLUMDOG MILLIONAIRE

En av de bästa filmerna jag sett, man kan ju inte göra något annat än börja gråta i slutet. Det var så fint allt ihopa. Läste i en tidning att den ska komma ut den 19 agusti. Mjaoooo lätt att det ska bli ett nellaa köp. (Y) Funderar på att köpa den å BlueRay *bättre kvallite* eftersom då kan man se den på mitt playstation 3. Med tanke på att det är en sådan bra film så gör det ju inget om man kan få den på ännu bättre kvalite för lite mer pengar. Det är det värt, iallafall en sådan film.
Tjejen som filmen nära intill handlar om är hur söt som helst, och Han också. Kommer inte ihog vad dom heter, ni får ursäkta mig hehe :)






Har glömt berätta att jag ska vara med och spela in en låt för ett ny startat band som kallar sig för Hiphop express. Visst låter det nice ;) Det är min kära kompis Tommy som är med, Foday & Benja också.  Jag har skrivit många låtar under min tid. Så ska faktiskt spela in dom med, man kan ju alltid hoppas på att det blir något. Var ju med i melodifestivalen i skolan, Heidi musikläraren sa att det är en sång som skulle vinna lätt på melodifestivalen inte på sånt här * hon menade vår lilla melodifestival som vi hade i skolan * Så det var ju gutt att höra. Brorsan har ju fixat en inspelningsstudio. Med data, 3 nya fina gitarrer, piano och det bästa... Trummor :D tog kort på allting med hittar dom tyvärr inte nu, ska lägga in bilder så fort jag tagit nya. hur som helst tänk om det blir något av mig någon dag, kanske artist, bloggerska, modell man vet ju aldrig. Jag har ju redan varit modell för en fotoatalje i Göteborg, och jag har varit med i musik tävlingar och blogga håller jag u på med. Tihii ;) Tänk bara tanken att jag skulle vara med på varje plansh i hela Kalmar, Göteborg, Stockholm hela Sverige hahahah. Erkänn jag har humor. Tommy "Mono" Kommer från Usa, och har bott här i omgångar och han känner ingen så bra som mig här i Kalmar. Det känns väldigt kul. Han är en underbar vän och hur snäll som helst :) 

 



Nellaas Godgoda Smoothie

Min goda smoothie består av

1 dl jordgubbs yoghurt
1 dl vanlij yoghurt
2 st naktariner

otroligt sommrig med en aning söt, någon som kan ett bra tips på hur man blir av med det, eller är det inte söthet sommaren hör till? Alltid kul att festa till det med ett snyggt smoothie glas med sugrör. Köpte faktiskt dom idag på Ikea, super bra att ha faktiskt. Näe man sak ut och festa är det alltid bra att ha ett sugrör i burken för då kan det aldrig rinna över kanten ( hakan/ansiktet )  för då suger man ju i sugröret. ;) perfekt! 



Surfar lite

Jag har varit på ikea med Mammii, efter det s¨å stack vi till Citrygross och handlade. Äntligen så köpte jag nytt vax det behövde jag verkligen. Köpte lite annat också, men jag är framför allt nöjd med mitt tidningsköp SOLO * omslag Kenza * I tidningen finns nämligen reklam om något som kallas http://www.bluebox.se/ där kan man köpa prylar & presenter. jag hittade en fin bok till min mamma hon fyller år nu i september så tänkte beställa den boken. Man ska fylla i boken som senare sin mamma kan läsa vad man fyllt i/ skrivit om henne.  Det kan ju vara lite trevligt, och om man senare vill köpa någon tröja. Jag vet inte, jag själv älskar ju kläder så jag köper alltid en kläd trasa till Mammi i födelsedagspresent eller morsdag till julklapp blir det alltid något extra fint & lite mer lyx.  Hittade en perfekt bild på hur den ser ut också, den kommer det defenitivt att bli självklart något mer.





Åhhh, nu blir jag tokig, min pappa har varit iväg och jobbar i 3 veckor nu han har jobbat i Oslo och Stockholm " Både huvudstäderna om man säger så ". Så har inte sett skymten av honom på ett väldigt bra tag nu. Man snackar aldrig med honom heller, mest mamma som håller kontakten och förmedlar allt som han säger till mig. Men imorgon då är han tillbaka. Min lilla voffsing Towa som ni säkert har hört talas om, hon kommer typ dö när hon får träffa pappa igen. Sen första dagen vi fick henne har pappa varit favvopersonen helt klart. Hihi.

Förrästen, jag var ju på vårdcentralen idag, fick ta lite blodprover och så. Fick reda på att mina muskler orkar inte med något, vi vet inte riktigt varför än. Det kanske är någon muskel sjukdom, eftersom mina muskler krampar helatiden och jag orkar knappt lysta min arm för att ta bort luggen i ansiktet. Vi vet ju att det är något fel, med vad? Jag är trött på att vänta, efter som vi aldrig tog reda på varför min kropp mådde dåligt för 3 år sen kanske det har utvecklat det här! Och det värsta idag var att när jag & mamma kommer in och ska checka in mig så jobbar min gamla bildlärares lärling och han älskade mig haha, :D Vi kom jätte bra överrens och han gav mig mvg i alla övningar han gjorde med oss elever, efter ett år så kommer han tillbaka till vår skola fast jobbar för våran syslöjdslärare och fortsätter ge mig mvg på mina övningar, har man tur? Tihi ;) satt i vänt-rummet iallafall och så pratade jag & mamma lite om vilka som skulle jobba för jag ville helst ha en tjej. Och då får jag reda på att all personal på smedby vårdcentral är borta, det kommer aldrig finnas någon riktig personal där mer, personerna jobbar 2 veckor sen byter dom, hur dåligt är inte det? Så tror ni inte att jag fick en tysk sjuksköterska eller vad de nu heter doktor kanske? Jo men iallafall, och jag fattar ju inte ens hälften utav det hon säger. Men jag får gissa mig fram. Mamma skrattade åt mig när jag kom ut och sa att jag inte fattade något. Men det är sånt man får ta när man blir arg på morsan och tvingar henne sitta i vänterummet och vänta istället för att följa med in. Haha (A) Fy skäms på mig.

Innan vi åkte till Ikea & City gross så var jag hemma hos Fanny & hjälpte henne med vad hon skulle ha på sig. Hon och hennes älskade pojkvänn, även en av mina bästa vänner Kristoffer Svensson firade ett år tillsammans idag. Så dom skulle ut och äta. Lockade hennes hår och gjorde en inbakad fläta, skit snyggt blev det! Fast det värsta var nog vad hon skulle ha på sig, hon hade ingen lust alls att ha på sig de, eller de, och absolut inte kiol och Näe, allt vad bara nej för henne. Så vi stack hem till mig och letar lite snabbt, hittar ett snyggt linne från gina som hon senare har med jeans legins med en gammal jeansjacka som jag hittade i hennes garderob.

-Men Fanny varför har du inte den!!
-Men den är ju för liten, det ser du ju själv.

Den kanske var lite trång när man rörde armarna med den var verkligen skit snygg på. Till det hade hon iallafall ett par snygga färgglada öronhänge och ett par vita högklackade skor. Mumms vilken pudding det blev utav henne.


Gårdagen!

Mjaaoooooff, vad kul vi hade igår. Från 5-12 personer till slut.  Vi hade super kul vi satt och spelade kort drack lite, åt vindruvor käkade kex, pratade och spelade härlig musik. Kan man ha det bättre, speciellt när man är med de bästa :)

Efter att vi varit i parken och suttit där i antal timmar så begav vi oss in mot city.
*Tyvärr är jag ju väldigt dålig på att ta bilder på mig själv ;) men det ska vi kunna ordna i fortsättningen :D*




Lite härlig & go musik vi spelade igår (Y)
All musik kommer från party skivan som vi alltid brukar lyssna på när vi har fest, blanade både gamla & nya låtar men alla är så goa att festa och dansa till.


Beyonce - Single ladies


Will.i.am - I got it from my mama


Björn Rosenström - Pojkar som busar


Italobrothers - Stamp on the ground

 
Black eyed peas - Boom boom pow



Vårdcentralen här kommer jag!

Nu ska jag till vårdcentralen och ta lite prover, hörs sen  ;)    Dont be worry all Nellaa.L Lovers* tihii*

Hemma i Smedby igen!

Wihuuu vilken rolig dag jag hade igår. Slaggade över hemma hos tjejerna, vi åkte ju som sagt runt i bilen, åkte över till öland och fick en liten rundtur i färjestaden. Där är man ju aldrig! Vi var också precis vid ölandsbrons början "nere vid stranden" och tog lite foton. Sen stack vi till stan och chillade, som vanligt då... Hehe. Men vi hade iallafall skit kul kom hem rätt tidigt, mycket tidigare än vanligt, och så rostade vi mackor och gjorde pommes och kött. Det är alltid lika gott att göra mat på natten, eller hur? Haha.   Vi vaknade vid 12 idag, det var tidigt för att gå och lägga sig vid klockan 5, så inte undran på om jag är trött. Och jag som ska ut med tjejerna idag. Vi fixade allting imorse sen tog jag bussen in till stan där aktiverade jag mitt nya bankkort, mjaooo och så lämnade jag in min tröja som jag köpte i Borås som gick sönder andra dan! -_- Då blir man lite lack. Men den blir iallafall klar tills nästa vecka sa hon inne på Carlings.




I love you Honey, * funderar på att gå till någon fotograf på något sätt och förstora upp bilden så den blir som en stor planch, erkänn det skulle vara fint, yeye lätt asså ;)*






Btw, fick ett sms idag där det stod att mitt paket från bubbleroom har kommit, jag måste ju bara åka och hämta det! :)



Skit fina saker var det, mobilbloggar sen, ciiaaaao all nellaa lovers ;)<3

Ut med tjejerna

Wohooo, fixat så vi kan åka runt i en snygg bil nu, kan det bli bättre? Vi ska dra ut till Öland en sväng och kanske ta ett bad, senare ikväll blir det ränna inne i stan och träffa lite trevligt folk. Kan man ha bättre liv än mig ;) haha. I Love Anderssons brudarna haha. Imorgon så blir det att vara med Julia, Fanny.x2, Sanna och lite annat folk. Mumms. jag har saknat Sanna skit mycket hon har varit iväg i 2 veckor nu, hur har jag klarat mig? Det är en bra fråga. Hörs senare, glömde tyvärr mitt usb-minne så kan inte lägga in någon bild, men ni klarar er väl? Va glada att jag kom igång med bloggen igen. :D Tahaa,

Seeeyaaa all Nellaa Lovers ;)

Mario Kart på Wii

 

Asså shit vad jag äger på mario Cart, jag vinner verligen varje gånghaha ;) Men nu när vi väl har vunnit varje bana och sitter och nöter för att vinna de sista "bilarna & gubbarna"  vi ännu inte har fått, så är det självklart att man inte fårnågot när man vunnit allt e gång till. Det är orättvist, är det någon av mina läsare som vet hur man gör för jag klarar snart inte mer. Haha, vi tror att vi kommer å några musklsammandragnigar efterso vi sitter och spänner oss och skriver så fruktansvärt. Haha (A)



Back Off Fuckers, Here come  Super prinsess Nellaaa. ;)



Jag ska snart hem och fixa mig, sitter nämligen hos Fanny nu. Jag ska åka in till tjejerna i stan och chilla. Vi ska ut senare och träffa lite folk, och iorgon blir det mys. Då ska vi ut och grilla allihopa och dricka lite. Kommer ha super kul. Längtar.  Btw, jag shoppade lie på bubbleroom.se igår. Det blev ett linne, en t-shirt ett armband en super fin bikini och långa strumpor " knästrumpor " till vintern/hösten. Mumms, tror att det kommer på posten vilken dag som hellst :)

Lisebergsbanan!

Jag & Amanda åker Lisebergsbanan. Dagarna i Göteborg med Amanda slår nästan allt, vi hade skit kul. Vi bodde hemma hos hennes Farfar i Herrljuga, en timma från själva city i Gbg. Tog ett tag att åka dit med ändå, närmre än så kan jag ju inte komma Göteborg med en polare. Tihi. Som jag sa innan oslagbart är det. tack gumman för 4 härliga dagar.

När vi går in på Bilddagboken och söker på killar som är online som bor i Herrljunga och ber dom träffa oss när vi stack ut på kvällarna och gick promednader fast slutade med att vi bara gick 10 minuter och satte oss istället.  Och när vi kollat på skräckprogram och går in i köket och faller i gapskratt * du vet *  natten hemma hos dig innan vi åker när vi ligger och kollar på tv.. hahaha. Tack!


Rix Fm Festival

Hejsan allihopa, jag vet det var ett tag sen, men se min blogg har fått tillbaka sin lyster ;) fast med en ny design och allt. Inte illa, eller hur? Nu är jag tillbaka igen, sommarlovet börjar närma sig sitt slut och det är stopp med all lathet, nu ska man snart upp varje morgon klockan 7 och göra sig iordning till skolan. Usch säger jag bara. SJälvklart ska det bli roligt, men ändå så är det jobbigt med alla läxor och det som kommer komma och som man måste göra, bläää!! haha. Ja ni, det har hänt jätte mycket på sista tiden, jag har varit i Göteborg med Amanda och shoppat, varit på Liseberg och varit i Borås och shoppat också.  Jag har haft 5 underbara fest dagar med Julia & Fanny, " systrarna Andersson" och lite fler. Vi har haft skit kul verkligen. Och myskvällar hos Fanny  (hon har varit ensam hemma) och sen alla roliga fester os.v. Som sagt jag har haft ett underbart sommarlov efter Böda tiden. Jag åkte hem mycket tidigare än alla andra i familjen för jag kände att jag ville umgås lite med polarna nu som man skiljs ifrån när man börjar gymnasiet, och det var ett bra val tyckte jag. 

Här är lite roliga bilder från allt som har hänt.




RSS 2.0