STOCKHOLM


Hellojsan! I torsdags natt kom jag hem från palace både trött och hungrig, när jag kom hem käkade jag och sen gick och lade mig. Klockan 1 sov jag, och klockan 6 skulle vi gå upp. haha surt. Tiden i bilen gick fort, jag hade skit kul med Maja där bak, Haha. Alla dessa videofilmer vi spelade in hehe. Sjukt kul. Efter några timmar i bilen kom vi fram till cosmonova, där skulle vi kolla på en film, som var i 3D skit kul, " fast jag somnade" hahaa. Efter det gick vi på museet. Hade jätte roligt, plus att jag gick runt med maja på ryggen i typ 30 minuter och sen efter besöket på museet började vi snacka om det där inne och då nämnde jag de att jag bört henne, OCH HON HADE GLÖMT BORT DE!? Så de där plågsamma 30 minuterna med henne på ryggen betydde ingenting?! :P Hahah, jag älskar den flickan. Efter det så stack vi till hotellet, gjorde iordning oss duschade och packade upp. Sen så stack vi in till stan och kollade lite, hittade faktiskt skit niciga kläder på topshop, min favoaffär.



Dålig bild kvalité kunde vatt bättre men orkar inte fixa nu. Byxorna kostar endast 99:- och tröjan kostar 379:- Och dom finns att köpa på TOPSHOP i stockholm. Köpte en BH med, men den har jag inte tagit kort på en :)


Efter att vi varit i stan ett tag så går jag till åhlenscity och möter upp... HUBBEE! Skit kul var det. Vi snackade om allt möjligt, kändes jätte skönt att få prata ut med en kille som förstår och som själv bott i kalmar, plus att det var skönt att vi ( han & jag ) pratade faktiskt inte om detta i kalmar, utan vi var i stockholm och gick runt och snackade. Sjukt skönt var det. Sen på kvällen stack jag med honom hem till högdalen och träffade på några av hans polare, trevligt folk där. Alla är sociala och hälsar, så är det inte i kalmar kan jag lova. Vid halv 11 tiden lr var klockan var stack jag hem med tunnelbanan till vårt hotell. Vi skulle ju äta på resturang, men när jag kom tillbaka låg alla halvdeckade i hotellet och orkade inte äta hahah, så jag fick äta lite av maten vi köpt tidigare. Sen somnar jag till en film som var i mitt och Majas rum. :) Min barnkärlek var med i filmen, Leonardo Dicaprio, haha (A).




På Lördag morgon så skulle vi gå på high school musical med Maja. Den var helt okej, men hon fick sitta i mitt knä under hela föreställningen, men det gick bra haha . (A) Efter föreställningen ville Maja självklart ha deras aoutografer så det blev lite plåtning med skådespelarna också, hehe visst är maja söt?



TRYCK UPP OCH KOLLA :)

Efter det så chekade vi ut från hotellet, "och jag måste bara berätta att hotellfrukosten är det bästa med allt, underbar är den! :) Det var 4 gången vi bodde på det hotellet nu tror jag hehe. Skit nice." så åkte vi till stan igen, eller dom släppte av mig för att jag skulle möta upp Hubbe en stund innan vi åkte hem. Jag hjälpte honom att hitta ett par nya skor. Efter någon timma så kom mamma och dom och hämtade upp mig, sen for det hem.



Så fort vi kom hem gjorde jag iordning mig skit snabbt och tog cyklen till stan. Jag mötte upp Ronja för att snacka om my love. Vi åkte tillsammans till norrliden för att snacka med honom, självklart så löste allting sig igen, de gör det alltid. På kvällen skulle jag egentligen ta bussen hem vid 1 eller 2 men det blev att jag sov hos Simon istället. På morgonen nu så gjorde vi iordning oss lite små segt ocg stack till stan, för idag var det Simons tur att få hjälp med skoval så vi kollade runt lite. Sen blev det att vi hände lite i stan, vid halv 6 kom vi till KG som ligger på sjukhus pågrund av blödning i mjälten, stackan.. men allting verkade vara bra med honom. Sen tar jag cyklen hem till mig och pappa hämtar mig och kör hem mig till Smedby. När jag kom hem började jag känna mig lite små dålig, frös os.v. Men spolade upp ett varmt bad och pratade med Simon. Skulle egentligen hem tidigt idag för att plugga, men så blev det ju inte. Och nu är jag uppe sist igen, lamporna är tända mobilen säger att nya sms kommer och tv är på "madagaskar 2" och här skriver jag på datan, men inget plugg blir av.  Men nu ska jag bege mig till sängen och stänga av allt.
Ha det bäst Ciaaooo. K&R



"Simons hand ser helt sjuuuk ut på den bilden, igår fick jag hans tumme till att bli en hund ?!, jag fattar int hur. hehe. Plus att jag börjar undra om han bara har tre fingrar för vart tog dom andra vägen :O"

JAG ÄLSKAR DIG SIMON<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0