Godmorgon.

Nu ska jag bara släng i mig lite frukost sen bär det av mot jobbet. (Y) Börjr vid 10.00 och slutar vid 14.30. Det är faktiskt helt okej även om det är nyårsafton idag! :)   SEEYAA <3




IMORGON ÄR DET NYÅRSAFTON!

Fyy va jag är pepp för imorgon. Jag och mamma planerade idag att vi skulle till ikea. Innan mötte jag upp Patriciaför vi skulle hämta upp min lön sen shoppa lite, sen skulle mamma & Fian ( min syster ) hämta oss. Idag köpte jag alltså! (Y)....

- En skit snygg diesel t-shirt med " frack " där bak. 349:- Jc
- Ett gina linna 99:-
- Ett halband på rean, gina 79:-
- Sing star ( svenska stjärnor ) 499:- game




Imorgon kommer det att bli den bästa nyåret någonsin, den kommer att firas med Paticia, Fanny & Agnes och förhoppningsvis kommer Sanna vara med på kvällen, tack alla redan för att ni kommer göra detta till en toppen kväll :) *Jag vet att jag shoppar helatiden!*



Dukade lite innan med Patricia, och prov sjöng mitt nya singstar, SKITKUL var det. Har nu dukat klart alltig, så här kommer det att se ut och tänk er dricka i våra glas, god mat på tallrikarna, tända ljus, och framförallt festklädda tjejer. Mjaooff vad kul det kommerbli! :)










Shoppat loss!





Varför köper jag saker helatiden! Jag får panik på mig själv om jag ska vara ärlig. Jag ska sluta iallafall försöka :)

Ledsen att jag bara gör inlägg på saker jag köpt helatiden, men det ska det ocks bli ändring på :)






Godmorgon alla :D

Nu är jag vaken och påklädd, Mamma & Pappa sa åk till min farbror och hans familj och fira "jul" jag kan inte följa me för jag hade andra planer. Ni sitter ja berädd på att åka till stan hem alltså, för att hämta lite kvitton och så. Plus att jag vill hem.. ;P Ska fixa lite andra små grejjer ckå, skja ex sätta upp mitt plystation också! (Y)


Min Nya mjukisdress & filten mamma & pappa fick i julklapp :)


God Jul i efterskott eller vad säger man ;P


Jag har varit väldigt upptagen den senaste tiden, speciellt nu på lovet. Jag har jobbet mycket och shoppat väldigt mycket nu inför julafton, tack och lov lyckades jag mycket väl med mina köp. Alla blev jätte glada så det glädjer mig. Julaftonen med min familj var supger mysig, på kvällen var jag med Sanna, som vanligt, vi var förra julen också. Vi möttes upp där vi brukar och gick en liten runda, sen stack vi till Sanna och käkade lite julgodis ode, sen stack vi hem till mig skar upp en annanas och satt och snackade ett bra tag. Vi hade skit roligt, annanasen gjorde att vi fick skit ont i lepparna så när vi skrattade skrattade vi extra mycket för att det gjorde så ont, haha.

Lovar att jag ska uppdatera mig oftare, byw vet ni vad jag tjänar på dessa 2 veckor, då jag bara jobbat 6 dagar, 3328 :D Yeeemaaaan de låter gutt eller hur


Min Önskelista blev då alltså uppfylld :)



Trosor 69,50kr
Mjukisdress 448kr
kjol 400kr
Bhar 2x 129= 258kr
Dieselskor 899kr
Skjorta 400kr
Hårblås 299kr
Indiana Jones 2 ps3 549

= 3322,50kr

Mjaaooooff, I Love to be me ;)


Det allra Nyaste inköpen och klapparna från julafton :)













MED.MERA.  ;)


Shoppat loss!

Jag är ledsen * inte första gången jag säger så * men jag har värken hunnit eller orkat göra inlägg, jag har kommit på det nu när jag har jobb har jag inte tid för att blogga. Men jag har tyvärr inte det nu, även o jag tyckte det var skit kul att göra det. Det gör jag ju fortfarande!  Hur som helst så fick jag min lön idag mjammii, eller vad säger ni :) Jag köpte detta!!!

KJOL MONKI 400KR.



TIGHTS MQ 199KR



TROSOR LINDEX 119KR TREDJE PÅ KÖPET (Y)



SKJORTA MONKI 400KR



KOFTA GINATRICOT 199KR EN AV JULKLAPPARNA TILL MAMMA <3






JULKLAPPSÖNSKELISTA 2009 AV NELLIE


VILL HA!!


GU VA JA E GLA ATT JA HA DEN TJEJJEEEN ! :)


Med hjälp av Patricia klarar jag av skolan, vi ligger på samma nivå i skolan och när vi då arbetar tillsammans blir det mycket enklare och mycket roligare att arbeta. Sikken tur jag hade att vi hamnade i samma klass.



Vi hade även hand om gumpa lektionen idag, vi gjorde det jätte bra och vi hade jätte skoj. Ämnet var lekar så vi hade då valt kryssarkungen. Väldigt roligt var det, med tanke på att vi var ledare var inte vi med men vår gympa lärare tyckte vi skulle hoppa in en stund. Så det gjorde vi, och och fick bort 3 stycken från det andra laget på högst 4 min, är man bäst eller, jajjemän! (Y)


Goddag alla blogg läsare

Har haft en rolig dag i skolan. jag skriver ofta det på min blogg har jag kommit på, det är helt enkelt roligt att gå i skolan? Tycker jag verkligen det eller är det mina vänner som gör dagen rolig? Vännerna såklart, utan dom hade jag aldrig klarat skolan :) Slutar om drygt 20 minuter. fanny väntar på mig vid skåpet, vi ska hem till mig lämna mina saker och dra till stan. Kolla lite julklappar och bara snacka lite. Mycket trevligt faktiskt, sen ska jag hem ta det lite lugnt äta mat o de där ni vet, sen kommer Patricia till mig och hon sover hos mig ikväll, vi har lite läxor vi måste gå igenom så ska visa henne lite vad vi har gjort.

Kommer bli en skön dag faktiskt, btw lyssna på min nya favorit låt jag ÄLSKAR DEN! :) Och kolla videon under, det är en video som Tilda har redigerat " TRE MONGOS OCH EN BANJO ", SKIT ROLIG! Ni måste bara se när jag sjunger hihi.

(Får lägga upp videon hemma istället för det fungerade inte här )

'


Skön Lördag ( igår )

Igår började jag jobba klockan 11.30, en jobbig dag för jag slutade vid halv 5 alltså jobbade jag i 5 timmar och det är mer slitsamt än vad man tror. Direkt efter jobbet gick jag till centralen och väntade på bussen till Smedby. Tyvärr gick den bara en gång i tillen för att det var Söndag och då gick den 20 över så jag satt där och väntade i hela 50 minuter på att bussen skulle komma. jag hade bestämt med Tommy som också bor i Smedby att vi skulle träffas och han var i stan och hade tränat så vi tig bussen hem tillsammans, det kändes skönt faktiskt. När jag kom hem bytte jag om och stack till min syrra för Mamma & Pappa var där eftersom att dom var barsnvakt åt Justin. Världens sötaste unge om jag får lägga till det. Mamma tror att han är lite förtjust i mig, för varje gång jag kommer så skiner han upp och rodnar och "gömmer sig' så söt han är asså! Här kommer en liten suddig bild på honom, men han är bara för mysig. :)



Efter att ha varit där i någon timma och ätit godgod mat så stack jag hem till Tommy, så som vi hade planerat. Där satt vi och snackade och spelade LEGO Indiana Jones skit roligt var det. Efter ett tag kom vi på att vi var sugna på något så vi tog cyklarna och cyklade till ica. Jag köpte typ världens största annanas ever för 7,90kr/ kg skit billigt ju. När vi kom hem käkade vi upp nästan hela den och åt godis och fortsatte spela haha, vi hade jätte trevligt. Det var väldigt skönt att få träffa Tommy och bara prata för det var jätte länge sen vi gjorde det. Plus att det var lugnanade eftersom att vi var i Smedby, vi diskuterade även om jag kommer ifrån Smedby är han den ända jag umgås med där ifrån nu för tiden. Jag har rent ut sagt skitit i dom andra, det gör mig ingenting för om jag inte hade gjort det hade jag aldrig vuxit så som person. Men men nu ska jag gå och lägga mig godnatt alla söta cupcakes <3










Mumms jag älskar att jobba

Jag älskar att jobba, även om det är slitsamt ibland. Men det har sina goda stunder. Titta bara på detta smarrigheterna som jag får ta til godo av varje dag, mjaaaooooof <3 Me (L) Holmgrens konditori haha ;)











Helgen med Nellaaa :)

Hejsan, jag är ledsen att jag är dålig på att uppdatera. Men när jag väl gör det så skriver jag en del. Har haft mycket denna helgen. Kan ju börja med att berätta att jag har jobbat varje dag i 5 timmar Så man blir helt slut på kvällarna, det är jag framför allt nu. En sak som är säker är att jag kommer lägga mig väldigt tidigt ikväll, eller? Alltid när jag har besätmt mig för en sak blir det alltid ändring på det iallafall.

Idag köpte Mamma ett nytt bord skit fint var det, det är begagnat men det är från en fin serie som vi redan har hemma och dom har slutat att tillverka just den modellen. Och det bordet var verkligen fint, det trodde jag inte att det skulle vara. Hur som helst, lägeheten inne i stan som bordet fanns i är till salu och vi blev helt stumma. Den var jätte fin, så vi ska faktiskt kolla på den ( tror jag ) mina föräldrar känns väldigt osäkra på det där med att flytta. Dom älskar sitt hem och vill ha något extra om dom väl ska flytta. Jisses säger jag bara.

I fredags iallafall så hade vi skul kul, näst sista lektionen så skulle vi spela in en inspelning ( på ljudlektionen ) så jag spelade grynet och min kompis Tilda spelar jag vet inte vad.. Haha Men inspelningen är iallafall skit kul, no borde höra den. problemet är bara det att jag vet inte på vilket sätt jag kan lägga in den ljudfilen. Men det ska jag försöka ta reda på :) Vi var klara först, bäst som vi är så vi fick fritid, om man säger så. Så vi spelade på instrumenten och totalt dampade. Lily i min klass har några speciella ljud ifrån sig ibland ( Hmmmmmmm ). Och vi älskar det ljudet, det är det bästa vi vet så alla i klassen åtminstånde de flesta gör dom ljuden så fort någon säger något roligt, eller något som man uppskattar os.v Där man tycker att det passar in helt enkelt. Hihi.

Här är iallafall 2 st av videorna vi spelade in (Y) Vad tycks hahaha :D



 

Efter en faktiskt rolig dag i skolan, stack jag till jobbet och sen hem. Bytte om och hade en trevlig pratstund med en kompis i en timma ungefär. Sen stack jag till Cafecorner och mötte upp Amanda, vi satt där i 3 och en halv timma och snackade, vi köpte is-kaffe, kakor, pommestallrik och massa trevligheter. Vi spalde också kort, och jag vann tänka sig haha :D Vi hade iallafall sjukt kul inne på corner, efter de långa timmarna så stack vi hem till mig. Där flummade vi och tog det lugnt, konstig blandning men man kan faktiskt göra båda sakerna, hihi. I swear (Y)




DU ÄR BÄST :)


VIP, ginatricot på tisdag

På Tisdag ska jag och Amanda på VIP-kväll hos ginatricot. Ohh vad mysmys det kommer bli :) 20 % på valfri vara, Majooff jag vet exakt vad jag ska köpa då :)



Bild på den fina tunikan jag köpte här om dagen :) Skit fin är den på. 199:- på Gina tricot!









Haft Ljud, bästa lektionen ever i swear :D

Ska ladda upp skit rolig filmer snart när vi uppträder med vårat band. Vårt ny bildade band heter " Tre Mongon och en Banjo " Det är inget fel på mongon men vi älskar deras underbara ljud som de gör ( HMMMMM ) så vi gör så helatiden. :)

Lots of Love, nellaaa <3


Härlig stund med Amanda

Ja ni, det blev en runda till stan direkt efter att man slutade då. Fick ett sms av Amanda precis när jag stod vid skåpet för att packa ihop mina saker, "Kom till stan" Dirr svarade jag då. Cyklade hem och åkte in till stan så fort jag kunde. Vi hade a great time som man säger på engelska. Jag ängde verkligen idag på engelskan och till och med matten. Jag tror att det har hänt något med mig, har jag blivit tokig eller något? Haha, ne men det gick iallafall otroligt bra. Vi stan till gina direkt och kollade på lite tröjor jag har kollat in en längre tid, men alltid tvekat. Men nu köpte jag iallafall en utav dom, den sitter perfekt på mig, det står nellie på den med guldtext. Jag såg det direkt att den skulle tillhöra mig hihi ;) Nu vet jag absolut vad jag ska ha på mig imorgon. Efter det stack vi till mc för jag hade ju inte ätit något, inte så mycket i skolan heller blev bara potatismos med tanke på att det var äcklig fisk i skolan, hur kan dom en servera något sådant. Jag vet det är nyttigt blablabla och det innehåller omega3 men jag bryr mig inte, det ser inte gott ut , det luktar illa, det smakar inte gott, och det värsta, DET ÄR EN FISK, det är liksom ett äckligt sliskigt slemmigt djur som har simmat omkring i orent vatten o BLÄ säger jag bara. Ne usch fisk är inget för folket! (Y) Hihi. När vi var inne på Mc så fick vi syn på ett par rätt snygga killar faktiskt. ( Okej dom såg väldigt bra ut ) Så Amanda ber ju mig att se om dom kollar på oss. helatiden menar jag då, så tillslut skämtar jag med Amanda och gör en ful mig och kollar på dom, jo tror du inte den ena killen vrål glor just då. Jag trodde jag skulle dö av skratt. Sen när vi kommer ut så kommer ju självklart Amanda på "nemen Gud det kanske var killen jag skulle träffa på lördag, jag visste att jag kände igen honom". ja du, det virrar massa saker i den flickans lilla huvud. Vi stack iallafall till Corner sen, vi sitter där och chillar ett tag och ber Linus komma förbi och vara lite social och det är han så klar, så han kom. Tro det eller ej men vi satt där i 2,5h det är ju helt sjukt haha. Vi skrattade flummade och snackade om livet, shopping och självklart kom lite skitsnack fram och skvaller. "Skitsnack = vi snackar om personer som gjort idiotiska saker ". Ta inte illa upp bara, för det kanske låter värre än vad det är. När vi "snackarskit" snackar vi inte dåligt om någon person, absolut inte jag är inte sådan :) Tro mig jag lovar.   Efter många timmar på Corner så stack vi till busshållplatsen och väntade på Amandas buss, den kom efter ett tag och jag cyklade hem. Nice :)

" Vi kom på att det var skit kul att snacka finska, prova! " haha



                                                 Kommer en bild på vad jag köppte :)




Ohh vilke dag

Jag är ju bara bäst, det är det ända jag har att säga hejdå.. :) Neee skämta bara, jag har mycket att berätta, det har jag varje dag men jag skriver aldrig ner allt som jag egentligen borde göra men nu gör jag tyvärr inte det. Tänkte iallafall ladda upp lite roliga videosar från idag. För och främst en film när vi är i skolan, nu ska ni får se vilket damp vår klass har, jag bara avgudar den haha :)


Goddag alla läsare

Idag har det varit en rolig men jobbig dag i skolan. Det började med att vi började 10 över 11. GUTT! Varför börjar alltid vi så sent nu gör tiden, det är ju bara bra men det är ändå jobbigt, men får så dåliga sov-vanor ju hehe :P Men men det gör inget i detta fallt. Imorgon kan ja säga att det inte blir någon sovmorgon 08.10 för min del, usch!

Sista lektionen frågade Tilda mig om ja ville hänga med till stan, SJÄLVKLART säger jag ju då. Så det gjorde jag och drog även med Patricia. Köpte faktiskt julklappar, underbart. Nu är det bara 8 kvar   uhhh. Det tog hårt att säga men det kommer samtidigt bli kul. Imorgon ska jag plugga skit jobbigt, men måste få allting gjort nu känner jag. Det är mycket som jag måste få gjort. Men det kommer jag klara bara jag tar mig tiden och gör det men jag gör aldrig det. Måste bli ändring på det.

Köpte iallafall det här i stan idag, hoppas det blir bra julkappar :)


Jag är ledsen att jag är dålig på att uppdatera ska bli bättre..





MOT BION!

Nu ska vi dras in mot stan, blir nog en promednad tror jag. Sen ska vi kolla på bion, hoppas att den är bra hehe. Syrran var sjuk så hon kunde inte hänga med, men det blir bra med ja & pappii också. Fick slänga i mig lite mat snabbt så jag inte skulle sitta på bion med tom mage, men det lär man ju inte göra ( med tanke på hur mycket gottissaker man trycker ner säg där).



HÄR ÄR EN SJUKT MYSIG JULLÅT OCKSÅ ;) "PÅ KÖPET"



Juligen - Just D & Mer Jul - Adolphson & Falk



Äntligen hemma!

Fy vad skönt att äntligen få komma hem till sitt eget. Efter en seg men väldigt kort skoldag är det alltid skönt. Lite stressigt nu, eftersom att jag ska in till stan innan vi ska gå på bio och köpa fler halsband, för jag kom på det är en billig och bra julklapp/födelsedagspresent till de i släkten som vi inte ska köpa presenter till egentligen men som jag gör ändå (Y) Kanon ju. Btw, jag ska ju gå på bio idag och vi vet fortfarande inte vilken vi ska se! Har kollat lite på hemsidan vad dom har för några, och vi är lite sugna på den nya svenska filmen som heter Så Olika. Den verkar jätte bra faktiskt. Ska försöka se om jag kan beställa biljetter eller så gör jag det sen när vi väl är där, med CSN-kortet får man ju rabatt. Sikken tur man har och går på gymnasiet. Mohihi..

Har jag visat er mina små söta läppsyler någon gång, köpte dom på Kappalh i sommras men märkte att dom fanns på Bikbok för lite sedan. Det bästa med dom är att dom luktar godsaker också, den bruna luktar choklad den rosa luktar jordgubb.. :)



godmorgon

godmorgon allehopa, ledsen att jag aldrig skrev inlägget igår, men om jag ska vara ärlig somnade jag i soffan. Vaknade jätte sent av att mamma sa att jag borde gå och lägga mig i sängen.. Vilken tur jag har att jag börjar vid 20 över 12 idag, och vilken tur jag har att jag har en bärbar data så¨jag kan skriva ett inlägg från bilen. Får ju skjuts till skolan idag eftersom att jag sov i smedby. Mysmys var det iallafall. I morse så gick jag upp vid 10 och började skriva på min dagstidningdhistora sak, och den blev riktigt bra men är inte helt klar än, men jag hoppas jag får bra beytyg på den. Vi hörs senare efter skolan, ska på bio ikväll med Syrran fian och pappa. Kommer bli jätte mysigt.


RSS 2.0